Chrischal1908 Δημ. 9 Σεπτεμβρίου Κοινοποίηση Δημ. 9 Σεπτεμβρίου (edited) 8 ώρες πριν, aektzhs 1 said: Δύο συμπεράσματα από το άρθρο: 1)θα πωληθεί ξεχωριστα η ελληνική θυγατρική 2)η παρακμή της ελληνικής πολιτικής Τέλη Οκτώβρη θα έχουμε εικόνα πάντως! Ας γίνει το καλύτερο για την ανάπτυξη της εταιρείας σε όλα τα επίπεδα! Άρα το FUND δεν κάνει! 🇦🇪+🇸🇦 Edited 9 Σεπτεμβρίου by Chrischal1908 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sonakiasfun Δημ. 9 Σεπτεμβρίου Κοινοποίηση Δημ. 9 Σεπτεμβρίου (edited) Μπήκατε τώρα τελευταία στο site της Nova να δείτε τιμές από τα πακέτα FTTH? Σταμάτησε πλέον το "όπου υπάρχει ιδιόκτητο δίκτυο Nova" και οι τιμές έχουν ανέβει πολύ. Το 1Gbps το έδινε στα 33 ευρώ και πλέον ζητάει 48! Είχα διαβάσει ότι θα δινόταν μια έκπτωση στην τιμή χονδρικής από τον ΟΤΕ.. Edited 9 Σεπτεμβρίου by sonakiasfun 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gv2008 Δημ. 9 Σεπτεμβρίου Κοινοποίηση Δημ. 9 Σεπτεμβρίου 22 minutes ago, sonakiasfun said: Μπήκατε τώρα τελευταία στο site της Nova να δείτε τιμές από τα πακέτα FTTH? Σταμάτησε πλέον το "όπου υπάρχει ιδιόκτητο δίκτυο Nova" και οι τιμές έχουν ανέβει πολύ. Το 1Gbps το έδινε στα 33 ευρώ και πλέον ζητάει 48! Είχα διαβάσει ότι θα δινόταν μια έκπτωση στην τιμή χονδρικής από τον ΟΤΕ.. Προφανώς δίνει από όλους τους παρόχους πλέον μέχρι 1 GBPS και όχι μέχρι 200 και για αυτό αύξησε και τις τιμές 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aektzhs 1 Δημ. 9 Σεπτεμβρίου Κοινοποίηση Δημ. 9 Σεπτεμβρίου 29 minutes ago, sonakiasfun said: Μπήκατε τώρα τελευταία στο site της Nova να δείτε τιμές από τα πακέτα FTTH? Σταμάτησε πλέον το "όπου υπάρχει ιδιόκτητο δίκτυο Nova" και οι τιμές έχουν ανέβει πολύ. Το 1Gbps το έδινε στα 33 ευρώ και πλέον ζητάει 48! Είχα διαβάσει ότι θα δινόταν μια έκπτωση στην τιμή χονδρικής από τον ΟΤΕ.. Αυτή η αύξηση θα της κοστίσει 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gv2008 Δημ. 9 Σεπτεμβρίου Κοινοποίηση Δημ. 9 Σεπτεμβρίου Just now, aektzhs 1 said: Αυτή η αύξηση θα της κοστίσει Δεν το νομίζω. Ίδιες τιμές με τους άλλους έχει πάνω κάτω 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aektzhs 1 Δημ. 9 Σεπτεμβρίου Κοινοποίηση Δημ. 9 Σεπτεμβρίου Just now, Gv2008 said: Δεν το νομίζω. Ίδιες τιμές με τους άλλους έχει πάνω κάτω Γιατί εγώ να μην πάω αλλού και να πάω σε αυτούς;;;;Γιατί αν έχω πχ Vodafone να ξεβολευτώ και να πάω οπτική ίνα(από VDSL)σε αυτούς;;;;Το πλεονέκτημα τους ήταν αυτό ακριβώς οι προσιτές τιμές 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sonakiasfun Δημ. 9 Σεπτεμβρίου Κοινοποίηση Δημ. 9 Σεπτεμβρίου Μήπως αυτό θα πάει πίσω την πολύ διαφημιζομενη επέκταση του δικού της δικτύου;; Λέω τώρα εγώ.. 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gv2008 Δημ. 9 Σεπτεμβρίου Κοινοποίηση Δημ. 9 Σεπτεμβρίου 1 hour ago, sonakiasfun said: Μήπως αυτό θα πάει πίσω την πολύ διαφημιζομενη επέκταση του δικού της δικτύου;; Λέω τώρα εγώ.. Ελπίζω πως όχι 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antonio21 Δημ. 9 Σεπτεμβρίου Κοινοποίηση Δημ. 9 Σεπτεμβρίου Κσι η απλή VDSL 100 mbps πήρε αύξηση 3€ από τα 26€ στα 29€ δυστηχως όλα τα αγαθά και υπηρεσίες έχουν πάρει την ανιουσα. 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gv2008 Δημ. 9 Σεπτεμβρίου Κοινοποίηση Δημ. 9 Σεπτεμβρίου 31 minutes ago, Antonio21 said: Κσι η απλή VDSL 100 mbps πήρε αύξηση 3€ από τα 26€ στα 29€ δυστηχως όλα τα αγαθά και υπηρεσίες έχουν πάρει την ανιουσα. Τόσο είχε εδώ και κάποιον καιρό 2 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antonio21 Δημ. 9 Σεπτεμβρίου Κοινοποίηση Δημ. 9 Σεπτεμβρίου Το είχα αφήσει στα 26€ ευχαριστώ 😊 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sonakiasfun Δημ. 10 Σεπτεμβρίου Κοινοποίηση Δημ. 10 Σεπτεμβρίου Δεν κατάλαβα όμως,στο δικό της δίκτυο θα δίνει άλλη τιμή και στο δίκτυο των παρόχων θα έχει άλλη τιμή; Μπέρδεμα. 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gv2008 Δημ. 10 Σεπτεμβρίου Κοινοποίηση Δημ. 10 Σεπτεμβρίου 1 hour ago, sonakiasfun said: Δεν κατάλαβα όμως,στο δικό της δίκτυο θα δίνει άλλη τιμή και στο δίκτυο των παρόχων θα έχει άλλη τιμή; Μπέρδεμα. Λογικά την ίδια θα δίνει για όλα 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minast Δημ. 10 Σεπτεμβρίου Κοινοποίηση Δημ. 10 Σεπτεμβρίου Μέσα στον μήνα περιμένουμε την ενεργοποίηση του Giga Voucher. Εφόσον θα επιδοτείται ~8€/μήνα για τις FTTH πάνω από 300 Mbps, οι τιμές τσίμπησαν λίγο, εφόσον πολλοί πελάτες θα πληρώνουν λιγότερα. Σχεδόν σίγουρα σε όσους δεν δικαιούνται επιδότηση θα κάνουν καλύτερες τιμές 🙂 Τα ίδια είχαν γίνει σε όλους τους παρόχους και με το παλιό κουπόνι... 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gv2008 Δημ. 10 Σεπτεμβρίου Κοινοποίηση Δημ. 10 Σεπτεμβρίου 3 ώρες πριν, minast said: Μέσα στον μήνα περιμένουμε την ενεργοποίηση του Giga Voucher. Εφόσον θα επιδοτείται ~8€/μήνα για τις FTTH πάνω από 300 Mbps, οι τιμές τσίμπησαν λίγο, εφόσον πολλοί πελάτες θα πληρώνουν λιγότερα. Σχεδόν σίγουρα σε όσους δεν δικαιούνται επιδότηση θα κάνουν καλύτερες τιμές 🙂 Τα ίδια είχαν γίνει σε όλους τους παρόχους και με το παλιό κουπόνι... Σίγουρα θα είναι 8 ευρώ; Εγώ 16 είχα διαβάσει 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minast Δημ. 10 Σεπτεμβρίου Κοινοποίηση Δημ. 10 Σεπτεμβρίου 1 hour ago, Gv2008 said: Σίγουρα θα είναι 8 ευρώ; Εγώ 16 είχα διαβάσει Η τιμή που έχω δει να αναφέρεται είναι ~200€, και το συμβόλαιο διετές. Μια εβδομάδα έμεινε (εάν εμπιστευτούμε την ΔΕΘ), θα ξέρουμε σύντομα 🙂 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sonakiasfun Δημ. 10 Σεπτεμβρίου Κοινοποίηση Δημ. 10 Σεπτεμβρίου (edited) Κάτι σαν τις εκπτώσεις δηλαδή..ανεβάζουμε την τιμή λίγο πριν ξεκινήσουν. Και θέλουν με αυτόν τον τρόπο να μεγαλώσει η διείσδυση της οπτικής ίνας.. 1 hour ago, minast said: Η τιμή που έχω δει να αναφέρεται είναι ~200€, και το συμβόλαιο διετές. Μια εβδομάδα έμεινε (εάν εμπιστευτούμε την ΔΕΘ), θα ξέρουμε σύντομα 🙂 Θα είναι μόνο για αυτούς που θα βάλουν πρώτη φορά οπτική ίνα ή και για εμάς που θέλουμε να ανέβουμε από τα 200 στα 1000 πχ; Edited 10 Σεπτεμβρίου by sonakiasfun 6 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikolas14 Δημ. 10 Σεπτεμβρίου Κοινοποίηση Δημ. 10 Σεπτεμβρίου 39 minutes ago, sonakiasfun said: Κάτι σαν τις εκπτώσεις δηλαδή..ανεβάζουμε την τιμή λίγο πριν ξεκινήσουν. Και θέλουν με αυτόν τον τρόπο να μεγαλώσει η διείσδυση της οπτικής ίνας.. Θα είναι μόνο για αυτούς που θα βάλουν πρώτη φορά οπτική ίνα ή και για εμάς που θέλουμε να ανέβουμε από τα 200 στα 1000 πχ; Κλασική ελληνική επιχειρηματικότητα… Οσο για τα νέα πακέτα, εγώ προσωπικά έφυγα για αυτό το λόγο, δεν έδινε πάνω από 200Mbps στη περιοχή μου. Άλλαξαν τακτική γιατί θα έχαναν συνδυαστικά συμβόλαια συν τα κουπόνια του κράτους… 5 Παράθεση My list of Devices: 2012 ZTE Blade 2, 2014: ZTE Blade 3, Galaxy S Duos 2 2015: Switch to Windows Phone Lumia 535, 2016: Moving to iOS with iPhone 5s, 2018: Back to Android Redmi 5 Plus, 2019: Xiaomi Redmi Note 7, 2020: iPhone SE 2020 , 2022: iPhone 13, 2023: iPhone 14 Pro Tablets: iPad 9th Gen 64GB WiFi Mobile: What’s Up+ Nova Unlimited All Σταθερή: Cosmote 100/10 FTTH, Nova 200/20 FTTH, Cosmote Adsl 24 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aektzhs 1 Δημ. 10 Σεπτεμβρίου Κοινοποίηση Δημ. 10 Σεπτεμβρίου 1 hour ago, Nikolas14 said: Κλασική ελληνική επιχειρηματικότητα… Οσο για τα νέα πακέτα, εγώ προσωπικά έφυγα για αυτό το λόγο, δεν έδινε πάνω από 200Mbps στη περιοχή μου. Άλλαξαν τακτική γιατί θα έχαναν συνδυαστικά συμβόλαια συν τα κουπόνια του κράτους… Και έτσι βρήκαν την ευκαιρία και εξίσωσαν την τιμή για οπτική ίνα εντός του δικτύου τους με την τιμή για οπτική ίνα αλλου δικτύου 1 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minast Δημ. 10 Σεπτεμβρίου Κοινοποίηση Δημ. 10 Σεπτεμβρίου 6 ώρες πριν, sonakiasfun said: Κάτι σαν τις εκπτώσεις δηλαδή..ανεβάζουμε την τιμή λίγο πριν ξεκινήσουν. Και θέλουν με αυτόν τον τρόπο να μεγαλώσει η διείσδυση της οπτικής ίνας.. Θα είναι μόνο για αυτούς που θα βάλουν πρώτη φορά οπτική ίνα ή και για εμάς που θέλουμε να ανέβουμε από τα 200 στα 1000 πχ; Πρώιμες πληροφορίες/εικασίες που κυκλοφορούν λένε ότι όποιος δεν έχει πάρει προηγούμενη επιδότηση και έχει ταχύτητα κάτω από 300 Mbps θα δικαιούται το νέο κουπόνι. Θα μάθουμε σύντομα 🙂 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antonio21 Δημ. 12 Σεπτεμβρίου Κοινοποίηση Δημ. 12 Σεπτεμβρίου Αυξήσεις βλέπω.. 5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marios239 Δημ. 12 Σεπτεμβρίου Κοινοποίηση Δημ. 12 Σεπτεμβρίου Έχω πραγματικά μια απορία. Εγώ είμαι άτυχος και δεν έχω πάρει ποτέ κάποια καλή προσφορά απ' τη Nova; π.χ. έβαλα το κινητό και με πήραν σήμερα. Το καλύτερο που μπόρεσαν να δώσουν για 1 ftth 100mbps και 1 κινητό unlimited all ήταν 56€/μήνα σύνολο με 1 μήνα δώρο. Αν είναι να δώσω τόσα χρήματα καλύτερα να πάω στην πράσινη που βγαίνει 58€/ μήνα (χωρίς όμως κάποιο πάγιο δώρο). 4 1 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chrischal1908 Δημ. 12 Σεπτεμβρίου Κοινοποίηση Δημ. 12 Σεπτεμβρίου 19 minutes ago, marios239 said: Έχω πραγματικά μια απορία. Εγώ είμαι άτυχος και δεν έχω πάρει ποτέ κάποια καλή προσφορά απ' τη Nova; π.χ. έβαλα το κινητό και με πήραν σήμερα. Το καλύτερο που μπόρεσαν να δώσουν για 1 ftth 100mbps και 1 κινητό unlimited all ήταν 56€/μήνα σύνολο με 1 μήνα δώρο. Αν είναι να δώσω τόσα χρήματα καλύτερα να πάω στην πράσινη που βγαίνει 58€/ μήνα (χωρίς όμως κάποιο πάγιο δώρο). 2105100600 τσέκαρε εδώ! 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antonio21 Δημ. 12 Σεπτεμβρίου Κοινοποίηση Δημ. 12 Σεπτεμβρίου 56 minutes ago, marios239 said: Έχω πραγματικά μια απορία. Εγώ είμαι άτυχος και δεν έχω πάρει ποτέ κάποια καλή προσφορά απ' τη Nova; π.χ. έβαλα το κινητό και με πήραν σήμερα. Το καλύτερο που μπόρεσαν να δώσουν για 1 ftth 100mbps και 1 κινητό unlimited all ήταν 56€/μήνα σύνολο με 1 μήνα δώρο. Αν είναι να δώσω τόσα χρήματα καλύτερα να πάω στην πράσινη που βγαίνει 58€/ μήνα (χωρίς όμως κάποιο πάγιο δώρο). Τιμές κατάλογου είναι αυτές όπως και το ένα πάγιο δώρο. 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marios239 Δημ. 12 Σεπτεμβρίου Κοινοποίηση Δημ. 12 Σεπτεμβρίου 1 hour ago, Chrischal1908 said: 2105100600 τσέκαρε εδώ! Θα το δοκιμάσω. Όταν έβαλα να με καλέσουν με πήραν από το 2105100200. 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts