Jump to content

[S60 3rd Edition] Nokia Maps (ex. Ovi Maps/Smart2go)

nervous
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Απαντήσεις 3,4χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Παιδια για δωστε τα φωτα σας. Εχω το Ν95 και έκανα την αναβαθμιση απο την v11 στην v12 καθως και το update για το maps. Η ερωτηση ειναι στον εντοπισμο θεσης εκτος απο μεθοδο εντοπισμου, λεει να βαλεις και διακομιστη εντοπισμου ( ζηταει σημειο προσβασης και διευθυνση διακομιστη). Τι βαζουμε εκει??

Thanks!!!

http://img150.imageshack.us/img150/7718/panathinaikosfannh8.gif

Proud owner of an OMNIA 16GB !!!!!!!!!!!!!

Otan einai anoihti i efarmogi pas EPILOGES--->ABOUT kai ekei soy leei tin ekdosi

V3.0 WK23 BO1 OPENGL OPENBIT MN

KAI APO KATO EXEI DIO EIKONIDIA TO ENA TELEATLAS KAI TO ALLO NAVTEQ!!

AFTA MOY GRAFEI STO ABOUT!KATALAVENEIS PIA EKDOSI EXO?TIN 11 I 12?

V3.0 WK23 BO1 OPENGL OPENBIT MN

KAI APO KATO EXEI DIO EIKONIDIA TO ENA TELEATLAS KAI TO ALLO NAVTEQ!!

AFTA MOY GRAFEI STO ABOUT!KATALAVENEIS PIA EKDOSI EXO?TIN 11 I 12?

Οι εκδόσεις 11 και 12 είναι οι εκδόσεις του firmware του κινητού και δεν έχουν σχέση με την έκδοση του smart2go (nokia maps) προγράμματος. Για το πρόγραμμα αυτό κοιτάς αν είναι περασμένη η 1.0 ή η 1.1 (αν έχεις κάνεις την αναβάθμιση του nokia maps θα σου λέει στο ΣΧΕΤΙΚΑ ότι έχεις την v.1.1).

MONEY MAKES THE WORLD GO ROUND...

-Πέρασα το firmware 12

-Πέρασα το τελευταίο Nokia Maps, χωρίς να βγάλω τον παλιό χάρτη της Ελλάδος

-Κατέβασα το τελευταίο Maploader αλλά με τίποτα δεν μπορώ να κατεβάσω χάρτες.Μου βγάζει μήνυμα για την κάρτα μνήμης και ότι κάτι πρέπει να φταίει το USB.Ποτέ δεν είχε βγει αυτό το μήνυμα ξανά και δοκίμασα να επιλέξω Pc Suite mode και Μαζική αποθήκευση mode, αλλά τίποτα δε δουλεύει.

Για να μην το κουράζω και χωρίς λόγο, έχει κάποια ουσία να περάσω το νέο χάρτη ή και αν μείνω με τον παλιό, όλα οκ?

ONEPLUS 12 16/512gb: rooted

Blackview Tab 11 tablet 8/128gb

Amazon Fire stick 4k max

-Πέρασα το firmware 12

-Κατέβασα το τελευταίο Maploader αλλά με τίποτα δεν μπορώ να κατεβάσω χάρτες.Μου βγάζει μήνυμα για την κάρτα μνήμης και ότι κάτι πρέπει να φταίει το USB.Ποτέ δεν είχε βγει αυτό το μήνυμα ξανά και δοκίμασα να επιλέξω Pc Suite mode και Μαζική αποθήκευση mode, αλλά τίποτα δε δουλεύει.

Για να μην το κουράζω και χωρίς λόγο, έχει κάποια ουσία να περάσω το νέο χάρτη ή και αν μείνω με τον παλιό, όλα οκ?

τον παλιο χαρτη το σβηνουμε και περναμε τον καινουριο

δεν εχουνε και τους 2.

δοκιμασε να τους περασεις ετσι

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=164791&page=36

post #701

[sIGPIC][/sIGPIC]

-Πέρασα το firmware 12

Επίσης παρόλο που φαίνεται να βρίσκει στίγμα, δε βρίσκω την επιλογή Θέση Gps για να βρει κατευθείαν το σημείο που βρίσκομαι.Αυτή την επιλογή την είχε το παλιό smart2go.

Το αποτέλεσμα ήταν να έχω σήμα από δορυφόρο και το κινητό να δείχνει άσχετη περιοχή, που βρισκόμουν προηγούμενη μέρα.Και δεν είχα τρόπο να ζουμάρω εδώ που ήμουν.

Amazon Fire stick 4k max

Οσοι παραπονιουνται οτι δεν μπορουν να κατεβασουν τον χαρτη της Ελλαδας μεσω map loader ,τον ανεβασα εδω :

http://rapidshare.com/files/40610200/diskcache.rar

File-Size: 12,33 MB

Ο φακελος diskcache θα πρεπει να τοποθετηθει εδω :

:\Private\20001f63 αφου πρωτα εχετε ανοιξει μια φορα την εφαρμογη

χαρτες .

Τους παλιούς χάρτες τους σβήνουμε απλά με 1 delete?Kai στη θέση τους βάζουμε αυτούς που είναι στο link παραπάνω?

Amazon Fire stick 4k max

Επίσης παρόλο που φαίνεται να βρίσκει στίγμα, δε βρίσκω την επιλογή Θέση Gps για να βρει κατευθείαν το σημείο που βρίσκομαι.Αυτή την επιλογή την είχε το παλιό smart2go.

Το αποτέλεσμα ήταν να έχω σήμα από δορυφόρο και το κινητό να δείχνει άσχετη περιοχή, που βρισκόμουν προηγούμενη μέρα.Και δεν είχα τρόπο να ζουμάρω εδώ που ήμουν.

Stin nea ekdosi patontas to 0 se paei stin trexousa thesi GPS.

Τους παλιούς χάρτες τους σβήνουμε απλά με 1 delete?Kai στη θέση τους βάζουμε αυτούς που είναι στο link παραπάνω?

Ναι ακριβως ! :)

[imgalign]http://i37.tinypic.com/23k3s09.jpg[/imgalign]

Μην ψάξεις ποτέ να βρεις κάτι τέλειο για να το αγαπήσεις. Αγάπησε κάτι ατελές και τελειοποίησε το με την αγάπη σου!

iPhone 5S Space Grey

Προσοχή! Κατάργηση γραφής Greeklish

Ναι ακριβως ! :)

Λοιπόν δοκίμασα τα πάντα, αλλά δεν μπορώ με καμιά δύναμη να μπω στον φάκελο private για να κάνω delete.

Δοκίμασα τα πάντα και όλες τις μεθόδους (εκτός από το card reader) και μου βγάζει σφάλμα usb όταν πάω για επιλογή μαζικής αποθήκευσης.

Amazon Fire stick 4k max

εβαλα και εγω την τελευταια version smart2go στο ν95 και το εικονιδιο απο χαρτες πλεον μου γραφει maps. μεσα εχει κανονικα ελληνικο menu.μπορω να το ξανακανω να λεει χαρτες?

και ακομα μια ερωτηση διπλα στο εικονιδιο του δορυφορου εκει που εχει τρια στρογγυλα κουτακια απο τη στιγμη που μπαινω στο προγραμμα παντα μετακινειται η φωτεινη ενδειξη ακομα και πριν βρω δορυφορο αλλα και μετα.εσεις πως καταλαβαινετε αν εχει βρει εκτος βεβαια απο το αν βγαζει τη θεση gps σωστα?δεν πρεπει να αλλαζει η ενδειξη καπως οταν βρει?

Ωρα να δοκιμασω κατι νεο!

εβαλα και εγω την τελευταια version smart2go στο ν95 και το εικονιδιο απο χαρτες πλεον μου γραφει maps. μεσα εχει κανονικα ελληνικο menu.μπορω να το ξανακανω να λεει χαρτες?

και ακομα μια ερωτηση διπλα στο εικονιδιο του δορυφορου εκει που εχει τρια στρογγυλα κουτακια απο τη στιγμη που μπαινω στο προγραμμα παντα μετακινειται η φωτεινη ενδειξη ακομα και πριν βρω δορυφορο αλλα και μετα.εσεις πως καταλαβαινετε αν εχει βρει εκτος βεβαια απο το αν βγαζει τη θεση gps σωστα?δεν πρεπει να αλλαζει η ενδειξη καπως οταν βρει?

Απλα οταν βρέπεις τις κυλιόμενες μπαλιτσες σε κατάσατση πορτοκαλι το GPS σου ψαχνει για στίγμα. Οταν κλειδώσει τοτε οι μπαλίτσες γίνονατι όλες πρασινες.

N95

giati stin epifania tis thalasas moy dixnei 62 metra ipsometro???

Οταν λές στην επιφάνεια της θάλασας εννοείς οτι είσαι σε Βάρκα η κολυμπάς και εχει το κινητό στο χέρι. ΔΙοτι εαν είσε σε πλοίο καλό ειναι να υπολογίσεις το σφάλμα 3D GPS και το υψος του καταστρώματος που βρήσκεσαι. Μια σωστή μέτρηση βγαίνει βλέποντας και την ακρίβεια μέτρησης όπως περιγράφεται και στην εφαρμογή Δεδομ. GPS

N95

Λοιπόν δοκίμασα τα πάντα, αλλά δεν μπορώ με καμιά δύναμη να μπω στον φάκελο private για να κάνω delete.

Δοκίμασα τα πάντα και όλες τις μεθόδους (εκτός από το card reader) και μου βγάζει σφάλμα usb όταν πάω για επιλογή μαζικής αποθήκευσης.

Πάντως το delete το έκανα μέσω του MAPSLOADER και όχι απο το κρυφό Private. Και έγινε μια χαρα ένα καθάρισμα περι στα 500ΜB σαβούρας που είχε βάλει το NokiaMapsLOader. Manually δεν ενδεικνεται

N95

Οταν λές στην επιφάνεια της θάλασας εννοείς οτι είσαι σε Βάρκα η κολυμπάς και εχει το κινητό στο χέρι. ΔΙοτι εαν είσε σε πλοίο καλό ειναι να υπολογίσεις το σφάλμα 3D GPS και το υψος του καταστρώματος που βρήσκεσαι. Μια σωστή μέτρηση βγαίνει βλέποντας και την ακρίβεια μέτρησης όπως περιγράφεται και στην εφαρμογή Δεδομ. GPS

oxi!eimai se paralia!dipla stin thalasa!otan eimai orthios ante na einai 1.5 metra!oxi 62!!!

pos mporo diladi na vgalo sosti metrisi?

oxi!eimai se paralia!dipla stin thalasa!otan eimai orthios ante na einai 1.5 metra!oxi 62!!!

pos mporo diladi na vgalo sosti metrisi?

Απλά για να δείς την ακρίβεια του GPS είναι στην εφαρμογή του GPS. Για να έχεις ακρίβεια πρέπει να έχεις πολύ καλή λήψη σε περισότερους απο 3 δορυφόρους.

N95

Απλά για να δείς την ακρίβεια του GPS είναι στην εφαρμογή του GPS. Για να έχεις ακρίβεια πρέπει να έχεις πολύ καλή λήψη σε περισότερους απο 3 δορυφόρους.

DILADI ESENA STI EPIFANEIA TIS THALASSAS SOY DIXNEI IPSOMETRO 0!!??

ME 5 DORIFOROYS ME PLIRES SIMA MOY VGAZEI 62M!

Πάντως το delete το έκανα μέσω του MAPSLOADER και όχι απο το κρυφό Private. Και έγινε μια χαρα ένα καθάρισμα περι στα 500ΜB σαβούρας που είχε βάλει το NokiaMapsLOader. Manually δεν ενδεικνεται

Αυτό προσπαθούσα να κάνω από την αρχή, αλλά δε μου συνδέεται με την καμία το Maploader μέσω του USB, οπότε μετά προσπάθησα για manual,αλλά με το σφάλμα USB που βγάζει δε βλέπω να προχωράω.

Amazon Fire stick 4k max

DILADI ESENA STI EPIFANEIA TIS THALASSAS SOY DIXNEI IPSOMETRO 0!!??

ME 5 DORIFOROYS ME PLIRES SIMA MOY VGAZEI 62M!

Προφανώς λαμβάνει ως βάση κάποιο άλλο σημείο ως επιφάνεια της θάλασσας.

Δε σημαίνει ότι επειδή εσύ είσαι στην παραλία Α, όλες οι άλλες παραλίες είναι στο ίδιο υψόμετρο.

Τώρα ποια είναι η βάση της θάλασσας που λαμβάνει υπόψην, δεν έχω ιδέα.

Amazon Fire stick 4k max

μπορεις να μηδενισεις (calibrate) το υψομετρο οταν εισαι στην επιφανεια της θαλασσας, απο την εφαρμογη GPS DATA που βρισκεται στα Εργαλεια (sorry εγω εχω το μενου στα αγγλικα)

απο εκει το εχω κανει μια φορα που ημουν στην παραλια

βρισκεται στα settings (altitude calibration)

μπορεις να μηδενισεις (calibrate) το υψομετρο οταν εισαι στην επιφανεια της θαλασσας, απο την εφαρμογη GPS DATA που βρισκεται στα Εργαλεια (sorry εγω εχω το μενου στα αγγλικα)

απο εκει το εχω κανει μια φορα που ημουν στην παραλια

βρισκεται στα settings (altitude calibration)

poly pithano file afto!den to eixa dei!tha kano ipomoni mexri na ksanapao sti thalasa kai tha to elekso!efxaristo poly