dmarccos Δημ. November 20, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2007 να περιμενεις να κλειδωσουνε οι δορυφοροι. ωστε να δεις επανω στο χαρτη που εισαι.:O Στο Ν93; εχει gps; :confused: Παράθεση 3210-3310-8210-8310-6510-7250-3100-6230-6060-6280-E65-N82+2630-C7-SIII Mini-Moto G 2014-Redmi Note2 prime-Redmi Note3 Pro-Redmi Pro Χ25-Redmi 5 Plus-Mi A2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aris_21 Δημ. November 20, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2007 Στο Ν93; εχει gps; :confused: οχι δεν εχει gps. απλως ετσι οπως το διαβασα καταλαβα οτι εχει παρει καποιο εξωτερικο. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bugyman Δημ. November 20, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2007 Μόνη λεπτομέρεια ότι πρέπει επειγόντως να πάρω μια βάση στήριξης αυτοκινήτου, και μάλλον και έναν φορτιστή αυτοκινήτου... (αν έχει κάποιος να προτείνει κάτι καλό, ευπρόσδεκτο, αν και off-topic...) Η βάση που έχω πρέπει να είναι αντίστοιχη αυτής που είχα δει παλιότερα σε ένα post του junglist. Την πήρα από εδώ: http://www.expansys.com.gr/p.aspx?i=129930 (χωρίς φορτιστή) http://www.expansys.com.gr/p.aspx?i=146376&asource=141581 (με φορτιστή) Με έχει βολέψει πάρα πολύ. Κρατά γερά το κινητό, το απελευθερώνει ευκολα, το βύσμα του φορτιστή μπαίνει ανεμπόδιστα (με το ένα κάτω ποδαράκι κλειστό), και μπαίνει και το βύσμα για το καλώδιο που συνδέει το κινητό μου με το auxin του στερεοφωνικού μου. Επιπλέον στη συσκευασία περιλαμβάνονταν όλοι οι διαθέσιμοι τρόποι στήριξης δηλαδή βεντούζα για το τζάμι, βάση για βίδωμα στο ταμπλό, αυτοκόλλητη βάση για το ταμπλό ακόμα και σύστημα για στερέωση στις γρίλιες του αεραγωγού (σαν τα αποσμητικα). Εμένα με βόλεψε περισσότερο η βεντούζα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. November 21, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2007 Αυτό ξέρει κανείς τη είναι : http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=100437&highlight=Telenavis+Navigator εδώ έχει και εικόνα. http://e-shop.telenavis.com/comersus/store/catalog/smart2go/smart2go_lrg.jpg Καλά αν είναι να πας σε λύση με εξωτερικό δέκτη, τότε υπάρχουν πολλές διαθέσιμες επιλογές, όπως Tom-tom και άλλα. Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vgs Δημ. November 22, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2007 mporo na exo to stigma mou sto smart to go xoris exoteriko dekti bluetooth;;;;; exo n93!!!! ti paremfereis liseis iparxoun gia na apofigo tin agora exoterikou dekti;;;;;;; euxaristo YPARXEI TROPOS STO SMART2GO NA EXO TO STIGMA MOU XORIS EXOTERIKO DEKTI BLUETOOTH;;;;;; I KAPOIOS ALOS TROPOS GIA NA APOFIGO TO KOSTOS TOU DEKTI;;;; EXO N93!!!!!!! EUXARISTO POLI:cry::cry::cry: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Pompodektakias Δημ. November 22, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2007 Σα να λες δηλαδή ότι θέλεις να βλέπεις δορυφορικά κανάλια στην τηλεόραση σου χωρίς κάτοπτρο και εξοπλισμό.. Εσυ τι λες, γίνεται αυτό? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Itchrist86 Δημ. November 22, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2007 mporo na exo to stigma mou sto smart to go xoris exoteriko dekti bluetooth;;;;; exo n93!!!! ti paremfereis liseis iparxoun gia na apofigo tin agora exoterikou dekti;;;;;;; euxaristo YPARXEI TROPOS STO SMART2GO NA EXO TO STIGMA MOU XORIS EXOTERIKO DEKTI BLUETOOTH;;;;;; I KAPOIOS ALOS TROPOS GIA NA APOFIGO TO KOSTOS TOU DEKTI;;;; EXO N93!!!!!!! EUXARISTO POLI:cry::cry::cry: Και φυσικά ΟΧΙ! Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά. ⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max ⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bialex Δημ. November 22, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2007 Καλησπέρα σε όλους και καλώς σας βρήκα. :) Εχω το smart2go σε Ν-80 με εξωτερικό gps και δουλεύει μια χαρά. Ηθελα να ρωτήσω εάν υπάρχει κάπου κάποια επιλογή για να εμφανίζονται τα δεδομένα του gps. Δηλαδή γεωγραφικό μήκος και πλάτος, υψόμετρο, ώρα κτλ. Ευχαριστώ εκ των προτέρων Βασίλης Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
viper_gts_gr Δημ. November 23, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2007 Χμμ, στο Ν95 υπαρχει μια ξεχωριστη (ενσωματωμενη) εφαρμογη που τα δειχνει αυτα. Δεδομενα gps λεγεται. Δεν θυμαμαι ακριβως πώς λεγεται στα αγγλικα. Ψαξε στο site της Nokia. Ισως υπαρχει για εγκατασταση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
blamis Δημ. November 24, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2007 ρε παιδια βάζω το Ν93 και το 6290 και το map loader μου λέει κάτι για storage............ το κάνω στο κινητο και πάλι τα ίδια ξέρετε τι να κανω??:wacko: Παράθεση Ο ΠΛΑΝΗΤΗΣ ΕΚΠΕΜΠΕΙ S.O.S !!! ΑΣ ΒΟΗΘΗΣΟΥΜΕ ΟΛΟΙ!!! ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aris_21 Δημ. November 24, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2007 ρε παιδια βάζω το Ν93 και το 6290 και το map loader μου λέει κάτι για storage............ το κάνω στο κινητο και πάλι τα ίδια ξέρετε τι να κανω??:wacko: τι κανεις ακριβως?? θελεις να περασεις τους χαρτες?? πρεπει να κανεις επιλεξεις μαζικη αποθηκευση σε καρτα μνημης.αμα δεν σου ανοιγει το maploader σημαινει οτι τρεχει καποιο προγραμμα στο τηλ. και δεν σ'αφηνει.καντο μεσο card reader. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
blamis Δημ. November 24, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2007 λέει: no storage medium detected.connect your device to your computer via usb using data tranfer mode or inster the memory sard info a card reader and restart map loader. ένταξει κατεβασα χάρτες και φονιτικες οδήγειες απο κινητο!!το παραξενο είναι πως με μια άλλη καρτα που έχω το map loader ανοιξε κανονικα!!!που μπορο να βρω τους χαρτες και τις φονιτηκες οδηγιες για να τα περασω και στο 6290?:D Παράθεση Ο ΠΛΑΝΗΤΗΣ ΕΚΠΕΜΠΕΙ S.O.S !!! ΑΣ ΒΟΗΘΗΣΟΥΜΕ ΟΛΟΙ!!! ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mitsos Δημ. November 24, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2007 Τους χάρτες τους έχει στο http://www.nokia.com :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
blamis Δημ. November 24, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2007 oooooo!!!!! εντάξει το βρήκα!!!ευχαριστώ και τους 2!!!;):D Παράθεση Ο ΠΛΑΝΗΤΗΣ ΕΚΠΕΜΠΕΙ S.O.S !!! ΑΣ ΒΟΗΘΗΣΟΥΜΕ ΟΛΟΙ!!! ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
con Δημ. November 24, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2007 Απλοϊκή ίσως ερώτηση: Υπάρχει δυνατότητα καθώς κινούμαι στο δρόμο, να κινείται στο χάρτη του κινητού και το στίγμα, για να μη σκρολάρω με το χέρι? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Pompodektakias Δημ. November 24, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2007 Απλοϊκή ίσως ερώτηση: Υπάρχει δυνατότητα καθώς κινούμαι στο δρόμο, να κινείται στο χάρτη του κινητού και το στίγμα, για να μη σκρολάρω με το χέρι? :wacko:,τόσο πίσω έχουν μείνει αυτά τα προγράμματα για τα symbian? Φιλε μου δε ξέρω αλλα αν η "εισοδος σου" σου στην πλοηγηση μέσω Gps ξεκινα με smart2go, τζάμπα ταλαιπωρία... Γνωμη μου.. Πάντως επειδη και το smart2go το εχω φορτωμένο στο pocket pc μου,θυμάμαι ότι δεν χρειαζόταν scrolling.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
con Δημ. November 25, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2007 :wacko:,τόσο πίσω έχουν μείνει αυτά τα προγράμματα για τα symbian? Φιλε μου δε ξέρω αλλα αν η "εισοδος σου" σου στην πλοηγηση μέσω Gps ξεκινα με smart2go, τζάμπα ταλαιπωρία... Γνωμη μου.. Πάντως επειδη και το smart2go το εχω φορτωμένο στο pocket pc μου,θυμάμαι ότι δεν χρειαζόταν scrolling....Ε όχι κι έτσι, με navigation δείχνει real time το στίγμα σου να κινείται με φωνητική καθοδήγηση, αλλά χρεώνει. Θέλω χωρίς navigation να κινείται ο χάρτης μαζί με το στίγμα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
viper_gts_gr Δημ. November 25, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2007 Αν ΔΕΝ κανεις σκρολ, τοτε ακολουθει το στιγμα σου. Δλδ πατα την επιλογη να σου δειξει την θεση gps και μετα μην το ξανακουησεις. Τοτε θα ακολουθει το στιγμα σου. Αν το κουνησεις θεωρει οτι δεν σε νοιαζει το σιγμα οποτε δεν το ακολουθει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Kinitomanis Δημ. November 26, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2007 Το καθένα έχει τα συν και τα πλην. Πληρέστερο σα χάρτη και με ποιο όμορφη απεικόνιση πιστεύω ότι είναι το smart2go. Αν θες όμως φωνητική καθοδήγηση (και μάλιστα τσαμπέ) το route66 είναι μονόδρομος.Εγώ προσωπικά εκεί δίνω βάρος, οπότε πιο πολύ χρησιμοποιώ το route. Σαν ανανέωση χάρτη, καλύτερο το smart2go.Το route έχει πολύ καιρό να ανανεώσει την Ελλάδα. Το smart2go δεν έχει φωνητική καθοδήγηση? Παράθεση http://xs136.xs.to/xs136/09092/singature_sml667.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aris_21 Δημ. November 26, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2007 Το smart2go δεν έχει φωνητική καθοδήγηση? εχει αλλα πληρωνεις η μεσο πιστωτικης η μεσο nokia shop.:) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Kinitomanis Δημ. November 26, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2007 εχει αλλα πληρωνεις η μεσο πιστωτικης η μεσο nokia shop.:) Τι κόστος έχει? Το πληρώνεις μια φορά...ή κάθε χρόνο? Εκτός αν μπαίνει το route66 που έχω στο Ν70, στο Ν95...άρα θα είμαι ΟΚ. Παράθεση http://xs136.xs.to/xs136/09092/singature_sml667.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nervous Δημ. November 26, 2007 Author Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2007 Τι κόστος έχει? Το πληρώνεις μια φορά...ή κάθε χρόνο? Εκτός αν μπαίνει το route66 που έχω στο Ν70, στο Ν95...άρα θα είμαι ΟΚ. H αναλογη εκδοση βεβαια .:rolleyes: ===================================================== Υπομονη μεχρι το Μαρτιο του 2008 σχετικα μετο προγραμμα και τους χαρτες :ninja: Παράθεση [imgalign]http://i37.tinypic.com/23k3s09.jpg[/imgalign] Μην ψάξεις ποτέ να βρεις κάτι τέλειο για να το αγαπήσεις. Αγάπησε κάτι ατελές και τελειοποίησε το με την αγάπη σου! iPhone 5S Space Grey Προσοχή! Κατάργηση γραφής Greeklish Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vangelakis4 Δημ. November 26, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2007 H αναλογη εκδοση βεβαια .:rolleyes: ===================================================== Υπομονη μεχρι το Μαρτιο του 2008 σχετικα μετο προγραμμα και τους χαρτες :ninja: Ποιο προγραμμα θα βγει το 2008?:confused: Παράθεση Τα πιο μεγάλα ονειρα τα κάνεις οταν όλοι σε ξεχνάνε!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nervous Δημ. November 26, 2007 Author Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2007 Ποιο προγραμμα θα βγει το 2008?:confused: Συμφωνα με πληροφοριες η νοκια θα αναβαθμισει της εφαρμογη Χαρτες - οπως λεγεται τωρα- ,(οπως επισης και τους χαρτες χωρων). Αλλαζει πολιτικη στην διαθεση των χαρτων ... Παράθεση [imgalign]http://i37.tinypic.com/23k3s09.jpg[/imgalign] Μην ψάξεις ποτέ να βρεις κάτι τέλειο για να το αγαπήσεις. Αγάπησε κάτι ατελές και τελειοποίησε το με την αγάπη σου! iPhone 5S Space Grey Προσοχή! Κατάργηση γραφής Greeklish Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
con Δημ. November 26, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2007 Αν ΔΕΝ κανεις σκρολ, τοτε ακολουθει το στιγμα σου. Δλδ πατα την επιλογη να σου δειξει την θεση gps και μετα μην το ξανακουησεις. Τοτε θα ακολουθει το στιγμα σου. Αν το κουνησεις θεωρει οτι δεν σε νοιαζει το σιγμα οποτε δεν το ακολουθει.Όντως λειτουργεί έτσι, ευχαριστώ. Μάλιστα κάνεις και zoom-in & zoom-out χωρίς να χάνεται το στίγμα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts