GiorgosH Δημ. September 14, 2004 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος soublaki-3 (12 Σεπ. 2004 , 14:41) Εγώ με wap από το Τ610 μπορώ να μπω μόνο στη σελίδα της ΤΙΜ... Κι εγώ με 7610 δεν μπορούσα να μπω στο wap.livescore.com σήμερα που δοκίμασα... :( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vigo Δημ. November 16, 2004 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2004 plhrwsa 26 euro gia 1mb apo gprs mesw kinhtou!!!! POU ZOUME? NTABATZHDES!!!!!!!!!!1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Minotavrs Δημ. November 16, 2004 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος vigo (16 Νοέ. 2004 , 13:11) plhrwsa 26 euro gia 1mb apo gprs mesw kinhtou!!!! POU ZOUME? NTABATZHDES!!!!!!!!!!1 Exei ginei telika apagoreftiko to na serfareis me GPRS. Egw thn prohgoumenh evdomada to ekopsa . Mou xrewsan 320 Euro mesw roaming apo portogalia xwris na yparxei sxetikh enhmerwsh pou na leei oti den isxyoun ta dwean 10mb (pagio 15 euro) sto exwteriko.. Enas filos dikhgoros pou thn pathse san kai emena me ton idio akrivos tropo, ekane agwgh sthn Vodaphone kai dikaiwthike. Me exei balei sthn priza loipon kai eimai se mia fash pou skeptome na kanw to idio me afton... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GiorgosH Δημ. November 17, 2004 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2004 Εγώ όταν είχα προσπαθήσει να μπω απο εξωτερικό (Αγγλία) δεν με άφηνε & όταν ρώτησα εδώ στο φόρουμ μου είπαν πως δεν υποστηρίζει η ΤΙΜ GPS ενώ είσαι σε roaming... Τώρα εσύ πως τα κατάφερες... Καλή τύχη πάντως.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jzaxplat Δημ. November 18, 2004 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2004 Αν είναι εύκολο μπορεί να μου εξηγήσει κάποιος πως μπορώ να μπαίνω σε Wap over GPRS με τον ενσωματομένο browser του P900 , η ριθμύσεις για WAP , MMS , GPRS υπάρχουν είδη στο κινητό αλλά το μόνο που έχω καταφέρει είναι να μπαίνω στο wap site της ΤΙΜ με WAP . Ενδιαφέρωμαι για πακέτο του GPRS με 0 πάγιο , πως ενεργοποιήται ? , πρέπει οποσδήποτε να πάρω τηλέφωνο ? , το τηλέφωνο είναι σύνδεση , thanks in advance :o Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nismo Δημ. November 18, 2004 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2004 πήγαινε σε 1 tim center και ζήτα να γραφτείς στο πρόγραμμα internet gprs με πάγιο 0, αλλιώς στείλε fax στο 2105100100 την φωτοτυπία της ταυτότητας σου και γράψε σαν αίτημα να γραφτείς στο παραπάνω πρόγραμμα και ενεργοποιείται σε 1 εργάσιμη. Πάρε δωρεάν στο 1231 για να σου πουν λεπτομέρειες, ή μπες στο site της tim για να δεις και τις ρυθμίσεις, βασικά είναι ίδιες με του wap over gprs απλά αλλάζεις το apn Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ST_EL Δημ. November 19, 2004 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος jzaxplat (18 Νοέ. 2004 , 21:36) Αν είναι εύκολο μπορεί να μου εξηγήσει κάποιος πως μπορώ να μπαίνω σε Wap over GPRS με τον ενσωματομένο browser του P900 , η ριθμύσεις για WAP , MMS , GPRS υπάρχουν είδη στο κινητό αλλά το μόνο που έχω καταφέρει είναι να μπαίνω στο wap site της ΤΙΜ με WAP . Ενδιαφέρωμαι για πακέτο του GPRS με 0 πάγιο , πως ενεργοποιήται ? , πρέπει οποσδήποτε να πάρω τηλέφωνο ? , το τηλέφωνο είναι σύνδεση , thanks in advance :o Μόνο όταν ενεργοποιήσεις το GPRS σε κατάστημα ή με αίτημα θα μπορείς να συνδεθείς οver gprs, και ας έχει τις ρυθμήσεις στο κινητό. ;) Παράθεση [SIGPIC][/SIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marellios Δημ. November 19, 2004 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2004 Αντιμετωπιζω το εξης προβλημα: Εχω ενα Τ610 και προσπαθω να συνδεθω σε μια WAP σελιδα που εχω φτιαξει. Δυστυχως δεν μπορω να τη δω και το μηνυμα που μου εμφανιζει το κινητο ειναι: "Your request for a service could not be fulfilled.Please try again or contact your operator if the problem persists." Αντιθετα μπαινω στη σελιδα της ΤΙΜ και στο wap.myphone.gr. Το συγκεκριμενο προβλημα εμφανιστηκε οταν η ΤΙΜ αλλαξε το WAP Gateway της, απ'το Jataayu που ειχε πρωτα στο Nokia Wap Gateway. Δηλ. οταν ειχε το Jataayu WAP Gateway μπορουσα να δω τη σελιδα μου μια χαρα. Πηρα στην ΤΙΜ τηλεφωνο και μου ειπαν πως θα το κοιταξουν,αφου πρωτα δοκιμασαν να μπουν κι αυτοι στη σελιδα μου χωρις αποτελεσμα.Μετα απο μια εβδοβαδα με πηραν τηλ. και μου ειπαν οτι το προβλημα διορθωθηκε,το προβλημα ομως συνεχιζε να υφισταται.Ξανα πηρα τηλ. και τελικα μου ειπαν οτι δεν μπορουν να κανουν κατι για αυτο. Μηπως μπορει να βοηθησει κανεις? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vega-Thess Δημ. November 30, 2004 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2004 Γεια σας Αντιμετωπίζω το εξής πρόβλημα. Έχω σύνδεση με συμβόλαιο στη ΤΙΜ η οποία μου έστειλε τις αυτόματες ρυθμίσεις για τα: ΤΙΜ GPRS, TIM MMS και TIM WAP . Ενώ συνδέομε κανονικά με τον ενσωματωμένο browser του P900 (χωρίς να βλέπω ελληνικά σε μερικές σελίδες), εγκατέστησα τον OPERA 6.31 μπας και μου λυθεί το πρόβλημα των ελληνικών…..αλλά σ αυτήν την περίπτωση δεν μπορώ να συνδεθώ καθόλου, μετά από λίγο ο OPERA μου βγάζει το μήνυμα: Could not locate remote server. Ξέρει κανείς τι πρέπει να κάνω? Ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Minotavrs Δημ. November 30, 2004 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Vega-Thess (30 Νοέ. 2004 , 14:55) Γεια σας Αντιμετωπίζω το εξής πρόβλημα. Έχω σύνδεση με συμβόλαιο στη ΤΙΜ η οποία μου έστειλε τις αυτόματες ρυθμίσεις για τα: ΤΙΜ GPRS, TIM MMS και TIM WAP . Ενώ συνδέομε κανονικά με τον ενσωματωμένο browser του P900 (χωρίς να βλέπω ελληνικά σε μερικές σελίδες), εγκατέστησα τον OPERA 6.31 μπας και μου λυθεί το πρόβλημα των ελληνικών…..αλλά σ αυτήν την περίπτωση δεν μπορώ να συνδεθώ καθόλου, μετά από λίγο ο OPERA μου βγάζει το μήνυμα: Could not locate remote server. Ξέρει κανείς τι πρέπει να κάνω? Ευχαριστώ ΡΥΘΜΙΣΕΙΣ OPERA & Email accounts ΓΙΑ TIM - Telestet SOS *Otan erthei to SMS me to Auto-Setup: (στειλε ενα γραπτο μηνυμα: gnet#e στο 345) Pame sto Internet Accounts, kai anti gia "gwap.b-online.gr" allazoume se "gint.b-online.gr " kai etsi exoume kai emails kai opera. Epishs gia na mporoume na steiloume emails pame sto Messages Accounts epilegoume to email kanoume edit kais to tab Outbox orizoume ws outgoing mail server to parakatw string : “mail.b-online.gr” Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nismo Δημ. November 30, 2004 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2004 o Opera δεν λειτουργεί με wap, θέλει κανονικό internet, δηλαδή πρέπει να γραφτείς στην υπηρεσία mobile internet μέσω gprs αυτό γίνεται με ταυτότητα σε tim center ή την στέλνεις fax στην tim με αίτημα την ενεργοποίηση της υπηρεσίας. Πάρε δωρεάν από το κινητό σου το 1231 για περισσότερες πληροφορίες Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Minotavrs Δημ. November 30, 2004 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Minotavrs (30 Νοέ. 2004 , 15:04) ΡΥΘΜΙΣΕΙΣ OPERA & Email accounts ΓΙΑ TIM - Telestet SOS *Otan erthei to SMS me to Auto-Setup: (στειλε ενα γραπτο μηνυμα: gnet#e στο 345) Pame sto Internet Accounts, kai anti gia "gwap.b-online.gr" allazoume se "gint.b-online.gr " kai etsi exoume kai emails kai opera. Epishs gia na mporoume na steiloume emails pame sto Messages Accounts epilegoume to email kanoume edit kais to tab Outbox orizoume ws outgoing mail server to parakatw string : “mail.b-online.gr” OUpssssss swsta opws leei kai o prohgoumenos filos aftes oi rythmiseis einai gia GPRS grapsou kai energopoihsetes.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gkr41 Δημ. December 1, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2004 To instant messaging απο κινητό σε ποιά από τις 2 κατηγορίες χρέωσης εμπίπτει; 0.005 (Internet) 0.025 (WAP) Επίσης έχει κανείς ιδέα για το πόσα περίπου kb πηγαινοέρχονται σε 10 λεπτά messaging; Μην μας πάρουν και τα σώβρακα και για λίγο chat δλδ :p Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Editors@myphone.gr: Γίνετε και εσείς μέλος της Συντακτικής Ομάδας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
metal4ever Δημ. December 13, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2004 Επειδή τα Χριστούγεννα θα ταξιδέψω στη Τσεχία , ξέρετε αν ισχύουν οι ίδιες τιμές σερφαρίσματος ή είναι πιο τσουχτερές ;;; Ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgemv Δημ. December 13, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος metal4ever (13 Δεκ. 2004 , 12:16) Επειδή τα Χριστούγεννα θα ταξιδέψω στη Τσεχία , ξέρετε αν ισχύουν οι ίδιες τιμές σερφαρίσματος ή είναι πιο τσουχτερές ;;; Ευχαριστώ Πάρε το 1231 και ρώτα. Λογικά ετοιμάσου για πολλά λεφτά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SeCtoR Δημ. December 19, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2004 Phra to 1231 gia na rwthsw pote 8a einai prosbasimh h yphresia wap over GPRS sta kartokinhta alla o ypallhlos ekei den hksere na mou pei,mallon ta eixe xamena giati otan toy eipa oti yparxei h xrewsh tis yphresias sta timologia twn kartokinhtwn prospa8hse na mou pei to anti8eto,giati den enhmerwnesai katallhla kai douleyeis se tmhma ekshphrethshs pelatwn?mallon egw pio polla kserw,ela re paidia h yphresia syntoma 8a einai prosbasimh,to 8ema einai poso syntoma???? idou h aporia :confused: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
neo24gr Δημ. December 22, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2004 παιδια εχω της εξης αποριες: εχω το siemens cx65,με συνδεσει tim. mms στελνω και λαμβανω κανονικα.gprs ενεργοποιημενο. 1)στο internet πως μπορω να συνδεθω? της ρυθμισεις που κοιταξα της βλεπω σωστες. 2)χρειαζεται να ενεργοποιησω κατι επιπλεον? 3)να παρω καπου συγκεκριμενα τηλ? 4)τι χρεωση θα εχω ? 5)ποσο παει το kb? επισης εχω και ενα καρτοκινητο free2go. και σαυτο το νουμερο ειναι ενργοποιημενο το gprs. 6)μπορω να συνδεθω και μαυτο το νουμερο στο internet? 7)ποια ειναι η χρεωση? Παράθεση http://img651.imageshack.us/img651/9279/bfreeavatar21024x768102.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nismo Δημ. December 22, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2004 Αν όταν λες internet εννοείς wap τότε 1) Τρέχεις τον Wap Browser του κινητού 2) απλά στέλνεις gwap στο 345 3) αν δεν δουλέψει το 2) πάρε στο 1231 δωρεάν 4) και 5) χρέωση 0,01€ ανά Kb 6) τα καρτοκινητά μπαίνουν wap αλλά με κλήση data όχι μέσω gprs 7) με χρέωση 0,01€ ανά δευτερόλεπτο αν δεν κάνω λάθος Αν εννοείς internet over gprs για να έχεις το κινητό σαν modem του PC τότε 1) πρέπει να έχεις καλώδιο σύνδεσης με το PC δημιουργείς μια νέα σύνδεση dial-up χωρίς user και pass όπου ορίζεις ως modem το κινητό σου και για αριθμό κλήσης *99##1 ή κάπως έτσι ψάξε λίγο στο thread έχει αναφερθεί ξανά 2) πρέπει να γραφτείς στην υπηρεσία internet over gprs, πάρε στο 1231 4) Έχει διάφορα πάγια, το φτηνότερο είναι πάγιο 0€ και χρέωση 0,01€ ανά Kb δες στη σελίδα της tim τι προγράμματα έχει 6) και 7) δεν είναι δαθέσιμη η υπηρεσία για καρτοκινητά Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AdmiralAK Δημ. December 22, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2004 Mipos kseri kanis tis rithmisis gia kinito me litourgiko windows mobile 2003 ? Exo ena i-Mate PDA2K (san to MDA III, VPA III qtec ktl) kai psaxno rithmisis :) Παράθεση Thelo kinito pou na exei ta eksis: Quadband GSM, Quadband CDMA EV-DV, iDEN, GPRS, EDGE, dualband UMTS, 3MP kamera me 15x analogiko zoum, FM Radio, TV tuner, Bluetooth, WiFi, na einai smartphone me pliktrologio kai POLLA programmata kai arketi mnimi, othoni 272k, touchscreen, GPS kai anagnorisi daktilikon apotimoaton....diatheto 1000 euro LOL:) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ng78 Δημ. December 23, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος AdmiralAK (22 Δεκ. 2004 , 15:37) Mipos kseri kanis tis rithmisis gia kinito me litourgiko windows mobile 2003 ? Exo ena i-Mate PDA2K (san to MDA III, VPA III qtec ktl) kai psaxno rithmisis :) Αν και έχω κάνει πολλές φορές τη ρύθμιση για TIM GPRS Internet σε PDA, δεν έχω τώρα κάποιο μπροστά μου, οπότε θα σου δώσω τα βήματα όπως τα θυμάμαι: - Στα Settings πατάς στο Connections (ή Network Connections) - Create new ISP Connection - Σαν αριθμό κλήσης δίνεις *99# ή *99***1# - Username και password κενά - Πατάς στο Advanced Settings και στο Extra initialization string/command δίνεις το εξής: at+cgdcont=1,"IP","gint.b-online.gr" Αν δεν το δεχτεί (ή σου βγάζει σφάλμα πριν ακόμη αρχίσει η προσπάθεια σύνδεσης με το δίκτυο), δίνεις αυτό: +cgdcont=1,"IP","gint.b-online.gr" Παράθεση this signature is under heavy construction Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
neo24gr Δημ. December 24, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2004 ρε παιδια δεν μπορω να στειλω email me to cx 65 που εχω.τι πρεπει να κανω? gprs mms ειναι ενεργοποιημενα! ρυθμισεις δεν εχω!!!!!!!! Παράθεση http://img651.imageshack.us/img651/9279/bfreeavatar21024x768102.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nickzaxi Δημ. December 24, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2004 ρυθμίσεις wap για 6630 μήπως ξέρει κανείς γιατι στο αντίστοιχο site η stet δέν έχει βάλει ακόμη την συσκευή Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
EVIAN Δημ. December 25, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 25, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος neo24gr (24 Δεκ. 2004 , 17:36) ρε παιδια δεν μπορω να στειλω email me to cx 65 που εχω.τι πρεπει να κανω? gprs mms ειναι ενεργοποιημενα! ρυθμισεις δεν εχω!!!!!!!! Καλεσε 1231 να στις στειλουν!! :) Παράθεση Try Me Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nosferatu Δημ. January 1, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 1, 2005 Θα εισπράξω αρνητική απάντηση υποθέτω, αλλά, μήπως με τη νέα χρονιά έγινε κάποιο θαύμα και η ΤΙΜ αποφάσισε (ή σκοπεύει να αποφασίσει) να δώσει gprs internet στα καρτοκινητά της; Δε νομίζω να της "φορτώσουν" πολύ το δίκτυο οι κακόμοιροι οι καρτοκινητοί, που μόνο over CSD data κλήση μπορούν να κάνουν !!! Παράθεση "Διαφωνώ με αυτό που λες, αλλά θα υπερασπιστώ μέχρι θανάτου το δικαίωμά σου να το λες." Βολταίρος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SeCtoR Δημ. January 27, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2005 Θα εισπράξω αρνητική απάντηση υποθέτω, αλλά, μήπως με τη νέα χρονιά έγινε κάποιο θαύμα και η ΤΙΜ αποφάσισε (ή σκοπεύει να αποφασίσει) να δώσει gprs internet στα καρτοκινητά της; Δε νομίζω να της "φορτώσουν" πολύ το δίκτυο οι κακόμοιροι οι καρτοκινητοί, που μόνο over CSD data κλήση μπορούν να κάνουν !!! File Nosferatu 8a sto pw gia pollosth fora mhn agxonesai kai apolayse to aplo wap pou einai tzampa,oute o agios vasilis de kanei tetoia dwra :D ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts