bill33 Δημ. February 11, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2010 Επειδη αλλαζει και η εκδοση του προγραμματος διακαιολογηται μια καθυστερηση,θα μπορουσαν βεβαιως να δινουν μια τριμηνη πχ αδεια και στην εκδοση 3.0 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_s3 Δημ. February 11, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2010 νέα έκδοση ovi suite 2.1 σήμερα...δε φαίνεται ακόμα διαθέσιμη μέσω του update στο ovi suite.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
captaingreek Δημ. February 11, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2010 Καλησπέρα και καλώς ήρθες στο φόρουμ.:) Χάρτες έχεις περάσει; καλησπερα.καλως σας βρηκα!φιλε μου ειμαι αρκετα noob!το ovi maps που κατεβασα , απο τη nokia επαναλαμβανω, δεν ειναι πληρες?δεν εχει τους χαρτες?το nokia maps που ειναι ηδη εγκατεστημενο δεν παιζει ρολο?να το απεγκαταστησω? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
impreza_sti Δημ. February 11, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2010 Σαν καινούργιος καλό είναι να διαβάσεις το faq της πρώτης σελίδας.Θα σε βοηθήσει πολύ στα πρώτα σου βήματα Διαβάστε πριν ρωτήσετε: S60 3rd Edition Platform FAQ . Εκεί θα βρεις και το επισημασμένο θέμα GPS, A-GPS, Nokia Maps/OVI Maps και η πρώτη χρήση . Αυτό που κατέβασες είναι το πρόγραμμα,οι χάρτες περνιούνται στην συσκευή μέσω του map loader από υπολογιστή. Υ.Γ.Η συσκευή που έχεις είναι το 5800 που φαίνεται στο avatar σου;Αν ναι τότε το κατάλληλο θέμα είναι για να απευθυνθείς είναι αυτό Nokia Maps - OVI Maps (Smart2go) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] The only time I'm easy's when I'm Killed by death. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
captaingreek Δημ. February 11, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2010 Σαν καινούργιος καλό είναι να διαβάσεις το faq της πρώτης σελίδας.Θα σε βοηθήσει πολύ στα πρώτα σου βήματα Διαβάστε πριν ρωτήσετε: S60 3rd Edition Platform FAQ . Εκεί θα βρεις και το επισημασμένο θέμα GPS, A-GPS, Nokia Maps/OVI Maps και η πρώτη χρήση . Αυτό που κατέβασες είναι το πρόγραμμα,οι χάρτες περνιούνται στην συσκευή μέσω του map loader από υπολογιστή. Υ.Γ.Η συσκευή που έχεις είναι το 5800 που φαίνεται στο avatar σου;Αν ναι τότε το κατάλληλο θέμα είναι για να απευθυνθείς είναι αυτό Nokia Maps - OVI Maps (Smart2go) Σε ευχαριστω πολυ.ειχα ηδη διαβασει το FAQ αλλα το λινκ για το maploader σε βγαζει σε σελιδα απο την οποια κατεβαζεις το ovi maps, με αποτελασμα να κατεβαζω διαρκως το ιδιο αρχειο(ο βλακας!).το σωστο link ειναι:http://europe.nokia.com/support/product-support/maps-support/compatibility-and-download#/default/ επρεπε να ακυρωσω την αποθηκευση του ovi maps για να εχω την επιλογη του maploader που βγαινει μετα απο κατω.δε φταιω σ'αυτο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vgnFE31h Δημ. February 12, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2010 εχουμε κανενα νεο για το ποτε θα ερθει και σε αλλες συσκευες η νεα εκδοση? οπως για το e66... γιατι μας εχουν αφησει ετσι? Παράθεση Απο 1/9/2009 απαγορεύονται τα greeklish. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stendor Δημ. February 12, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2010 Ναι αλλά τα E52 και Ν86 είναι Symbian S60 FP2 ενώ το E66 είναι Symbian S60 FP1. Δεν χάνει τίποτα να δοκιμάσει αλλά δεν είναι σίγουρο ότι θα δουλέψει 100%. Παράθεση iPhone 7 Plus 128GB Black iOS 10.3.1 MacBook Pro 13" macOS Sierra 10.12.4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefanw595 Δημ. February 12, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2010 Eγώ που δοκίμασα για το Ε52 σε FP1 μου έβγαλε οτι δεν είναι συμβατό και σταμάτησε η εγκατάσταση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
amyroukai Δημ. February 14, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2010 Δοκίμασα στο Ν79 να βάλω την Ε52/Ε55 κλπ, αλλά δεν την παίρνει, "δεν είναι συμβατή". :( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
frastgr Δημ. February 15, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2010 στο Ε71 δοκίμασε κανείς; Παράθεση frastgr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
swaron Δημ. February 15, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2010 μήπως έμαθε κανείς αν και πότε θα βγει η έκδοση ovi maps 3.03 για παλαιότερα μοντέλα της ΝΟΚΙΑ;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AriesLewn Δημ. February 15, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2010 στο Ε71 δοκίμασε κανείς; Ναι, μη συμβατή Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
azakan5678 Δημ. February 15, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2010 μήπως έμαθε κανείς αν και πότε θα βγει η έκδοση ovi maps 3.03 για παλαιότερα μοντέλα της ΝΟΚΙΑ;; μάλλον για τα κινητά Ν82 Ν95 κλπ, πριν βγει το ovi free, δεν θα υπάρξει πότε δωρεάν η πλοήγηση:X:cry: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC]ant gag Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
piggosa Δημ. February 15, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2010 μάλλον για τα κινητά Ν82 Ν95 κλπ, πριν βγει το ovi free, δεν θα υπάρξει πότε δωρεάν η πλοήγηση:X:cry: Και μετά σου λένε δεν υπάρχει ρατσισμός :shifty: Δηλαδή σώνει και καλά να πάρουμε νέο κινητό??? Όχι κύριοι, θα πω στον "θείο" να μου στείλει από το μαγαζάκι του :X Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
azakan5678 Δημ. February 15, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2010 (edited) Και μετά σου λένε δεν υπάρχει ρατσισμός :shifty: Δηλαδή σώνει και καλά να πάρουμε νέο κινητό??? Όχι κύριοι, θα πω στον "θείο" να μου στείλει από το μαγαζάκι του :X καλά λες μπορεί να βγει σπασμένη για τα δικά μας που είναι παλαιότερα με κάνα πατσακι η φιξ :lol::lol::D:) αν πάτε στο μαγαζάκι και βρείτε αυτή την εκδοσή η δωρεάν πλοήγηση είναι για όλα τα κινητά φουλ λ και φρε ε Symbian Nokia Ovi Maps v3.01.4401 Edited February 19, 2010 by azakan5678 φρεε Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC]ant gag Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
OculatusAbis Δημ. February 22, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2010 Καλησπέρα. Χθες έκανα hard format στο κινητό (Ν79) και μέσω του Ovi Suite πέρασα όλες τις διαθέσιμες αναβαθμίσεις και φυσικά και αυτή του Ovi Maps. Φόρτωσα χάρτες και συνδέθηκα για την 3μηνη άδεια. Το θέμα είναι πως μόλις πάω στις ρυθμίσεις και προσπαθώ να αλλάξω κάποιες από αυτές, η εφαρμογή κλείνει μόνη της ή ακόμα, όταν πάω να την ξανανοίξω, κολλάει το κινητό κι επανέρχεται μόνον με επανεκκίνηση. Έχεις κάποιος άλλος παρόμοιο πρόβλημα; :worry: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mpempoulinos Δημ. February 22, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2010 Καλησπέρα. Χθες έκανα hard format στο κινητό (Ν79) και μέσω του Ovi Suite πέρασα όλες τις διαθέσιμες αναβαθμίσεις και φυσικά και αυτή του Ovi Maps. Φόρτωσα χάρτες και συνδέθηκα για την 3μηνη άδεια. Το θέμα είναι πως μόλις πάω στις ρυθμίσεις και προσπαθώ να αλλάξω κάποιες από αυτές, η εφαρμογή κλείνει μόνη της ή ακόμα, όταν πάω να την ξανανοίξω, κολλάει το κινητό κι επανέρχεται μόνον με επανεκκίνηση. Έχεις κάποιος άλλος παρόμοιο πρόβλημα; :worry: καποτε ειχα παρόμοιο προβλημα. δοκιμασε να κανεις φορματ κ στην καρτα κ ξαναπερασε τα updates Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ipilidis Δημ. February 23, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2010 εχω το 6710 και οταν κανω πλοηγηση μετα απο 1 περιπου λεπτο μου σταματαει και μου λεει να το αγορασω.πριν 1 εβδομαδα το πηγα στην νοκια για να μου βαλη την δωρεαν πλοηγηση και μου ειπαν ολα οκ.οταν ξαναπηγα στη νοκια μου ειπαν οτι εκανα κατι λαθος και εχασα την αδεια και οτι την αδεια την δινουν μονο για 1 φορα δωρεαν και οτι πρεπει να την αγορασω.ισχιει κατι τετοιο παρακαλω την βοηθεια σας.ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stendor Δημ. February 23, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2010 (edited) εχω το 6710 και οταν κανω πλοηγηση μετα απο 1 περιπου λεπτο μου σταματαει και μου λεει να το αγορασω.πριν 1 εβδομαδα το πηγα στην νοκια για να μου βαλη την δωρεαν πλοηγηση και μου ειπαν ολα οκ.οταν ξαναπηγα στη νοκια μου ειπαν οτι εκανα κατι λαθος και εχασα την αδεια και οτι την αδεια την δινουν μονο για 1 φορα δωρεαν και οτι πρεπει να την αγορασω.ισχιει κατι τετοιο παρακαλω την βοηθεια σας.ευχαριστω Καλημέρα. Η τελευταία έκδοση των Ovi maps είναι με δωρεάν πλοήγηση για πάντα. Πήγαινε στην παρακάτω σελίδα http://maps.nokia.com/ovi-services-and-apps/ovi-maps/downloads#/nokia-6710-navigator/ κατέβασε το Maps Installer 3.03 και πέρασε το στο κινητό σου, μετά κάνε εγκατάσταση το Map Loader στο pc σου, έτσι ώστε να περάσεις του χάρτες στο κινητό σου και τέλος ενεργοποίησε την δωρεάν πλοήγηση. Edited February 23, 2010 by stendor Παράθεση iPhone 7 Plus 128GB Black iOS 10.3.1 MacBook Pro 13" macOS Sierra 10.12.4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aristotelhs2060 Δημ. February 23, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2010 μονο για το συγκεκριμμενο κινητο φανταζομαι. Παράθεση Ωρα να δοκιμασω κατι νεο! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ipilidis Δημ. February 23, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2010 (edited) Καλημέρα. Η τελευταία έκδοση των Ovi maps είναι με δωρεάν πλοήγηση για πάντα. Πήγαινε στην παρακάτω σελίδα http://maps.nokia.com/ovi-services-and-apps/ovi-maps/downloads#/nokia-6710-navigator/ κατέβασε το Maps Installer 3.03 και πέρασε το στο κινητό σου, μετά πέρασε το Map Loader έτσι ώστε να περάσεις του χάρτες και τέλος ενεργοποίησε την δωρεάν πλοήγηση. to maps installer με πιο προγραμμα το περναω οπως και το map loander αν θελης επιδη ειμαι λιγο ασχετος θα σε παρακαλουσα βημα-βημα ευχαριστω θα ηθελα ακομα να μου πης αν στην νεα εκδοση του χαρτη προσθεσαν νεους δρομους Edited February 23, 2010 by ipilidis Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stendor Δημ. February 23, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2010 Το maps installer με πιο προγραμμα το περναω οπως και το map loander αν θελης επιδη ειμαι λιγο ασχετος θα σε παρακαλουσα βημα-βημα ευχαριστω θα ηθελα ακομα να μου πης αν στην νεα εκδοση του χαρτη προσθεσαν νεους δρομους Με το maps installer θα κατεβάσεις το αρχείο ovi maps και το οποίο θα το κάνεις εγκατάσταση στο κινητό σου. Για το πως κάνεις εγκατάσταση εφαρμογών διάβασε το Πως εγκαθιστώ αρχεία sis, sisx, jar και wgz; Το Maps Loader είναι αρχείο exe και το κάνεις εγκατάσταση στον υπολογιστή σου. Για το πως χρησιμοποιείται διάβασε τον οδηγό GPS, A-GPS, Nokia Maps και η πρώτη χρήση Αφού είσαι νέος χρήστης καλό είναι να αφιερώσεις χρόνο και να διαβάσεις ολόκληρο τον οδηγό S60 3rd Edition Platform FAQ, θα σε βοηθήσει πάρα πολύ να κάνεις κάποια βασικά πράγματα :) Υ.Γ Καλώς ήρθες στο myphone Παράθεση iPhone 7 Plus 128GB Black iOS 10.3.1 MacBook Pro 13" macOS Sierra 10.12.4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mpempoulinos Δημ. February 23, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2010 κανα νέο για μας, τους s60 3rd version? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pexths Δημ. February 23, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2010 στην τελευταία έκδοση των Ovi maps απο που ενεργοποιουμε την δωρεαν πλοηγηση? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ipilidis Δημ. February 23, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2010 Με το maps installer θα κατεβάσεις το αρχείο ovi maps και το οποίο θα το κάνεις εγκατάσταση στο κινητό σου. Για το πως κάνεις εγκατάσταση εφαρμογών διάβασε το Πως εγκαθιστώ αρχεία sis, sisx, jar και wgz; Το Maps Loader είναι αρχείο exe και το κάνεις εγκατάσταση στον υπολογιστή σου. Για το πως χρησιμοποιείται διάβασε τον οδηγό GPS, A-GPS, Nokia Maps και η πρώτη χρήση Αφού είσαι νέος χρήστης καλό είναι να αφιερώσεις χρόνο και να διαβάσεις ολόκληρο τον οδηγό S60 3rd Edition Platform FAQ, θα σε βοηθήσει πάρα πολύ να κάνεις κάποια βασικά πράγματα :) Υ.Γ Καλώς ήρθες στο myphone ok φιλε ολα καλα σε ευχαριστω.τελικα λυθηκε και το προβλημα μου. αυτα ολα γινοταν γιατι εχω καρτα 2σε1 .η πλοιγηση δουλευη μονο σε ενα νουμερο τηλ. με συνεπεια οταν το ειχα γυρισμενο στο αλλο νουμερο να μου ζηταει αγορα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts