Jump to content

Nova: Τα πάντα για τα συμβόλαια, επιδοτήσεις, προγράμματα, χρεώσεις κλπ

Eliseos
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Ευχαριστώ πολύ gatzouri για τις απαντήσεις!

Όσο για τη Wind, ας όψεται που έχω παλιό σχετικά πακέτο και δεν βρίσκω πλέον αντίστοιχο (λόγω του μειωμένου παγίου 2ου έτους που έχουν καταργήσει όλες πια), αλλιώς θα έφευγα. Αν και με τις τελευταίες μειώσεις στα καρτοκινητά αρχίζω να σκέφτομαι να διακόψω το συμβόλαιο...

Na'sai kala oti aporia exeis edw eimaste.

Oso gia kartokinito symferei an den to xrisimopoieis poli to kinito.

Egw exw ta panta sxedon 1 symvolaio kai 1 kartokinito apo kathe etairia.

ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙΣ ΣΥΝΗΘΙΣΕΙ ΚΑΙ ΕΧΩ ΕΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΣΟΥ ΛΥΣΗ

Πήγα σήμερα σε κατάστημα Wind και μου είπαν ότι ισχύει η δέσμευση τιμής ακόμη και για αναβάθμιση συσκευής. Μου το είπε υπάλληλος και ψιλοκαινούρια βέβαια, αλλά αν αυτή είναι διατεθειμένη να το κάνει... :p

Το άσχημο είναι βέβαια ότι τα τρικ που μπορούσαν να κάνουν παλιότερα με συμψηφισμό επιδοτήσεων από διαφορετικά νούμερα ώστε να μπορείς να πάρεις μια καλή συσκευή αντί να αναγκάζεσαι να πάρεις πολλές low-budget πλέον έχουν λάβει τέλος γιατί έχει αλλάξει το σύστημά τους και δεν μπορούν να τα καταχωρούν πια, κάτι τέτοιο μου είπε, και αυτομάτως θυμήθηκα πως κάποιος το είχε γράψει-προαναγγείλει εδώ, πριν από αρκετό καιρό.

Μου είπαν εκεί και κάτι άλλο και με προβλημάτισε κατά πόσο μπορεί να ισχύει (απίθανο μου φαίνεται), αλλά μου το είπε ο υπεύθυνος του καταστήματος που λογικά κάποια ενημέρωση θα έχει. Είπε λοιπόν ότι θα πάψει να ισχύει το χαμηλότερο πάγιο 2ου έτους για όσους ήδη το έχουν και το απολαμβάνουν. Δηλαδή εγώ που είμαι στο πρόγραμμα 120 που έχει πάγιο 17 Ευρώ για το δεύτερο χρόνο θα με πάει ουσιαστικά κάποια στιγμή πίσω στο πάγιο του 1ου χρόνου (20.50 Ευρώ) "γιατί πλέον έχει βγάλει πολύ πιο συμφέροντα προγράμματα η Wind" (:lol:), όπως μου είπε ο υπεύθυνος του καταστήματος (δεν το σχολίασα γιατί είχε πολύ κόσμο το μαγαζί και ήταν κρίμα). "Δεν το έχεις δει ακόμα γιατί είναι σε μεταβατικό στάδιο". Τί θα πει μεταβατικό στάδιο; Πιάνουν λίγους λίγους και τους ανεβάζουν τα πάγια; Ή μήπως είναι αυτό το "νέο κύμα Wind" που ανέφερε ο φίλος σε προηγούμενο post; :lol:

Υπάρχει περίπτωση να ισχύει αυτό και ξαφνικά να πάθουμε καμιά πλάκα; Αν είναι να αφήσω την αναβάθμιση και να είμαι σε επιφυλακή να ρίξω μια διακοπή ξεγυρισμένη γιατί τους χρειάζεται!

Να σας κάνω και μια ερώτηση μια και είστε γάτες: Αυτή τη στιγμή είμαι στο πρόγραμμα 120 και πληρώνω πάγιο 2ου χρόνου 17 Ευρώ+ΦΠΑ το μήνα που βγαίνει δηλαδή 17*1.19=20.23 Ευρώ το μήνα.

Το Wind Flexy 20 έχει πάγιο 20 Ευρώ τελική τιμή με ΦΠΑ, έτσι δεν είναι; Άρα αν πω εγώ ότι θα μεταβώ από το πακέτο που είμαι τώρα στο Flexy 20 ώστε να εκμεταλλευτώ την προσφορά να έχω "δωρεάν" χρόνο όσο με το Flexy 25 για όλο το 2008 μάλλον την πάτησα γιατί το πρόγραμμα στο οποίο πηγαίνω έχει χαμηλότερο πάγιο από αυτό που είμαι τώρα (έστω κατά 0.23 Ευρώ), επομένως δεν μπορώ να εκμεταλλευτώ την προσφορά. Ισχύει αυτό ή μήπως παίζει τίποτα επειδή είμαι από παλιό πακέτο και τους συμφέρει να μου κόψουν και το Friends&Family να με αφήσουν; (λέμε τώρα)

Και επειδή φαίνεται πού πηγαίνει η δουλειά, η διαδικασία για διακοπή σύνδεσης ποιά είναι; Συμπληρώνω φαντάζομαι μια αίτηση στο κατάστημα, το θέμα είναι μετά τί γίνεται; Υπάρχει ένα πάγιο που είναι προπληρωμένο, επομένως μένω ένα μήνα ακόμη στην εταιρεία και για έναν ακόμη μήνα θα έχω να καταναλώσω τα 120 λεπτά μου; Θα μου δώσουν και τον αριθμό μου και σε καρτοκινητό; Αν ναι, έχει κάποια χρέωση αυτό; Επίσης, μπας και διπλασιάζει και την πρώτη κάρτα ανανέωσης; :D

Auto pou sou eipe i pwlitria apo oti kserw den isxyei kai an itan kainouria kai kanei tetoia den tin vlepw na ksepernaei to eksamino.

Auto pou sou eipe o upeuthinos tou katastimatos den isxiei kai pro 500 na eixes den allazei kati ektos an to thes esy.Twra gi allagi apo to 120 sto flexy 20 den paizei na pareis tin prosfora.Gia na pareis tin prosfora apo to 120 prepei na pas sto flexy 30 kai gia tous 12 epomenous mines na exeis to pagio tou flexy 25.Aneveneis 2 paketa kai epofelise to pagio tou amesws epomenou.Twra gia tin diakopi to zitas prin apo tin ekdosi tou logariasmou.Diladi an ekdideis kathe 20 to zitas stis 18 kai i diakopi tha ginei stis 19 tou epomenou mina.An ekdideis 20 kai zitiseis akyrwsi sti 25 i stis 30 pas stis 19 tou methepomenou mina apo tin katathesi tou aitimatos mexri tin epomeni ekdosi prepei na yparxoun toulaxiston 30 meres.Oson afora ti metatropi se kartokinito to zitas otan kaneis tin akyrwsi kai sou dinoun mia nea sim dwrean.Otan tha stamatisei na exei sima to symvolaio vazeis mesa ti nea karta kaneis mia xreosimi ekserxomeni klisi kai eisai ok nai i prwti karta diplasiazetai tha prepei apo ti stigmi tis energopoiisis na kaneis ananewsi se 30 meres allios o arithmos tha akyrwthei.

Se kati allo tha borousame na eksypiretisoume?

Euxaristoume pou kalesate kai kalo sas vrady :p

Kairo eixa na to pw auto.

johndrim analogos ti suskeui kalitera na pas se katastima na sou poun akrivws.

[quote=giamar;214

Μου είπαν εκεί και κάτι άλλο και με προβλημάτισε κατά πόσο μπορεί να ισχύει (απίθανο μου φαίνεται), αλλά μου το είπε ο υπεύθυνος του καταστήματος που λογικά κάποια ενημέρωση θα έχει. Είπε λοιπόν ότι θα πάψει να ισχύει το χαμηλότερο πάγιο 2ου έτους για όσους ήδη το έχουν και το απολαμβάνουν. Δηλαδή εγώ που είμαι στο πρόγραμμα 120 που έχει πάγιο 17 Ευρώ για το δεύτερο χρόνο θα με πάει ουσιαστικά κάποια στιγμή πίσω στο πάγιο του 1ου χρόνου (20.50 Ευρώ) "γιατί πλέον έχει βγάλει πολύ πιο συμφέροντα προγράμματα η Wind" (:lol:), όπως μου είπε ο υπεύθυνος του καταστήματος (δεν το σχολίασα γιατί είχε πολύ κόσμο το μαγαζί και ήταν κρίμα). "Δεν το έχεις δει ακόμα γιατί είναι σε μεταβατικό στάδιο". Τί θα πει μεταβατικό στάδιο; Πιάνουν λίγους λίγους και τους ανεβάζουν τα πάγια; Ή μήπως είναι αυτό το "νέο κύμα Wind" που ανέφερε ο φίλος σε προηγούμενο post; :lol:

Υπάρχει περίπτωση να ισχύει αυτό και ξαφνικά να πάθουμε καμιά πλάκα; Αν είναι να αφήσω την αναβάθμιση και να είμαι σε επιφυλακή να ρίξω μια διακοπή ξεγυρισμένη γιατί τους χρειάζεται!

Πάνε και τα χαμηλά πάγια του δεύτερου χρόνου?!!!

BRAVO H WIND

Σε διαφήμιση δεν βγήκαν να το πούνε όμως

Και επειδή φαίνεται πού πηγαίνει η δουλειά, η διαδικασία για διακοπή σύνδεσης ποιά είναι; Συμπληρώνω φαντάζομαι μια αίτηση στο κατάστημα, το θέμα είναι μετά τί γίνεται; Υπάρχει ένα πάγιο που είναι προπληρωμένο, επομένως μένω ένα μήνα ακόμη στην εταιρεία και για έναν ακόμη μήνα θα έχω να καταναλώσω τα 120 λεπτά μου; Θα μου δώσουν και τον αριθμό μου και σε καρτοκινητό; Αν ναι, έχει κάποια χρέωση αυτό; Επίσης, μπας και διπλασιάζει και την πρώτη κάρτα ανανέωσης; :D

Υπάρχει το προ πληρωμένο πάγιο που πρόσεξε μην ξεπεράσεις το χρόνο ομιλιας του, γιατί θα σε πάει 1 μήνα πίσω η διακοπή!

Τέλος :!:

Εκεί που θα βάλεις την υπογραφή, γράψε από κάτω ότι 'Δεν εκκρεμεί καμία χρηματική επιβάρυνση από εμού εις βάρος της εταιρίας wind'

H πιο απλά 'όλοι οι λογαριασμοί μου είναι πληρωμένοι' :p

Για να είσαι καλυμένος!

Πάνε και τα χαμηλά πάγια του δεύτερου χρόνου?!!!

BRAVO H WIND

Σε διαφήμιση δεν βγήκαν να το πούνε όμως

Καλά αυτό ας περιμένουμε καλύτερα να το πει και κανένας άλλος γιατί μου φαίνεται εντελώς απίθανο.

Σκέψου να κάνεις αναβάθμιση (και επαναδέσμευση για 1 χρόνο) και να σου πει με το που υπογράψεις ότι ξέρεις το πάγιό σου το πάμε +20% γιατί έτσι μας αρέσει.

Πιστεύω ότι απλά θα μας δελεάσει να ανεβούμε πακέτο, με προσφορές όπως αυτή που έχει τώρα, δε νομίζω να καταργήσει πάγιο 2ου χρόνου για όσους ήδη το έχουν.

Και αν το κάνει, μακάρι να σηκωθούμε να φύγουμε όλοι για να πάρει το μήνυμα. Αλλά βέβαια στην επόμενη προσφορά δυστυχώς θα το έχουμε ξεχάσει οι περισσότεροι (δεν βγάζω τον εαυτό μου απέξω) ή θα πούμε "δεν βαριέσαι..." και θα επιστρέψουμε. Άσε που αν το κάνει η μία θα ορμήσουν και οι άλλες, οπότε δεν θα έχεις και πού να πας. Όπως τότε που αυξήθηκαν τα SMS στα συμβόλαια, ας πούμε.

Υπάρχει το προ πληρωμένο πάγιο που πρόσεξε μην ξεπεράσεις το χρόνο ομιλιας του, γιατί θα σε πάει 1 μήνα πίσω η διακοπή!

Χμμ... δεν το έπιασα αυτό. Αν ξεπεράσω τον χρόνο ομιλίας των 120 λεπτών που έχω δηλαδή θα κάνει ένα επιπλέον μήνα να διακοπεί η σύνδεση;;;

Εκεί που θα βάλεις την υπογραφή, γράψε από κάτω ότι 'Δεν εκκρεμεί καμία χρηματική επιβάρυνση από εμού εις βάρος της εταιρίας wind'

H πιο απλά 'όλοι οι λογαριασμοί μου είναι πληρωμένοι' :p

Για να είσαι καλυμένος!

Μέσω πιστωτικής κάρτας εξοφλούνται οι λογαριασμοί οπότε ίσως είναι περιττό αλλά ποτέ δεν ξέρεις. Ευχαριστώ!

gatzouri, τέλειος όπως και στα προηγούμενα. Ευχαριστώ!

Χμμ... τώρα που μου θύμισες το Pro 500, λέω να πάω και να του πω ότι αγαπώ πολύ τη Wind και θέλω να βγάζει χρήματα και γι'αυτό λέω να μην προτιμήσω τα τόσο συμφέροντα σημερινά προγράμματα, όπως μου τα χαρακτήρισε ο υπεύθυνος του καταστήματος, και να πάω στο αρχαίο Pro 500 που δήθεν ρουφάει το αίμα αρκετών συνδρομητών της (που θα είναι και οι πιο πιστοί της υποθέτω). Λες να κάνει κάτι;;; :-P

panta.Se glitwsa kai apo ta 24 lepta gia tin klisi sto 1260 pou ki ekei ta idia tha sou elegan mi sou pw oti ki apo ekei egw tha sta elega.

gatzouri, τέλειος όπως και στα προηγούμενα. Ευχαριστώ!

Χμμ... τώρα που μου θύμισες το Pro 500, λέω να πάω και να του πω ότι αγαπώ πολύ τη Wind και θέλω να βγάζει χρήματα και γι'αυτό λέω να μην προτιμήσω τα τόσο συμφέροντα σημερινά προγράμματα, όπως μου τα χαρακτήρισε ο υπεύθυνος του καταστήματος, και να πάω στο αρχαίο Pro 500 που δήθεν ρουφάει το αίμα αρκετών συνδρομητών της (που θα είναι και οι πιο πιστοί της υποθέτω). Λες να κάνει κάτι;;; :-P

popo!!!!!!! τι θυμηθηκες τωρα!!! Επικο πακετο το pro-500...τετοιο πακετο δεν ξαναβγαινει ποτε...ακομα και για τα σημερινα δεδομενα ειναι παμφτηνο!!!!

Απλα απιστευτο πακετακι!!!!

Και ξερεις, υπαρχουν αρκετοι που το διατηρουν ακομα, και μαγκια τους!!!! ;)

Χμμ... δεν το έπιασα αυτό. Αν ξεπεράσω τον χρόνο ομιλίας των 120 λεπτών που έχω δηλαδή θα κάνει ένα επιπλέον μήνα να διακοπεί η σύνδεση;;;

:!:Ακριβός έτσι φίλε μου...

Το άσχημο είναι βέβαια ότι τα τρικ που μπορούσαν να κάνουν παλιότερα με συμψηφισμό επιδοτήσεων από διαφορετικά νούμερα ώστε να μπορείς να πάρεις μια καλή συσκευή αντί να αναγκάζεσαι να πάρεις πολλές low-budget πλέον έχουν λάβει τέλος γιατί έχει αλλάξει το σύστημά τους και δεν μπορούν να τα καταχωρούν πια, κάτι τέτοιο μου είπε, και αυτομάτως θυμήθηκα πως κάποιος το είχε γράψει-προαναγγείλει εδώ, πριν από αρκετό καιρό.

εδώ ευτυχώς κάνεις λάθος...

Μόλις το προηγούμενο Σάββατο έκανα αναβάθμιση χρησιμοποιώντας τα 2 νουμερα μου στο ίδιο νέο κινητό...

Μόλις το προηγούμενο Σάββατο έκανα αναβάθμιση χρησιμοποιώντας τα 2 νουμερα μου στο ίδιο νέο κινητό...

Αναμενόμενο ήταν... Έχει και το "νέο σύστημα" τις τρύπες του :p

http://www.myphone.gr/forum/image.php?type=sigpic&userid=862&dateline=1324629158

Pro 500 με Friends & Family...

Πιστεύω όσοι το έχουν δεν θα φύγουν ΠΟΤΕ από τη Wind!!!

Το πρόγραμμα αυτό υπάρχει ακόμα?

Τι δίνει και είναι τόσο καλό?

"Ever tried. Ever failed. No matter. Try Again. Fail again. Fail better." Samuel Beckett

Θα σου συγκρινω το παλαιο PRO 500 με το νεο Wind 550 και θα καταλαβεις!!!

PRO 500 παγιο 62,86 ευρω

Wind 550 παγιο 75,00 ευρω

PRO 500 : χρεωση ανα δευτερολεπτο, απο το πρωτο δευτερολεπτο

Wind 550: ελαχιστη χρεωση 30"

PRO 500: χρεωση μετα τα 500 λεπτα = 0,0021 ευρω/δευτ ( 0,12 το λεπτο!!!!)

Wind 550 : χρεωση μετα τα 550 λεπτα = 0,0039 ευρω/δευτ (0,23 το λεπτο!!)

PRO 500: Χρεωση ΕΝΤΟΣ δωρεαν χρονου = 62.86/500 = 0.12 το λεπτο

Wind 550 : Χρεωση ΕΝΤΟΣ δωρεαν χρονου = 75/550 = 0,136 το λεπτο

Αναμενόμενο ήταν... Έχει και το "νέο σύστημα" τις τρύπες του :p

ontws an thes na kaneis tin exipiretisi,mporeis akoma kai me to neo sistima.;)

Symbian, Die hard

Ωωω, πολύ καλά νέα αυτά. Θα ξαναπάω στο ίδιο κατάστημα αλλά αυτή τη φορά στον υπάλληλο που έκανε το ίδιο πέρυσι μπας και είναι πιο ενημερωμένος για την... τρύπα.

Είδα σήμερα σε μία διαφήμιση ότι η wind δίνει δώρο ένα Navigator με καινούργιες συνδέσεις αν κατάλαβα καλά. Έχει κάποιος παραπάνω πληροφορίες γιατί στοι site της στο internet δε βρήκα κάτι;

Ναι, παιδιά, αν ξέρετε κάτι ενημερώστε μας για τους ακριβείς όρους.

Αυτά που πρόλαβα εγώ να συγκρατήσω από τη διαφήμιση είναι τα εξής:

- το δώρο είναι το Mio C220

- απαιτείται σύνδεση σε Flexy (25 και πάνω αν είδα καλά)

- απαιτείται ταυτόχρονη αγορά συσκευής Sony Ericsson (κάποια συγκεκριμένα μοντέλα, είδα K800i και K850i ανάμεσα σε αυτά)

Αν προλαβα να δω πρεπει να ισχυει για οικογενειακα πακετα
Υπογραφή....

einai gia nees sindeseis se flexy programmata,oikogeneiako,me sigekrimmenes siskeves sony ericsson.perissotera aurio se opoiodipote katastima wind
Symbian, Die hard

Ωωω, πολύ καλά νέα αυτά. Θα ξαναπάω στο ίδιο κατάστημα αλλά αυτή τη φορά στον υπάλληλο που έκανε το ίδιο πέρυσι μπας και είναι πιο ενημερωμένος για την... τρύπα.

Βέβαια ίσως και να έπαιξε ρόλο το ότι τα 2 νούμερα ήταν σε οικογενειακό πακετο. Ενα flexy 30 και ένα παλιότερο (που δεν το αλλάζω...) wind 240.

Πάντως από το κατάστημα δεν μου είπαν τίποτε ιδιαίτερο. 2 νούμερα, τοσο για το καθένα η ανανέωση, τόσο κάνει το κ810, τελικά έδωσα 40€...

WIND: ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΠΕΡΙΑΓΩΓΗΣ - 17/12/2007

Η WIND HELLAS Τηλεπικοινωνίες Α.Ε.Β.Ε. ανακοινώνει τη Χριστουγεννιάτικη προσφορά περιαγωγής για ιδιώτες συνδρομητές με συμβόλαιο.

Οι συνδρομητές που θα ταξιδέψουν στο εξωτερικό από 19/12/2007 έως 19/01/2008 και θα πραγματοποιήσουν εξερχόμενες κλήσεις περιαγωγής αξίας πάνω από 12€, έχουν τη δυνατότητα να αποκτήσουν 500 λεπτά το μήνα προς όλα τα εθνικά δίκτυα σταθερής τηλεφωνίας, δωρεάν για δύο μήνες. Απαραίτητη προϋπόθεση για τη συμμετοχή στην προσφορά είναι η αποστολή δωρεάν κενού μηνύματος στο 3000.

Η ενεργοποίηση της υπηρεσίας δωρεάν χρόνου ομιλίας για κλήσεις προς σταθερά (‘’Επιλογή WIND προς Σταθερά’’), γίνεται αυτόματα με την έκδοση του επόμενου λογαριασμού και ισχύει για δύο μήνες χωρίς καμία χρέωση.

Μετά το διάστημα των δύο μηνών, οι συνδρομητές θα πρέπει να καλέσουν το 1260* αν επιθυμούν να απενεργοποιήσουν την υπηρεσία. Εφόσον κάποιος συνδρομητής δε ζητήσει την απενεργοποίηση της υπηρεσίας, από τον τρίτο μήνα η υπηρεσία ‘’Επιλογή WIND προς Σταθερά’’, θα χρεώνεται με μηνιαίο πάγιο 12,50€.

Σε όλες τις αναγραφόμενες τιμές περιλαμβάνεται ΦΠΑ 19%.

* χρέωση: 0,24€ ανά κλήση

http://www.wind.com.gr/Listing.fds?langid=1&pageID=410&tablePageID=195&rec=210

Ούτε μια σωστή προσφορά δεν μπορεί να βγάλει... Προϋποθέσεις επί προϋποθέσεων...

Βέβαια ίσως και να έπαιξε ρόλο το ότι τα 2 νούμερα ήταν σε οικογενειακό πακετο. Ενα flexy 30 και ένα παλιότερο (που δεν το αλλάζω...) wind 240.

Ααααα, πες έτσι βρε αδερφέ...

:(

Πάω για διακοπή λοιπόν.

• The title was changed to Nova: Τα πάντα για τα συμβόλαια, επιδοτήσεις, προγράμματα, χρεώσεις κλπ