Jump to content

[S60 3rd Edition] Nokia Maps (ex. Ovi Maps/Smart2go)

nervous
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Λοιπόν μάγκες βρήκα τη λύση! τουλάχιστον σε εμένα δούλεψε..

1. απεγκαταστίστε το nokia map loader 1.3 και εγκαταστήστε μέσω update manager (μιλάω για nseries pcsuite) την έκδοση 1.2

2. εγκαταστίστε ξανά την τελευαταία έκδοση του maps στο κινητό..

3. διαγράφτε το φάκελο e:/cities τελείως...

4. τρέξτε το maps απο το κινητό μία φορά.. αυτή η διαδικασία θα ξαναδιμιουργήσει τον φάκελο cities με όλες τις σωστές πληροφορίες..

5. τρέξτε τον map loader και πλέον θα σας δίνει κανονικά την επιλογή για εγκατάσταση χαρτών καθώς πλέον θα αναγνωρίζει το format των αρχείων που είναι εγκατεστημένα στο φάκελο cities....

ελπίζω να βοήθησα....

[imgalign]http://img411.imageshack.us/img411/2249/applelogo1.gif[/imgalign]Αρτέμης

pushme.to & pingChat2 : djarte

iPhone 4 32GB Black with iOS 4.3, MacbookPro Late 2008 15" with Snow Leopard 10.6.6, Apple Led Cinema Display 24", Airport Extreme BS

• Απαντήσεις 3,4χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Δηλαδη με λίγα λόγια η εκδοση 1.3 του map loader δεν λειτουργει ομαλα, σωστα?

Προφανώς για να γίνεται τέτοιος πανικός πιο πάνω..

Κάποια βλακεία έκανε η ΝΟΚΙΑ πάλι.

ONEPLUS 12 16/512gb: rooted

Blackview Tab 11 tablet 8/128gb

Amazon Fire stick 4k max

Εγώ πάντως εγκατέστησα το 1.3 πάνω από το προηγούμενο, μου είπε ότι υπάρχουν ενημερωμένοι χάρτες, έσβησα τους προηγούμενους από την κάρτα (μέσω maploader), πέρασα τους νέους και τις φωνητικές οδηγίες κι όλα μια χαρά!

http://briefcase.pathfinder.gr/download/petros_pf/15778/181976/0/Petran.gif

Nokia Series 60 forum moderator (Ret.)

Εγώ πάντως εγκατέστησα το 1.3 πάνω από το προηγούμενο, μου είπε ότι υπάρχουν ενημερωμένοι χάρτες, έσβησα τους προηγούμενους από την κάρτα (μέσω maploader), πέρασα τους νέους και τις φωνητικές οδηγίες κι όλα μια χαρά!

Μια χαρά τα λες.

Στάνταρ πράγματα και δούλεψε.

Είδες καμιά διαφορά?

Amazon Fire stick 4k max

παιδια δεν γινεται να εχουμε μονο εμεις προβληματα,εγω εκγατεστησα σε 2 υπολογηστες το προγραμμα και ειχα και στους 2 το ιδιο προβλημα.Στον ενα μαλιστα εστεισα με την σειρα το 1.0 μετα το 1.2.1 το οποιο μολις το ανοιξα μου ζητησε να κανει update το 1.3 το εκανα αλλα μολις το ετρεξα μου ζητησε παλι να κανει update την 1.2.1 σαν πιο ενημερωμενη.Τι μπορει να φταιει δηλαδη σε εμας;

Εκανα ποσες προσπαθειες.

Uninstall,ξανα Install,Update και παλι τιποτα...:mad::mad::mad:

Συνεχεια μου ζηταει Update μου εσβησε ολους τους χαρτες.

Μονο φωνητικες οδηγιες αφηνει να περασουμε και τιποτα αλλο.

Εσβησα τον φακελο Cities και παλι τιποτα.

Στο τελος μου λέει οτι οι χαρτες δεν ειναι συμβατοι με την συσκευη μου.

:mad::mad::mad:

Οργανωμενη οπως παντα η ΝΟΚΙΑ.

Τωρα ειμαστε και χωρις χαρτες και με ενα MapLoader χωρις υποστηριξη...

Τα πιο μεγάλα ονειρα τα κάνεις οταν όλοι σε ξεχνάνε!!!

Μια χαρά τα λες.

Στάνταρ πράγματα και δούλεψε.

Είδες καμιά διαφορά?

Όχι κάτι εμφανές, για μένα τουλάχιστον που δεν κάνω μεγάλη χρήση του.

http://briefcase.pathfinder.gr/download/petros_pf/15778/181976/0/Petran.gif

Nokia Series 60 forum moderator (Ret.)

ετσι ακριβως φιλε μου αντε να δουμε ποτε θα φιλοτιμιθει να μας δωσει λυση,εμενα μου εκανε μπαχαλο και τους δυο υπολογηστες.Η πλακα ειναι πως περιμενα να εχει κατι περισσοτερο σε χαρτεςν απο ελλαδα

ετσι ακριβως φιλε μου αντε να δουμε ποτε θα φιλοτιμιθει να μας δωσει λυση,εμενα μου εκανε μπαχαλο και τους δυο υπολογηστες.Η πλακα ειναι πως περιμενα να εχει κατι περισσοτερο σε χαρτεςν απο ελλαδα

Τελικα βλακεια καναμε.

Τιποτα παραπανω απο Ελλαδα.

Και πανε και οι χαρτες.

εχω δοκιμασει ολους τους τροπους που μπορουσα να φανταστω αλλα τιποτε,τωρα και η 1.2.1 δεν εμφανιζει χαρτες αλλα μονο φωνητικες

εχω δοκιμασει ολους τους τροπους που μπορουσα να φανταστω αλλα τιποτε,τωρα και η 1.2.1 δεν εμφανιζει χαρτες αλλα μονο φωνητικες

Ε δεν παμεεεεεεεεεεε καλα.

Μολις εβαλα και εγω την 1.2.

Τιποταααααααααα......

The map data on your device is not compatible with te map data through the Nokia Map Loader

:mad::mad::mad::mad:

Καλα κανω εγω και δεν το πειραζω το map loader και τους χαρτες του κινητου. Ποιος ο λογος. Εξαλλου σιγα τις διαφορες που θα εχουν.

Και κατι αλλο. Νεα εκδοση map loader συνεπαγεται νεοι χαρτες? Τι κουλο ειναι αυτο? Απ' την ιδια database δεν τους παιρνουν?

Παιδιά προσπάθησε κανείς από όσους έχουν πρόβλημα να ακολουθήσει κατα γράμμα τα βήματα που ανέφερα παραπάνω?? πιστεύω ότι όταν ξαναεγκαθηστάς το maps στο κινητό χωρίς να υπάρχει ο φάκελος cities στην κάρτα μνήμης επαναφέρει τις σωστές ρυθμίσεις για τα αρχεία που είναι συμβατές και αναγνωρίζονται από την έκδοση 1.2 του Maploader.

Για την 1.3 βέβαια ούτε λόγος..

[imgalign]http://img411.imageshack.us/img411/2249/applelogo1.gif[/imgalign]Αρτέμης

pushme.to & pingChat2 : djarte

iPhone 4 32GB Black with iOS 4.3, MacbookPro Late 2008 15" with Snow Leopard 10.6.6, Apple Led Cinema Display 24", Airport Extreme BS

Παιδιά προσπάθησε κανείς από όσους έχουν πρόβλημα να ακολουθήσει κατα γράμμα τα βήματα που ανέφερα παραπάνω?? πιστεύω ότι όταν ξαναεγκαθηστάς το maps στο κινητό χωρίς να υπάρχει ο φάκελος cities στην κάρτα μνήμης επαναφέρει τις σωστές ρυθμίσεις για τα αρχεία που είναι συμβατές και αναγνωρίζονται από την έκδοση 1.2 του Maploader.

Για την 1.3 βέβαια ούτε λόγος..

Τα εκανα.

Παω να βλαω στο κινητο το ΝΟΚΙΑ Maps και οποια εκδοση και να περασω μου λεει στο κινητο σφαλμα ενημερωσης.

To Maploader με τιποτα δεν λεει να δουλεψει ουτε το 1.2 ουτε το καινουριο.

Απλα εγινε καποια βλακεια και τωρα η ΝΟΚΙΑ μας εχει αφησει αφησει στο ελεος χωρις χαρτες και χωρις καποια ανακοινωση...

Το δοκιμασα σε 2 PC που εχω αλλα το ιδιο πραμα:mad:

καλησπερα! το αρχειο nokia_maps_1_0_upgrade_ROM που κατεβασα απο το site :smart2go... και δεν μπορω να το εγκαταστησω.... τι κανω λαθος αυτο δεν το smart2go?????

Τα ίδια και με μένα. Έστειλα e-mail και στην Nokia και το μόνο που ήξεραν να μου πουν ήταν να πάω σε ένα club nokia να κάνω flash στο κινητό..
http://i39.tinypic.com/ojjlzk.gif

Δεν ξερουν τι τους γινεται.

Αντι να δωσουν μια απαντηση οτι θα λυσουν το προβλημα σε στελνουν για αναβαθμιση...

Και εμενα τηλεφωνικα μου ειπαν να παω σε ΝΟΚΙΑ για αναβαθμιση!!!

Ελεος τους λεω ρε παιδια πριν μια εβδομαδσα εκανα αναβαθμιση στην καινουρια εκδοση και ολα πηγαιναν ρολοι.

Τελικα δεν ηξεραν κατι για το προβλημα ουτε καν για την αναβαθμιση και με παρεπεμψαν σε ΝΟΚΙΑ!!!

Παω σε Club Nokia και μου λενε οτι εγω εκανα κατι στο κινητο και δεν δουλευει.

Με συμβουλεψαν να κανω Format το PC (κατι που ηδη εχω κανει),να ξαναπερασω το MapLoader (το οποιο εχω κανει ) και να ξανα περασω τους χαρτες.

Εφαγα 2 ωρες αλλα τιποτα τελικα....

Συνεχιζει να ζηταει Update το Maploader,μου βγαζει μονο της φωνητικες εντολες και μου εχει σβησει ολους τους χαρτες!!!

Παω να περασω το ΝΟΚΙΑ Maps στο κινητο και μου βγαζει σφαλμα ενημερωσης!!!

Το παρατησα και εγω και δεν ξανα ασχολθηκα.

Περασα το Garmin Mobile και ηρεμησα :mad::mad::mad:

Λοιπόν μάγκες βρήκα τη λύση! τουλάχιστον σε εμένα δούλεψε..

1. απεγκαταστίστε το nokia map loader 1.3 και εγκαταστήστε μέσω update manager (μιλάω για nseries pcsuite) την έκδοση 1.2

2. εγκαταστίστε ξανά την τελευαταία έκδοση του maps στο κινητό..

3. διαγράφτε το φάκελο e:/cities τελείως...

4. τρέξτε το maps απο το κινητό μία φορά.. αυτή η διαδικασία θα ξαναδιμιουργήσει τον φάκελο cities με όλες τις σωστές πληροφορίες..

5. τρέξτε τον map loader και πλέον θα σας δίνει κανονικά την επιλογή για εγκατάσταση χαρτών καθώς πλέον θα αναγνωρίζει το format των αρχείων που είναι εγκατεστημένα στο φάκελο cities....

ελπίζω να βοήθησα....

Εμένα πάντως δεν δούλεψε.. :wacko:

καλησπερα! το αρχειο nokia_maps_1_0_upgrade_ROM που κατεβασα απο το site :smart2go... και δεν μπορω να το εγκαταστησω.... τι κανω λαθος αυτο δεν το smart2go?????

Μήπως δεν κάνει για τα Ν95 με τα 8gb?

Amazon Fire stick 4k max

Εγώ έχω κατεβάσει αυτό από το site της nokia που λέει πως είναι για το 8GB αλλά πάλι τίποτα...

Εμένα πάντως δεν δούλεψε.. :wacko:

Ουτε εμενα δουλεψε και εχω το Ν95 το κανονικο.

:mad::mad::mad:

παιδες περιεργο εμενα παντως δουλεει αψογα σε vista τι να πω??

[sIGPIC][/sIGPIC] Aλέξης

rotary power

παιδες περιεργο εμενα παντως δουλεει αψογα σε vista τι να πω??

Μα και εγω Vista εχω και εκανα και Format τι να πω!!!

Εισαι απο τους λιγους και τυχερους μαλλον :p