sv2evs Δημ. August 20, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 20, 2008 Κανένα νέο για push το talk έχουμαι; Το άλλο με τον Τοτό, το ξέρεις; :shifty: Παιδιά παίζει κανένα πακέτο στο wind 1 (χωρίς πάγιο) ? Παράθεση Όλα για την αναπηρία Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stam82 Δημ. August 20, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 20, 2008 για σας ξερει καποιος τις ρυθμίσεις για το Touch Diamond της wind plus ευχαριστω Παράθεση ΔΕΝ ΕΛΠΙΖΩ ΤΙΠΟΤΑ,ΔΕΝ ΦΟΒΑΜΑΙ ΤΙΠΟΤΑ, ΕΙΜΑΙ ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stathis123 Δημ. August 20, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 20, 2008 διορθωστε με αν κανω λαθος αλλα λογω οτι η συσκευη σου εχει windows mobile θα σε χρεωνει κανονικα ακομα και αν βαλεις τις ρυθμισεις. ετσι μου εχουν πει και εμενα απο το 1231 γιατι εχω και εγω windows mobile... Παράθεση My Mobile Phone History: Ericsson T18 - NEC N331i - SAGEM X5-2 - MOTOROLA V620 - SE W300 - SE K550im - MOTOROLA V360 - Samsung J600- MOTOROLA V6 - HP 514 IPAQ - MOTOROLA Z10 - LG KU990 -Nokia 5230 - HTC Diamond 2 - ΒΒ 9000 - SE X10 Mini Pro - Motorola Flipout -SE Neo V- iPhone 4 - BB Z10 - SMG SI9505 - HTC M7 - Moto X 2nd - Samsung S6 - Iphone 6s - 1+3T - iPhone 8 Plus - Mix 2S - iPhone XR - iPhone 13 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Zorz Δημ. August 20, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 20, 2008 Το άλλο με τον Τοτό, το ξέρεις; :shifty: Παιδιά παίζει κανένα πακέτο στο wind 1 (χωρίς πάγιο) ? Σαν τι πακέτο; Το Plus nonstop μπαίνει κανονικά. Παράθεση Motorola Razr i XT890 + Alcatel 2005D + Samsung GT-N5110 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skous Δημ. August 20, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 20, 2008 Να ρωτήσω κάτι παιδες.. Η WIND δίνει EDGE? Γνωρίζει κανείς; Παράθεση 111s Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stathis123 Δημ. August 20, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 20, 2008 οχι καμια εταιρεια. αν και τωρα τελευταια εμφανιζεται καμια φορα στα κινητα wind το χαρακτηριστικο ''Ε''. μηπως κανουν δοκιμες; ιδωμεν! Παράθεση My Mobile Phone History: Ericsson T18 - NEC N331i - SAGEM X5-2 - MOTOROLA V620 - SE W300 - SE K550im - MOTOROLA V360 - Samsung J600- MOTOROLA V6 - HP 514 IPAQ - MOTOROLA Z10 - LG KU990 -Nokia 5230 - HTC Diamond 2 - ΒΒ 9000 - SE X10 Mini Pro - Motorola Flipout -SE Neo V- iPhone 4 - BB Z10 - SMG SI9505 - HTC M7 - Moto X 2nd - Samsung S6 - Iphone 6s - 1+3T - iPhone 8 Plus - Mix 2S - iPhone XR - iPhone 13 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
belial Δημ. August 23, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2008 Καλημέρα στους ξενύχτηδες του forum, έχω σύνδεση wind και ενδιαφέρομαι να αγοράσω κινητό με gps w760 ή c702, επειδή δεν υπάρχει άλλο πρόγραμμα εκτός του google maps για τα συγκεκριμένα κινητά, θα ήθελα να ρωτήσω αν το wind plus non stop μπορεί να "συνεργαστεί" με αυτό αρμονικά, ευχαριστώ προκαταβολικά. Παράθεση Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefanos_79 Δημ. August 23, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2008 Εφοσον θελεις να παρεις κινητο με gps θα σου ελεγα να μην παρει τιποτα απο αυτα που αναφερεις.Θα απογοητευτείς απο την πρωτη στιγμη.Στα SE μπορεις να χρησιμοποιησεις και χαρτες Wayfinder αλλα ειναι με συνδρομη και η καλυψη για Ελλαδικο χωρο ειναι αθλια.Οι εφαρμογές που χρησιμοποιούν τα SE για GPS ειναι java.Εχω χρησιμοποιήσει αρκετές με τραγικα αποτελεσματα.ασε που πρεπει να εχεις σημα καμπανα για να φορτώνονται οι χαρτες και απο ακριβεια οτι να ναι.Φοβερη καθυστερηση η οποια οφειλεται και στο οτι πρεπει ανα πασα στιγμη να κατεβάζει δεδομένα.Αν δεν εχεις φουλ 3G δεν κανεις τιποτα.Θα ελεγα οτι ειναι η χειροτερη επιλογη ενα SE για GPS.Δωσε κατι παραπανω και παρε ενα NOKIA στο οποιο μπορεις να βαλεις και αξιολογους χαρτες πχ Garmin Παράθεση Υπογραφή.... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Επισκέπτης Δημ. August 23, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2008 διορθωστε με αν κανω λαθος αλλα λογω οτι η συσκευη σου εχει windows mobile θα σε χρεωνει κανονικα ακομα και αν βαλεις τις ρυθμισεις. ετσι μου εχουν πει και εμενα απο το 1231 γιατι εχω και εγω windows mobile... Στο 1231 δεν ειναι η δουλεια τους να μπαινεις εσυ και οποιοςδηποτε αλλος με το wind plus profile και ουτε προκεται ποτε να σου πουνε. Φυσικα και μπορεις να πεις εκτος και αν δεν εχεις διαβασει ποτε τι γραφονται εδω και παρα πολυ καιρο στο εν λογω φορουμ. Χειροκινητες ρυθμισεις λοιπον που αναγραφονται στο θεμα opera mini και internet στο pc μεσω wind plus non stop (gwap). Παιζει σε ολες τις ppc συσκευες. Εχω ρυθμισει δεκαδες συσκευες απο ατομα που εχουν ζητησει την βοηθεια μου ερχομενοι στο καταστημα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djmanosv Δημ. August 29, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2008 παιδες, το iphone to απλο για ανεξηγητο λόγο με έχει χρεωσει 85 mbyte σε διαστημα 10 μερών γυρω στα 560 ευρω για χρηση ιντερνετ. .. ζητησα να μου στείλουν αναλυτικά την κίνηση, και μου λενε δε μπορούν παρά μόνο όταν εκδοθει ο λογαριασμος, και παλι θα δεις μόνο μέρα και χρόνο χρέωσης.. προς το παρών μου έχουν κόψει και τη συνδεση και δε μπορώ να κάνω ουτε τηλεφωνα.. το θέμα είναι ότι εγώ δεν έχω σκοπό να το πληρώσω , και επίσης ότι θέλω να δω σε ποιος σερβερ έμπενε το iphone μόνο του.. όσες φορές μπαινω στο ιντερνετ φυσικά μπαίνω μέσω του wifi του σπιτιού μου... εκτώς του ότι σκοπεύω να ακυρώσω την πάγια εντολή για πληρωμή απο την κάρτα, έχω σκοπό να μη πληρώσω τη ληστεία.. τι προτείνετε, και πως πρέπει να κινηθώ? btw... να δούμε ποτε θα μου ανοίξουν τη συνδεση... Τους ζητησα να μου πουν που έμπαινα ώστε να το αποτρέψω στο να μη συνεχισει το τηλεφωνο να μπαινει μόνο του.. αλλά απάντηση δε πήρα... Παράθεση THE BEST MOBILE PHONE FORUM !!!! http://www.myphone.gr/mp1/support/myphone_transparent.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stathis123 Δημ. August 29, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2008 ειχες ακουσει την ιστορια που ενας ενω νομιζε πως ειχε κλεισει το iphone γιατι ηταν σβητη η οθονη το κινητο ελεγχε για e-mail και ειχε ταξιδεψει στο εξωτερικο... και του ηρθε ενας λογαριασμος! μηπως να διεγραφες τα προφιλ για ιντερνετ της wind? Παράθεση My Mobile Phone History: Ericsson T18 - NEC N331i - SAGEM X5-2 - MOTOROLA V620 - SE W300 - SE K550im - MOTOROLA V360 - Samsung J600- MOTOROLA V6 - HP 514 IPAQ - MOTOROLA Z10 - LG KU990 -Nokia 5230 - HTC Diamond 2 - ΒΒ 9000 - SE X10 Mini Pro - Motorola Flipout -SE Neo V- iPhone 4 - BB Z10 - SMG SI9505 - HTC M7 - Moto X 2nd - Samsung S6 - Iphone 6s - 1+3T - iPhone 8 Plus - Mix 2S - iPhone XR - iPhone 13 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Snollygoster Δημ. August 29, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2008 Έχω στο συμβόλαιό μου και ένα πακέτο 120ΜΒ τον μήνα. Πως μπορώ να μάθω από την Wind και όχι από τον μετρητή του τηλεφώνου μου πόσα έχω καταναλώσει; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djmanosv Δημ. August 29, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2008 να σου πω, πως γινεται μεσα σε ενα βραδυ, να χρεωσε 500 ευρω ? Παράθεση THE BEST MOBILE PHONE FORUM !!!! http://www.myphone.gr/mp1/support/myphone_transparent.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stathis123 Δημ. August 29, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2008 κατι γινoταν και κατεβασε 500mb....μηπως μπηκες στο ιντερνετ και εχω ειχες ανοιχτο το wi-fi αυτο εκανε την συνδεση με wind.. εμενα το hp μου αυτο κανει και το βαζω σε λειτουργια πτησης και δουλευω μονο το wi-fi... Παράθεση My Mobile Phone History: Ericsson T18 - NEC N331i - SAGEM X5-2 - MOTOROLA V620 - SE W300 - SE K550im - MOTOROLA V360 - Samsung J600- MOTOROLA V6 - HP 514 IPAQ - MOTOROLA Z10 - LG KU990 -Nokia 5230 - HTC Diamond 2 - ΒΒ 9000 - SE X10 Mini Pro - Motorola Flipout -SE Neo V- iPhone 4 - BB Z10 - SMG SI9505 - HTC M7 - Moto X 2nd - Samsung S6 - Iphone 6s - 1+3T - iPhone 8 Plus - Mix 2S - iPhone XR - iPhone 13 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djmanosv Δημ. August 29, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2008 το μονο που μπορω να σκευτώ ειναι : α) προσπαθουσε να μπει σε μαιλ, β) προσπαθουσε να συνδεθει για msn c) δε ξερω τι αλλο να σκευτώ, το θεμα ειναι πως μεσα σε λιγες ώρες χρεωσε 500 ευρω Παράθεση THE BEST MOBILE PHONE FORUM !!!! http://www.myphone.gr/mp1/support/myphone_transparent.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Venus_Is_A_Boy Δημ. August 30, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2008 Καλησπέρα. Συνέδεσα το κινητό μου με το pc και μέσω nokia pc suite μπήκα στο ίντερνετ για 5 λεπτά. Όταν βγήκα η κάρτα μου πήγε -20€!!! Το έχω ξανακάνει στο παρελθόν χωρίς καμία χρέωση και εν τω μεταξύ έχω ήδη ενεργοποιήσει το μηνιαίο δωρεάν εισητήριο των 3,50€... Τι έφταιξε? και γίνεται να μου επιστραφούν τόσα χρήματα πίσω? είχα διαβάσει στο παρελθόν ότι και άλλοι πάθατε κάτι παρόμοιο... Παράθεση His wicked sense of humour /// suggests exciting sex his fingers focus on her /// touches /// Venus is a boy Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. September 3, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2008 Είναι αδύνατον να συνδεθώ με το ipaq 214 (wm6) στο Internet μέσω του κινητού μου.(με bt) Όλοι οι οδηγοί που έχω βρεί για να περάσω τις σωστές ρυθμίσεις είναι για wm5 ή παλιότερες εκδόσεις. Στα wm6 δεν υπάρχει καν η επιλογή "Extra dial-string command". Μπορεί να βοηθήσει κανείς γιατί κοντευω να τρελαθώ!:blink::blink: Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S9 ~ Asus ZenBook 14 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spinemm Δημ. September 7, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 7, 2008 Επειδη διαβαζω διαφορα για τις χρεωσεις ιντερνετ και για να καταλαβω και εγω αλλα και οποιος αλλος εχει iphone και wind, εφοσον δεν εχουμε ενεργοποιησει καν το ΑΡΝ βαζωντας του κωδικους κλπ, και συνδεομαστε με wifi μεσω υπολογιστη του σπιτιου μας ή σε wifi spots υπαρχει περιπτωση να μας χρεωνει της συνδεσεις αυτες? (πριν συνδεθει σε wi-fi δικτυο, (προσπαθει να συνδεθει προφανως πρωτα στο "κανονικο" δικτυο ιντερνετ της wind) γιατι βγαζει το μυνημα could not activate cellular data network. you are not subscribed to a cellular data service εγω πχ εχω off το 3g sta settings και γενικοτερα οτι αφορα σε θεματα δικτυου πχ και το data roaming se 8esi off) επισης υπαρχει περιπτωση να καταλαβουμε εαν προσπαθει να συνδεθει εστω και αποτυχημενα πχ θα διακρινουμε κατι στο σημα διπλα απο το wind ? (εγω απο την μερα που το πηρα απενεργοποιησα το 3g και μου εχει βγαλει ενα τετραγωνακι με εναν κυκλο μεσα) Πηρα εν τω μεταξυ τηλ το τμημα εξυπηρετησης της wind (1277) αλλα ακρη δεν εβγαλα καθως μου ειπαν οτι δεν μπορουν να μου πουν τις μεχρι τωρα χρεωσεις του λογαριασμου μου μεχρι την εκδοση του!!!ειναι ΔΥΝΑΤΟΝ???:wacko::wacko: Παράθεση Proud Owner of:PS1,GB,NES,GbASP,Sega Saturn,Sega DC,PS2,Xbox,Wii,XBOX360(phat),PSP(J)v1.50,(2x)PSP(E),PS3, PSP-Go,(2X)ΧΒΟΧ360SLIM,PS Vita,PS4 Batman Collectors Edition,Wii U,X-ONE,N3DS,X-ONE S,mini NES,Switch,mini PS1,Switch PIKACHU Edition,PS4 Days of Play,XBOX ONE Gears of War 4 Limited Edition 2TB,Xbox One X Cyberpunk 2077 Limited Edition 1TB,XBOX Series S, Series X Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bored01 Δημ. September 7, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 7, 2008 Επειδη διαβαζω διαφορα για τις χρεωσεις ιντερνετ και για να καταλαβω και εγω αλλα και οποιος αλλος εχει iphone και wind, εφοσον δεν εχουμε ενεργοποιησει καν το ΑΡΝ βαζωντας του κωδικους κλπ, και συνδεομαστε με wifi μεσω υπολογιστη του σπιτιου μας ή σε wifi spots υπαρχει περιπτωση να μας χρεωνει της συνδεσεις αυτες? (πριν συνδεθει σε wi-fi δικτυο, (προσπαθει να συνδεθει προφανως πρωτα στο "κανονικο" δικτυο ιντερνετ της wind) γιατι βγαζει το μυνημα could not activate cellular data network. you are not subscribed to a cellular data service εγω πχ εχω off το 3g sta settings και γενικοτερα οτι αφορα σε θεματα δικτυου πχ και το data roaming se 8esi off) επισης υπαρχει περιπτωση να καταλαβουμε εαν προσπαθει να συνδεθει εστω και αποτυχημενα πχ θα διακρινουμε κατι στο σημα διπλα απο το wind ? (εγω απο την μερα που το πηρα απενεργοποιησα το 3g και μου εχει βγαλει ενα τετραγωνακι με εναν κυκλο μεσα) Πηρα εν τω μεταξυ τηλ το τμημα εξυπηρετησης της wind (1277) αλλα ακρη δεν εβγαλα καθως μου ειπαν οτι δεν μπορουν να μου πουν τις μεχρι τωρα χρεωσεις του λογαριασμου μου μεχρι την εκδοση του!!!ειναι ΔΥΝΑΤΟΝ???:wacko::wacko: Eφόσον δεν έχεις ρυθμίσεις wind και σου εμφανίζει το συγκεκριμένο μήνυμα δεν χρεώνεσαι τίποτα, μην ανησυχείς.:O Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spinemm Δημ. September 7, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 7, 2008 ευχαριστω πολυ!!! ελπιζω να ειναι ετσι.....:O:) Παράθεση Proud Owner of:PS1,GB,NES,GbASP,Sega Saturn,Sega DC,PS2,Xbox,Wii,XBOX360(phat),PSP(J)v1.50,(2x)PSP(E),PS3, PSP-Go,(2X)ΧΒΟΧ360SLIM,PS Vita,PS4 Batman Collectors Edition,Wii U,X-ONE,N3DS,X-ONE S,mini NES,Switch,mini PS1,Switch PIKACHU Edition,PS4 Days of Play,XBOX ONE Gears of War 4 Limited Edition 2TB,Xbox One X Cyberpunk 2077 Limited Edition 1TB,XBOX Series S, Series X Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
runner Δημ. September 24, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2008 Λύστε μου μια απορία!!!! Ένας φίλος μου έχει αγοράσει το SE G900 εδώ και 2 εβδομάδες περίπου.Για όσους δεν ξέρουν έχει και Wi-fi.Άρα αυτό σημαίνει ότι μπορεί να μπαίνει σε οποιοδήποτε ασύρματο δίκτυο θέλει (εφόσον βέβαια ξέρει το κλειδί ή εφόσον είναι ελεύθερο).Επειδή δεν είναι και απίστευτα σχετικός με αυτά αυτό που του έμαθα να κάνει είναι να ψάχνει για δίκτυο και ανάλογα με το αν είναι κελιδωμένο ή όχι να κάνει τα απαραίτητα! Καλά μέχρι εδώ?Ωραίααααα.......! Ακούστε λοιπόν ιστορία!Σήμερα νωρίς το πρωί τον πήραν τηλέφωνο από την Wind και του είπαν ότι ο λογαριασμός του έχει μεγάλη κίνηση (ΛΟΓΩ ΙΝΤΕΡΝΕΤ!!!!) και μέσα σε λίγες μέρες έχει φτάσει αισίως στο ποσό των 250€!!!!!!!!!!!Πήγαμε στο κατάστημα Wind και μας είπαν ότι δεν μπορούν αυτοί να δουν την κίνηση του λογαριασμού για να εξακριβώσουν τι γίνεται (ωραία εξυπηρέτηση-διασύνδεση έχει η εταιρεία!!!) και πρέπει να μιλήσουμε μέσω τηλεφώνου με τους τεχνικούς και να τονίζουμε να μας στείλουν και αναλυτικό(ο οποίος δεν είμαι σίγουρος αλλά χρεώνεται!)!!!!Και επίσης το πιο πιθανό να έγινε αυτό είναι γιατί σε περίπτωση που χαθεί το σήμα ΑΥΤΟΜΑΤΑ το κινητό κάνει ανανέωση αυτόματα και συνδέεται στο δίκτυο ΜΕΣΩ GPRS(!!!) χωρίς να το πάρει πρέφα ο χρήστης! Και ρωτάω εγώ: 1.Είναι δυνατόν αυτό? 2.Το θεωρώ πολύ μεγάλη απατεωνιά το συγκεκριμένο πράγμα αν όντως ισχύει!Μία είχαμε την Vodafone με το 0.50€ σε κάθε είσοδο στο Portal τώρα έχουμε και αυτές τις εξυπνάδες!Αυτό όμως το.....αυτόματο το κάνουν όλες οι εταιρείες???? 3.Δεν διανοούμαι να πηγαίνω σε ένα κατάστημα της εταιρείας μου (είτε λέγεται Wind/Cosmote/Vodafone/Q είτε οτιδήποτε) και να μην μπορούν να με εξυπηρετήσουν για το αυτονόητο!!!Αν είναι να μπλέκω πάλι με το τηλέφωνο τι να το κάνω???? 4.Καμιά ιδέα για το τι να κάνουμε??Εγώ πάντως του είπα να μην δεχτεί να πληρώσει πριν του πουν ακριβώς τι έχει γίνει και αν μπορέσει με διάφορους τρόπους να την γλυτώσει γιατί σίγουρα δεν φταίει αυτός αν το κινητό κάνει "αυτόματες" εναλλαγές Wifi-GPRS!!! Παράθεση Άσκηση & Τρόπος Ζωής Όσα θέλετε να μάθετε για την άσκηση...! http://askisitroposzwis.blogspot.gr/ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Petros the Great Δημ. September 24, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2008 4.Καμιά ιδέα για το τι να κάνουμε??Εγώ πάντως του είπα να μην δεχτεί να πληρώσει πριν του πουν ακριβώς τι έχει γίνει και αν μπορέσει με διάφορους τρόπους να την γλυτώσει γιατί σίγουρα δεν φταίει αυτός αν το κινητό κάνει "αυτόματες" εναλλαγές Wifi-GPRS!!! Αν δεν φταίει αυτός, τότε φταίει η συσκευή του. Οπότε δεν φταίει ο πάροχος (wind στη συγκεκριμένη περίπτωση) και έτσι δεν βλέπω το λόγο που δεν θα δεχτεί να πληρώσει! Έχω χρησιμοποιήσει αρκετές συσκευές με wifi και όταν έχανα τη σύνδεση, απλώς γινόταν διακοπή της ροής των δεδομένων. Δεν συνδεόταν μέσω gprs ή οτιδήποτε άλλο. Αν το G900 κάνει κάτι τέτοιο, θα έπρεπε να ενημερωθεί από το manual της συσκευής και να το προσέξει, και όχι να κατηγορεί τρίτους ότι τον κλέβουν! 2.Το θεωρώ πολύ μεγάλη απατεωνιά το συγκεκριμένο πράγμα αν όντως ισχύει!Μία είχαμε την Vodafone με το 0.50€ σε κάθε είσοδο στο Portal τώρα έχουμε και αυτές τις εξυπνάδες!Αυτό όμως το.....αυτόματο το κάνουν όλες οι εταιρείες???? Δεν υπάρχει κάτι... "αυτόματο" που κάνουν οι εταιρίες! Αν το κάνει η συσκευή του ας την αλλάξει, ή ας κοιτάξει τις ρυθμίσεις μήπως αλλάζει! Επίσης δεν καταλαβαίνω τη σχέση με την κάθε είσοδο στο vodafone live αλλά και που είναι η απάτη στο να χρεώνει η εταιρία με αυτό τον τρόπο την είσοδο στο portal της! Παράθεση http://www.myphone.gr/forum/image.php?type=sigpic&userid=862&dateline=1324629158 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
runner Δημ. September 24, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2008 Αν δεν φταίει αυτός, τότε φταίει η συσκευή του. Οπότε δεν φταίει ο πάροχος (wind στη συγκεκριμένη περίπτωση) και έτσι δεν βλέπω το λόγο που δεν θα δεχτεί να πληρώσει! Έχω χρησιμοποιήσει αρκετές συσκευές με wifi και όταν έχανα τη σύνδεση, απλώς γινόταν διακοπή της ροής των δεδομένων. Δεν συνδεόταν μέσω gprs ή οτιδήποτε άλλο. Αν το G900 κάνει κάτι τέτοιο, θα έπρεπε να ενημερωθεί από το manual της συσκευής και να το προσέξει, και όχι να κατηγορεί τρίτους ότι τον κλέβουν! Δεν υπάρχει κάτι... "αυτόματο" που κάνουν οι εταιρίες! Αν το κάνει η συσκευή του ας την αλλάξει, ή ας κοιτάξει τις ρυθμίσεις μήπως αλλάζει! Επίσης δεν καταλαβαίνω τη σχέση με την κάθε είσοδο στο vodafone live αλλά και που είναι η απάτη στο να χρεώνει η εταιρία με αυτό τον τρόπο την είσοδο στο portal της! -Κοίτα να δεις:αυτή η περίπτωση(για το αν αλλάζει αυτόματα!) δεν είναι στάνταρ(απλώς το ανέφερε σαν ένα ενδεχόμενο αλλά τίποτα δεν είναι σίγουρο!)!Πρέπει να το ελέγξουμε για να είμαστε σίγουροι!Για αυτό αύριο θα βρω τις οδηγίες και αν δεν ισχύει κάτι τέτοιο ΜΑΥΡΟ ΦΙΔΙ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΕΦΑΓΕ! -Η απλή είσοδος στο Portal είναι μεγάλο κλέψιμο αν το δεις ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΑ!Δεν χρησιμοποιώ ΚΑΜΙΑ υπηρεσία της εταιρείας και μπαίνω για να δω τι υπηρεσίες έχει και για αυτό με χρεώνει!Συν ότι πολλοί την έχουν πατήσει με το πάτημα του πλήκτρο κατά λάθος!!!!Όπως και να το κάνουμε δεν είναι σωστό,έστω και ηθικά προς τον πελάτη σου! Παράθεση Άσκηση & Τρόπος Ζωής Όσα θέλετε να μάθετε για την άσκηση...! http://askisitroposzwis.blogspot.gr/ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
yiankap74_ Δημ. September 30, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2008 Καλησπέρα σε όλους, Έχω το LG viewty και συνδέεομαι στο Internet μέσω του προπληρωμένου Wind ADSM Non Stop 7. Το τηλέφωνο είναι HDSPA και επιπλέον στο ειδικό εικονίδιο στην οθόνη μου δείχνει ότι η σύνδεσή μου είναι Η δηλαδή HDSPA. Το εικονίδιο στον υπολογιστή που δείχνει την ταχύτητα σύνδεσης στο Internet είναι 460.8 kbit/s και μου φαίνεται ιδιαίτερα χαμηλό για HDSPA σύνδεση. Μιλάμε ότι μένω σε κεντρική περιοχή της Λάρισας, όπου υπάρχει πλήρη κάλυψη 3G με πολύ καλό σήμα. Μπορεί να πάει ψηλότερα? Υπάρχουν τίποτα ρυθμίσεις? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
H2SO4 Δημ. October 1, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2008 koita tis rythmiseis modem sto pc. Einai periorismos apo to pc auto poy blepeis. Koita sta properties kai allaxe to max connection speed. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts