Jump to content

[S60 3rd Edition] Nokia Maps (ex. Ovi Maps/Smart2go)

nervous
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

όπου έχει σε κεντρικές περιοχές είναι μια χαρά....το θέμα είναι με ποιο σκεπτικό έκαναν προσθαφαιρέσεις στους καινούριους χάρτες...τι εννοώ με αυτό, στους καινούριους (μετά χριστουγέννων χοντρικά) έχει αναλυτικά πύργο, τρίπολη,σπάρτη, ακόμα και αγροτικό δίκτυο στην πελοπόννησο και όλες τις συνδέσεις με τις κύριες πόλεις σε όλη την ελλάδα...

ΌΜΩΣ έχουν αφαιρέσει σημαντικές πολεις, όπως Λάρισα (μα είναι δυνατόν??) Ξάνθη και πολλές άλλες που δεν έχει νόημα να κάτσω να γράψω...(προ χριστουγέννων χοντρικά), ειλικρινά το σκεπτικό τους είναι φοβερό και δεν μπορώ να το καταλάβω...τους ήταν τόσο δύσκολο να κρατήσουν τα παλιά και απλά να προσθέσουν τα καινούρια....

α και κάτι άλλο, εμένα ποτέ δε μου έχουν εγκατασταθεί χάρτες στο φάκελο cities, ο φάκελος υπάρχει αλλά είναι κενός, ακόμα και μετά από διαγραφή των χαρτών από τον κλασσικό diskcache, είτε χειροκίνητα είτε μέσω mapmloader το κινητό δε λέει να αλλάξει μέρος αποθήκευσης (όχι ότι με νοιάζει απλά το αναφέρω γιατί μου έχει κάνει εντύπωση)

cypherth

• Απαντήσεις 3,4χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Ακόμα και δωρεάν φωνητική πλοήγηση να προσφέρουν οι Φινλανδοί, συνεχίζοντας με αυτούς τους ελλιπέστατους χάρτες και τις λιγοστές δυνατότητες της ίδιας της εφαρμογής, πράγματι δε νομίζω να μπορεί κανείς να πάρει στα σοβαρά το Nokia Maps, ιδίως από τη στιγμή που υπάρχουν τόσο αξιόλογες εναλλακτικές (και με το Destinator καθ' οδόν). ;)

Το κακό είναι που δεν έχουμε νέα του ακόμα πότε θα είναι έτυμο!;) Το dest.

TOMMIS RODOS ;)

Mετά το hard reset που έκανα στο κινητό, το nokia map ενώ φορτώνει κανονικά, δεν κάνει πλοήγηση.

Βασικά αυτό το πρόβλημα μου το παρουσίασε μετα την αναβάθμιση που έκανα σε V 21.0.016 και πίστευα πώς με το reset θα επανέλθει.

Καπου μέσα στο φόρουμ βρήκα το Nokia_Maps_2.0_2204_3.1_u.(μάλλον το beta) αλλά ούτε και αυτό φόρτωνε και επιπλέον έδειχνε τον χάρτη ανάποδα.

Στή συνέχεια βρήκα το Nokia_Maps_2.0_2204_3.2_u (που γράφει ότι είναι η τελική έκδοση) αλλά με αυτό η εφαρμογή δεν ανοίγει καθόλου.

Έτσι ξαναγύρισα στη _2.0_2204_3.1_u. έκδοση, φόρτωσα τον χάρτη της Ελλάδας και είμαι στο περίμενε....

Ξέρω ότι το νοκια μαπς είναι μάπα... αλλά, έτσι.. θέλω να το έχω. Λόξα!

Τους χάρτες τους φόρτωσα.

Αλλά τι έγινε βρε παιδιά,είχε μέσα καμιά άδεια και την έσβησα?

Ευχαριστώ για τις όποιες απαντήσεις σας.

Galaxy Note 2 , Galaxy tab s 10.5

Πριν κάνεις αναβάθμιση/reset είχες αγοράσει άδεια για τη πλοήγηση;

[sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά.

⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max

⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″

Σάν άσχετος είχα πάει σε νοκια κλαμπ και μου τα είχανε περασει εκεί.

Μάλιστα για 3-4 ημέρες περίπου είχα και δωρεάν δοκιμαστική πλοήγηση.

Άρα απ ο,τι καταλαβαίνω δεν είχες αγοράσει άδεια πλοήγησης, απλά χρησιμοποιούσες για τέσσερις μέρες την δωρεάν πλοήγηση και μετά την προσομοίωση πλοήγησης, ένα χαρακτηριστικό που δεν είναι διαθέσιμο στην έκδοση 2.0 του Nokia Maps.

Αν θέλεις πλοήγηση θα πρέπει να πληρώσεις άδεια πλέον.

[sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά.

⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max

Να ρωτήσω και εγώ κάτι. Στο Nokia Maps πού πάμε για να δούμε πληροφορίς για το πόσους δορυφόρυς έχουμε και με τη σήμα.Πρίν το update του προγράμματος το έβρισκα τώρα με την έκσοση Nokia_Maps_2.0_2102_3.1_u δεν το βλέπω πουθενά. Τι γίνεται την βγάλανε?

η nokia maps 2.0.2204 εχει προσομοιωση πλοηγησης δωρεαν για πλοηγηση σε πραγματικο χρονο χρειαζεται συνδρομη

τα δεδομενα των δορυφορων τα βρισκεις σε εργαλεια/συνδεσιμ./δεδομ.GPS

αν ειστε επαρχεια προτιμηστε τους χαρτες της teleatlas και μην κανετε ενημερωση γιατι βαζει τους χαρτες της NAVTEQ

Mageia 6 KDE Plasma 5

Άρα απ ο,τι καταλαβαίνω δεν είχες αγοράσει άδεια πλοήγησης, απλά χρησιμοποιούσες για τέσσερις μέρες την δωρεάν πλοήγηση και μετά την προσομοίωση πλοήγησης, ένα χαρακτηριστικό που δεν είναι διαθέσιμο στην έκδοση 2.0 του Nokia Maps.

Αν θέλεις πλοήγηση θα πρέπει να πληρώσεις άδεια πλέον.

Συγνώμη το διατύπωσα λάθος..

Γιά 3-4 ημέρες είχα δωρεάν ήχο για την πλοήγηση.

Η πλοήγηση μετά συνέχισε κανονικά χωρίς την φωνητική βέβαια .

Αφού έδωσα ο βλάκας και 40€

AΓOPAΣA ENA N82 METAXEIPIΣMENO KAI ΠEPAΣA TO maps 2.0.ΠAΩ NA ENEPΓOΠOIHΣΩ THN 3MHNH AΔEIA MEΣA AΠO EΠIΛOΓEΣ-ΠPOΣΘETA-OI AΔEIEΣ MOY KAI ENΩ ΣYNΔEETAI MEΣΩ wifi KANONIKA KAI MOY ΓPAΦEI OTI H ENHMEPΩΣH EΓINE,TEΛIKA OTAN EΠIΛEΓΩ OI AΔEIEΣ MOY MOY ΛEEI OTI ΔEN YΠAPXOYN ΔIAΘEΣIMEΣ AΔEIEΣ.KAMIA BOHΘEIA?

η nokia maps 2.0.2204 εχει προσομοιωση πλοηγησης δωρεαν για πλοηγηση σε πραγματικο χρονο χρειαζεται συνδρομη

τα δεδομενα των δορυφορων τα βρισκεις σε εργαλεια/συνδεσιμ./δεδομ.GPS

αν ειστε επαρχεια προτιμηστε τους χαρτες της teleatlas και μην κανετε ενημερωση γιατι βαζει τους χαρτες της NAVTEQ

Δεν βρίσω την επιλογή αυτή "τα δεδομενα των δορυφορων τα βρισκεις σε εργαλεια/συνδεσιμ./δεδομ.GPS"? Έχω περάσει την έκδοση 2.0.2204

Δεν βρίσω την επιλογή αυτή "τα δεδομενα των δορυφορων τα βρισκεις σε εργαλεια/συνδεσιμ./δεδομ.GPS"? Έχω περάσει την έκδοση 2.0.2204

Ειναι στο κεντρικο μενου της συσκευης και οχι μεσα στους χαρτες.

Μέσα απο το πρόγραμμα δεν υπάρχει δηλαδή επιλογή όπως σε προηγούμενη έκδοση?Την αφαίρεσαν?

Πρέπει να την έχουν αφαιρέσει αυτή την επιλογή μέσα από το πρόγραμμα. Κοίταξα στο μενού των Χαρτών αλλά δεν βρήκα κάτι.

iPhone 7 Plus 128GB Black iOS 10.3.1

MacBook Pro 13" macOS Sierra 10.12.4

AΓOPAΣA ENA N82 METAXEIPIΣMENO KAI ΠEPAΣA TO maps 2.0.ΠAΩ NA ENEPΓOΠOIHΣΩ THN 3MHNH AΔEIA MEΣA AΠO EΠIΛOΓEΣ-ΠPOΣΘETA-OI AΔEIEΣ MOY KAI ENΩ ΣYNΔEETAI MEΣΩ wifi KANONIKA KAI MOY ΓPAΦEI OTI H ENHMEPΩΣH EΓINE,TEΛIKA OTAN EΠIΛEΓΩ OI AΔEIEΣ MOY MOY ΛEEI OTI ΔEN YΠAPXOYN ΔIAΘEΣIMEΣ AΔEIEΣ.KAMIA BOHΘEIA?

Μιλησα σημερα με την ΝΟΚΙΑ και μου ειπαν στην αρχη να παω στο Πλαισιο οπου εχει αγοραστει η συσκευη!!!!!!!!Μετα τους εδωσα το ΙΜΕΙ για να μου δωσουν ενα κωδικο ενεργοποιησης να ενεργοποιησω την αδεια χειροκινητα. Με παιρνουν πισω και μου λενε οτι δεν μπορουν να μου δωσουν κωδικο ενεργοποιησης γιατι δεν εχω κανει register τους χαρτες!!!!

Τι ειναι αυτα ρε παιδια????Θα μας τρελανουν τελειως αυτοι!!!

Στο τελος μου λεει οτυπος να παω στα κεντρικα της ΝΟΚΙΑ να δουνε το προβλημα απο εκει.

Ημαρτον!!!!!

stellio40 διαβασε εδω που αποθηκευεται ο χαρτης,

λογικα κατι θα μπορεις να κανεις..

Δεν το εχω ψαξει περισσοτερο :O

http://www.myphone.gr/gallery/data/500/gianpithio_cp_2012.gif

Συντονιστής συζητήσεων στο forum της Nokia & Samsung @myphone.gr

Introducing Nokia Map Loader 2.0 beta

http://img65.imageshack.us/img65/9905/maploader21qt5.jpg

http://betalabs.nokia.com/blog/2008/06/19/introducing-nokia-maploader-20-beta/

http://www.nokia.com/betalabs/maps

[imgalign]http://i37.tinypic.com/23k3s09.jpg[/imgalign]

Μην ψάξεις ποτέ να βρεις κάτι τέλειο για να το αγαπήσεις. Αγάπησε κάτι ατελές και τελειοποίησε το με την αγάπη σου!

iPhone 5S Space Grey

Προσοχή! Κατάργηση γραφής Greeklish

Σου περνάει και καινούργιους χάρτες; Γιατί μετά την αλλαγή σε Nokia Maps 2.0 άλλαξαν και τους χάρτες και έβγαλαν κάποιες περιοχές που υποστηρίζονταν και πρόσθεσαν άλλες....

EDIT: Από ότι είδα οι χάρτες που κατεβάζει δεν πρέπει να έχουν κάποια διαφορά, τουλάχιστον για την Ελλάδα.

[sIGPIC][/sIGPIC]

ειναι beta η τετευτεα εκδοση???

Ναι είναι ακόμα beta, το αναφέρει ο nervous 2-3 ποστ πριν.

iPhone 7 Plus 128GB Black iOS 10.3.1

MacBook Pro 13" macOS Sierra 10.12.4

εχω το Ε51 και θελω να περασω μερικους χαρτες για αρχη χωρις φωνητικες καθοδηγησεις με nokia map loader να το κανω ή παιζει κατι αλλο.