greatst Δημ. August 8, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 8, 2006 Άντε να βγάλει και η cosmote κανα flat rate, μπάς και δούμε άσπρες μέρες με το 3G της! απο το στομα σου και ... στης cosmote το αυτι!!! :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ktiniatros Δημ. August 9, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 9, 2006 Παιδιά με υπέρυθρες μπορεί να γίνει η σύνδεση;επίσης,το δοκίμασε κανείς με το 6600;γιατί όταν ανοίγω το pc suite δεν βλέπω να έχει options->configure manually connection.Ίσως είναι διαφορετικό για το συγκεκριμένο κινητό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KostasDj_2 Δημ. August 10, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 10, 2006 ta problimata pou ginontai me to anoigma ton selidon, diorthonontai me ton opera 9 Tis anoigei oles! Παράθεση Η στέρηση είναι παιδί της γνώσης. Δεν στερείσαι κάτι αν δεν γνωρίζεις ότι υπάρχει Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefanos1999 Δημ. August 10, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 10, 2006 ta problimata pou ginontai me to anoigma ton selidon, diorthonontai me ton opera 9 Tis anoigei oles! κωστα δεν μας λες τοτε τις ρυθμισεις για τον opera 9? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
whatsupdoc1976 Δημ. August 10, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 10, 2006 Ρε παιδιά επειδή έχω μπερδευτεί με αυτά που διαβάζω απο κάποιους εδώ μέσα, το non-stop στο tim plus είναι υπηρεσία που δεν θα σταματήσει ή απλά είναι μια προσφορά που τρέχει; Αυτές τις ημέρες είμαι στο να κάνω τη φορητότητα και είμαι μεταξύ ΤΙΜ Card και Cosmocarta και αυτή η ερώτηση που κάνω είναι η πλέον σημαντική για να αποφασίσω. Πόσο σημαντική; Τον τελευταίο μήνα είχα χρεώσεις για wap 24 euro!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chris_2005 Δημ. August 10, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 10, 2006 Ρε παιδιά επειδή έχω μπερδευτεί με αυτά που διαβάζω απο κάποιους εδώ μέσα, το non-stop στο tim plus είναι υπηρεσία που δεν θα σταματήσει ή απλά είναι μια προσφορά που τρέχει; Αυτές τις ημέρες είμαι στο να κάνω τη φορητότητα και είμαι μεταξύ ΤΙΜ Card και Cosmocarta και αυτή η ερώτηση που κάνω είναι η πλέον σημαντική για να αποφασίσω. Πόσο σημαντική; Τον τελευταίο μήνα είχα χρεώσεις για wap 24 euro!!! Κανονικά είναι υπηρεσία. Απλά εδώ λένε ότι επειδή έκοψαν το Non-Stop στο F2G και έβαλαν περιορισμό, φοβόυνται ότι θα κόψουν και το TIM Plus Non-Stop. Προσωπική μου άποψη είναι ότι δεν πρόκειται να κοπεί. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lux Δημ. August 11, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2006 μπορει καποιος να μου πει τι ρυθμισεις θελει να κανω στο κινητο μου για να ενεργοποιησω το gprs; δεν ξερω αν παιζει ρολο και ποιο κινητο εχω. ειναι το N70. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chris_2005 Δημ. August 11, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2006 μπορει καποιος να μου πει τι ρυθμισεις θελει να κανω στο κινητο μου για να ενεργοποιησω το gprs; δεν ξερω αν παιζει ρολο και ποιο κινητο εχω. ειναι το N70. στείλε #N στο 123 και θα ενεργοποιηθεί GPRS, MMS, Internet. Παράλληλα θα έρθουν και οι ρυθμίσεις με SMS τις οποίες πρέπει να αποθηκεύσεις. Επίσης ρυθμίσεις μπορείς να βρεις στο Setting Wizard που έχει ενσωματωμένο η συσκευή σου. Αλλά το SMS πρέπει να το στείλεις για να ενεργοποιηθεί η υπηρεσία. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
whatsupdoc1976 Δημ. August 11, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2006 Κανονικά είναι υπηρεσία. Απλά εδώ λένε ότι επειδή έκοψαν το Non-Stop στο F2G και έβαλαν περιορισμό, φοβόυνται ότι θα κόψουν και το TIM Plus Non-Stop. Προσωπική μου άποψη είναι ότι δεν πρόκειται να κοπεί. Ευχαριστώ για τη διευκρίνηση Chris Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lux Δημ. August 12, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 12, 2006 στείλε #N στο 123 και θα ενεργοποιηθεί GPRS, MMS, Internet. Παράλληλα θα έρθουν και οι ρυθμίσεις με SMS τις οποίες πρέπει να αποθηκεύσεις. Επίσης ρυθμίσεις μπορείς να βρεις στο Setting Wizard που έχει ενσωματωμένο η συσκευή σου. Αλλά το SMS πρέπει να το στείλεις για να ενεργοποιηθεί η υπηρεσία.αν ενεργοποιησω την υπηρεσια, θα χρεωνομαι μονο οταν την χρησιμοποιω; τον μηνα θα πληρωνω τιποτα παγια ή αλλα εξτρα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chris_2005 Δημ. August 12, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 12, 2006 αν ενεργοποιησω την υπηρεσια, θα χρεωνομαι μονο οταν την χρησιμοποιω; τον μηνα θα πληρωνω τιποτα παγια ή αλλα εξτρα; Μιλάς για WAP έτσι; Στο WAP χρεώνεσαι 0.42 ανά είσοδο χωρίς μηνιαίο πάγιο. Υπάρχει όμως και πρόγραμμα, το TIM Plus Non-Stop που με 3,49 το μήνα έχεις ΑΠΕΡΙΟΡΙΣΤΗ πλοήγηση χωρίς να πληρώνεις τα 0,42 ανά είσοδο. Γνώμη μου; TIM Plus Non-Stop! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lux Δημ. August 12, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 12, 2006 Απεριοριστη πλοηγηση σε sites μεσω gprs; το κατεβασμα αρχειων ειναι και αυτο δωρεαν; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chris_2005 Δημ. August 12, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 12, 2006 Απεριοριστη πλοηγηση σε sites μεσω gprs; το κατεβασμα αρχειων ειναι και αυτο δωρεαν; όλο το WAP δωρεάν με 3,49 το μήνα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lux Δημ. August 12, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 12, 2006 οταν λες WAP εννοεις το gprs; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Petros the Great Δημ. August 12, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 12, 2006 οταν λες WAP εννοεις το gprs; Ναι, εννοεί το wap μέσω gprs! Παράθεση http://www.myphone.gr/forum/image.php?type=sigpic&userid=862&dateline=1324629158 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lux Δημ. August 12, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 12, 2006 ωραια ετστειλα μηνυμα και μου εστειλαν τις ρυθμισεις. τις βαζω, αλλα δεν μπορω να μπω! λεει οτι η εκτελεση της ενεργειας δεν ειναι δυνατη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Petros the Great Δημ. August 12, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 12, 2006 ωραια ετστειλα μηνυμα και μου εστειλαν τις ρυθμισεις. τις βαζω, αλλα δεν μπορω να μπω! λεει οτι η εκτελεση της ενεργειας δεν ειναι δυνατη. Έκανες επανεκκίνηση στη συσκευή; Παράθεση http://www.myphone.gr/forum/image.php?type=sigpic&userid=862&dateline=1324629158 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chris_2005 Δημ. August 12, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 12, 2006 και επίσης μπορεί να θέλει και μια εργάσιμη ημέρα να ενεργοποιηθεί. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lux Δημ. August 13, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 13, 2006 μπα, ακομα τιποτα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chris_2005 Δημ. August 13, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 13, 2006 μπα, ακομα τιποτα! Τότε κάλεσε στο 1231. Και μπορεί να ισχύει αυτό που σου είπα. Να θέλει δηλαδή μια ΕΡΓΑΣΙΜΗ ημέρα για ενεργοποίηση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lux Δημ. August 13, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 13, 2006 οκ, θα περιμενω μεχρι αυριο τοτε. Στο WAP χρεώνεσαι 0.42 ανά είσοδο χωρίς μηνιαίο πάγιο.παλαιοτερα δεν υπηρχε και χρονοχρεωση; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chris_2005 Δημ. August 13, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 13, 2006 παλαιοτερα δεν υπηρχε και χρονοχρεωση; Αυτό είναι μέσω κλήσης CSD. Τώρα μπαίνεις μέσω του δικτύου GPRS που είναι ογκοχρέωση. Τώρα πια όμως καταργήθηκε και η ογκοχρέωση και υπάρχει πάγια χρέωση ανά είσοδο για απεριόριστη πλοήγηση στο WAP. Και βέβαια υπάρχει και το TIM Plus Non-Stop που δίνει απεριόριστο WAP με 3,49 ευρώ το μήνα. Είσοδος διαρκείας δηλαδή... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PUNTOmania Δημ. August 14, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 14, 2006 Καλημέρα… Θέλω τα Φώτα σας γιατί έχω μπερδευτεί εδώ. Έχω το Κ700i με κάρτα F2G Ο Η/Υ έχει Blue tooth όπως και το κινητό. Μέσα στο κινητό στις ρυθμίσεις συνδέσεων έχει 3 προφίλ. TIM-GPRS TIM-MMS TIM-INTERNET Για να συνδεθώ στο νετ υποτίθεται ότι κάνω κλήση στο *99# μέσο του Η/Υ και τέλος έτσι. Το θέμα είναι ότι δεν συνδέεται όμως… τι μπορεί να φταίει ρε παίδες? Πρέπει μήπως να αλλάξω κάτι στις ρύθμισης στο κινητό? Και αυτό με το NON-STOP το προσπάθησα αλλά τίποτα. Δώστε μου τα Φώτα σας….. Παράθεση Kalio arga para pote..... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas_pav Δημ. August 14, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 14, 2006 Καλημέρα… Θέλω τα Φώτα σας γιατί έχω μπερδευτεί εδώ. Έχω το Κ700i με κάρτα F2G Ο Η/Υ έχει Blue tooth όπως και το κινητό. Μέσα στο κινητό στις ρυθμίσεις συνδέσεων έχει 3 προφίλ. TIM-GPRS TIM-MMS TIM-INTERNET Για να συνδεθώ στο νετ υποτίθεται ότι κάνω κλήση στο *99# μέσο του Η/Υ και τέλος έτσι. Το θέμα είναι ότι δεν συνδέεται όμως… τι μπορεί να φταίει ρε παίδες? Πρέπει μήπως να αλλάξω κάτι στις ρύθμισης στο κινητό? Και αυτό με το NON-STOP το προσπάθησα αλλά τίποτα. Δώστε μου τα Φώτα σας….. Πρέπει να δείς το CID που έχει αντιστοιχήσει το Κ700i στο προφίλ TIM-INTERNET. Εάν τα προφίλ είναι με τη σειρά που τα έχεις δώσει είναι το 3. Ανάλογα, λοιπόν, με το CID έχει το προφίλ TIM-INTERNET στο κινητό πρέπει να βάλεις και τον κατάλληλο αριθμό στον αριθμό κλήσης. Εάν πχ έχει το 3 τότε ο αριθμός κλήσης θα πρέπει να είναι *99***3# . Είναι τόσο απλό :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lux Δημ. August 14, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 14, 2006 οταν μπαινω στο internet απο το κινητο μεσω υπολογιστη, πληρωνω τιποτα ή οχι; και εχω την ταχυτητα που εχω και στον υπολογιστη; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts