Jump to content

Υπηρεσίες δεδομένων [GPRS/3G/HSDPA]

Global moderator
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

File Nosferatu 8a sto pw gia pollosth fora mhn agxonesai kai apolayse to aplo wap pou einai tzampa,oute o agios vasilis de kanei tetoia dwra :D ;)

Τι είναι τσάμπα; Το wap over csd στα καρτοκινητά της TIM;

• Απαντήσεις 2,9χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Αν και έχω κάνει πολλές φορές τη ρύθμιση για TIM GPRS Internet σε PDA, δεν έχω τώρα κάποιο μπροστά μου, οπότε θα σου δώσω τα βήματα όπως τα θυμάμαι:

- Στα Settings πατάς στο Connections (ή Network Connections)

- Create new ISP Connection

- Σαν αριθμό κλήσης δίνεις *99# ή *99***1#

- Username και password κενά

- Πατάς στο Advanced Settings και στο Extra initialization string/command δίνεις το εξής:

at+cgdcont=1,"IP","gint.b-online.gr"

Αν δεν το δεχτεί (ή σου βγάζει σφάλμα πριν ακόμη αρχίσει η προσπάθεια σύνδεσης με το δίκτυο), δίνεις αυτό:

+cgdcont=1,"IP","gint.b-online.gr"

Σε εμένα η σύνδεση λειτουργεί μόνο εάν αφήσω κενό το πεδίο Extra initialization string/command. Δεν μπορώ να ξέρω γιατί συμβαίνει αυτό. Έχω αλλάξει βέβαια το APN στο κινητό από qwap.b-online.gr σε gint.b-online.gr. Έχω την εντύπωση όμως οτι και qwap.b-online.gr να αφήσεις το APN πάλι θα συνδεθεί.

Φιλικά...

Xiaomi Redmi Note 8 64GB ROM/4GB RAM

Σε εμένα η σύνδεση λειτουργεί μόνο εάν αφήσω κενό το πεδίο Extra initialization string/command. Δεν μπορώ να ξέρω γιατί συμβαίνει αυτό. Έχω αλλάξει βέβαια το APN στο κινητό από qwap.b-online.gr σε gint.b-online.gr. Έχω την εντύπωση όμως οτι και qwap.b-online.gr να αφήσεις το APN πάλι θα συνδεθεί.

Φιλικά...

Προφανώς, επειδή έχεις ρυθμίσει το access point στις ρυθμίσεις μόντεμ του κινητού, δεν χρειάζεται να το ορίσεις στα extra modem commands του υπολογιστή. :)

this signature is under heavy construction

Λέτε εάν αφήσω στο κινητό το APN ως qwap.b-online.gr να χρεώνομαι σαν να μπαινω σε wap (0,025€ το Kb) και όχι σαν internet (0,005€ το Kb) όταν κάνω dial up στα Windows;

Λέτε εάν αφήσω στο κινητό το APN ως qwap.b-online.gr να χρεώνομαι σαν να μπαινω σε wap (0,025€ το Kb) και όχι σαν internet (0,005€ το Kb) όταν κάνω dial up στα Windows;

Αν χρησιμοποιήσεις το gwap.b-online.gr για dial-up από τα Windows, ακόμη κι αν συνδεθείς, δεν θα μπορείς να ανοίξεις καμία διεύθυνση. Θα είναι σαν να είσαι αποσυνδεμένος. Πάντως, αν η σύνδεση γινόταν κανονικά, φυσικά θα χρεωνόσουν σαν να έμπαινες μέσω WAP. Το APN είναι αυτό από το οποίο εξαρτάται η χρέωση.

Αν χρησιμοποιήσεις το gwap.b-online.gr για dial-up από τα Windows, ακόμη κι αν συνδεθείς, δεν θα μπορείς να ανοίξεις καμία διεύθυνση. Θα είναι σαν να είσαι αποσυνδεμένος. Πάντως, αν η σύνδεση γινόταν κανονικά, φυσικά θα χρεωνόσουν σαν να έμπαινες μέσω WAP. Το APN είναι αυτό από το οποίο εξαρτάται η χρέωση.

Σωστά! Το δοκίμασα και είναι όντως έτσι. Ενώ συνδέεται δεν μπαίνει σε καμία σελίδα.

Εάν στο κινητό υπάρχουν πολλές ρυθμίσεις αποθυκευμένες, πως ξέρουν τα windows ποιά να χρησιμοποιήσουν για να κάνουν dial up μέσω του κινητού. Ας πούμε ότι έχουμε 2 ίδιες ρυθμίσεις με διαφορετικό APN. ποιά από τις 2 θα χρησιμοποιήσει;

Εάν στο κινητό υπάρχουν πολλές ρυθμίσεις αποθυκευμένες, πως ξέρουν τα windows ποιά να χρησιμοποιήσουν για να κάνουν dial up μέσω του κινητού. Ας πούμε ότι έχουμε 2 ίδιες ρυθμίσεις με διαφορετικό APN. ποιά από τις 2 θα χρησιμοποιήσει;

Καμία από τις ρυθμίσεις που εννοείς. :) Τα Windows δεν χρησιμοποιούν τις ρυθμίσεις που έχεις κάνει στο κινητό για πρόσβαση WAP. Η μόνη ρύθμιση που χρησιμοποιούν, είναι το APN από τις ρυθμίσεις μόντεμ της συσκευής (που δεν έχουν καμία σχέση όμως με το WAP).

Αν δεν έχεις κάνει ρυθμίσεις μόντεμ (ή δεν έχει το κινητό τέτοια ρύθμιση), θα πρέπει στα Windows, στα extra initialization commands του modem, να προσθέσεις το γνωστό (πλέον):

Ρε παιδιά... για πείτε μου κάτι...

εγώ γιατί πλήρωσα για 600Κ 15€??? το μόνο που έκανα ήταν να μπαίνω στο wap του myPhone...

μπορώ να αλλάξω κάτι στιε ρυθμίσεις για να πληρώνω λιγότερα???

έχω σύνδεση GPRS Basic που δεν έχει Δωρεάν MB Internet...

:(

Φιλικά Γιώργος

• 3 weeks later...
Mporei na mou pei kaneis ti prepei na kanw gia na exw prosbash sto internet me GPRS?

Exw to Siemens cx65 kai to original kalwdio

1.Ενεργη συνδεση GPRS

2.Ρυθμισεις GPRS με APN: gint.b-online.gr και μια νεα στην επιφανεια εργασιας τηλεφωνικη συνδεση με αριθμο κλησης *99# username/password:wap!!! :)

Try Me

1.Ενεργη συνδεση GPRS

2.Ρυθμισεις GPRS με APN: gint.b-online.gr και μια νεα στην επιφανεια εργασιας τηλεφωνικη συνδεση με αριθμο κλησης *99# username/password:wap!!! :)

Pws 8a ginei na kalei apo to kinhto anti tou modem de mporw na katalabw,otan pas na kaneis syndesh allazeis tipota?

:wacko: μήπως δεν έκανες εγκατάσταση το modem CX65?!? πήγαινε στην προσθήκη modem και κάνε αναζήτηση στη σειριακή θύρα.Μέσα στο αυθεντικό καλώδιο δε σου έδωσε και ένα cd;βάλε το πρόγραμμα της siemens και τις έχει αυτόματα τις ρυθμίσεις.Δε θέλει κόπο,θέλει τρόπο :)

Easy2Install:Easy2Integrate:Easy2Scale :: /// PD Baseband Developer

[sIGPIC][/sIGPIC]

Pws 8a ginei na kalei apo to kinhto anti tou modem de mporw na katalabw,otan pas na kaneis syndesh allazeis tipota?

Χρησιμοποιεις το κινητο σαν modem!!Αλλαζεις το σημειο προσβασης στις ρυθμισεις του GPRS και τα υπολοιπα βηματα οπως σου ανεφερα στο προηγουμενο mhn!! ;)

Try Me

Μπορείς να συνδεθείς στο internet με χρήση internet over gprs. Αυτό βέβαια χρεώνεται με ογκοχρέωση, δες τις τιμές στο αντίστοιχο θέμα.

Για τις ρυθμίσεις της συσκευής σου πάρε δωρεάν το 1231 ή καλύτερα στείλε mail μέσω της φόρμας που έχουν στο site τους στο "επικοινωνία"/contact us, κάπως έτσι... Θα σου απαντήσουν σε 2 εργάσιμες το πολύ και θα στα στείλουν όλα χαρτί και καλαμάρι !

Αν τους στείλεις και τον αριθμό σου, θα τσεκάρουν και αν είναι ενεργοποιημένη η υπηρεσία στη γραμμή σου!

Το Κ700 έχει HTML browser αλλά δεν λέει και πολλά... Δεν ξέρω τί θα μπορείς να δεις..

Καλό surfing !!!

"Διαφωνώ με αυτό που λες, αλλά θα υπερασπιστώ μέχρι θανάτου το δικαίωμά σου να το λες."

Βολταίρος

Δοκιμασα ολες τις πιθανες λυσεις αλλα παροτι προσπαθει να συνδεθει μετα με πεταει εξω..

Ίσως σου εμφανίζει σφάλμα 734;

Πώς έχεις συνδέσει το κινητό με τον υπολογιστή; Με Bluetooth ή υπέρυθρες;

Άνοιξε το Control Panel -> Phone and Modem Options -> Modems, όπου το κινητό σου εμφανίζεται σαν "Bluetooth Modem" ή "Standard Modem over IR link" αντίστοιχα.

Στα Properties των modems αυτών, πηγαίνεις στο tab Advanced Settings και στη συνέχεια, στο πεδίο "Extra Initialization Commands" κάνεις paste το εξής:

Νομιζω οτι αφου μπορουμε να δουμε κανονικες σελιδες σιγουρα θα υπαρχει λυση.. φυσικα καλο ειναι να δοκιμασω τη συνδεση φορητου με το κινητο για να μπω στο δικτυο με τις ρυθμισεις που υποδειξατε ολοι σας...νομιζω οτι αξιζει τον κοπο αν εοχυμε καποια στιγμη ολοι μας αναγκη για το δικτυο χωρις να μπλεκουμε με καλωδια κλπ.

Οσο για την προσβαση απο καρτοκινητο δειτε το νεο θεμα που ανοιξαμε για περισσοτερες λεπτομερειες..οσο παο καλυψη ηδη στη Δυτικη Πελοποννησο παει πολυ καλα..

Εχω ένα P900 ως καρτοκινητο ΤΙΜ , προσφατα η ΤΙΜ απελευθέρωσε το GPRS και στα καρτοκινητά και έτσι μπορούμε και μπαινουμαι στο Internet ή μπορουμε να χρησιμοποιήσουμε το WAP over Gprs χωρίς συνδρομή , μόλις έμαθα για την προσφορά την ενεργοποίησα αμέσως αλλά μόλις ανοίγω τον ενσωματωμένο Browser του κινητου συνδέεται κανονικα αλλά αν πατήσω οποιοδήποτε link μου εμφανίζει Unauthorized Access to Wap Gateway ,καμια ιδέα για το τι μπορεί να φταίει ? , μήπως να δοκιμάσω Opera ?

Εχω ένα P900 ως καρτοκινητο ΤΙΜ , προσφατα η ΤΙΜ απελευθέρωσε το GPRS και στα καρτοκινητά και έτσι μπορούμε και μπαινουμαι στο Internet ή μπορουμε να χρησιμοποιήσουμε το WAP over Gprs χωρίς συνδρομή , μόλις έμαθα για την προσφορά την ενεργοποίησα αμέσως αλλά μόλις ανοίγω τον ενσωματωμένο Browser του κινητου συνδέεται κανονικα αλλά αν πατήσω οποιοδήποτε link μου εμφανίζει Unauthorized Access to Wap Gateway ,καμια ιδέα για το τι μπορεί να φταίει ? , μήπως να δοκιμάσω Opera ?

Σίγουρα χρησιμοποιείς το σωστό Access point; Για wap πρέπει να χρησιμοποιείς το gwap.b-online.gr (όχι το gint.b-online.gr). Για τον opera και τα άλλα προγράμματα βάζεις το gint κανονικά.

Έχω περάσει τις ρυθμίσεις GPRS για τα MMS σε TIM for all στο ΝΟΚΙΑ 6670. Χρειάζεται να κάνω κάποιες παραπάνω ρυθμίσεις για να έχω GPRS σύνδεση; :O
Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ.