Jump to content

[S60 3rd Edition] Nokia Maps (ex. Ovi Maps/Smart2go)

nervous
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Επειδη αλλαζει και η εκδοση του προγραμματος διακαιολογηται μια καθυστερηση,θα μπορουσαν βεβαιως να δινουν μια τριμηνη πχ αδεια και στην εκδοση 3.0

• Απαντήσεις 3,4χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

νέα έκδοση ovi suite 2.1 σήμερα...δε φαίνεται ακόμα διαθέσιμη μέσω του update στο ovi suite..

Καλησπέρα και καλώς ήρθες στο φόρουμ.:)

Χάρτες έχεις περάσει;

καλησπερα.καλως σας βρηκα!φιλε μου ειμαι αρκετα noob!το ovi maps που κατεβασα , απο τη nokia επαναλαμβανω, δεν ειναι πληρες?δεν εχει τους χαρτες?το nokia maps που ειναι ηδη εγκατεστημενο δεν παιζει ρολο?να το απεγκαταστησω?

Σαν καινούργιος καλό είναι να διαβάσεις το faq της πρώτης σελίδας.Θα σε βοηθήσει πολύ στα πρώτα σου βήματα Διαβάστε πριν ρωτήσετε: S60 3rd Edition Platform FAQ .

Εκεί θα βρεις και το επισημασμένο θέμα GPS, A-GPS, Nokia Maps/OVI Maps και η πρώτη χρήση

.

Αυτό που κατέβασες είναι το πρόγραμμα,οι χάρτες περνιούνται στην συσκευή μέσω του map loader από υπολογιστή.

Υ.Γ.Η συσκευή που έχεις είναι το 5800 που φαίνεται στο avatar σου;Αν ναι τότε το κατάλληλο θέμα είναι για να απευθυνθείς είναι αυτό Nokia Maps - OVI Maps (Smart2go)

[sIGPIC][/sIGPIC]

The only time I'm easy's when I'm Killed by death.

Σαν καινούργιος καλό είναι να διαβάσεις το faq της πρώτης σελίδας.Θα σε βοηθήσει πολύ στα πρώτα σου βήματα Διαβάστε πριν ρωτήσετε: S60 3rd Edition Platform FAQ .

Εκεί θα βρεις και το επισημασμένο θέμα GPS, A-GPS, Nokia Maps/OVI Maps και η πρώτη χρήση

.

Αυτό που κατέβασες είναι το πρόγραμμα,οι χάρτες περνιούνται στην συσκευή μέσω του map loader από υπολογιστή.

Υ.Γ.Η συσκευή που έχεις είναι το 5800 που φαίνεται στο avatar σου;Αν ναι τότε το κατάλληλο θέμα είναι για να απευθυνθείς είναι αυτό Nokia Maps - OVI Maps (Smart2go)

Σε ευχαριστω πολυ.ειχα ηδη διαβασει το FAQ αλλα το λινκ για το maploader σε βγαζει σε σελιδα απο την οποια κατεβαζεις το ovi maps, με αποτελασμα να κατεβαζω διαρκως το ιδιο αρχειο(ο βλακας!).το σωστο link ειναι:http://europe.nokia.com/support/product-support/maps-support/compatibility-and-download#/default/

επρεπε να ακυρωσω την αποθηκευση του ovi maps για να εχω την επιλογη του maploader που βγαινει μετα απο κατω.δε φταιω σ'αυτο

εχουμε κανενα νεο για το ποτε θα ερθει και σε αλλες συσκευες η νεα εκδοση? οπως για το e66... γιατι μας εχουν αφησει ετσι?
Απο 1/9/2009 απαγορεύονται τα greeklish.

Ναι αλλά τα E52 και Ν86 είναι Symbian S60 FP2 ενώ το E66 είναι Symbian S60 FP1. Δεν χάνει τίποτα να δοκιμάσει αλλά δεν είναι σίγουρο ότι θα δουλέψει 100%.

iPhone 7 Plus 128GB Black iOS 10.3.1

MacBook Pro 13" macOS Sierra 10.12.4

Eγώ που δοκίμασα για το Ε52 σε FP1 μου έβγαλε οτι δεν είναι συμβατό και σταμάτησε η εγκατάσταση.

μήπως έμαθε κανείς αν και πότε θα βγει η έκδοση ovi maps 3.03 για παλαιότερα μοντέλα της ΝΟΚΙΑ;;

μάλλον για τα κινητά Ν82 Ν95 κλπ, πριν βγει το ovi free, δεν θα υπάρξει πότε δωρεάν η πλοήγηση:X:cry:

[sIGPIC][/sIGPIC]ant gag

μάλλον για τα κινητά Ν82 Ν95 κλπ, πριν βγει το ovi free, δεν θα υπάρξει πότε δωρεάν η πλοήγηση:X:cry:

Και μετά σου λένε δεν υπάρχει ρατσισμός :shifty:

Δηλαδή σώνει και καλά να πάρουμε νέο κινητό??? Όχι κύριοι, θα πω στον "θείο" να μου στείλει από το μαγαζάκι του :X

Και μετά σου λένε δεν υπάρχει ρατσισμός :shifty:

Δηλαδή σώνει και καλά να πάρουμε νέο κινητό??? Όχι κύριοι, θα πω στον "θείο" να μου στείλει από το μαγαζάκι του :X

καλά λες μπορεί να βγει σπασμένη για τα δικά μας που είναι παλαιότερα με κάνα πατσακι η φιξ :lol::lol::D:)

αν πάτε στο μαγαζάκι και βρείτε αυτή την εκδοσή η δωρεάν πλοήγηση είναι για όλα τα κινητά φουλ λ και φρε ε

Symbian Nokia Ovi Maps v3.01.4401

Edited by azakan5678
φρεε
[sIGPIC][/sIGPIC]ant gag

Καλησπέρα. Χθες έκανα hard format στο κινητό (Ν79) και μέσω του Ovi Suite πέρασα όλες τις διαθέσιμες αναβαθμίσεις και φυσικά και αυτή του Ovi Maps. Φόρτωσα χάρτες και συνδέθηκα για την 3μηνη άδεια. Το θέμα είναι πως μόλις πάω στις ρυθμίσεις και προσπαθώ να αλλάξω κάποιες από αυτές, η εφαρμογή κλείνει μόνη της ή ακόμα, όταν πάω να την ξανανοίξω, κολλάει το κινητό κι επανέρχεται μόνον με επανεκκίνηση. Έχεις κάποιος άλλος παρόμοιο πρόβλημα; :worry:

Καλησπέρα. Χθες έκανα hard format στο κινητό (Ν79) και μέσω του Ovi Suite πέρασα όλες τις διαθέσιμες αναβαθμίσεις και φυσικά και αυτή του Ovi Maps. Φόρτωσα χάρτες και συνδέθηκα για την 3μηνη άδεια. Το θέμα είναι πως μόλις πάω στις ρυθμίσεις και προσπαθώ να αλλάξω κάποιες από αυτές, η εφαρμογή κλείνει μόνη της ή ακόμα, όταν πάω να την ξανανοίξω, κολλάει το κινητό κι επανέρχεται μόνον με επανεκκίνηση. Έχεις κάποιος άλλος παρόμοιο πρόβλημα; :worry:

καποτε ειχα παρόμοιο προβλημα.

δοκιμασε να κανεις φορματ κ στην καρτα κ ξαναπερασε τα updates

εχω το 6710 και οταν κανω πλοηγηση μετα απο 1 περιπου λεπτο μου σταματαει και μου λεει να το αγορασω.πριν 1 εβδομαδα το πηγα στην νοκια για να μου βαλη την δωρεαν πλοηγηση και μου ειπαν ολα οκ.οταν ξαναπηγα στη νοκια μου ειπαν οτι εκανα κατι λαθος και εχασα την αδεια και οτι την αδεια την δινουν μονο για 1 φορα δωρεαν και οτι πρεπει να την αγορασω.ισχιει κατι τετοιο παρακαλω την βοηθεια σας.ευχαριστω

εχω το 6710 και οταν κανω πλοηγηση μετα απο 1 περιπου λεπτο μου σταματαει και μου λεει να το αγορασω.πριν 1 εβδομαδα το πηγα στην νοκια για να μου βαλη την δωρεαν πλοηγηση και μου ειπαν ολα οκ.οταν ξαναπηγα στη νοκια μου ειπαν οτι εκανα κατι λαθος και εχασα την αδεια και οτι την αδεια την δινουν μονο για 1 φορα δωρεαν και οτι πρεπει να την αγορασω.ισχιει κατι τετοιο παρακαλω την βοηθεια σας.ευχαριστω

Καλημέρα.

Η τελευταία έκδοση των Ovi maps είναι με δωρεάν πλοήγηση για πάντα. Πήγαινε στην παρακάτω σελίδα http://maps.nokia.com/ovi-services-and-apps/ovi-maps/downloads#/nokia-6710-navigator/ κατέβασε το Maps Installer 3.03 και πέρασε το στο κινητό σου, μετά κάνε εγκατάσταση το Map Loader στο pc σου, έτσι ώστε να περάσεις του χάρτες στο κινητό σου και τέλος ενεργοποίησε την δωρεάν πλοήγηση.

Edited by stendor

Καλημέρα.

Η τελευταία έκδοση των Ovi maps είναι με δωρεάν πλοήγηση για πάντα. Πήγαινε στην παρακάτω σελίδα http://maps.nokia.com/ovi-services-and-apps/ovi-maps/downloads#/nokia-6710-navigator/ κατέβασε το Maps Installer 3.03 και πέρασε το στο κινητό σου, μετά πέρασε το Map Loader έτσι ώστε να περάσεις του χάρτες και τέλος ενεργοποίησε την δωρεάν πλοήγηση.

to maps installer με πιο προγραμμα το περναω οπως και το map loander αν θελης επιδη ειμαι λιγο ασχετος θα σε παρακαλουσα βημα-βημα ευχαριστω θα ηθελα ακομα να μου πης αν στην νεα εκδοση του χαρτη προσθεσαν νεους δρομους

Edited by ipilidis

Το maps installer με πιο προγραμμα το περναω οπως και το map loander αν θελης επιδη ειμαι λιγο ασχετος θα σε παρακαλουσα βημα-βημα ευχαριστω θα ηθελα ακομα να μου πης αν στην νεα εκδοση του χαρτη προσθεσαν νεους δρομους

Με το maps installer θα κατεβάσεις το αρχείο ovi maps και το οποίο θα το κάνεις εγκατάσταση στο κινητό σου. Για το πως κάνεις εγκατάσταση εφαρμογών διάβασε το Πως εγκαθιστώ αρχεία sis, sisx, jar και wgz;

Το Maps Loader είναι αρχείο exe και το κάνεις εγκατάσταση στον υπολογιστή σου. Για το πως χρησιμοποιείται διάβασε τον οδηγό GPS, A-GPS, Nokia Maps και η πρώτη χρήση

Αφού είσαι νέος χρήστης καλό είναι να αφιερώσεις χρόνο και να διαβάσεις ολόκληρο τον οδηγό S60 3rd Edition Platform FAQ, θα σε βοηθήσει πάρα πολύ να κάνεις κάποια βασικά πράγματα :)

Υ.Γ Καλώς ήρθες στο myphone

Με το maps installer θα κατεβάσεις το αρχείο ovi maps και το οποίο θα το κάνεις εγκατάσταση στο κινητό σου. Για το πως κάνεις εγκατάσταση εφαρμογών διάβασε το Πως εγκαθιστώ αρχεία sis, sisx, jar και wgz;

Το Maps Loader είναι αρχείο exe και το κάνεις εγκατάσταση στον υπολογιστή σου. Για το πως χρησιμοποιείται διάβασε τον οδηγό GPS, A-GPS, Nokia Maps και η πρώτη χρήση

Αφού είσαι νέος χρήστης καλό είναι να αφιερώσεις χρόνο και να διαβάσεις ολόκληρο τον οδηγό S60 3rd Edition Platform FAQ, θα σε βοηθήσει πάρα πολύ να κάνεις κάποια βασικά πράγματα :)

Υ.Γ Καλώς ήρθες στο myphone

ok φιλε ολα καλα σε ευχαριστω.τελικα λυθηκε και το προβλημα μου. αυτα ολα γινοταν γιατι εχω καρτα 2σε1 .η πλοιγηση δουλευη μονο σε ενα νουμερο τηλ. με συνεπεια οταν το ειχα γυρισμενο στο αλλο νουμερο να μου ζηταει αγορα