paanos Δημ. February 15, 2021 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2021 Έτσι είναι και σε μένα, αλλά εδώ και κάποιες ώρες λείπει το υπόλοιπο των δεδομένων, αυτό που είναι κάτω από την μπλε γραμμή. Τα άλλα παραμένουν όπως πριν. Επίσης, στις πληροφορίες σύνδεσης, εκεί που γράφει "το πρόγραμμά σου", λέει postplan841! Σε iOS σήμερα το πρωί ήρθε αναβάθμιση που στο changelog αναφέρει «υποστήριξη εμφάνισης υπόλοιπου για συνδρομητές συμβολαίων W», είναι η έκδοση 4.0.4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cmvr Δημ. February 15, 2021 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2021 Είμαι ήδη με το unlimited και έτσι φαίνεται . Δεν έχει αλλάξει κάτι σημερα Sent from my iPhone using Tapatalk Pro Μάλλον θέλει αναβάθμιση η εφαρμογή. Παράθεση Powered by : Cosmote Unlimited + Extrasim, Vodafone Red Unlimited + I4S + Vodafone Red 3 + VDSL 100. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. February 15, 2021 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2021 (edited) Κάτι κάνουν με την εφαρμογή. Δεν εξηγείται αλλιώς. Λογικά θα έρθει αναβάθμιση και για android. Τι εννοούν όμως λέγοντας για εμφάνιση υπολοίπου; Όποιος δεν βαριέται, ας κάνει έναν κόπο να γράψει τι δείχνει η εφαρμογή του, όπως έκανε ο φίλος πριν. Edited February 15, 2021 by p_k Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cmvr Δημ. February 15, 2021 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2021 Από που προκύπτει αυτή η μέση τιμή ΕΕ; Με ένα ψάξιμο διαπιστώνει κάνεις ότι είναι ακριβά τα πακέτα και μερικές χώρες δεν έχουν καν απεριόριστα. Από την έρευνα που έγινε πριν λίγο καιρό και μετά ευαρεστήθηκαν και έριξαν την τιμή εδώ στο Ελλαδιστάν. ----- προσθήκη μηνύματος 69 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Κάτι κάνουν με την εφαρμογή. Δεν εξηγείται αλλιώς. Λογικά θα έρθει αναβάθμιση και για android. Τι εννοούν όμως λέγοντας για εμφάνιση υπολοίπου; Μακάρι να σας το αφήσουν στην χαμηλότερη τιμή που είχαμε πάρει αρκετοί γιατι στο 50αρικο δεν αξίζει παίρνεις promo στην μεγάλη το unlimited. Παράθεση Powered by : Cosmote Unlimited + Extrasim, Vodafone Red Unlimited + I4S + Vodafone Red 3 + VDSL 100. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
EllinikoNisi Δημ. February 15, 2021 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2021 Από την έρευνα που έγινε πριν λίγο καιρό και μετά ευαρεστήθηκαν και έριξαν την τιμή εδώ στο Ελλαδιστάν. ----- προσθήκη μηνύματος 69 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Πρακτικά δεν ισχύει όμως. Οι τιμές που ανάφεραν δεν έχουν καμία σχέση με την πραγματικότητα, ήταν τιμές ανα/gb με κόψε ράψε πακέτα και όχι σε προγράμματα unlimited. Έχω μπει σχεδόν σε όλα τα site των παρόχων της Ευρώπης, 35 ευρώ μέση τιμή σε απεριόριστα gigabyte δεν έχω δει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cmvr Δημ. February 15, 2021 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2021 Πρακτικά δεν ισχύει όμως. Οι τιμές που ανάφεραν δεν έχουν καμία σχέση με την πραγματικότητα, ήταν τιμές ανα/gb με κόψε ράψε πακέτα και όχι σε προγράμματα unlimited. Έχω μπει σχεδόν σε όλα τα site των παρόχων της Ευρώπης, 35 ευρώ μέση τιμή σε απεριόριστα gigabyte δεν έχω δει. Οτι πείς..... Παράθεση Powered by : Cosmote Unlimited + Extrasim, Vodafone Red Unlimited + I4S + Vodafone Red 3 + VDSL 100. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paanos Δημ. February 15, 2021 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2021 Τι εννοούν όμως λέγοντας για εμφάνιση υπολοίπου; Η εφαρμογή πρέπει να έχει συμβατότητα με τα συστήματα, ώστε να διαβάζει σωστά και να εμφανίζει σωστά τις παροχές. Εγώ με W2GB έκανα την αναβάθμιση, στο πρόγραμμα tariffplan841 γράφει, πριν την ενημέρωση δεν είχα κοιτάξει πως το έλεγε. Τα υπόλοιπα κανονικά, ομοίως δεν άλλαξε το πρόγραμμα από 2 σε 3GB (αναμενόμενο). Πάντως για αναβάθμιση από το W2 στο 3GB δεν μου δίνουν τιμή, μόνο για το 10GB στα 25€ και για το νέο Unlimited στα 40. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. February 15, 2021 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2021 Η εφαρμογή πρέπει να έχει συμβατότητα με τα συστήματα, ώστε να διαβάζει σωστά και να εμφανίζει σωστά τις παροχές. Εγώ με W2GB έκανα την αναβάθμιση, στο πρόγραμμα tariffplan841 γράφει, πριν την ενημέρωση δεν είχα κοιτάξει πως το έλεγε. Τα υπόλοιπα κανονικά, ομοίως δεν άλλαξε το πρόγραμμα από 2 σε 3GB (αναμενόμενο). Πάντως για αναβάθμιση από το W2 στο 3GB δεν μου δίνουν τιμή, μόνο για το 10GB στα 25€ και για το νέο Unlimited στα 40. To 10 gb το έδιναν μέχρι πρόσφατα στα 20. Και το unlimited στα 30. Στην εξυπηρέτηση ρώτησες ή σε κατάστημα; Αυτό με την ονομασία του προγράμματος περίεργο. Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paanos Δημ. February 15, 2021 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2021 Έχω ήδη δέσμευση συμβολαίου, δεν μου δίνουν τις ίδιες προσφορές με αυτές της ανανέωσης/από καρτοκινητό. Επίσης το νέο Unlimited έχει 75€ τιμή τιμοκαταλόγου, ενώ το παλιο 79€. Αν ήταν το ίδιο πρόγραμμα, θα έπρεπε να μειωθεί η τιμή σε όλους και αντίστοιχα να αναπροσαρμοσθεί το πάγιό τους. Με αυτή την μείωση στη τιμή, κατάφεραν να παγιδεύσουν τους συνδρομητές του παλιού Unlimited, οι οποίοι θα πρέπει να περιμένουν τη λήξη της σύμβασής τους για να «αναβαθμίσουν» στο πρόγραμμα με το χαμηλότερο πάγιο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. February 15, 2021 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2021 Για ποιον λόγο όμως δεν αναγράφει τον αριθμό των mb που έχουν καταναλωθεί, ενώ πριν λίγες ώρες το έδειχνε; Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cmvr Δημ. February 15, 2021 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2021 Για ποιον λόγο όμως δεν αναγράφει τον αριθμό των mb που έχουν καταναλωθεί, ενώ πριν λίγες ώρες το έδειχνε; Υπομονή να δούμε πότε θα αναβαθμιστεί η εφαρμογή. Παράθεση Powered by : Cosmote Unlimited + Extrasim, Vodafone Red Unlimited + I4S + Vodafone Red 3 + VDSL 100. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stelth_16 Δημ. February 15, 2021 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2021 Μάλλον θέλει αναβάθμιση η εφαρμογή. Την αναβάθμισα σήμερα . Θα το κοιτάξω πάλι αύριο Sent from my iPhone using Tapatalk Pro Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. February 16, 2021 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2021 Καλώντας το 1270, λέει κανονικά τα υπολειπομενα mb από τα 30720. Στην εφαρμογή συνεχίζουν να μη φαίνονται, αν και έκανα εκκαθάριση δεδομένων. Αναμένουμε την αναβάθμιση. ----- προσθήκη μηνύματος 110 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Την αναβάθμισα σήμερα . Θα το κοιτάξω πάλι αύριο Sent from my iPhone using Tapatalk Pro Προφανώς αναφέρεσαι σε ios Η τελευταία αναβάθμιση στο playstore ήταν στις 3/2. Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cmvr Δημ. February 16, 2021 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2021 Θα είναι μεγάλη λαμογιά να μην αλλάξουν και τους υπάρχοντες συνδρομητές. Στάλθηκε από το M2007J3SY μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Powered by : Cosmote Unlimited + Extrasim, Vodafone Red Unlimited + I4S + Vodafone Red 3 + VDSL 100. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paanos Δημ. February 16, 2021 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2021 Μέχρι στιγμής δεν φαίνεται ότι θα τους αλλάξουν, οι παροχές στους υφιστάμενους πελάτες και το χαμηλότερο πάγιο δείχνουν ότι είναι ξεχωριστά προγράμματα και μάλιστα χωρίς να δίνεται η δυνατότητα αναβάθμισης στο νέο πρόγραμμα ενώ τρέχει ήδη η δέσμευση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. February 16, 2021 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2021 Μέχρι στιγμής δεν φαίνεται ότι θα τους αλλάξουν, οι παροχές στους υφιστάμενους πελάτες και το χαμηλότερο πάγιο δείχνουν ότι είναι ξεχωριστά προγράμματα και μάλιστα χωρίς να δίνεται η δυνατότητα αναβάθμισης στο νέο πρόγραμμα ενώ τρέχει ήδη η δέσμευση. Είναι βέβαιο ότι δεν δίνεται δυνατότητα αναβάθμισης για όσους το επιθυμήσουν; Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paanos Δημ. February 16, 2021 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2021 Αναβάθμιση μπορείς να κανεις μόνο σε πρόγραμμα με μεγαλύτερο ονομαστικό πάγιο, άρα κατά 99% θα φάτε άκυρο. Αν κάποιος έχει όρεξη μπορεί να ρωτήσει, http://wind.gr/cb το link για callback. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cmvr Δημ. February 16, 2021 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2021 Μπορεί να το κάνουν επίτηδες γιατί αρκετοί είχαν πάρει το παλιό unlimited στα 30 με 35 ευρώ. Στάλθηκε από το M2007J3SY μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Powered by : Cosmote Unlimited + Extrasim, Vodafone Red Unlimited + I4S + Vodafone Red 3 + VDSL 100. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. February 16, 2021 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2021 (edited) Αναβάθμιση μπορείς να κανεις μόνο σε πρόγραμμα με μεγαλύτερο ονομαστικό πάγιο, άρα κατά 99% θα φάτε άκυρο. Αν κάποιος έχει όρεξη μπορεί να ρωτήσει, http://wind.gr/cb το link για callback. Noμίζω μπορείς και σε πρόγραμμα με χαμηλότερο πάγιο, αν έχουν περάσει κάποιοι μήνες από την ενεργοποίηση του υπάρχοντος συμβολαίου. Παλιά γινόταν αυτό, τώρα δεν είμαι σίγουρος. Εν τω μεταξύ, η μπάρα που δείχνει την κατανάλωση των δεδομένων στην εφαρμογή έχει κολλήσει εδώ και ώρα και δεν μετακινείται καθόλου. Edited February 16, 2021 by p_k Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. February 16, 2021 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2021 Ήρθε και η αναβάθμιση της εφαρμογής, αλλά δεν άλλαξε κάτι. Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. February 18, 2021 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2021 Με την τελευταία αναβάθμιση έτσι το δείχνει σε μένα σε android. Πάντα έτσι το έδειχνε. Στάλθηκε από το SM-G998B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Και σε μένα πλέον έτσι το δείχνει. Διορθώθηκε. Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. February 18, 2021 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2021 Πάντα έτσι ήταν τι άλλαξε; Στάλθηκε από το SM-G998B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Τη μέρα που βγήκε το νέο Unlimited, δεν έδειχνε στο πρόγραμμα μου στην εφαρμογή το πόσα mb καταναλωθηκαν από τα 30720 σε πλήρη ταχύτητα. Μετά διορθώθηκε. Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cmvr Δημ. February 20, 2021 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2021 Τελικά παιδιά βγάλετε άκρη με το θέμα του αν αναβάθμισαν και τα παλιά συμβόλαια unlimited ; Πάντως αν κάποιος πάρει νέο συμβόλαιο ας μας πει αν άλλαξε κάτι γιατί η wind δεν είναι και τόσο ξεκάθαρη άλλη μια φορά. Στάλθηκε από το M2007J3SY μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Powered by : Cosmote Unlimited + Extrasim, Vodafone Red Unlimited + I4S + Vodafone Red 3 + VDSL 100. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paanos Δημ. February 20, 2021 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2021 Δεν αναβάθμισαν τα παλιά συμβόλαια. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. February 20, 2021 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2021 Ήθελα να ρωτήσω σε κατάστημα αν μπορεί συνδρομητής του παλιού w να μεταβεί στο νέο και ποια είναι η διαδικασία, αλλά δυστυχώς λόγω μέτρων κορονοϊου, το κατάστημα ήταν κλειστό. Λόγω του ότι βρίσκεται σε εμπορικό κέντρο. Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts