KOPRINIOTIS Δημ. February 17, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2009 ειναι το ovi maps και εχει κτηρια σε 3d και για Ευρωπη, οταν λεμε 3d κτηρια μη περιμενεις να εχει και το σπιτι σου σε 3d. εχει τα γνωστα κτηρια παγκοσμιως . δεν εχω δοκιμασει το Nokia sports tracker με το maps αλλα λογικα συνεργαζονται και αν οχι τωρα στο μελλον σιγουρα.3D κτιρια εχει στην Ελλαδα πχ στην αθηνα γνωστα κτιρια η αλλου? Παράθεση Στα Τρικαλα στα δυο στενα σκοτωσανε τον Σακαφλια!!!!![sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aristotelhs2060 Δημ. February 17, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2009 πηγαινε κοντα στον Παρθενωνα και πες μας. :-) Παράθεση Ωρα να δοκιμασω κατι νεο! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
raftoput Δημ. February 18, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2009 πηγαινε κοντα στον Παρθενωνα και πες μας. :-) Τι δείχνει γιατί δεν βλέπω κάτι. :( Για το safety spot δεν βλέπω να πληρώνεις κάτι, δεν είμαι και σίγουρος όμως... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. February 19, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2009 Και ύστερα μου λένε γιατί θάβω το συγκεκριμένο πρόγραμμα.. Παιδιά υπάρχει περίπτωση να έχει περάσει ο χάρτης της Ελλάδας στο Nokia Maps 3 και να δείχνει λάθος δρόμους? Λογικά δεν πρέπει ή να παίζει ή να μην παίζει??? Ε, χτες τρελάθηκα με αυτά που μου έκανε. Σε διαδρομή στον Γέρακα, με έβγαζε σε εντελώς άλλο δρόμο από αυτόν που πήγαινα, ενώ όταν έστριβα με έδειχνε να πηγαίνω ευθεία.Επίσης σε κάποια σημεία, με έβγαζε ότι ήμουν εκτός δρόμου!!!:wacko::wacko: Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
raftoput Δημ. February 19, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2009 Εμένα από την άλλη πολύ σωστά μου τα δείχνει αλλά στην πλοήγηση μετά από μισό λεπτό κολλάει... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
OculatusAbis Δημ. February 19, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2009 Δοκιμαστικά το έβαλα να με οδηγήσει από το κέντρο της Λάρισας στο Βόλο. Σε κάθε πάρκινγκ της εθνικής μου ζητούσε να στρίψω δεξιά για να βγω στον αυτοκινητόδρομο...:wacko: Να σημειώσω πως στο Ν79 που έχω κυριολεκτικά ρουφάει την μπαταρία! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
raftoput Δημ. February 19, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2009 Αν του βάλουμε να απασχολεί μικρότερη μνήμη έχει κάποιο αντίκτυπο στο πρόγραμμα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gianpithio Δημ. February 19, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2009 Δεν μπορεις να το κανεις αυτο. Αλλα για να καταλαβεις οταν ετρεχα στο Garmin τους διαφανους χαρτες και δεν ειχε αλλη μνημη η συσκευη μου δεν μπορουσε να κανει υπολογισμο πορειας. Εαν θελει να ρωτησει καποιος κατι για τους διαφανους χαρτες του Garmin που αναφερω παραπανω μπορει να ρωτησει στο επισημο θεμα για να μην βγουμε εκτος θεματος. Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/gianpithio_cp_2012.gifΣυντονιστής συζητήσεων στο forum της Nokia & Samsung @myphone.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
raftoput Δημ. February 19, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2009 Δεν μπορεις να το κανεις αυτο. Τι εννοείς δεν μπορώ Ιωάννη τέκνον? Για να μπορώ μπορώ:lol:, δεν θα έχει μνήμη να μου κάνει υπολογισμό?:confused: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gianpithio Δημ. February 19, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2009 Λεω τι θα γινει σε περιπτωση που δεν εχει αλλη ram η συσκευη σου. Πως μπορεις να επιλεξεις να καταλαμβανει λιγοτερη ram απο αυτη που χρειαζεται το προγραμμα? Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/gianpithio_cp_2012.gifΣυντονιστής συζητήσεων στο forum της Nokia & Samsung @myphone.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
raftoput Δημ. February 19, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2009 Λεω τι θα γινει σε περιπτωση που δεν εχει αλλη ram η συσκευη σου. Πως μπορεις να επιλεξεις να καταλαμβανει λιγοτερη ram απο αυτη που χρειαζεται το προγραμμα? Ως γηραιότερος :p θα μου πεις αν το κάνω σωστά: Options --> Tools --> Settings --> Map --> Maximum Memory Use και κει του επιλέγεις το ποσοστό που επιθυμείς... Όχι?:confused: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gianpithio Δημ. February 19, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2009 Δεν πολυ ασχολουμαι με την συγκεκριμενη εφαρμογη και ουτε ειχα δει την επιλογη. :O Οταν αποφασισω να το περασω στο 5800 μου θα το τσεκαρω :) Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/gianpithio_cp_2012.gifΣυντονιστής συζητήσεων στο forum της Nokia & Samsung @myphone.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dmarccos Δημ. February 19, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2009 Νομίζω πως εννοεί το μέγεθος της μνήμης (οχι ram) που θα χρησιμοποιεί για να αποθηκεύει προσωρινά αρχεία (πχ τις εικόνες από το δορυφόρο αν το έχεις επιλέξει) Μπορεί να κάνω και λάθος edit όντως έτσι είναι "To limit the amount of map information that can be stored on a compatible memory card, go to Settings > Maps > Maximum memory use and drag the slide bar left or right to decrease or increase the amount of space that the map information may use. When the storage limit is reached, the most seldom used information is deleted." http://www.nseries.com/mobile/nseries/app/maps20/en/support_settings.jsp Παράθεση 3210-3310-8210-8310-6510-7250-3100-6230-6060-6280-E65-N82+2630-C7-SIII Mini-Moto G 2014-Redmi Note2 prime-Redmi Note3 Pro-Redmi Pro Χ25-Redmi 5 Plus-Mi A2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
raftoput Δημ. February 19, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2009 Ναι ισχύει, το τσέκαρα και γω... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikolasn80 Δημ. February 23, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2009 παιδια θελω να εγκαταστησω το νοκια μαπσ 3.μου βγαζει το μυνημα:αδυναμια εγκαταστασης.ενσωματωμενο μερος.και στον downloader μου βγαζει σφαλμα114.τι ειναι αυτο? τωρα βγαζει αλλο μηνυμα:μου ζηταει να κλεισω ολες τις εφαρμογες του τηλεφωνου για να κανει απντειτ καινα βαλει το μαπσ3.εχει κανεις ιδεα τι να κανω?οποιος ξερει ασ μου στειλει pm Παράθεση "κρειττον τοις ποσιν ολισθειν ή τη γλώσση" Ειναι προτιμότερο το στραβοπάτημα με τα ποδια παρά με τη γλώσσα. ΔΙΟΓΕΝΗΣ Ο ΛΑΕΡΤΙΟΣ 66 π.Χ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
raftoput Δημ. February 24, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2009 Παίδες δυστυχώς πάλι πρόβλημα, ενώ είναι εγκατεστημένο και δουλεύει άψογα το 3, όταν του λέω να μου κάνει πλοήγηση μου λέει την πρώτη εντολή και μετά όλα κολλάνε... Κανείς καμιά ιδέα? Αν δεν του βάλω να μου κάνει πλοήγηση και απλά το έχω να δείχνει που πάω κανένα πρόβλημα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zerokill Δημ. February 24, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2009 Αν βγουνε καινουργιοι χαρτες απο την νοκια πως μπορουμε να γνωριζουμε αν μπορουμε να τους βαλουμε? το map loader βγαζει ενδειξη οτι υπαρχουν καινουργιοι χαρτες για κατεβασμα? Εχω το 6210 και εβαλα πριν μερικες μερες τους v2.0 νομιζω ειναι η τελευταια εκδοση για το κινητο μου ετσι? Παράθεση Vodafone:Ανακοινώσεις για συνδρομητές Cosmote: Ανακοινώσεις για συνδρομητές NOVA: Γενικές ανακοινώσεις συνδρομητών. zerokill@mowned.com Οδηγίες προς ναυτιλομένους Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mirrorofsorrow Δημ. February 25, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2009 μου ζηταει να κλεισω ολες τις εφαρμογες του τηλεφωνου για να κανει απντειτ καινα βαλει το μαπσ3. Όταν σου βγάζει αυτή την ένδειξη, επιλέγεις Ναι και συνεχίζεις. Παίδες δυστυχώς πάλι πρόβλημα, ενώ είναι εγκατεστημένο και δουλεύει άψογα το 3, όταν του λέω να μου κάνει πλοήγηση μου λέει την πρώτη εντολή και μετά όλα κολλάνε... Κανείς καμιά ιδέα? Αν δεν του βάλω να μου κάνει πλοήγηση και απλά το έχω να δείχνει που πάω κανένα πρόβλημα! Αυτό το κάνει όταν δεν έχεις άδεια χρησης. Σίγουρα δεν σου έχει λήξει η άδεια; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
raftoput Δημ. February 25, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2009 Αυτό το κάνει όταν δεν έχεις άδεια χρησης. Σίγουρα δεν σου έχει λήξει η άδεια; Και ρωγμώδη έκδοση και τελείωσε η άδεια??? Τι κάνω τώρα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mirrorofsorrow Δημ. February 25, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2009 Αν έχεις σπασμένη έκδοση, δεν γίνεται να τελείωσε η άδεια. Για κοίτα στα έξτρα, τι σου λέει; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
raftoput Δημ. February 25, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2009 Αν έχεις σπασμένη έκδοση, δεν γίνεται να τελείωσε η άδεια. Για κοίτα στα έξτρα, τι σου λέει; Στο my licences δεν μπαίνει, τι στο καλό? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mirrorofsorrow Δημ. February 25, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2009 Έχει φάει κόλλημα. Την σβήνεις και την ξαναεγκαθιστάς. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
raftoput Δημ. February 25, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2009 Έχει φάει κόλλημα. Την σβήνεις και την ξαναεγκαθιστάς. πως τη σβήνω? εννοείς όλο το πρόγραμμα και τον φάκελο cities? Από το απόγευμα, μετά από γενικό delete, μαζί και του φακέλου cities και του αρχείου qf προσπαθώ να εγκαταστήσω τις αυθεντικές εκδόσεις των 2 και 3. Στα μισά της εγκατάστασης της 3 μου λέει ότι η μνήμη του τηλεφώνου είναι πλήρης ακόμα και όταν δεν υπάρχουν οι φάκελοι cities & qf. Παράλληλα διαπίστωσα ότι πάει να το εγκαταστήσει στη μνήμη του τηλεφώνου και όχι στην κάρτα, δεν αλλάζει αυτό? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
trelariano Δημ. February 28, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2009 αν περασω μια ραγισμενη εκδοση απο xxxxxxxxxxxxxx ωστε να εχω τις φωνητικες εντολες στην πλοηγηση, μετα περναω οποιον χαρτη θελω μεσω maploader και τον χρησιμοποιω κανονικα; Παράθεση ΜΙΑ ΖΩΗ ΟΛΟ ΑΡΗΣ... Γιώργος iPhone 3G S, 32GB, White, non JB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dmarccos Δημ. February 28, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2009 αν περασω μια ραγισμενη εκδοση απο xxxxxxxxxxxx ωστε να εχω τις φωνητικες εντολες στην πλοηγηση, μετα περναω οποιον χαρτη θελω μεσω maploader και τον χρησιμοποιω κανονικα; Ναι, δεν υπάρχει πρόβλημα Παράθεση 3210-3310-8210-8310-6510-7250-3100-6230-6060-6280-E65-N82+2630-C7-SIII Mini-Moto G 2014-Redmi Note2 prime-Redmi Note3 Pro-Redmi Pro Χ25-Redmi 5 Plus-Mi A2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts