Stamatist Δημ. October 20, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2007 Υπάρχει κάπου ανοιχτό, προς επίδειξη (Αθήνα); Το χρησιμοποιεί κάποιος με κάρτα 2in1 (Cosmote); Εγω εχω 2in1 στο 514, γιατί? Αλήθεια τα καταφερε κανεις σας με τa voice commands? Άλλα λέω, ΄άλλα καταλαβαινει!!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
csd Δημ. October 21, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2007 Εγω εχω 2in1 στο 514, γιατί? Γιατί στην Cosmote δεν έχουν ιδέα και κάθε υπάλληλος λέει τα δικά του, ίσως; ;) Υπάρχουν πολλές συσκευές που λειτουργούν με 2in1, τις οποίες δεν τις έχουν στη "λίστα" τους ως συμβατές και πολλές άλλες για τις οποίες "υποθέτουν" πως είναι. Αφού το λειτουργείς εσύ με αυτή την κάρτα, ενημέρωσε μας για την εναλλαγή γραμμών (πόσο χρόνο παίρνει, αν θέλει επανεκκίνηση κ.λπ.). Επίσης, αν ξέρει κάποιος, το πακέτο με τον εκτυπωτή είναι αποκλειστικότητα του Γερμανού; Υ.Γ.: σχετικά με τις φωνητικές εντολές, επειδή έχω εμπειρία από άλλες συσκευές, πρέπει να μιλάς πολύ καθαρά, με καλή άρθρωση, σε ταχύτητα λίγο μικρότερη από τη συνηθισμένη Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
best Δημ. October 21, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2007 το πήρε κάποιος να μας πει εντυπώσεις; το τηλέφωνο έχω την εντύπωση πως είναι super Παράθεση savras is here:lol: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dieselakos Δημ. October 22, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2007 Βρηκα τη συσκευή στο expansys και δε λέει τίποτα για ελληνικά. Βγαίνει στα ελληνικά (Ελληνικά μενου κλπ)? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
powerthunder Δημ. October 27, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2007 Υπάρχει καμιά πληροφορία για το SAR της συσκευής? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HARIZZZ Δημ. October 28, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2007 Βρηκα τη συσκευή στο expansys και δε λέει τίποτα για ελληνικά. Βγαίνει στα ελληνικά (Ελληνικά μενου κλπ)? Το πήρα απο τον Γερμανό 299 με δώρο ένα φωτογραφικό εκτυπωτή Photosmart A618 Αξίας 130ευρώ. Πιστεύω καλή ευκαιρία. Όλα ειναι στα ελληνικά αψογα. Λίγο η κάμερα δεν την παλεύει αλλα εντάξει δεν περίμενα και κάτι καλύτερο 1.3ΜΡ είναι... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sezar7 Δημ. October 30, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2007 φοβερό άπαιχτο άψογα όλα στα ελληνικά και το πήρα από play247 254 παρα πολύ τιμή για την συγκεγκριμένη σύσκεyη:lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
van76gr Δημ. October 31, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2007 Καλημέρα και απο εμένα. Το κινητό είναι αρκετά καλό άλλα θα ήθελα να μου πεί κάποιος εάν γνωρίζει πώς μπορώ να απενεργοποιήσω το GPRS ώστε να μην είναι συνεχώς σε λειτουργία. Επίσης πώς μπορώ να επιλέξω στις επαφές να εμφανίζονται μόνο αυτές που είναι αποθηκευμένες στο τηλέφωνο μετά απο τον συγχρονισμό με το Outlook και όχι αυτές που είναι αποθηκευμένες στην SIM. Ψάχνω να τα βρώ όλα αυτά άλλα δυστυχώς δεν μπορώ Παράθεση Technology Fun Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
npapanik Δημ. November 3, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2007 Είναι ήδη δύο φορές που έχει συμβεί το εξής: ενώ έχω το τηλέφωνο πάνω στο φορτιστή του όλο το βράδυ, το πρωί το βρίσκω νεκρό και τελείως αφόρτιστο. Άλλο περιστατικό ενώ το 514 κρατάει περίπου 4(!!) ημέρες είναι φορές που δεν κρατάει ούτε μία χωρίς να υπάρχει αλλαγή τρόπου χρήσης (ανοιχτό Bluetooth, WiFi κλπ) Θέλω να τονίσω ότι από την αρχή έχω ακολουθήσει τις οδηγίες κατά γράμμα, δηλ. πλήρης φόρτιση (σβηστό) όλο το βράδυ και κατόπιν το άφησα να εκφορτίσει τελείως δύο συνεχόμενες φορές. Καμιά ιδέα; Παράθεση HP iPAQ Voice Messenger 514 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rov Δημ. November 10, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2007 Μπορεί να μου πει κανείς πως ψάχνουμε τις επαφές; Όταν πατάω για παράδειγμα επαφές και ακολούθως το πχ π μαρκάρει μια άσχετη επάφή που αρχίζει από π και όχι όλες ώστε με το επόμενο γράμμα να τις περιορίσει κοκ. Πως αλλάζουμε γλώσσα στο ψάξιμο; Ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Hyde Δημ. November 10, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2007 Σχετικά με τις επαφές ... σε πολλά κινητά είναι έτσι Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sopyster Δημ. November 11, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2007 παιδια ειναι πολυ καλο τ/φ και αυτο που το κανει ακομη καλλητερο ειναι (για μενα )οτι κραταει η μπαταρια του αρκετα. Υπαρχει ομως ενα προβλημα μαλλον δυο θα ελεγα τα οποια (δεν ξερω αν τα εχει καποιος αλλοσ) ... ειναι τα εξης.... 1.- πολλες φορες αν κανεις ταχυα κληση απο το πληκτρολογιο κολαει εκνευριστικα και πρεπει να βγαλεισ την μπαταρια για να επανελθει. 2.- το voip το εχει δοκιμασει κανεις?????? σε εσας δουλευει?????? γιατι οσες φορες το δοκιμασα μεσω i-call που εχω, ενω συνδεοτανε και καλουσε κανονικα δεν υπηρχε ηχος ουτε σε μενα ουτε στον ανταποκριτη μου (εδω θελω να επισημανω οτι σχετικα με το voip επικοινωνισα και με την εταιρια η οποια μετα απο αρκετο διαστημα και με συνεχεις ενοχλισεις μου απαντησανε οτι δεν γνωριζουνε επακριβως να μου δωσουνε ληση στο προβλημα διοτι το τ/φ ητανε καινουργιο) ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ¨ το τ/φ ειναι καλο και κατασκευαστικα- και απο ηχο τωρα αν μετα απο λιγο βγει καποια αναβαθμιση για αυτα τα προβληματα θα γινει ακομη καλλητερο αν υπαρχει καποιος που εχει ληση αυτα τα προβληματα ας το αναφερει εδω προς ενημερωση ολων.... ευχαριστω και συγνωμη για τα λαθη μου........... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rov Δημ. November 14, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2007 Μπορούμε να δημιουργήσουμε ομάδες επαφών; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
siourock Δημ. November 15, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2007 Το κινητό αυτό διαθέτει ραδιόφωνο ; Κανένα δείγμα φωτογραφίας μπορεί να ανεβάσει κάποιος ; Σα διαστάσεις μου φάινεται βολικό δε πιστεύω να είναι κανένα τέρας Ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sopyster Δημ. November 15, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2007 Το κινητό αυτό διαθέτει ραδιόφωνο ; Κανένα δείγμα φωτογραφίας μπορεί να ανεβάσει κάποιος ; Σα διαστάσεις μου φάινεται βολικό δε πιστεύω να είναι κανένα τέρας Ευχαριστώ δεν εχει ραδιο ................................. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
siourock Δημ. November 16, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2007 Integrated Quad band GSM/GPRS/EDGE wireless radio with automatic band transition ?? Αυτό τι σημαίνει ? Εδώ το είδα http://forum.ipaqchoice.com/shwmessage.aspx?ForumID=3&MessageID=545 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sopyster Δημ. November 17, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2007 Integrated Quad band GSM/GPRS/EDGE wireless radio with automatic band transition ?? Αυτό τι σημαίνει ? Εδώ το είδα http://forum.ipaqchoice.com/shwmessage.aspx?ForumID=3&MessageID=545 αυτο ειναι για το ραδιο τησ συσκευης στα GSM και οχι ενσωματωμενο ραδιοφωνο για ραδιοφωνικουσ σταθμους Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rhmomanhs Δημ. November 22, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2007 paidia na sas rwthsw...\peite oti syndeomai wireless kai mpainw se selides html.... mporw na katebasw arxeia...? px apo rapidshare....kai kathe allh selida tespa... kai an nai mexri ti megethos... giati exei 64ram... Παράθεση nokia 6210/nokia 3210/nokia 3310/nokia 3410/nokia 3650/nokia 6600/nokia 6220/nokia n73/nokia n82 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostasgp Δημ. November 26, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2007 καλησπέρα παιδια! σήμερα μου το εδωσαν από την εταιρεία. απορείες : τα γραμματα στα sms πως σας τα βγάζει ? το "μ" ας πουμε μου το βγάζει στο 6 το "γ" στο 4 το "ω" στο 6. πρεπει να ρυθμίσω κάτι για να τα βγάζει με την σειρα? δηλ. το "μ" στο 5 το "γ" στο 2 το "ω" στο 9 ευχαριστώ για την απάντηση Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NiTroGen Δημ. November 26, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2007 Ορίστε ένα πακετάκι για αυτή τη δουλειά, Κώστα: http://rapidshare.com/files/71704107/Alphabetical_Greek_Key_Layout_for_WM6.rar Παράθεση Samsung Galaxy S GT-I9000 CyanogenMod v10.1 (Android 4.2.2) Fishears Built for iNand (no LVM) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostasgp Δημ. November 27, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2007 Ορίστε ένα πακετάκι για αυτή τη δουλειά, Κώστα: http://rapidshare.com/files/71704107/Alphabetical_Greek_Key_Layout_for_WM6.rar καλημέρα !!! είσαι άψογος, μολις ελυσες το πρόβλημα όλης της εταιρείας ! :lol::lol::lol: ευχαριστώ πολύ ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NiTroGen Δημ. November 27, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2007 Αν ήξερα ότι μιλάμε για ολόκληρη εταιρία, θα σου χρέωνα τις υπηρεσίες μου!!!! :p Παράθεση Samsung Galaxy S GT-I9000 CyanogenMod v10.1 (Android 4.2.2) Fishears Built for iNand (no LVM) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sopyster Δημ. November 29, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2007 παιδια ψαχνω για καποιο προγραμμα voip client γιατι αυτο που εχει μεσα η μαμα HP δεν μπορω να μιλησω με i-call παροτι συνδεεται κανονικα η δε ρυθμισεισ ειναι σωστες αν γνωριζει καποιος κανα καλο προγραμμα ?????????... ευχ.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostasgp Δημ. December 3, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2007 καλημερα ! στα μυνηματα μου βγαζει 70 χαρακτηρες να στειλω sms. τι πρεπει να κανω για να μπορω να στελνω με 160 χαρακτήρες ?? ευχαριστώ ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostasgp Δημ. December 3, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2007 καλημερα ! στα μυνηματα μου βγαζει 70 χαρακτηρες να στειλω sms. τι πρεπει να κανω για να μπορω να στελνω με 160 χαρακτήρες ?? ευχαριστώ ! το βρηκα ! SMS -> μενου -> εργαλεία -> επιλογές -> ρυθμίσεις λογαριασμού -> και ξεμαρκάρουμε το "Χρηση Unicode οταν απαιτηται" Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts