Jump to content

Υπηρεσίες δεδομένων [GPRS/3G/HSDPA]

Global moderator
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Άντε να βγάλει και η cosmote κανα flat rate, μπάς και δούμε άσπρες μέρες με το 3G της!

απο το στομα σου και ... στης cosmote το αυτι!!! :D

• Απαντήσεις 2,9χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Παιδιά με υπέρυθρες μπορεί να γίνει η σύνδεση;επίσης,το δοκίμασε κανείς με το 6600;γιατί όταν ανοίγω το pc suite δεν βλέπω να έχει options->configure manually connection.Ίσως είναι διαφορετικό για το συγκεκριμένο κινητό.

ta problimata pou ginontai me to anoigma ton selidon, diorthonontai me ton opera 9

Tis anoigei oles!

Η στέρηση είναι παιδί της γνώσης. Δεν στερείσαι κάτι αν δεν γνωρίζεις ότι υπάρχει

ta problimata pou ginontai me to anoigma ton selidon, diorthonontai me ton opera 9

Tis anoigei oles!

κωστα δεν μας λες τοτε τις ρυθμισεις για τον opera 9?

Ρε παιδιά επειδή έχω μπερδευτεί με αυτά που διαβάζω απο κάποιους εδώ μέσα, το non-stop στο tim plus είναι υπηρεσία που δεν θα σταματήσει ή απλά είναι μια προσφορά που τρέχει;

Αυτές τις ημέρες είμαι στο να κάνω τη φορητότητα και είμαι μεταξύ ΤΙΜ Card και Cosmocarta και αυτή η ερώτηση που κάνω είναι η πλέον σημαντική για να αποφασίσω. Πόσο σημαντική; Τον τελευταίο μήνα είχα χρεώσεις για wap 24 euro!!!

Ρε παιδιά επειδή έχω μπερδευτεί με αυτά που διαβάζω απο κάποιους εδώ μέσα, το non-stop στο tim plus είναι υπηρεσία που δεν θα σταματήσει ή απλά είναι μια προσφορά που τρέχει;

Αυτές τις ημέρες είμαι στο να κάνω τη φορητότητα και είμαι μεταξύ ΤΙΜ Card και Cosmocarta και αυτή η ερώτηση που κάνω είναι η πλέον σημαντική για να αποφασίσω. Πόσο σημαντική; Τον τελευταίο μήνα είχα χρεώσεις για wap 24 euro!!!

Κανονικά είναι υπηρεσία. Απλά εδώ λένε ότι επειδή έκοψαν το Non-Stop στο F2G και έβαλαν περιορισμό, φοβόυνται ότι θα κόψουν και το TIM Plus Non-Stop.

Προσωπική μου άποψη είναι ότι δεν πρόκειται να κοπεί.

μπορει καποιος να μου πει τι ρυθμισεις θελει να κανω στο κινητο μου για να ενεργοποιησω το gprs; δεν ξερω αν παιζει ρολο και ποιο κινητο εχω. ειναι το N70.

μπορει καποιος να μου πει τι ρυθμισεις θελει να κανω στο κινητο μου για να ενεργοποιησω το gprs; δεν ξερω αν παιζει ρολο και ποιο κινητο εχω. ειναι το N70.

στείλε #N στο 123 και θα ενεργοποιηθεί GPRS, MMS, Internet. Παράλληλα θα έρθουν και οι ρυθμίσεις με SMS τις οποίες πρέπει να αποθηκεύσεις.

Επίσης ρυθμίσεις μπορείς να βρεις στο Setting Wizard που έχει ενσωματωμένο η συσκευή σου.

Αλλά το SMS πρέπει να το στείλεις για να ενεργοποιηθεί η υπηρεσία.

Κανονικά είναι υπηρεσία. Απλά εδώ λένε ότι επειδή έκοψαν το Non-Stop στο F2G και έβαλαν περιορισμό, φοβόυνται ότι θα κόψουν και το TIM Plus Non-Stop.

Προσωπική μου άποψη είναι ότι δεν πρόκειται να κοπεί.

Ευχαριστώ για τη διευκρίνηση Chris

στείλε #N στο 123 και θα ενεργοποιηθεί GPRS, MMS, Internet. Παράλληλα θα έρθουν και οι ρυθμίσεις με SMS τις οποίες πρέπει να αποθηκεύσεις.

Επίσης ρυθμίσεις μπορείς να βρεις στο Setting Wizard που έχει ενσωματωμένο η συσκευή σου.

Αλλά το SMS πρέπει να το στείλεις για να ενεργοποιηθεί η υπηρεσία.

αν ενεργοποιησω την υπηρεσια, θα χρεωνομαι μονο οταν την χρησιμοποιω; τον μηνα θα πληρωνω τιποτα παγια ή αλλα εξτρα;

αν ενεργοποιησω την υπηρεσια, θα χρεωνομαι μονο οταν την χρησιμοποιω; τον μηνα θα πληρωνω τιποτα παγια ή αλλα εξτρα;

Μιλάς για WAP έτσι; Στο WAP χρεώνεσαι 0.42 ανά είσοδο χωρίς μηνιαίο πάγιο. Υπάρχει όμως και πρόγραμμα, το TIM Plus Non-Stop που με 3,49 το μήνα έχεις ΑΠΕΡΙΟΡΙΣΤΗ πλοήγηση χωρίς να πληρώνεις τα 0,42 ανά είσοδο.

Γνώμη μου; TIM Plus Non-Stop!

οταν λες WAP εννοεις το gprs;

Ναι, εννοεί το wap μέσω gprs!

http://www.myphone.gr/forum/image.php?type=sigpic&userid=862&dateline=1324629158

ωραια ετστειλα μηνυμα και μου εστειλαν τις ρυθμισεις. τις βαζω, αλλα δεν μπορω να μπω! λεει οτι η εκτελεση της ενεργειας δεν ειναι δυνατη.

ωραια ετστειλα μηνυμα και μου εστειλαν τις ρυθμισεις. τις βαζω, αλλα δεν μπορω να μπω! λεει οτι η εκτελεση της ενεργειας δεν ειναι δυνατη.

Έκανες επανεκκίνηση στη συσκευή;

http://www.myphone.gr/forum/image.php?type=sigpic&userid=862&dateline=1324629158

μπα, ακομα τιποτα!

Τότε κάλεσε στο 1231. Και μπορεί να ισχύει αυτό που σου είπα. Να θέλει δηλαδή μια ΕΡΓΑΣΙΜΗ ημέρα για ενεργοποίηση.

οκ, θα περιμενω μεχρι αυριο τοτε.

Στο WAP χρεώνεσαι 0.42 ανά είσοδο χωρίς μηνιαίο πάγιο.
παλαιοτερα δεν υπηρχε και χρονοχρεωση;

παλαιοτερα δεν υπηρχε και χρονοχρεωση;

Αυτό είναι μέσω κλήσης CSD. Τώρα μπαίνεις μέσω του δικτύου GPRS που είναι ογκοχρέωση. Τώρα πια όμως καταργήθηκε και η ογκοχρέωση και υπάρχει πάγια χρέωση ανά είσοδο για απεριόριστη πλοήγηση στο WAP. Και βέβαια υπάρχει και το TIM Plus Non-Stop που δίνει απεριόριστο WAP με 3,49 ευρώ το μήνα. Είσοδος διαρκείας δηλαδή...

Καλημέρα…

Θέλω τα Φώτα σας γιατί έχω μπερδευτεί εδώ.

Έχω το Κ700i με κάρτα F2G

Ο Η/Υ έχει Blue tooth όπως και το κινητό.

Μέσα στο κινητό στις ρυθμίσεις συνδέσεων έχει 3 προφίλ.

TIM-GPRS

TIM-MMS

TIM-INTERNET

Για να συνδεθώ στο νετ υποτίθεται ότι κάνω κλήση στο *99# μέσο του Η/Υ και τέλος έτσι.

Το θέμα είναι ότι δεν συνδέεται όμως… τι μπορεί να φταίει ρε παίδες?

Πρέπει μήπως να αλλάξω κάτι στις ρύθμισης στο κινητό?

Και αυτό με το NON-STOP το προσπάθησα αλλά τίποτα. Δώστε μου τα Φώτα σας…..

Kalio arga para pote.....

Καλημέρα…

Θέλω τα Φώτα σας γιατί έχω μπερδευτεί εδώ.

Έχω το Κ700i με κάρτα F2G

Ο Η/Υ έχει Blue tooth όπως και το κινητό.

Μέσα στο κινητό στις ρυθμίσεις συνδέσεων έχει 3 προφίλ.

TIM-GPRS

TIM-MMS

TIM-INTERNET

Για να συνδεθώ στο νετ υποτίθεται ότι κάνω κλήση στο *99# μέσο του Η/Υ και τέλος έτσι.

Το θέμα είναι ότι δεν συνδέεται όμως… τι μπορεί να φταίει ρε παίδες?

Πρέπει μήπως να αλλάξω κάτι στις ρύθμισης στο κινητό?

Και αυτό με το NON-STOP το προσπάθησα αλλά τίποτα. Δώστε μου τα Φώτα σας…..

Πρέπει να δείς το CID που έχει αντιστοιχήσει το Κ700i στο προφίλ TIM-INTERNET. Εάν τα προφίλ είναι με τη σειρά που τα έχεις δώσει είναι το 3.

Ανάλογα, λοιπόν, με το CID έχει το προφίλ TIM-INTERNET στο κινητό πρέπει να βάλεις και τον κατάλληλο αριθμό στον αριθμό κλήσης.

Εάν πχ έχει το 3 τότε ο αριθμός κλήσης θα πρέπει να είναι *99***3# . Είναι τόσο απλό :)

οταν μπαινω στο internet απο το κινητο μεσω υπολογιστη, πληρωνω τιποτα ή οχι; και εχω την ταχυτητα που εχω και στον υπολογιστη;