john74 Δημ. July 9, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 9, 2007 re paidia poy mporo na do pia ekdosi toy smart2go exo?? Otan einai anoihti i efarmogi pas EPILOGES--->ABOUT kai ekei soy leei tin ekdosi Παράθεση Greek Android & iOS users (FB group) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sotoss Δημ. July 9, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 9, 2007 Παιδια για δωστε τα φωτα σας. Εχω το Ν95 και έκανα την αναβαθμιση απο την v11 στην v12 καθως και το update για το maps. Η ερωτηση ειναι στον εντοπισμο θεσης εκτος απο μεθοδο εντοπισμου, λεει να βαλεις και διακομιστη εντοπισμου ( ζηταει σημειο προσβασης και διευθυνση διακομιστη). Τι βαζουμε εκει?? Thanks!!! Παράθεση http://img150.imageshack.us/img150/7718/panathinaikosfannh8.gif Proud owner of an OMNIA 16GB !!!!!!!!!!!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
telis7 Δημ. July 9, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 9, 2007 Exeis dikio den anefera pouthena to til. Nokia N95 σε τι τηλ.θελεις να το κανεις εγκατασταση?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
oxoxox Δημ. July 9, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 9, 2007 Otan einai anoihti i efarmogi pas EPILOGES--->ABOUT kai ekei soy leei tin ekdosi V3.0 WK23 BO1 OPENGL OPENBIT MN KAI APO KATO EXEI DIO EIKONIDIA TO ENA TELEATLAS KAI TO ALLO NAVTEQ!! AFTA MOY GRAFEI STO ABOUT!KATALAVENEIS PIA EKDOSI EXO?TIN 11 I 12? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nickvog Δημ. July 9, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 9, 2007 V3.0 WK23 BO1 OPENGL OPENBIT MN KAI APO KATO EXEI DIO EIKONIDIA TO ENA TELEATLAS KAI TO ALLO NAVTEQ!! AFTA MOY GRAFEI STO ABOUT!KATALAVENEIS PIA EKDOSI EXO?TIN 11 I 12? Οι εκδόσεις 11 και 12 είναι οι εκδόσεις του firmware του κινητού και δεν έχουν σχέση με την έκδοση του smart2go (nokia maps) προγράμματος. Για το πρόγραμμα αυτό κοιτάς αν είναι περασμένη η 1.0 ή η 1.1 (αν έχεις κάνεις την αναβάθμιση του nokia maps θα σου λέει στο ΣΧΕΤΙΚΑ ότι έχεις την v.1.1). Παράθεση MONEY MAKES THE WORLD GO ROUND... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aris_21 Δημ. July 9, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 9, 2007 Exeis dikio den anefera pouthena to til. Nokia N95 το ν95 εχει ηδη εγκαταστημενο το smart2go. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. July 10, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2007 -Πέρασα το firmware 12 -Πέρασα το τελευταίο Nokia Maps, χωρίς να βγάλω τον παλιό χάρτη της Ελλάδος -Κατέβασα το τελευταίο Maploader αλλά με τίποτα δεν μπορώ να κατεβάσω χάρτες.Μου βγάζει μήνυμα για την κάρτα μνήμης και ότι κάτι πρέπει να φταίει το USB.Ποτέ δεν είχε βγει αυτό το μήνυμα ξανά και δοκίμασα να επιλέξω Pc Suite mode και Μαζική αποθήκευση mode, αλλά τίποτα δε δουλεύει. Για να μην το κουράζω και χωρίς λόγο, έχει κάποια ουσία να περάσω το νέο χάρτη ή και αν μείνω με τον παλιό, όλα οκ? Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aris_21 Δημ. July 10, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2007 -Πέρασα το firmware 12 -Πέρασα το τελευταίο Nokia Maps, χωρίς να βγάλω τον παλιό χάρτη της Ελλάδος -Κατέβασα το τελευταίο Maploader αλλά με τίποτα δεν μπορώ να κατεβάσω χάρτες.Μου βγάζει μήνυμα για την κάρτα μνήμης και ότι κάτι πρέπει να φταίει το USB.Ποτέ δεν είχε βγει αυτό το μήνυμα ξανά και δοκίμασα να επιλέξω Pc Suite mode και Μαζική αποθήκευση mode, αλλά τίποτα δε δουλεύει. Για να μην το κουράζω και χωρίς λόγο, έχει κάποια ουσία να περάσω το νέο χάρτη ή και αν μείνω με τον παλιό, όλα οκ? τον παλιο χαρτη το σβηνουμε και περναμε τον καινουριο δεν εχουνε και τους 2. δοκιμασε να τους περασεις ετσι http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=164791&page=36 post #701 Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. July 10, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2007 -Πέρασα το firmware 12 -Πέρασα το τελευταίο Nokia Maps, χωρίς να βγάλω τον παλιό χάρτη της Ελλάδος -Κατέβασα το τελευταίο Maploader αλλά με τίποτα δεν μπορώ να κατεβάσω χάρτες.Μου βγάζει μήνυμα για την κάρτα μνήμης και ότι κάτι πρέπει να φταίει το USB.Ποτέ δεν είχε βγει αυτό το μήνυμα ξανά και δοκίμασα να επιλέξω Pc Suite mode και Μαζική αποθήκευση mode, αλλά τίποτα δε δουλεύει. Για να μην το κουράζω και χωρίς λόγο, έχει κάποια ουσία να περάσω το νέο χάρτη ή και αν μείνω με τον παλιό, όλα οκ? Επίσης παρόλο που φαίνεται να βρίσκει στίγμα, δε βρίσκω την επιλογή Θέση Gps για να βρει κατευθείαν το σημείο που βρίσκομαι.Αυτή την επιλογή την είχε το παλιό smart2go. Το αποτέλεσμα ήταν να έχω σήμα από δορυφόρο και το κινητό να δείχνει άσχετη περιοχή, που βρισκόμουν προηγούμενη μέρα.Και δεν είχα τρόπο να ζουμάρω εδώ που ήμουν. Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. July 10, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2007 Οσοι παραπονιουνται οτι δεν μπορουν να κατεβασουν τον χαρτη της Ελλαδας μεσω map loader ,τον ανεβασα εδω : http://rapidshare.com/files/40610200/diskcache.rar File-Size: 12,33 MB Ο φακελος diskcache θα πρεπει να τοποθετηθει εδω : :\Private\20001f63 αφου πρωτα εχετε ανοιξει μια φορα την εφαρμογη χαρτες . Τους παλιούς χάρτες τους σβήνουμε απλά με 1 delete?Kai στη θέση τους βάζουμε αυτούς που είναι στο link παραπάνω? Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos1671 Δημ. July 10, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2007 Επίσης παρόλο που φαίνεται να βρίσκει στίγμα, δε βρίσκω την επιλογή Θέση Gps για να βρει κατευθείαν το σημείο που βρίσκομαι.Αυτή την επιλογή την είχε το παλιό smart2go. Το αποτέλεσμα ήταν να έχω σήμα από δορυφόρο και το κινητό να δείχνει άσχετη περιοχή, που βρισκόμουν προηγούμενη μέρα.Και δεν είχα τρόπο να ζουμάρω εδώ που ήμουν. Stin nea ekdosi patontas to 0 se paei stin trexousa thesi GPS. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nervous Δημ. July 10, 2007 Author Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2007 Τους παλιούς χάρτες τους σβήνουμε απλά με 1 delete?Kai στη θέση τους βάζουμε αυτούς που είναι στο link παραπάνω? Ναι ακριβως ! :) Παράθεση [imgalign]http://i37.tinypic.com/23k3s09.jpg[/imgalign] Μην ψάξεις ποτέ να βρεις κάτι τέλειο για να το αγαπήσεις. Αγάπησε κάτι ατελές και τελειοποίησε το με την αγάπη σου! iPhone 5S Space Grey Προσοχή! Κατάργηση γραφής Greeklish Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. July 11, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2007 Ναι ακριβως ! :) Λοιπόν δοκίμασα τα πάντα, αλλά δεν μπορώ με καμιά δύναμη να μπω στον φάκελο private για να κάνω delete. Δοκίμασα τα πάντα και όλες τις μεθόδους (εκτός από το card reader) και μου βγάζει σφάλμα usb όταν πάω για επιλογή μαζικής αποθήκευσης. Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
oxoxox Δημ. July 11, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2007 giati stin epifania tis thalasas moy dixnei 62 metra ipsometro??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aristotelhs2060 Δημ. July 11, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2007 εβαλα και εγω την τελευταια version smart2go στο ν95 και το εικονιδιο απο χαρτες πλεον μου γραφει maps. μεσα εχει κανονικα ελληνικο menu.μπορω να το ξανακανω να λεει χαρτες? και ακομα μια ερωτηση διπλα στο εικονιδιο του δορυφορου εκει που εχει τρια στρογγυλα κουτακια απο τη στιγμη που μπαινω στο προγραμμα παντα μετακινειται η φωτεινη ενδειξη ακομα και πριν βρω δορυφορο αλλα και μετα.εσεις πως καταλαβαινετε αν εχει βρει εκτος βεβαια απο το αν βγαζει τη θεση gps σωστα?δεν πρεπει να αλλαζει η ενδειξη καπως οταν βρει? Παράθεση Ωρα να δοκιμασω κατι νεο! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
delios Δημ. July 11, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2007 εβαλα και εγω την τελευταια version smart2go στο ν95 και το εικονιδιο απο χαρτες πλεον μου γραφει maps. μεσα εχει κανονικα ελληνικο menu.μπορω να το ξανακανω να λεει χαρτες? και ακομα μια ερωτηση διπλα στο εικονιδιο του δορυφορου εκει που εχει τρια στρογγυλα κουτακια απο τη στιγμη που μπαινω στο προγραμμα παντα μετακινειται η φωτεινη ενδειξη ακομα και πριν βρω δορυφορο αλλα και μετα.εσεις πως καταλαβαινετε αν εχει βρει εκτος βεβαια απο το αν βγαζει τη θεση gps σωστα?δεν πρεπει να αλλαζει η ενδειξη καπως οταν βρει? Απλα οταν βρέπεις τις κυλιόμενες μπαλιτσες σε κατάσατση πορτοκαλι το GPS σου ψαχνει για στίγμα. Οταν κλειδώσει τοτε οι μπαλίτσες γίνονατι όλες πρασινες. Παράθεση N95 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
delios Δημ. July 11, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2007 giati stin epifania tis thalasas moy dixnei 62 metra ipsometro??? Οταν λές στην επιφάνεια της θάλασας εννοείς οτι είσαι σε Βάρκα η κολυμπάς και εχει το κινητό στο χέρι. ΔΙοτι εαν είσε σε πλοίο καλό ειναι να υπολογίσεις το σφάλμα 3D GPS και το υψος του καταστρώματος που βρήσκεσαι. Μια σωστή μέτρηση βγαίνει βλέποντας και την ακρίβεια μέτρησης όπως περιγράφεται και στην εφαρμογή Δεδομ. GPS Παράθεση N95 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
delios Δημ. July 11, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2007 Λοιπόν δοκίμασα τα πάντα, αλλά δεν μπορώ με καμιά δύναμη να μπω στον φάκελο private για να κάνω delete. Δοκίμασα τα πάντα και όλες τις μεθόδους (εκτός από το card reader) και μου βγάζει σφάλμα usb όταν πάω για επιλογή μαζικής αποθήκευσης. Πάντως το delete το έκανα μέσω του MAPSLOADER και όχι απο το κρυφό Private. Και έγινε μια χαρα ένα καθάρισμα περι στα 500ΜB σαβούρας που είχε βάλει το NokiaMapsLOader. Manually δεν ενδεικνεται Παράθεση N95 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
oxoxox Δημ. July 11, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2007 Οταν λές στην επιφάνεια της θάλασας εννοείς οτι είσαι σε Βάρκα η κολυμπάς και εχει το κινητό στο χέρι. ΔΙοτι εαν είσε σε πλοίο καλό ειναι να υπολογίσεις το σφάλμα 3D GPS και το υψος του καταστρώματος που βρήσκεσαι. Μια σωστή μέτρηση βγαίνει βλέποντας και την ακρίβεια μέτρησης όπως περιγράφεται και στην εφαρμογή Δεδομ. GPS oxi!eimai se paralia!dipla stin thalasa!otan eimai orthios ante na einai 1.5 metra!oxi 62!!! pos mporo diladi na vgalo sosti metrisi? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
delios Δημ. July 11, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2007 oxi!eimai se paralia!dipla stin thalasa!otan eimai orthios ante na einai 1.5 metra!oxi 62!!! pos mporo diladi na vgalo sosti metrisi? Απλά για να δείς την ακρίβεια του GPS είναι στην εφαρμογή του GPS. Για να έχεις ακρίβεια πρέπει να έχεις πολύ καλή λήψη σε περισότερους απο 3 δορυφόρους. Παράθεση N95 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
oxoxox Δημ. July 11, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2007 Απλά για να δείς την ακρίβεια του GPS είναι στην εφαρμογή του GPS. Για να έχεις ακρίβεια πρέπει να έχεις πολύ καλή λήψη σε περισότερους απο 3 δορυφόρους. DILADI ESENA STI EPIFANEIA TIS THALASSAS SOY DIXNEI IPSOMETRO 0!!?? ME 5 DORIFOROYS ME PLIRES SIMA MOY VGAZEI 62M! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. July 11, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2007 Πάντως το delete το έκανα μέσω του MAPSLOADER και όχι απο το κρυφό Private. Και έγινε μια χαρα ένα καθάρισμα περι στα 500ΜB σαβούρας που είχε βάλει το NokiaMapsLOader. Manually δεν ενδεικνεται Αυτό προσπαθούσα να κάνω από την αρχή, αλλά δε μου συνδέεται με την καμία το Maploader μέσω του USB, οπότε μετά προσπάθησα για manual,αλλά με το σφάλμα USB που βγάζει δε βλέπω να προχωράω. Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. July 11, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2007 DILADI ESENA STI EPIFANEIA TIS THALASSAS SOY DIXNEI IPSOMETRO 0!!?? ME 5 DORIFOROYS ME PLIRES SIMA MOY VGAZEI 62M! Προφανώς λαμβάνει ως βάση κάποιο άλλο σημείο ως επιφάνεια της θάλασσας. Δε σημαίνει ότι επειδή εσύ είσαι στην παραλία Α, όλες οι άλλες παραλίες είναι στο ίδιο υψόμετρο. Τώρα ποια είναι η βάση της θάλασσας που λαμβάνει υπόψην, δεν έχω ιδέα. Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zzzzz Δημ. July 11, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2007 μπορεις να μηδενισεις (calibrate) το υψομετρο οταν εισαι στην επιφανεια της θαλασσας, απο την εφαρμογη GPS DATA που βρισκεται στα Εργαλεια (sorry εγω εχω το μενου στα αγγλικα) απο εκει το εχω κανει μια φορα που ημουν στην παραλια βρισκεται στα settings (altitude calibration) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
oxoxox Δημ. July 11, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2007 μπορεις να μηδενισεις (calibrate) το υψομετρο οταν εισαι στην επιφανεια της θαλασσας, απο την εφαρμογη GPS DATA που βρισκεται στα Εργαλεια (sorry εγω εχω το μενου στα αγγλικα) απο εκει το εχω κανει μια φορα που ημουν στην παραλια βρισκεται στα settings (altitude calibration) poly pithano file afto!den to eixa dei!tha kano ipomoni mexri na ksanapao sti thalasa kai tha to elekso!efxaristo poly Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts