rigasnic1982 Δημ. August 2, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2008 Δε γίνεται φίλε. Οτι προσέχεια πάντα όταν παίρνεις κινητό απο 2ο χέρι. Κοίτα και το slide να μην έχει χαλαρώσει, και βάλτο να κλειδώσει μια φορά την θέση σου για να επιβεβαιώσεις οτι λειτουργεί σωστά. ευχαριστω για την απαντηση σου αλλα το οτι προσεχεια τι ειναι; Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dinosss Δημ. August 2, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2008 ευχαριστω για την απαντηση σου αλλα το οτι προσεχεια τι ειναι; Aν δεις στο πληκτρολογιο το γραμμα 'α' ειναι πολυ κοντα στο 'ς' και 'σ' . αν το συνδυασεις και με τον τονο που βρισκεται στο 'έ' εχουμε προσέχεια. Και με λιγη φαντασια ανακαλυπτουμε πως προκειται για ενα cyber-σαρδαμ! προσέχεια = προσέχεις Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rigasnic1982 Δημ. August 2, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2008 ρε παιδια τιποτα δεν εχω βρει μεταχειρο λετε να το παρω καινουργιο ήξ δεν συμφερει; Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mirrorofsorrow Δημ. August 2, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2008 ρε παιδια τιποτα δεν εχω βρει μεταχειρο λετε να το παρω καινουργιο ήξ δεν συμφερει; Βρίσκεις μεταχειρισμένα αλλά σκέψου οτι το κινητό έχει αρκετό καιρό στην αγορά και η τιμή του σαν καινούριο είναι πλέον χαμηλή. Σκέψου και το 6210 το οποιο βγαίνει σε πολύ λίγο καιρό και είναι πολύ αναβαθμισμένο σε σχέση με το 6110. Το ήξ όμως τι είναι; :lol: :lol: :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rigasnic1982 Δημ. August 3, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2008 Βρίσκεις μεταχειρισμένα αλλά σκέψου οτι το κινητό έχει αρκετό καιρό στην αγορά και η τιμή του σαν καινούριο είναι πλέον χαμηλή. Σκέψου και το 6210 το οποιο βγαίνει σε πολύ λίγο καιρό και είναι πολύ αναβαθμισμένο σε σχέση με το 6110. Το ήξ όμως τι είναι; :lol: :lol: :p ηθελα να γραψω ή και βγηκε ήξ ειμαστε πατσι τωρα... μαλλον θα το παρω μεταχειρο γιατι εχω παρραγηλει και ενα κινεζικο με τηλεοραση και δεν θελω να τα δωσω ολα για κινητα φευγω την αλλη παρασκευη:D εχω απελπιστει ολο ψαχνω και τιποτα... γιατι τα πουλανε λιγοι; Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mirrorofsorrow Δημ. August 3, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2008 Ή είναι πολύ καλό και κανένας δεν το δίνει ή το έχουν αγοράσει λίγοι. :lol: Μάλλον το πρώτο. ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rigasnic1982 Δημ. August 4, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2008 παιδια εχει κανεις σε ασπρο χρωμα να μας πςι αν λεει τιποτα; thanks Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
selemele Δημ. August 7, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 7, 2008 Αλόρες. Παρείγειλα και εγώ το 6110 :D !!! Εκείνο που θέλω να αποφύγω είναι έχω τπτ χρεώσεις λόγω GPS... Ποιες είναι οι ρυθμίσεις που πρέπει να τσεκάρω αν είναι εργοστασιακά ΟΚ και ποιες να πειράξω ώστε να μην έχω κανένα πρόβ? Γενικά τι άλλο πρέπει να δω? Ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mirrorofsorrow Δημ. August 7, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 7, 2008 Όπου υπάρχει ρλυθμιση σύνδεσης θα επιλέξεις να σε ρωτάει πάντα ή θα αφήσεις προεπλεγμένο το Easy Wlan. Στο Δεδομένα GPS, πας στις ρυθμίσεις εντοπισμού θέσης και ξεκλικάρεις το υποβοηθούμενο GPS. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
selemele Δημ. August 7, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 7, 2008 Όπου υπάρχει ρλυθμιση σύνδεσης θα επιλέξεις να σε ρωτάει πάντα ή θα αφήσεις προεπλεγμένο το Easy Wlan. Στο Δεδομένα GPS, πας στις ρυθμίσεις εντοπισμού θέσης και ξεκλικάρεις το υποβοηθούμενο GPS. Ευχαριστώ πολύ, αν υπάρχει και τίποτα άλλο ακούω :) επίσης το Easy Wlan δεν αναφαίρεται σε WiFi? Το 6110 από όσο νομίζω δεν έχει. σωστά;;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Itchrist86 Δημ. August 7, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 7, 2008 Ναι, σωστά. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά. ⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max ⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mirrorofsorrow Δημ. August 7, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 7, 2008 Ωπ ναι. :) :) Γράψε λάθος. Απλά βάλε ρύθμιση να σε ρωτάει πάντα πριν συνδεθεί ωστε να ξέρεις πότε και με ποιόν τρόπο θα χρεώνεσαι κάθε φορά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Steve_athens Δημ. August 7, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 7, 2008 παιδια εχει κανεις σε ασπρο χρωμα να μας πςι αν λεει τιποτα; thanks εγω το εχω σε λευκο εμφανισιακα μου αρεσε πολυ περισσοτερο απο το μαυρο ασημι Παράθεση Nokia 3210->t68i->Nokia 3410->Nokia 6510->Nokia 8850->Sharp GX20->Sharp GX30i->Sharp V703->Nokia N80->Nokia 6110 Navigator->Nokia 6210 Navigator->Nokia N85->Nokia N97->Nokia 6710 Navigator->Nokia N86->iphone 3G 16GB->iphone 3GS 16GB->HTC Desire->HTC Desire HD->Iphone 4 32GB->HTC Trophy 7->Galaxy S->Nexus S->Iphone 4s 16GB->Galaxy S2->Nexus 5 32GB-> Galaxy s6 edge Gold Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
radiodj105 Δημ. August 7, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 7, 2008 Αλόρες. Παρείγειλα και εγώ το 6110 :D !!! Ευχαριστώ Γείτονα, έχω το 6110 και είμαι πολύ ικανοποιημένος. Για ότι χρειαστείς, σφύρα. Βασίλης Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
astathis Δημ. August 7, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 7, 2008 καλησπέρα σας, και καλός σας βρίσκω μόλις τo απέκτησα και εγώ !και μου αρέσει παρα πολύ και νομίζω ,με τα κριτήρια μου ,ότι:εκτος από λειτουργικό, είναι και τo πιο όμορφο ,από αυτά που έχω δει ,ιδιαιτερα με τo "ανοικτό γαλάζιο θέμα. 4 μέρες τώρα διαβάζω εδώ μέσα :)(βλέποντας και την καταπληκτική δουλειά που έχει γίνει)και τις 78 σελίδες ,εκτος από τις παραπομπές,και ομολογω ότι δεν έχω κανένα από τα προβλήματα που έχουν παρουσιαστεί στους φίλους , προς τo παρόν , ίσος να άνοιξε η τύχη μου με αυτό τo τηλέφωνο:D επιφυλάσσομαι για τυχόν απορίες μου ,αν προκύψουν, και ελπίζω στην εξειδικευμένη βοήθεια σας , σεβόμενος τις γνώσεις σας φιλικά Στάθης Παράθεση http://img473.imageshack.us/img473/6351/van02junezf1.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petrsiri Δημ. August 11, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2008 Καλησπέρα Προχθές μου βγήκε Off το μικρόφωνο, μέχρι και το προηγούμενο βράδυ μίλαγα κανονικά την επομένη χώρις να μεσολαβήσει κάτι δεν με άκουγαν και άρχισα να ψάχνομαι δοκίμασα το έκλεισα το ξαναάνοιξα έβγαλα τη μπαταρία αλλά τίποτα το πήγα σε ένα γνωστό τεχνικό το άνοιξε και μόλις είδε το μικρόφωνο φρίκαρε δεν είχε ξαναδεί τόσο μικρό μικρόφωνο μου είπε και ότι θα δυσκολευτεί να βρει γιατί είναι πιο μικρό και απο τα sony μου είπε υπάρχει περίπτωση να φταιει κάτι άλλο και να μην φταιει το τσιπάκι απο το μικρόφωνο?:( Επειδή και εμένα μου βγήκε off πριν 2-3 μέρες (αν και περιστασιακά δουλεύει κανονικά) μπορείς να μου πεις αν φτιάχτηκε κανονικά και τι προβλήματα αντιμετώπισες κατά την διαδικασία; Επίσης το κινητό το έχω 11 μήνες, μπορεί να μου πει κάποιος αν θα πρέπει να πληρώσω για την επιδιόρθωση στη NOKIA? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Itchrist86 Δημ. August 11, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2008 Επίσης το κινητό το έχω 11 μήνες, μπορεί να μου πει κάποιος αν θα πρέπει να πληρώσω για την επιδιόρθωση στη NOKIA? Η εγγύηση είναι 24μηνη. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά. ⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max ⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
astathis Δημ. August 11, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2008 γεια σας μήπως κάποιος έχει δοκιμάσει τo http://www.nokia.com.gr/link?cid=EDITORIAL_927083 η αν έχετε να προτείνεται κάτι άλλο για ανοικτή ακρόαση στο αυτοκίνητο. επίσης θέλω να βάλω κάποιο antivirus αλλα δεν ξέρω ,και θέλω τα 'φώτα' σας Παράθεση http://img473.imageshack.us/img473/6351/van02junezf1.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gianpithio Δημ. August 11, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2008 επίσης θέλω να βάλω κάποιο antivirus αλλα δεν ξέρω ,και θέλω τα 'φώτα' σας Γνωμη μου ειναι να μην βαλεις κανενα antivirus στο κινητο σου γιατι ακομη δεν κυκλοφορει καποιος ιος για τα κινητα μας. Εχω δει μια περιπτωση στο φορουμ οτι καποιος κολλησε ιο αλλα ειναι αρκετα σπανιο τζαμπα θα τρεχει το antivirus και θα σου τρωει την μπαταρια. Εαν θελεις να βαλεις κανε μια αναζητηση στα μαγαζακια την λεξη antivirus και θα βρεις πολλα το καλυτερο απο ολα φαινεται να ειναι το Kaspersky αλλα κανει εγκατασταση στο κινητο σου μονο με τον τροπο selfsign. Περισσοτερα για της εφαρμογες στο επισημο θεμα :) http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=189726 Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/gianpithio_cp_2012.gifΣυντονιστής συζητήσεων στο forum της Nokia & Samsung @myphone.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
astathis Δημ. August 11, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2008 gianpithio mod σε ευχαριστώ πολύ, είσαι κατατοπιστικότατος Παράθεση http://img473.imageshack.us/img473/6351/van02junezf1.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akaliptosZR Δημ. August 19, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 19, 2008 Είμαι και εγω χρήστης ενός λευκού 6110 και ενω το ειχα βάλει αγγελία με έσωσε τις τελευταιες μέρες το GPS του και αναθεώρησα.. Εχω μια ερώτηση μόνο, πως μπορώ να περάσω τους χάρτες ΟΛΗΣ της ελλάδος, διότι έχει μόνο Αθήνα και τις βασικές οδούς στην επαρχία (το τσέκαρα σε πρόσφατο ταξίδι στην Ηπειρο) Ευχαριστώ προκαταβολικά! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gianpithio Δημ. August 19, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 19, 2008 Δες την σχετικη δημοσκοπηση για να επιλεξεις το προγραμμα που θελεις. Οδηγιες εγκαταστασης θα βρεις στο 1 ποστ του καθε επισημου θεματος. http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=194305 Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/gianpithio_cp_2012.gifΣυντονιστής συζητήσεων στο forum της Nokia & Samsung @myphone.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
demolition22 Δημ. August 19, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 19, 2008 Είμαι και εγω χρήστης ενός λευκού 6110 και ενω το ειχα βάλει αγγελία με έσωσε τις τελευταιες μέρες το GPS του και αναθεώρησα.. Εχω μια ερώτηση μόνο, πως μπορώ να περάσω τους χάρτες ΟΛΗΣ της ελλάδος, διότι έχει μόνο Αθήνα και τις βασικές οδούς στην επαρχία (το τσέκαρα σε πρόσφατο ταξίδι στην Ηπειρο) Ευχαριστώ προκαταβολικά! Λοιπόν,το ενσωματωμένο πρόγραμα δεν έχει καθόλου καλούς χάρτες και από επαρχεία τίποτα. Η καλύτερη λύση είναι να περάσεις το Garmin Mobile XT. Με τους χάρτες ανάβαση και autodrive θα είσαι απόλυτα ευχαριστημένος. Υπάρχει και το ανάλογο θέμα! Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Motorola Moto G 4g Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Itchrist86 Δημ. August 19, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 19, 2008 Είμαι και εγω χρήστης ενός λευκού 6110 και ενω το ειχα βάλει αγγελία με έσωσε τις τελευταιες μέρες το GPS του και αναθεώρησα.. Εχω μια ερώτηση μόνο, πως μπορώ να περάσω τους χάρτες ΟΛΗΣ της ελλάδος, διότι έχει μόνο Αθήνα και τις βασικές οδούς στην επαρχία (το τσέκαρα σε πρόσφατο ταξίδι στην Ηπειρο) Ευχαριστώ προκαταβολικά! Χάρτες μπορείς να περάσεις μέσω του Nokia Map Manager. Το κατεβάζεις από εδώ. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά. ⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max ⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GV_ Δημ. August 23, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2008 Γεια σας guys. υπαρχει τροπος να γυρισουμε το T9 του κινητου σε default κατασταση? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts