dmarccos Δημ. February 19, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2008 Πού βρήκατε τούς χάρτες μέ μέγεθος 19,4mb εγώ αυτούς πού βρήκα είναι 16,4mb εχω τήν 2βέρσιον καί τήν Nokia Map Loader 1.3.5 Δες το ποστ μου http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=2234985#post2234985 Παράθεση 3210-3310-8210-8310-6510-7250-3100-6230-6060-6280-E65-N82+2630-C7-SIII Mini-Moto G 2014-Redmi Note2 prime-Redmi Note3 Pro-Redmi Pro Χ25-Redmi 5 Plus-Mi A2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
polo1400 Δημ. February 19, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2008 Παιδια καλησπερα!Συνεχιζω να εχω κανονικα μετα απο μια εβδομαδα και κατι φωνητικη πλοηγηση στο προγραμμα!Ειχα φορμαρει το κινητο αλλα επιεδη ειχα απο την αρχη την εκδοση 11 μου κρατησε μαλλον το αρχειο της φωνητικης δωρεαν για ενα τριμηνο!Αλλιως δεν εξηγειται!Σημερα παντως κουφαθηκα!Στο εξοχικο μου στην Κερατεα που ημουνα με το Garmin και το Sygic μου εδειχνε στιγμα καπου πανω απο εναν κεντρικο δρομο αναμεσα στο βουνο!Με το Νokia maps μου εδειχνε και την οδο μου την οποια παρεπιμπτοντως η γειτονια την εχουμε ονομασει με το ονομα που εδειχνε!Τωρα πως το βρηκανε τον δρομο μεσα στο βουνο δεν ξερω!Μετα εκανα πλοηγηση και καλα να με φερει μεχρι το Βυρωνα στο σπιτι μου που απεχει 50 χιλιομετρα απο εκει και με εφερε μεχρι την πορτα αψογα!Πολυ γρηγορο επαναυπολογισμο ειχε να το τονισω αυτο και επισης επιανα πολλους δορυφορους!Α ρε εξοχη τι κανεις! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
viper_gts_gr Δημ. February 19, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2008 Να σας ρωτησω κατι. Εχω να αναβαθμισω τους χαρτες απο πριν τα χριστουγεννα. Διορθωθηκε εκεινο το προβλημα με τους χαρτες που εδειχνε τη θαλασσα μεσα στη στερια αλλα τετοια περιεργα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ProSymbian Δημ. February 20, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2008 Από ότι κατάλαβα δεν υπάρχει παλιός και καινούργιος χάρτης.Απλά έχουν αλλάξει οι εταιρίες.Ο πρώτος που είχαμε που εξακολουθεί και ενημερώνεται σε απελπιστικά αργούς ρυθμούς, είναι της TeleAtlas με μέγεθος 16.4MB και έχει κάποιες ελλείψεις.Για παράδειγμα Θράκη,Χαλκιδική,Θεσσαλονίκη που τον χρησιμοποιήσα βρήκα μισούς δρόμους, άλλους κομμένους και μέσα στην θεσσαλονίκη κάποια σημαντικά κομμάτια χωρίς κάλυψη.Στις μεγάλες επαρχιακές πόλεις δεν υπήρχαν μεγάλα προβλήματα. Τώρα ο δεύτερος που λανσάρεται με το Nokia Maps 2.0 είναι κατά λίγο μεγαλύτερος από αυτόν της TeleAtlas άλλα έχει μηδαμινή κάλυψη για Ανατολική Μακεδονία και Θράκη, για Κρήτη και ούτω καθεξής.Είναι της NavTech και έχει μέγεθος 19.4MB και είναι καταπληκτικός για Αθήνα και πολύ καλός για Θεσσαλονίκη άλλα είναι απαράδεκτος για την υπόλοιπη Ελλάδα.Έχει πολλά POIS για Αθήνα και Θεσσαλονίκη αλλά τίποτα για την υπόλοιπη Ελλάδα. Όπως και να το κάνεις είναι πολύ πίσω οι χάρτες σε σχέση με το Sygic και το Garmin άλλα το πρόγραμμα σαν πρόγραμμα έχει βελτιωθεί πάρα πολύ.Και σαν ταχύτητα άλλα και σαν εμφάνιση και λειτουργίες.Όπως φαίνεται αναγνώρισε η Nokia ότι μπήκαν και άλλοι στο παιχνίδι και είπε να κάνει κάτι.Οι προσπάθειες της φαίνονται πολύ καλές και υποσχόμενες, αρκεί να βρεθούν και ανάλογοι χάρτες για να το υποστηρίξουν. Παράθεση Είμαι και γω ένας Freemuser... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. February 21, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2008 Από ότι κατάλαβα δεν υπάρχει παλιός και καινούργιος χάρτης.Απλά έχουν αλλάξει οι εταιρίες.Ο πρώτος που είχαμε που εξακολουθεί και ενημερώνεται σε απελπιστικά αργούς ρυθμούς, είναι της TeleAtlas με μέγεθος 16.4MB και έχει κάποιες ελλείψεις.Για παράδειγμα Θράκη,Χαλκιδική,Θεσσαλονίκη που τον χρησιμοποιήσα βρήκα μισούς δρόμους, άλλους κομμένους και μέσα στην θεσσαλονίκη κάποια σημαντικά κομμάτια χωρίς κάλυψη.Στις μεγάλες επαρχιακές πόλεις δεν υπήρχαν μεγάλα προβλήματα. Τώρα ο δεύτερος που λανσάρεται με το Nokia Maps 2.0 είναι κατά λίγο μεγαλύτερος από αυτόν της TeleAtlas άλλα έχει μηδαμινή κάλυψη για Ανατολική Μακεδονία και Θράκη, για Κρήτη και ούτω καθεξής.Είναι της NavTech και έχει μέγεθος 19.4MB και είναι καταπληκτικός για Αθήνα και πολύ καλός για Θεσσαλονίκη άλλα είναι απαράδεκτος για την υπόλοιπη Ελλάδα.Έχει πολλά POIS για Αθήνα και Θεσσαλονίκη αλλά τίποτα για την υπόλοιπη Ελλάδα. Όπως και να το κάνεις είναι πολύ πίσω οι χάρτες σε σχέση με το Sygic και το Garmin άλλα το πρόγραμμα σαν πρόγραμμα έχει βελτιωθεί πάρα πολύ.Και σαν ταχύτητα άλλα και σαν εμφάνιση και λειτουργίες.Όπως φαίνεται αναγνώρισε η Nokia ότι μπήκαν και άλλοι στο παιχνίδι και είπε να κάνει κάτι.Οι προσπάθειες της φαίνονται πολύ καλές και υποσχόμενες, αρκεί να βρεθούν και ανάλογοι χάρτες για να το υποστηρίξουν. Δεν ξέρω τι ακριβώς κάνει η κάθε εταιρεία, αλλά και ο παλιός χάρτης ανέφερε τη Navteq στο About. Άρα μάλλον δεν παίζει αυτό που λες.. Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosz75 Δημ. February 21, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2008 Όντως, η νέα έκδοση του Nokia Maps είναι αρκετά βελτιωμένη όσον αφορά τις επιλογές και τις προσφερόμενες λειτουργίες. Οι χάρτες όμως δεν είναι κάτι της προκοπής. Παράθεση Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
reddevils.gr Δημ. February 21, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2008 Παιδια καλημερα.Πηρε προσφατα μια φιλη μου το Ν95 και μου ζητησε επειδη μπαινω στο site να της πω τι παιζει με τους χαρτες. Σορρυ που ρωταω ετσι αλλα εχει 45 σελιδες για τους χαρτες και 45 σελιδες στο δευτερο κομματι του Ν95. Ξερω οτι apo to maploader κατεβασε τους χαρτες , της δειχνει που βρισκεται αλλα δε κανει ουτε πλοηγηση , ουτε εχει φωνητικη πλοηγηση. Μπορειτε να με ενημερωσετε πως να το κανουμε να δουλεψει, αν γινεται φυσικα. Ευχαριστω εκ των προτερων. Παράθεση [85]IPHONE(6)3G-3GS-4-5-5s-6plus[NOKIA(42)1100 6110 6150 6210 6310i 3210 3310 3330 8210 8310 8810 8850 7650 3510 3100 5100 5140 3200 6610 6600 7200 2650 7260 6101 6230 6670 3230 6111 N71 5300 6290 6300 N76 1650 5220 6303i c2-03 202 206 301 515 225] [ERICSSON z200 v800 w800i T280i 337 388 768 788 t20 t20s t28][sHARP G400 G30i G25 G703 GX29 GX770] [PANASONIC (3)] [sAMSUNG 5522 7722 8262 9060][XIAOMI RN2-3-4-5A-5 MIMAX1-2-3 MI MIX][POCO F2-X3] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Itchrist86 Δημ. February 21, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2008 Παιδια καλημερα.Πηρε προσφατα μια φιλη μου το Ν95 και μου ζητησε επειδη μπαινω στο site να της πω τι παιζει με τους χαρτες. Σορρυ που ρωταω ετσι αλλα εχει 45 σελιδες για τους χαρτες και 45 σελιδες στο δευτερο κομματι του Ν95. Ξερω οτι apo to maploader κατεβασε τους χαρτες , της δειχνει που βρισκεται αλλα δε κανει ουτε πλοηγηση , ουτε εχει φωνητικη πλοηγηση. Μπορειτε να με ενημερωσετε πως να το κανουμε να δουλεψει, αν γινεται φυσικα. Ευχαριστω εκ των προτερων. Για να έχει φωνητική πλοήγηση θα πρέπει να πληρώσει. Δεν γίνεται αλλιώς. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά. ⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max ⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ProSymbian Δημ. February 21, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2008 Δεν ξέρω τι ακριβώς κάνει η κάθε εταιρεία, αλλά και ο παλιός χάρτης ανέφερε τη Navteq στο About. Άρα μάλλον δεν παίζει αυτό που λες.. Παίζει και παραπέζει γιατί δεν υποστηρίζει το πρόγραμμα μόνο την Ελλάδα αν το σκεφτείς καλά, αλλά 100 χώρες σε όλο τον κόσμο.Κάποιοι χάρτες έχουν υποστήριξη από την NavTeQ και κάποιοι άλλοι από την TeleAtlas.Αυτή την φορά, φρόντισε η καλή μας η Nokia να συμπεριλάβει τον χάρτη της Ελλάδας, της πρώτης εταιρίας, γιατί θεώρησε ότι είναι καλύτερος από αυτόν της δεύτερης. Τώρα πως το έβγαλε αυτό το συμπέρασμα ένας Θεός το ξέρει. Παράθεση Είμαι και γω ένας Freemuser... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stomas Δημ. February 21, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2008 Καλησπέρ παιδιά, έβαλα το nokia maps 2 στο n95 και τους καινουργιους χαρτες. Αλλά οταν παω να κανω navigation μου βγάζει πρόβλημα οτι δεν διατιθεται στην περιοχη μου. Παω να το προσθέσω και δεν βλέπω πουθενα Ελλάδα η Νοτια - Ανατολική Ευρώπη όπως στη παλιά. Έχετε ιδέα τι μπορώ να κάνω?? ΤΗΧ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsafou Δημ. February 22, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2008 μπορεις να το απενεργοποιησεις, παντου το γραφουμε αυτο. απλα για να λοκαρει πιο γρηγορα, καποιοι χρησιμοποιουν και αυτο.. Eυχαριστώ για την χρησιμη εντολη! Μηπως ξέρεις γιατι στο κουτι του Ν82 γράφει δωρεαν πλοήγηση για 3 μήνες;; Παράθεση Ακομα μαθαίνω...... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Itchrist86 Δημ. February 22, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2008 Eυχαριστώ για την χρησιμη εντολη! Μηπως ξέρεις γιατι στο κουτι του Ν82 γράφει δωρεαν πλοήγηση για 3 μήνες;; Γιατί έχει δωρεάν πλοήγηση για 3 μήνες... Θα ξέρεις φαντάζομαι πως η πλοήγηση στο Nokia Maps γίνεται μόνο μετά την αγορά της σχετικής άδειας. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά. ⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max ⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
viper_gts_gr Δημ. February 23, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2008 Μολις εβαλα τους καινουριους χαρτες των 19ΜΒ. Εμενα με βολεψαν παρα πολυ. Λυπαμαι που ακουω οτι εχει τεραστιες ελλειψεις. Οντως πηγα στην κρητη και δεν εχει τιποτα. Συνεχιζω να εχω ενα προβλημα που ειχα και με την παλια εκδοση του maps. Οταν παταω το # για ξε-ζουμ, δεν σταματαει μεχρι να πατησω αλλο κουμπι. Δηλαδη το παταω μια φορα και νομιζει οτι συνεχιζω να το παταω. Το * δουλευει κανονικα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Itchrist86 Δημ. February 23, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2008 Μολις εβαλα τους καινουριους χαρτες των 19ΜΒ. Εμενα με βολεψαν παρα πολυ. Λυπαμαι που ακουω οτι εχει τεραστιες ελλειψεις. Οντως πηγα στην κρητη και δεν εχει τιποτα. Συνεχιζω να εχω ενα προβλημα που ειχα και με την παλια εκδοση του maps. Οταν παταω το # για ξε-ζουμ, δεν σταματαει μεχρι να πατησω αλλο κουμπι. Δηλαδη το παταω μια φορα και νομιζει οτι συνεχιζω να το παταω. Το * δουλευει κανονικα... Μήπως έχεις εγκατεστημένο και το Garmin; Αν ναι, αυτό ευθύνεται. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά. ⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max ⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
viper_gts_gr Δημ. February 23, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2008 Ναι το εχω.. Αν και δεν μπορω να καταλαβω πως μπορει να φταιει αυτο.. Δεν υπαρχει λυση ε? Εκτος απο το να βγαλω το garmin... Παντως τωρα που το λες τοτε πρεπει να εμφανιστηκε το προβλημα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Itchrist86 Δημ. February 23, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2008 Ναι το εχω.. Αν και δεν μπορω να καταλαβω πως μπορει να φταιει αυτο.. Δεν υπαρχει λυση ε? Εκτος απο το να βγαλω το garmin... Παντως τωρα που το λες τοτε πρεπει να εμφανιστηκε το προβλημα. Αν και είμαστε offtopic... Ναι, μόνο αν το βγάλεις θα διορθωθεί το πρόβλημα. Ουσιαστικά κάνει το πλήκτρο της δίεση να συμπεριφέρεται σαν να ήταν πατημένο. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά. ⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max ⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leftezi Δημ. February 24, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2008 Μια παρατήρηση για το κουμπάκι με τη δίεση. Δεν ξέρω αν ισχύει για όλους αλλά στο Ν73 έγινε το εξής: Ενώ μου παρουσίαζε κι εμένα το ίδιο πρόβλημα από τη στιγμή που εγκατέστησα το τελευταίο Nokia Maps (Χάρτες), δεν το κάνει πια. Δύο τινά μπορεί να συμβαίνουν: 1) Το κουμπάκι της δίεσης παρουσιάζει πρόβλημα (λειτουργεί σαν να είναι συνέχεια πατημένο) όταν το Garmin εγκατασταθεί μετά από το Nokia Maps 2) ή η νέα έκδοση του Nokia Maps δεν επηρεάζεται από το Garmin. Όπως είπα, αυτά για το Ν73 μου. Παράθεση Για το άτμισμα: http://vaping.gr Samsung S5 (no root) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
viper_gts_gr Δημ. February 24, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2008 Δεν ισχυει τιποτα απο τα 2 δυστυχως. Εγω εβαλα την καινουρια εκδοση μετα το garmin και συνεχιζει να το κανει. Χαιρομαι που λυθηκε το προβλημα σου, αλλα μακαρι να ξεραμε κι εμεις τι να κανουμε. Δεν βλεπω πώς ειναι off-topic αυτο γιατι ειναι προβλημα του smart2go. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mirrorofsorrow Δημ. February 24, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2008 Nokia Maps Hack - Direct downloads links! http://www.symbian-freak.com/images/news/08/02/maps00.jpg a great solution to bypass annoying Nokia Map Loader and download the Nokia Maps directly. With the helps of the Fiddler he started started to analyzing HTTP traffic, decrypt data and found a way how to get the necessary maps directly. Inspired by the Martin Letis find someone has created the page that contains all possible Nokia maps very well sorted and offered for easily download. You can download what ever you need easily, entire continents, individual countries, or even regions within some countries. If you have a larger card you can get even fit the entire planet ;) Read More... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dmarccos Δημ. February 24, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2008 Nokia Maps Hack - Direct downloads links! Το είχαμε ξαναναφέρει πιο πάνω;) http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=2246418#post2246418 Αλλά στο καινούριο link που βρίσκεται στη σελίδα που παραθέτεις υπάρχουν και οι καινούριοι χάρτες για το 2.0 Beta (Ελλάδα 19,4ΜΒ);) Παράθεση 3210-3310-8210-8310-6510-7250-3100-6230-6060-6280-E65-N82+2630-C7-SIII Mini-Moto G 2014-Redmi Note2 prime-Redmi Note3 Pro-Redmi Pro Χ25-Redmi 5 Plus-Mi A2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
viper_gts_gr Δημ. February 24, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2008 Κι εγω χαρηκα οταν διαβασα το hack, νομιζα οτι θα λεει για δωρεαν πλοηγηση. Αυτο τι να το κανω? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leftezi Δημ. February 25, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2008 Nokia Maps Hack - Direct downloads links! http://www.symbian-freak.com/images/news/08/02/maps00.jpg Read More... Το χρησιμοποίησα και δουλεύει μια χαρά. Μπόρεσα επιτέλους και έβαλα το χάρτη των 19 ΜΒ αλλά τον έβγαλα πάλι άρον - άρον γιατί από Γιάννενα είχε μόνο δυο δρόμους. Για να επιστρέψω στον παλιό όμως αναγκάστηκα να γυρίσω και στην παλιά έκδοση της εφαρμογής. Έτσι δοκίμασα και τη μέθοδο αν δουλεύει. Δηλαδή: Σβήνεις πρώτα το φάκελο cities από την κάρτα και στη συνέχεια εγκαθιστάς την παλιά έκδοση (η οποία καταργεί την καινούργια beta). Το κακό (στο δικό μου Ν73) είναι ότι θέλει κάνα μισάωρο για την εγκατάσταση. Τέλος πάντων, ας το έχει υπ' όψιν όποιος θέλει Ιωάννινα στο χάρτη: Μείνετε στην παλιά έκδοση του χάρτη. Η 19 ΜΒ δεν τα έχει μέσα. Παράθεση Για το άτμισμα: http://vaping.gr Samsung S5 (no root) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dmarccos Δημ. February 25, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2008 Nokia Maps 2.0 (P)review http://www.allaboutsymbian.com/features/item/Maps_20_Preview.php Το χρησιμοποίησα και δουλεύει μια χαρά. Μπόρεσα επιτέλους και έβαλα το χάρτη των 19 ΜΒ αλλά τον έβγαλα πάλι άρον - άρον γιατί από Γιάννενα είχε μόνο δυο δρόμους. Για να επιστρέψω στον παλιό όμως αναγκάστηκα να γυρίσω και στην παλιά έκδοση της εφαρμογής. Έτσι δοκίμασα και τη μέθοδο αν δουλεύει. Δηλαδή: Σβήνεις πρώτα το φάκελο cities από την κάρτα και στη συνέχεια εγκαθιστάς την παλιά έκδοση (η οποία καταργεί την καινούργια beta). Το κακό (στο δικό μου Ν73) είναι ότι θέλει κάνα μισάωρο για την εγκατάσταση. Τέλος πάντων, ας το έχει υπ' όψιν όποιος θέλει Ιωάννινα στο χάρτη: Μείνετε στην παλιά έκδοση του χάρτη. Η 19 ΜΒ δεν τα έχει μέσα. Πολλά δεν έχει τελικά από επαρχία!! Δε νομίζω να είναι απαραίτητο να βγάλεις τη 2.0 beta έκδοση για να επαναφέρεις τον παλιό χάρτη, απλά σβήνεις το φάκελο cities και βάζεις τον παλιό αφήνοντας το πρόγραμμα ως έχει Σε εμένα δούλεψε έτσι, δες και το ποστ μου: http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=2236201#post2236201 Παράθεση 3210-3310-8210-8310-6510-7250-3100-6230-6060-6280-E65-N82+2630-C7-SIII Mini-Moto G 2014-Redmi Note2 prime-Redmi Note3 Pro-Redmi Pro Χ25-Redmi 5 Plus-Mi A2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leftezi Δημ. February 25, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2008 Nokia Maps 2.0 (P)review http://www.allaboutsymbian.com/features/item/Maps_20_Preview.php Πολλά δεν έχει τελικά από επαρχία!! Δε νομίζω να είναι απαραίτητο να βγάλεις τη 2.0 beta έκδοση για να επαναφέρεις τον παλιό χάρτη, απλά σβήνεις το φάκελο cities και βάζεις τον παλιό αφήνοντας το πρόγραμμα ως έχει Σε εμένα δούλεψε έτσι, δες και το ποστ μου: http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=2236201#post2236201 Έτσι έκανα πρώτα πρώτα αλλά τα Ιωάννινα συνέχιζαν να είναι με δύο δρόμους!! :blink: Γι' αυτό τελικά γύρισα πάλι στην παλιά έκδοση. Παράθεση Για το άτμισμα: http://vaping.gr Samsung S5 (no root) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mirrorofsorrow Δημ. February 28, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2008 To παρακάτω άρθρο είναι συνέχεια του άρθρου Nokia Maps 2.0 Preview που δόθηκε παραπάνω. The Future of Nokia Maps http://www.allaboutsymbian.com/features/images/maps20/junctions.jpg Following on from my preview of Nokia Maps 2.0, the team behind the product got in touch to answer some of my points and to give me a glimpse into the product's future. Read More... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts