Jump to content

[Επίσημο] Nokia Ε65

nervous
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Αυτός ο ήχος/θόρυβος (κάπως σαν το θόρυβο που κάνει η οθόνη της τηλεόρασης όταν είναι αναμένη) όταν είναι ανοιχτό το slide και αναμένος ο φωτισμός του πληκτρολογίου, γίνεται πράγματι αισθητός όταν έχει ησυχία το βράδυ στο σπίτι. Πως εξηγείται αυτός ο ήχος/θόρυβος;

Από την τριβή των μετάλλων νομίζω εγώ!Ευχαριστώ!

• Απαντήσεις 2,2χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

E; Τι λες ρε;

Όπα λάθος κατάλαβα! Αυτό που λες δεν το έχω παρατηρήσει στο δικό μου και μου φαίνεται παράξενο γιατί στο σπίτι έχω απόλυτη ησυχία και το έχω κάνει σκόνη από την στιγμή που το πήρα!

Βαλ' το στο αφτί σου με ανοιχτό το slide και αναμένο το φωτισμό του πληκτρολογίου, και μετά κάνε το ίδιο με κλειστό το slide.

E; Τι λες ρε;

ρε φιλε εχουμε πει οτι ειναι απο το φωτισμο. δεν εχει τιποτα το κινητο, ειναι φυσιολογικο, ακομα κι αν το κανει μονο σε σενα.

και 8 ωρες φορτιση επισης ειναι παραλογο, δεν εχει κανενα νοημα, εχεις μεινει στις μπαταριες νικελιου.

παντως η υπευθυνη πωλησεων του nokia club της περιοχης μου μου δηλωσε ρητα και κατηγορηματικα οτι απαιτουνται 2 με 3 συνεχομενες φορτισεις των 8 ωρων στην αρχη!! :worry:

[sIGPIC][/sIGPIC]

Pain is the best teacher.. but nobody wants to be his student...

Παιδιά, καλημέρα!

Ψάχνομαι κι εγώ να αγοράσω το συγκεκριμένο κινητό και μέχρι στιγμής οι απορίες μου είναι δύο:

- υπάρχει δυνατότητα για αναβάθμιση του λογισμικού του on the fly (δηλαδή χωρίς να το συνδέσω με τον υπολογιστή, κλπ)

- υπάρχει (κάποιο πρόγραμμα σαν) το Google Earth ή το Google Maps;

Στη μνήμη του τηλεφώνου εκτός από τους φακέλους "Εικόνες", "Κλιπ βίντεο", "Κλιπ ήχου" κλπ, υπάρχει κι ένας φάκελος με το όνομα "temp", o οποίος περιέχει έναν άλλο φάκελο με όνομα "IMTemp" ο οποίος είναι κενός. Υποψιάζομαι ότι είναι ο φάκελος για τη αποθήκευση των προσωρινών αρχείων του internet browser του κινητού. Αν είναι έτσι παρακαλώ επιβεβαιώστε το.

Επίσης στη μνήμη του τηλεφώνου, εκτός απ' τους κλασσικούς φακέλους υπάρχει κι ένα άλλος φάκελος με όνομα διάφορους αριθμούς και γράμματα ανακατεμένους. Τι λόγο ύπαρξης έχει αυτός ο φάκελος;

Το ίδιο "πρόβλημα" έχω και γω με τον ενοχλητικό ήχο αλλά τελικά έχω συμβιβαστεί. Να ρωτήσω.. Τι μάρκα κάρτα μνήμης να πάρω; Θέλω να μην ελαττωθεί η ταχύτητα του κινητού. Μάλλον για 2 gb στη χειρότερη 1. Sandisk ακούγονται πολύ αλλά δεν είμαι σίγουρος. Καμιά γνώμη.;

Το ίδιο "πρόβλημα" έχω και γω με τον ενοχλητικό ήχο αλλά τελικά έχω συμβιβαστεί. Να ρωτήσω.. Τι μάρκα κάρτα μνήμης να πάρω; Θέλω να μην ελαττωθεί η ταχύτητα του κινητού. Μάλλον για 2 gb στη χειρότερη 1. Sandisk ακούγονται πολύ αλλά δεν είμαι σίγουρος. Καμιά γνώμη.;

Εντάξει, δεν είναι και ενοχλητικός αυτός ο ήχος, απλά το ανέφερα γιατί δεν μου έχει ξανασυμβεί σε όσα κινητά έχω χρησημοποιήσει μέχρι τώρα.

Εγώ του έχω βάλει μια microSD 1GB μάρκας Transcend (με 25 €) από το Πλαίσιο στο "The Mall" και δεν έχω κανένα πρόβλημα.

παντως η υπευθυνη πωλησεων του nokia club της περιοχης μου μου δηλωσε ρητα και κατηγορηματικα οτι απαιτουνται 2 με 3 συνεχομενες φορτισεις των 8 ωρων στην αρχη!! :worry:

εμενα απο νοκια club μου ειπαν οτι τα symbian θελουν 12 αποφορτισεις-φορτισεις για να στρωσει.

παρ'αυτα εγω το εχω κανει 3 και 1 φορα την βδομαδα.ετσι κι αλλιως εστρωσε η μπαταρια.

Never Give Up:!:

Join friend!

εμενα απο νοκια club μου ειπαν οτι τα symbian θελουν 12 αποφορτισεις-φορτισεις για να στρωσει.

:lol: :lol: :lol:

Ευτυχώς που υπάρχουν και αυτά τα μαγαζιά και μας φτιάχνουν την διάθεση!!!

Βαρέθηκα με αυτά που ακούω...

Παιδια ενα φιλαρακι αντιμετωπιζει ενα σοβαρο γι αυτον προβλημα αφου χρησιμοποιει βιντεο κληση αρκετα... Οταν καλει για βιντεο κληση του βγαινει η κανονικη η καμερα, των 2μπ, κι οχι η μπροστινη... Το επεξεργαστηκα κι εγω να δω μηπως μπορω να κανω κατι σαν πιο σχετικος αλλα τιποτα, καμμια επιλογη για αλαγη καμερας... Τι γινεται? Βοηθηστε με σας παρακαλω..

:D

Άρης

Follow me

Παιδια ενα φιλαρακι αντιμετωπιζει ενα σοβαρο γι αυτον προβλημα αφου χρησιμοποιει βιντεο κληση αρκετα... Οταν καλει για βιντεο κληση του βγαινει η κανονικη η καμερα, των 2μπ, κι οχι η μπροστινη... Το επεξεργαστηκα κι εγω να δω μηπως μπορω να κανω κατι σαν πιο σχετικος αλλα τιποτα, καμμια επιλογη για αλαγη καμερας... Τι γινεται? Βοηθηστε με σας παρακαλω..

Αλλαγή κάμερας? στο Ε65? αφού έχει μόνο μια, αυτή των 2mp:confused:

3210-3310-8210-8310-6510-7250-3100-6230-6060-6280-E65-N82+2630-C7-SIII Mini-Moto G 2014-Redmi Note2 prime-Redmi Note3 Pro-Redmi Pro Χ25-Redmi 5 Plus-Mi A2

Αλλαγή κάμερας? στο Ε65? αφού έχει μόνο μια, αυτή των 2mp:confused:

Σοβαρα? Τοτε αυτο το σκατουλακι πανω δεξια απο την οθονη τι ειναι?

Και τοτε πως εχει βιντεο κληση αμα δεν εχει 2η?

Άρης

Follow me

Σοβαρα? Τοτε αυτο το σκατουλακι πανω δεξια απο την οθονη τι ειναι?

Και τοτε πως εχει βιντεο κληση αμα δεν εχει 2η?

Αισθητήρας φωτός είναι. Ανάλογα με το φωτισμό που έχει το περιβάλλον, ρυθμίζει τη φωτεινότητα οθόνης και πληκτρολογίου για εξοικονόμηση ενέργειας. Για ολοκληρωμένη βίντεο κλήση...πίσω κάμερα και καθρεφτάκι :wacko:

Ε οχι ρε παιδια.. Τι να πω.. Κι ο φιλος μου δεν ξερει απο κινητα του αρεσε ειδε οτι εχει βιντεο κληση ειδε και τον αισθητηρα νομιζοντας οτι ειναι καμερα (κι εγω το ιδιο σκεφτηκα) και το πηρε.. Αν ειναι δυνατον... Να εχει βαλει βιντεο κλησ κα να μην μπορουν να σε δουν.. Ελεος Νοκια, ελεος.

Άρης

Follow me

Ε οχι ρε παιδια.. Τι να πω.. Κι ο φιλος μου δεν ξερει απο κινητα του αρεσε ειδε οτι εχει βιντεο κληση ειδε και τον αισθητηρα νομιζοντας οτι ειναι καμερα (κι εγω το ιδιο σκεφτηκα) και το πηρε.. Αν ειναι δυνατον... Να εχει βαλει βιντεο κλησ κα να μην μπορουν να σε δουν.. Ελεος Νοκια, ελεος.

<< Το Nokia E65 δεν θα σας επιτρέψει να... απολαύσετε τις βίντεο-κλήσεις σας, αφού δυστυχώς δεν διαθέτει δεύτερη ψηφιακή κάμερα στην εμπρόσθια επιφάνειά του >>

Είναι απο το review του Ε65 απο τις 25/02/2007

Μια απλή ανάγνωση πριν προβούμε σε αγορές δεν βλάπτει ;)

Ναι συμφωνω φιλε μου αλλα ο φιλος μου δεν ηξερε..

Εγω απο την αλλη δεν ασχολουμε με νοκια εκτος αμα μου κανει καποιο κλικ οπως το Ν76... Αλλα δεν μπορεις να πεις οτι ειναι λιγο εως πολυ βλακεια τονα μην εχει εμπροσθια καμερα... Ελεος, με καθρεφτη θα μιλας? Τοτε να μην την ειχε καθολου την επιλογη...

Άρης

Follow me

με καθε σεβασμο προς το φιλο σου να πω οτι αν εριχνε μια ματια στα χαρακτηριστικα του κινητου ή εστω εκανε 1 ερωτηση στο καταστημα θα μαθαινε αμεσως οτι διαθετει 1 και οχι 2 καμερες.

[sIGPIC][/sIGPIC]

με καθε σεβασμο προς το φιλο σου να πω οτι αν εριχνε μια ματια στα χαρακτηριστικα του κινητου ή εστω εκανε 1 ερωτηση στο καταστημα θα μαθαινε αμεσως οτι διαθετει 1 και οχι 2 καμερες.

Συμφωνω.. Δεν αντιλεγω, του το πα κι εγω απλως η ενσταση μου ειναι στη νοκια..

Άρης

Follow me

σωστα, αν και πρεπει μου φαινεται να το παρουμε αποφαση οτι εταιρείες είναι και θελουν να πουλησουν , εμεις πρεπει να ειμαστε ιδιαίτερα προσεκτικοι.

[sIGPIC][/sIGPIC]

σωστα, αν και πρεπει μου φαινεται να το παρουμε αποφαση οτι εταιρείες είναι και θελουν να πουλησουν , εμεις πρεπει να ειμαστε ιδιαίτερα προσεκτικοι.

Σωστά το λες! Εμείς φταίμε για όλα, γιατί δεν κρίνουμε σωστά την επιλογή του καταστήματος για την αγορά της αγαπημένη μας συσκευής και πάμε από τα άκυρα καταστήματα που δεν γνωρίζουν τι ακριβώς είναι αυτό που έχουν στα ράφια τους! Άσχετο τώρα με αυτό υπάρχει κανένα site να κατεβάσουμε καμία εφαρμογή η τίποτα περίεργο για το Ε65? Μπήκα στην ΝΟΚΙΑ στην ενότητα software update και δεν έχει καν στην λίστα το Ε65!:confused:

Τωρα μιλας σοβαρα ? ή κανεις πλακα? γιατι εαν μιλας σοβαρα θα σου απαντησω το εξης: η σειρα Ε απευθηνετε σε επαγγελματιες εαν δεν το ηξερε ο φιλος σου να μην το επερνε , Η σειρα Ε κυκλοφορει εδω και πολυ καιρο και καμια συσκευη δεν μπορουσες να κανεις βιντεοκληση , τελος να σου αναφερω σε αυτο που ειπες! " Τοτε να μην την ειχε καθολου την επιλογη " η υπηρεσια 3G δεν ειναι μονο η βιντεοκληση αλλα και η γρηγορη μεταφορα δεδομενων internet , και ειδικα σε ενα επαγγελματικο κινητο χρειαζετε!:D

Ναι φιλε μου συμφωνω απολυτα σ αυτα που λες..

Οταν λεω να μην την ειχε δεν εννοω την υπηρεσια 3g αλλα αναφερομαι στην βιντεο κληση... Για να πω την αληθεια δεν ξερω κατα ποσο μπορει να ξεχωριστει σαν δυνατοτητα...

Άρης

Follow me

Στη μνήμη του τηλεφώνου εκτός από τους φακέλους "Εικόνες", "Κλιπ βίντεο", "Κλιπ ήχου" κλπ, υπάρχει κι ένας φάκελος με το όνομα "temp", o οποίος περιέχει έναν άλλο φάκελο με όνομα "IMTemp" ο οποίος ο οποίος φαίνεται να είναι κενός. Υποψιάζομαι ότι είναι ο φάκελος για τη αποθήκευση των προσωρινών αρχείων του internet browser του κινητού. Αν είναι έτσι παρακαλώ επιβεβαιώστε το.

Επίσης στη μνήμη του τηλεφώνου, εκτός απ' «τους κλασσικούς» φακέλους υπάρχει κι ένα άλλος φάκελος, με όνομα διάφορους αριθμούς και γράμματα ανακατεμένους, o οποίος φαίνεται κι αυτός κενός. Τι λόγο ύπαρξης έχει αυτός ο φάκελος;

Τελικά γι' αυτό ξέρει κάποιος κάτι;