ReaLity Δημ. May 16, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2007 Simera vrika ligo xrono sti doulia k to epsaksa ligo parapano. Einai poly oloklirwmeno programa k makari na eixa k ena gps dekth gia na to testaro se bathos. Katafera na kanw me swsto searching diladi me greeklish names na mou vrei diafora hotels/ dimarxeia etc. Gia paradeigma epsaksa Glyfada by name k mou emfanise taxidromia k hotels. Alla otan kano to idio me epilogi 'by address' den kani tpt de vriski tipota....kamia idea? profanos leipei to gps alla den to 8elo gia ploigisi oso gia na vrisko to dromo panw katw .... Auta. thx Παράθεση ..:: Your Kung Fu Is Not Enough ::.. realitysolutions.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
oxoxox Δημ. May 16, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2007 Λοιπον. Ανοίγεις εφαρμογη. Ανοιγεις και το πληκτρολόγιο... Περιμένεις 3-4 λεπτα το πολύ μεχρι να βρεις δορυφόρους. (Μπορεις να τους ελέγχεις από τις επιλογές και το επισκόπηση δορυφόρων) Μολις βρει θα σου δειξει που εισαι εφόσον εχεις τον χαρτη της Ελλάδας. Κανε και ζουμ με το * FILE MOY KSEREIS GIATI DEN MPORO NA DOSO MIA DIEFTHINSI STO N95 KAI NA MOY TIN VGALEI STO XARTI? SIMPLIRONO OLA TA KRITIRIA (ARITHMO,DIEFTHINSI,POLI,XORA)KAI PANTA MOY VGAZEI OTI DEN VRETHIKE TIPOTA!KAI ME LLINIKOYS KAI ME AGLIKOYS XARAKTIRES! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
viper_gts_gr Δημ. May 16, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2007 FILE MOY KSEREIS GIATI DEN MPORO NA DOSO MIA DIEFTHINSI STO N95 KAI NA MOY TIN VGALEI STO XARTI? SIMPLIRONO OLA TA KRITIRIA (ARITHMO,DIEFTHINSI,POLI,XORA)KAI PANTA MOY VGAZEI OTI DEN VRETHIKE TIPOTA!KAI ME LLINIKOYS KAI ME AGLIKOYS XARAKTIRES! Καπου ειχα διαβασει οτι θελει χωρα στα ελληνικα και τα υπολοιπα σε greeklish. Θα το εκτιμουσα (και νομιζω μιλαω και για αρκετους ακομα) αν εγραφες με ελληνικα πεζα γραμματα. Κι εμενα μου κακοφαινοταν παλια αλλα το συνηθισα;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nxbest Δημ. May 16, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2007 FILE MOY KSEREIS GIATI DEN MPORO NA DOSO MIA DIEFTHINSI STO N95 KAI NA MOY TIN VGALEI STO XARTI? SIMPLIRONO OLA TA KRITIRIA (ARITHMO,DIEFTHINSI,POLI,XORA)KAI PANTA MOY VGAZEI OTI DEN VRETHIKE TIPOTA!KAI ME LLINIKOYS KAI ME AGLIKOYS XARAKTIRES! Σε αυτό δεν εχω κατι να σου πω...Κι εγώ αναρωτιέμαι...:) :p Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC]ΣΣΣ... Μας ακούνε!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
emperor69 Δημ. May 16, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2007 Λοιπον. Ανοίγεις εφαρμογη. Ανοιγεις και το πληκτρολόγιο... Περιμένεις 3-4 λεπτα το πολύ μεχρι να βρεις δορυφόρους. (Μπορεις να τους ελέγχεις από τις επιλογές και το επισκόπηση δορυφόρων) Μολις βρει θα σου δειξει που εισαι εφόσον εχεις τον χαρτη της Ελλάδας. Κανε και ζουμ με το * Δεν κάνω τίποτα άλλο δηλαδή?? Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/9260sakalogo.gif Α proud member of the Alliance, opposed to members of the Horde! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nxbest Δημ. May 16, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2007 Δεν κάνω τίποτα άλλο δηλαδή?? Οχι. Απλά περιμένεις να εμφανιστει ο μπλέ σταυρός... Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC]ΣΣΣ... Μας ακούνε!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
emperor69 Δημ. May 16, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2007 Οχι. Απλά περιμένεις να εμφανιστει ο μπλέ σταυρός... Τώρα έδειξε πως συνδέθηκε αλλά δεν με έβγαλε στον χάρτη, συνέχιζε να δείχνει τη γη... ??? Απλά όταν πήγα να στείλω το που είμαι με μήνυμα έγραψε σςστά το δρόμο οπότε κατάλαβα πως δουλεύει. Αυτό σημαίνει πως οι χάρτες έχουν περαστεί σωστά έτσι?? ΕΠίσης, δεν μπορώ να βλέπω όλους τους δρόμους και να διαλέγω ποιον θέλω? έκανα αγορά πλοήγησης, τι κάνω τώρα για να κατεβάσω τις φωνητικές εντολές?? Είμαι χαμένος! Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/9260sakalogo.gif Α proud member of the Alliance, opposed to members of the Horde! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
oxoxox Δημ. May 16, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2007 Καπου ειχα διαβασει οτι θελει χωρα στα ελληνικα και τα υπολοιπα σε greeklish. Θα το εκτιμουσα (και νομιζω μιλαω και για αρκετους ακομα) αν εγραφες με ελληνικα πεζα γραμματα. Κι εμενα μου κακοφαινοταν παλια αλλα το συνηθισα;) ΔΕΝ ΒΡΙΣΚΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΦΙΛΕ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
emperor69 Δημ. May 16, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2007 ΔΕΝ ΒΡΙΣΚΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΦΙΛΕ! Same thing here.. όταν συνδέεσαι σε βγάζει κανονικά στον δρόμο που είσαι???? Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/9260sakalogo.gif Α proud member of the Alliance, opposed to members of the Horde! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
emperor69 Δημ. May 16, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2007 εκανα reset και τώρα όντως όταν ανοίγει βγάζει εκεί που είμαι. Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/9260sakalogo.gif Α proud member of the Alliance, opposed to members of the Horde! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
oxoxox Δημ. May 16, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2007 Same thing here.. όταν συνδέεσαι σε βγάζει κανονικά στον δρόμο που είσαι???? ΜΟΛΙΣ ΤΟ ΒΡΗΚΑ!!ΣΤΙΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΒΑΖΕΙΣ ΠΑΝΤΑ ΑΘΗΝΑ!ΕΓΩ ΕΒΑΖΑ ΠΑΤΗΣΣΙΑ,ΓΛΥΦΑΔΑ..ΚΤΛΠ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟ ΒΡΕΙ ΕΙΝΑΙ ΟΤΑΝ ΟΔΗΓΑΩ ΚΑΙ ΜΟΥ ΔΙΧΝΕΙ ΠΟΥ ΕΙΜΑΙ ΝΑ ΔΙΧΝΕΙ ΤΙΝ ΠΟΡΕΙΑ ΜΟΥ ΠΡΟΣ ΤΑ ΕΠΑΝΩ!! ΜΟΥ ΤΑ ΒΓΑΖΕΙ ΣΕ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΟΝ ΒΟΡΑ!!ΠΟΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΔΙΛΑΔΗ ΜΟΥ ΔΙΧΝΕΙ ΤΟΝ ΧΑΡΤΗ ΑΝΑΠΟΔΑ!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
emperor69 Δημ. May 16, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2007 ΜΟΛΙΣ ΤΟ ΒΡΗΚΑ!!ΣΤΙΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΒΑΖΕΙΣ ΠΑΝΤΑ ΑΘΗΝΑ!ΕΓΩ ΕΒΑΖΑ ΠΑΤΗΣΣΙΑ,ΓΛΥΦΑΔΑ..ΚΤΛΠ με greeklish ή κανονικα? Δώσε ένα παράδειγμα που το πήρε για να το δοκιμάσω και στο δικό μου! Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/9260sakalogo.gif Α proud member of the Alliance, opposed to members of the Horde! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nxbest Δημ. May 16, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2007 εκανα reset και τώρα όντως όταν ανοίγει βγάζει εκεί που είμαι. Αυτό το κανει πάντα οταν το ανοιγεις πάλι. Δειχνει την τελευταία θεση σου... Αν δεις κατω δεξια εχει ενα πιατο. Οταν σου βγαζει Χ δεν ειναι συνδεδεμενο με τους δορυφόρους. Οταν το Χ φυγει, τοτε ειναι ετοιμο. Θα το καταλάβεισ αν εισαι σε αυτοκινητο. Θα δεισ οτι δειχνει το στιγμα σου... Αν εισαι στασιμος δεν μπορεις να το καταλάβεις... Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC]ΣΣΣ... Μας ακούνε!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
emperor69 Δημ. May 16, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2007 Τώρα κατεβάζω και τα φωνητικά. Εν ολίγοις ρε παιδιά, πότε θα μπαίνει στο internet??? Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/9260sakalogo.gif Α proud member of the Alliance, opposed to members of the Horde! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
oxoxox Δημ. May 16, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2007 Αυτό το κανει πάντα οταν το ανοιγεις πάλι. Δειχνει την τελευταία θεση σου... Αν δεις κατω δεξια εχει ενα πιατο. Οταν σου βγαζει Χ δεν ειναι συνδεδεμενο με τους δορυφόρους. Οταν το Χ φυγει, τοτε ειναι ετοιμο. Θα το καταλάβεισ αν εισαι σε αυτοκινητο. Θα δεισ οτι δειχνει το στιγμα σου... Αν εισαι στασιμος δεν μπορεις να το καταλάβεις... ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΜΗΠΩΣ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΛΥΣΕΙΣ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΟΥ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nxbest Δημ. May 16, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2007 ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟ ΒΡΕΙ ΕΙΝΑΙ ΟΤΑΝ ΟΔΗΓΑΩ ΚΑΙ ΜΟΥ ΔΙΧΝΕΙ ΠΟΥ ΕΙΜΑΙ ΝΑ ΔΙΧΝΕΙ ΤΙΝ ΠΟΡΕΙΑ ΜΟΥ ΠΡΟΣ ΤΑ ΕΠΑΝΩ!! ΜΟΥ ΤΑ ΒΓΑΖΕΙ ΣΕ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΟΝ ΒΟΡΑ!!ΠΟΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΔΙΛΑΔΗ ΜΟΥ ΔΙΧΝΕΙ ΤΟΝ ΧΑΡΤΗ ΑΝΑΠΟΔΑ!! Αυτο εννοεις??? Κοιτα. Νομιζω (απ' οτι εχω διαβασει σε καποιο μηνυμα, που δεν μπορω να θυμηθω ποιανού ειναι) αυτό λυνεται μονο αν κανεις καποια αγορα πακετου. Δεν βάζω και το χερι μου στη φωτιά.. δεν το εχω ψαξει ακομα...:happy: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC]ΣΣΣ... Μας ακούνε!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
oxoxox Δημ. May 16, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2007 Αυτο εννοεις??? Κοιτα. Νομιζω (απ' οτι εχω διαβασει σε καποιο μηνυμα, που δεν μπορω να θυμηθω ποιανού ειναι) αυτό λυνεται μονο αν κανεις καποια αγορα πακετου. Δεν βάζω και το χερι μου στη φωτιά.. δεν το εχω ψαξει ακομα...:happy: ΤΙ ΑΓΟΡΑ ΠΑΚΕΤΟΥ ΔΗΛΑΔΗ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nxbest Δημ. May 16, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2007 ΤΙ ΑΓΟΡΑ ΠΑΚΕΤΟΥ ΔΗΛΑΔΗ? Μαλλον οπως ειναι οι φωνητικες λειτουργειες... και παλι δεν ειμαι σιγουρος ξαναλεω. καλυτερα να απαντησει καποιος που ξερει καλυτερα περι του θεματος... ΜΟΛΙΣ ΤΟ ΒΡΗΚΑ!!ΣΤΙΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΒΑΖΕΙΣ ΠΑΝΤΑ ΑΘΗΝΑ!ΕΓΩ ΕΒΑΖΑ ΠΑΤΗΣΣΙΑ,ΓΛΥΦΑΔΑ..ΚΤΛΠ Eisai SUPER... Μολις εψαξα και για Θεσσαλονικη και μου το βρηκε... Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC]ΣΣΣ... Μας ακούνε!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
oxoxox Δημ. May 16, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2007 Simera vrika ligo xrono sti doulia k to epsaksa ligo parapano. Einai poly oloklirwmeno programa k makari na eixa k ena gps dekth gia na to testaro se bathos. Katafera na kanw me swsto searching diladi me greeklish names na mou vrei diafora hotels/ dimarxeia etc. Gia paradeigma epsaksa Glyfada by name k mou emfanise taxidromia k hotels. Alla otan kano to idio me epilogi 'by address' den kani tpt de vriski tipota....kamia idea? profanos leipei to gps alla den to 8elo gia ploigisi oso gia na vrisko to dromo panw katw .... Auta. thx STI EPILOGI PERIOXI GRAFEIS ATHINA STIN EPILOGI XORAL ΕΛΛΑΔΑ KAI TIN DIEFTHISI SE GREEKLISH!!!THA SOY VREI 10 ODOYS ME AFTO TO ONOMA ANA PERIOXI!!! ΞΕΡΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙ ΕΑΝ ΓΙΝΕΤΕ ΟΤΑΝ ΟΔΗΓΑΩ ΚΑΙ ΜΟΥ ΔΙΧΝΕΙ ΤΗΝ ΠΟΡΕΙΑ ΜΟΥ ΣΤΟ ΧΑΡΤΗ ΝΑ ΜΗΝ ΜΕ ΔΙΧΝΕΙ ΣΕ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΟΝ ΒΟΡΑ ΑΛΛΑ ΠΑΝΤΑ ΠΡΟΣ ΤΑ ΕΠΑΝΩ? ΧΑΝΕΣΕ ΟΤΑΝ ΣΕ ΔΙΧΝΕΙ ΝΑ ΠΗΓΕΝΕΙΣ ΑΝΑΠΟΔΑ!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
emperor69 Δημ. May 16, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2007 Eisai SUPER... Μολις εψαξα και για Θεσσαλονικη και μου το βρηκε... Τι θα πει πάντα αθήνα, όχι Patra εγώ δηλαδή? ΤΙ ΑΓΟΡΑ ΠΑΚΕΤΟΥ ΔΗΛΑΔΗ? έχεις αγοράσει πλοήγηση? γιατί εγώ έχω και τώρα μου το δείχνει προσ το βορρά!! Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/9260sakalogo.gif Α proud member of the Alliance, opposed to members of the Horde! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nickvog Δημ. May 16, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2007 Aπ' ό,τι διαβάζω, δεν έχει βρεθεί άκρη με το θέμα... Πολύ χαζό του προγράμματος πάντως .... Προτείνω προσωρινή λύση .... Γυρίστε το κινητό .... ανάποδα !!! :p :p (δεν ξέρω μόνο ο δέκτης του gps αν έχει επαφή έτσι με δορυφόρους .... :( ) Παράθεση MONEY MAKES THE WORLD GO ROUND... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sotoss Δημ. May 16, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2007 η λυση ειναι να αγορασετε την πλοηγηση. Εγω που το εκανα ο χαρτης γυριζει αυτοματα. Παράθεση http://img150.imageshack.us/img150/7718/panathinaikosfannh8.gif Proud owner of an OMNIA 16GB !!!!!!!!!!!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eleco Δημ. May 16, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2007 η λυση ειναι να αγορασετε την πλοηγηση. Εγω που το εκανα ο χαρτης γυριζει αυτοματα. Από που κάνουμε την αγορά; Κάποιο link; Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
baxy05 Δημ. May 16, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2007 Δεν το κανει αυτο οταν ενεργοποιεις το 3d mode? Μου φαινεται περιεργο πώς θα ειναι στο 3d αν δεν περιστρεφεται (ασε που δεν εχει νοημα το 3d αν δεν περιστρεφεται). Κιόμως δε περιστρέφεται ούτε σε 3Δ ούτε σε 2Δ.. Δε ξέρω αν περιστραφεται σε περίπτωση που πληρώσουμε άδεια και το navigation δουλέψει κανονικά και όχι σε προσομοίωση. βαχυ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sotoss Δημ. May 16, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2007 Από που κάνουμε την αγορά; Κάποιο link; Απο την επιλογη προσθετες υπηρεσιες μεσα απο το προγραμμα. Παράθεση http://img150.imageshack.us/img150/7718/panathinaikosfannh8.gif Proud owner of an OMNIA 16GB !!!!!!!!!!!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts