shodanjr_gr Δημ. March 10, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2006 Που ακριβώς;;; Παράθεση http://card.mygamercard.net/sig/shodangr.jpg New York, Neeeeeeeeeeeeeeeeeew York! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixos20 Δημ. April 6, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2006 exo kataferi na sindeso to xbox me to pc alla den mporo na kano backup ta pexnidia . mipos mpori na mou pi kapios ti prepi na kano? me apla logia pedes!! efxaristo!!!!!!!!!!!!!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsioy Δημ. April 8, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2006 exo kataferi na sindeso to xbox me to pc alla den mporo na kano backup ta pexnidia . mipos mpori na mou pi kapios ti prepi na kano? me apla logia pedes!! efxaristo!!!!!!!!!!!!!!! πρέπει να έχεις στο xbox κάποιο πρόγραμμα (πχ. dvd2xbox) το οποίο να γράφει στο σκληρό του xbox τα παιχνίδια. Μέτα, απλώς μεταφέρεις το φάκελο με το παιχνίδι στο PC σου και με ένα άλλο πρόγραμμα (πχ. το Qwix) το μετατρέπεις σε iso μορφή για το xbox. Τέλος, με το nero γράφεις το iso σε ένα dvd και είσαι έτοιμος.. Παράθεση there is no knowledge that is no power Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsioy Δημ. April 23, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2006 Χριστός Ανέστη παίδες! Έχω στο Xbox εγκατεστημένο το XBMC 1.0.0 και προσπάθησα χθες να δω μια ταινία divx με ελληνικούς υπότιτλους. Το πρόβλημα είναι ότι οι ελληνικοί υπότιτλοι (αρχείο *.srt) δεν εμφανίζονται σωστά. Παρά τον όποιο συνδυασμό ρυθμίσεων που έκανα (subtitles-->greek,english.. font-->Mplayer, TryeType) δεν είδα προκοπή. Ξέρετε κάποιο αρχείο που πρέπει να περάσω και σε ποιο directory;:confused: Παράθεση there is no knowledge that is no power Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vrisi Δημ. April 24, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2006 Mpeneis sto media center Sto kato meros (protelefteo) SETTINGS Meta sto SUBTITLE kai meta FONTS edw na epilekseis "arial iso 8859-7" Apo edw kai pera 8a vlepeis ellinikous ypotitlous Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsioy Δημ. April 24, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2006 Ωραίος, thanx!! Παράθεση there is no knowledge that is no power Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
antonispap40 Δημ. April 25, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2006 Σε ποιά τιμή βρίσκεται η παιχνιδομηχανή? Παράθεση http://www.oksolar.com/images-store/icon_twitter_small.jpg @antonispap40 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
urezin Δημ. April 25, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2006 Γύρω στα 100 ευρώ αν δεν απατόμαι Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
urezin Δημ. April 25, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2006 Α! τσιπαρισμένη αν εννοείς υπολόγιζε γύρω στα 150 που εννοειται ότι θα την τσιπαρεις Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
antonispap40 Δημ. April 25, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2006 Την έχω τσιπαρισμένη, και θέλω να τη πουλήσω για να πάρω το 360.Με 200€ εδώ που είμαι την πουλάω άνετα:) Παράθεση http://www.oksolar.com/images-store/icon_twitter_small.jpg @antonispap40 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Aristof Δημ. May 17, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2006 kalispera sas guys... thelo na rotiso an kapoios exei ta linux gia to xbox... an nai please as mou dosei link na to katevaso... :D EDIT: ok ta vrika alla den mporo na ta egatastiso sto xbox... please opoios xerei as mou pei... Παράθεση http://i258.photobucket.com/albums/hh274/aristof89/BTW2.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest manthos Δημ. May 29, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2006 καλημέρα έχω ένα xbox με το xecuter2. με ενα media center παμπάλαιο...(2003) ποιο media center μπορώ να εγκαταστησω, και πού μπορώ να το βρώ? pm me please!:) thanx in advance Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
agoraphobic Δημ. May 29, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2006 καλημέρα έχω ένα xbox με το xecuter2. με ενα media center παμπάλαιο...(2003) ποιο media center μπορώ να εγκαταστησω, και πού μπορώ να το βρώ? pm me please!:) thanx in advance Ψάξε στα torrents. ;) Παράθεση :D Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
g_alex_stef Δημ. May 29, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2006 #fnet kai h sunexeia gnwsth Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest manthos Δημ. May 31, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2006 epsaxa se gnosto torrentadiko kai brhka thn lysh! thanx a lot !!! btw...ayto to #fnet ti einai? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SSkorpionSS Δημ. May 31, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2006 Μήπως ξέρετε αν το παιχνίδι Blazing angels Squadrons of WWII θέλει κανένα ιδιαίτερο κόλπο για να τρέξει σε softmoded xbox; Κολάει στο αρχικό logo. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kabamarou Δημ. May 31, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2006 re paidia na kano mia erotisi.exo to vga cable tis microsoft kai thelo na to sindeso me to monitor.to thema einai oti to monitor pou exo den exei kapoia ipodoxi gi to vga einai ctr tis aoc.paizei kamia patenta gia ayto i pame gia kainourgeia othoni;thanks prokatabolika Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Aristof Δημ. June 1, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2006 re paidia na kano mia erotisi.exo to vga cable tis microsoft kai thelo na to sindeso me to monitor.to thema einai oti to monitor pou exo den exei kapoia ipodoxi gi to vga einai ctr tis aoc.paizei kamia patenta gia ayto i pame gia kainourgeia othoni;thanks prokatabolika ena antaptoraki tha pareis apo thiliko se thiliko gia vga...kai ego to idio exo kanei;) Παράθεση http://i258.photobucket.com/albums/hh274/aristof89/BTW2.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kabamarou Δημ. June 1, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2006 na se kala file mou Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aGka8l Δημ. June 2, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2006 kalispera sas guys... thelo na rotiso an kapoios exei ta linux gia to xbox... an nai please as mou dosei link na to katevaso... :D EDIT: ok ta vrika alla den mporo na ta egatastiso sto xbox... please opoios xerei as mou pei... psaxse ya xebian Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aGka8l Δημ. June 2, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2006 καλημέρα έχω ένα xbox με το xecuter2. με ενα media center παμπάλαιο...(2003) ποιο media center μπορώ να εγκαταστησω, και πού μπορώ να το βρώ? pm me please!:) thanx in advance θες καποιο Ftp προγραμμα και μετα μπες στο xbmp.uk.xbins.org με όνομα xbins και password homebrew και εισαι αρχοντας :P Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giwrgosth Δημ. June 5, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2006 Διάβασα σχεδόν 50 σελίδες εδώ και άλλες τόσες αλλού, αλλά άκρη δεν έβγαλα, ίσως γιατί είναι λίγο μπερδεμένες οι απαντήσεις! Γι΄ αυτό σας παρακαλώ τα φώτα σας:D Αγόρασα ένα xbox μεταχειρισμένο και τσιπαρισμένο. Μου είπαν ότι έχει το EvoX. Αντιγραμμένο Game σε DVD το παίζει κανονικά και στην εκκίνηση μου βγάζει πάνω αριστερά EvoX, αλλά το μενού του είναι της Microsoft. Το πρόβλημα είναι ότι δεν μπορώ να συνδεθώ με το pc μου με κάποιο ftp πρόγραμμα. Στα settings του δικτύου δίνω ΙΡ 10.0.0.3, αφού το έχω πάνω σε adsl router με ΙΡ 10.0.0.138. Είναι σωστό αυτό, ή θέλει ΙΡ της μορφής 192.168.100.ΧΧΧ? Πάντως με αυτή την ΙΡ μπαίνει στο XBOX LIVE. Θα πρέπει να εγκαταστήσω το EvolutionX dashboard 3935? Είναι απαραίτητο για να δει το δίκτυο? Αν ναι πως? Αυτά τα λίγα για αρχή! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsioy Δημ. June 6, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 6, 2006 καλημέρα! θέλω να ρωτήσω με ποια διαδικασία αντικαθιστώ το ΧΒΜC με μία πιο καινούργια έκδοσή του. Αρκεί να το σβήσω από τον φάκελό του και να βάλω τα νέα αρχεία εκεί;Το προηγούμενο XBMC και το dashboard εγκαταστάθηκαν με το Slayers Evox Auto Installer. ΥΓ.: Τελικά, πήρα το ρίσκο να σβήσω τα παλιά αρχεία και να βάλω τα καινούργια εκεί... και δούλεψε!! Ο XBMC 1.1 είναι αρκετά βελτιωμένος. Παράθεση there is no knowledge that is no power Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
crock Δημ. June 9, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2006 Mallon den exeis kanei kali eggrafi sto DVD to eixa pathei kai egw Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
crock Δημ. June 9, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2006 Διάβασα σχεδόν 50 σελίδες εδώ και άλλες τόσες αλλού, αλλά άκρη δεν έβγαλα, ίσως γιατί είναι λίγο μπερδεμένες οι απαντήσεις! Γι΄ αυτό σας παρακαλώ τα φώτα σας:D Αγόρασα ένα xbox μεταχειρισμένο και τσιπαρισμένο. Μου είπαν ότι έχει το EvoX. Αντιγραμμένο Game σε DVD το παίζει κανονικά και στην εκκίνηση μου βγάζει πάνω αριστερά EvoX, αλλά το μενού του είναι της Microsoft. Το πρόβλημα είναι ότι δεν μπορώ να συνδεθώ με το pc μου με κάποιο ftp πρόγραμμα. Στα settings του δικτύου δίνω ΙΡ 10.0.0.3, αφού το έχω πάνω σε adsl router με ΙΡ 10.0.0.138. Είναι σωστό αυτό, ή θέλει ΙΡ της μορφής 192.168.100.ΧΧΧ? Πάντως με αυτή την ΙΡ μπαίνει στο XBOX LIVE. Θα πρέπει να εγκαταστήσω το EvolutionX dashboard 3935? Είναι απαραίτητο για να δει το δίκτυο? Αν ναι πως? Αυτά τα λίγα για αρχή! h ip prepei na exei th morfh 192.168.100.ΧΧΧ kai nai xreiazesai to dashboard Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts