stefanos1999 Δημ. August 25, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2017 μπορουν να χρησιμοποιηθουν για αγορα πακετων τα 8€ απο το μαξιλαρακι ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
de_thymamai Δημ. August 25, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2017 μπορουν να χρησιμοποιηθουν για αγορα πακετων τα 8€ απο το μαξιλαρακι ; Όχι. Δεν αγοράζουν πακέτα. Απλά αν τελειώσει ο χρόνος ομιλίας σου ή τα sms μπορείς να συνεχίσεις για 8€ βάσει του τιμοκαταλόγου που έχουν. Εγώ αυτό κατάλαβα... Kmpatra αξίζει η προσφορά τους? Το 10ευρω έτσι και αλλιώς το δίνω στην q για να πάρω το 1 gb... Παράθεση Αλέξης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefanos1999 Δημ. August 25, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2017 (edited) Αν καταλαβαινω σωστα απο τη στιγμη που δεν μπορουν τα 8€ να αξιοποιηθουν για αγορα πακετων ειναι σχεδον ανευ ουσιας το μαξιλαρακι, αφου οι βασικες χρεωσεις σμσ, ομιλια κλπ εχουν εκτοξευθει στα υψη προσφατα. Edited August 25, 2017 by stefanos1999 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
de_thymamai Δημ. August 25, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2017 οποτε απο τη στιγμη που δεν δυναται να αξιοποιηθουν για αγορα πακετων ειναι σχεδον ανευ ουσιας το 8€ μαξιλαρακι, αφου οι βασικες χρεωσεις σμσ, ομιλια κλπ εχουν εκτοξευθει στα υψη προσφατα. Δεν έχεις άδικο... Πακέτα αγοράζεις με 5.03€ αλλά στα χρεώνουν στον επόμενο λογαριασμό. Παράθεση Αλέξης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kmpatra Δημ. August 25, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2017 Όχι. Δεν αγοράζουν πακέτα. Απλά αν τελειώσει ο χρόνος ομιλίας σου ή τα sms μπορείς να συνεχίσεις για 8€ βάσει του τιμοκαταλόγου που έχουν. Εγώ αυτό κατάλαβα... Kmpatra αξίζει η προσφορά τους? Το 10ευρω έτσι και αλλιώς το δίνω στην q για να πάρω το 1 gb... Νομίζω οτι αξίζει,αν είναι χωρίς φόρο κινητής βγαίνει γυρω στα 13,5 περίπου. Για τα 8 ευρώ σωστά το κατάλαβες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
de_thymamai Δημ. August 25, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2017 (edited) Νομίζω οτι αξίζει,αν είναι χωρίς φόρο κινητής βγαίνει γυρω στα 13,5 περίπου. Για τα 8 ευρώ σωστά το κατάλαβες. Δεν ρώτησα αν είναι μέσα το 12% ουτε τον χρόνο δεσμευσης. Τον είπα θα το σκεφτώ. Θα με πάρει την Δευτέρα και θα ρωτήσω. Θα δω αν βγαίνω και με τα 3λεπτα και θα αποφασίσω. Ευχαριστώ. Edited August 26, 2017 by XP130TD Παράθεση Αλέξης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kmpatra Δημ. August 25, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2017 (edited) Η διάρκεια συνήθως 18μηνη ή 24μηνη στην καρτοσυνδεση. Edited August 26, 2017 by XP130TD Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pank Δημ. August 26, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 26, 2017 Καλησπέρα. Είμαι στην Q και σήμερα μου έκαναν την παρακάτω προσφορά με 12€. Καρτοσύνδεση είναι αυτό; 1000' wind/Q (3λεπτα) 600' προς κινητά - σταθερά (3λεπτα) 100 sms 2 gb internet 8€ στην κάρτα (μαξιλαράκι το είπε. Τι είναι αυτό; ) Μια action κάμερα δώρο μετά τον 2ο λογαριασμο ( κάτι για go pro πήγε να πει αλλά τα μπέρδεψε ...) Είναι καλή προσφορά; Αξίζει;Το ίδιο έχω και εγώ , και μου βγαίνει 14€ τελική . Διευκρινησε το, αν είναι 12€ τελική. Εσύ ξέρεις αν σε συμφέρει, αναλόγως πόσο και που μιλας. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Aggelos41 Δημ. August 28, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2017 Καλησπέρα. Είμαι στην Q και σήμερα μου έκαναν την παρακάτω προσφορά με 12€. Καρτοσύνδεση είναι αυτό; 1000' wind/Q (3λεπτα) 600' προς κινητά - σταθερά (3λεπτα) 100 sms 2 gb internet 8€ στην κάρτα (μαξιλαράκι το είπε. Τι είναι αυτό; ) Μια action κάμερα δώρο μετά τον 2ο λογαριασμο ( κάτι για go pro πήγε να πει αλλά τα μπέρδεψε ...) Είναι καλή προσφορά; Αξίζει; Καλησπερα τους εστειλα μηνυμα στο φβ για αυτην την προσφορα η απαντηση τους ηταν οτι θα με προωθουσαν στο αρμοδιο τμημα.Με παιρνει μια κοπελιτσα τηλ σημερα και μου λεει απλα οτι ειναι η Καρτοσύνδεση Plus αυτο το πακετο και μου το αφηνει στα 25 ευρω!!!!!!!:angry::angry:Τρελα πουλανε η για κοροιδα ψαχνουν!!!!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kmpatra Δημ. August 28, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2017 Τι πρόγραμμα έχεις τώρα? Αυτή η προσφορά είναι για αλλαγή από καρτοκινητό . Επίσης δίνεται ως αντιπροσφορά σε αυτούς που αιτούνται αλλαγή από σύνδεση σε καρτοκινητό ή που αιτούνται μεγαλύτερη έκπτωση στο συμβόλαιό τους. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Aggelos41 Δημ. August 28, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2017 Στην Q ειμαι για αυτο την ζητησα.Δεν ξερω αν υπαρχει καποιο τηλ. για να τους παρω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kmpatra Δημ. August 28, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2017 https://www.wind.gr/gr/gia-ton-idioti/kiniti/kartosundesi/wind-kartosundesi-plus Οπως βλέπεις έχει διαφορά η επίσημη καρτοσυνδεση plus. Βασικά φαίνεται πως το δινουν με τις περισσότερες παροχές και στην χαμηλότερη τιμή σε όσους επιλέγουν αυτοί και όχι οταν το ζητάς. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Aggelos41 Δημ. August 28, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2017 Δυστυχως ετσι ειναι.Το εχω δει στην σελιδα της Wind για την καρτοσυνδεση plus.Σε αυτα τα λεφτα που με προτεινε 25 μπορω να παρω αν θελω και το συμβολαιο W on line απο Καρτοκινητό σε συμβόλαιο 26.91 μου βγαινει συν τους φορους!!!τι να πω απλα βλεπω να μενω στην Q Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kmpatra Δημ. August 28, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2017 Δες λίγο τα πμ σου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
de_thymamai Δημ. August 28, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2017 Μίλησα ξανά μαζί τους. Η τιμή 12€ είναι τελική δηλαδή περιλαμβανει και το φορο 12% του κράτους. Η δέσμευση είναι για 24 μήνες. Η action cam λέει ότι είναι η go pro, η αξια της οποίας είναι 60-70€. Μάλλον κάποιο λάθος κάνει... Κάποια κινεζική θα είναι... Την κάμερα θα την δώσουν μετά τους 2 πρωτους λογαριασμούς που είναι η υποχρεωτική παραμονή στο πρόγραμμα τους. Η ποινή αποδέσμευσης είναι 6€/μήνα χρησιμοποίησης του προγράμματος τους. Πχ. Στους 7 μήνες αν αποφασισω να φύγω θέλουν 42€. Είμαι σε δίλημμα. Βοηθά ρε kmpatra... Παράθεση Αλέξης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kmpatra Δημ. August 28, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2017 https://www.wind.gr/gr/q/q-fun/diagonismoi/click-win/ Gocam xtreme αυτη θα είναι η κάμερα που κάνει οσο σου ειπαν. Αν σε καλύπτουν οι παροχές και δεν εχεις πρόβλημα με τη δέσμευση κάντο. Αν μιλας πολύ λιγότερο και σε καλύπτει ανετα η q μείνε οπως είσαι. Εσύ ξέρεις τι χρήση κάνεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
de_thymamai Δημ. August 28, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2017 https://www.wind.gr/gr/q/q-fun/diagonismoi/click-win/ Gocam xtreme αυτη θα είναι η κάμερα που κάνει οσο σου ειπαν. Αν σε καλύπτουν οι παροχές και δεν εχεις πρόβλημα με τη δέσμευση κάντο. Αν μιλας πολύ λιγότερο και σε καλύπτει ανετα η q μείνε οπως είσαι. Εσύ ξέρεις τι χρήση κάνεις. Η προσφορά τους γενικά καλή είναι. Προβληματίζομαι με τα 3λεπτα καθώς οι κλήσεις μου είναι συνήθως κάτω από 3 λεπτά. Επίσης 2 χρόνια μου ακούγονται πολλα για δεσμευση. Μάλλον θα μείνω εδώ που ειμαι. Όπως και να έχει σε ευχαριστώ πολύ φίλε... Παράθεση Αλέξης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Kopan0s Δημ. August 28, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2017 (edited) Μίλησα ξανά μαζί τους. Η τιμή 12€ είναι τελική δηλαδή περιλαμβανει και το φορο 12% του κράτους. Η δέσμευση είναι για 24 μήνες. Η action cam λέει ότι είναι η go pro, η αξια της οποίας είναι 60-70€. Μάλλον κάποιο λάθος κάνει... Κάποια κινεζική θα είναι... Την κάμερα θα την δώσουν μετά τους 2 πρωτους λογαριασμούς που είναι η υποχρεωτική παραμονή στο πρόγραμμα τους. Η ποινή αποδέσμευσης είναι 6€/μήνα χρησιμοποίησης του προγράμματος τους. Πχ. Στους 7 μήνες αν αποφασισω να φύγω θέλουν 42€. Είμαι σε δίλημμα. Βοηθά ρε kmpatra... H τιμή όντως είναι 12 ευρώ τελική, και μην περιμένεις και πολλά από την κάμερα. Όσο για την αποδέσμευση δεν είναι έτσι ακριβώς ... όταν σου έρθει το συμβόλαιο στην πρώτη σελίδα (μια φωτοτυπία) θα σου λέει τελική τιμή 12 ευρώ άλλα στην δεύτερη σου λέει αρχική τιμή πακέτου 28,50 ευρώ όποτε όπως καταλαβαίνεις το πεναλντι είναι μεγαλύτερο από αυτό που λένε. Edited August 28, 2017 by Kopan0s Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gogos2 Δημ. August 28, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2017 Καλημερα.Ποιες ειναι οι χρεωσεις καρτοκινητης wind f2g;δεν εχω πακετο και μιλησα 10 δευτερολεπτα και με χρεωσε 1,30 ευρω.Επισης πηρα ενα τηλεφωνο cyta και με χρεωσε 65 λεπτα γιατι ηταν κατηλειμενο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefanos1999 Δημ. August 28, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2017 Καλημερα.Ποιες ειναι οι χρεωσεις καρτοκινητης wind f2g;δεν εχω πακετο και μιλησα 10 δευτερολεπτα και με χρεωσε 1,30 ευρω.Επισης πηρα ενα τηλεφωνο cyta και με χρεωσε 65 λεπτα γιατι ηταν κατηλειμενο. Εχεις ρωτησει σε λαθος θεμα, εδω ειναι για συμβολαια+καρτοσυμβολαια. Για f2g ξαναρωτας εδω: http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=164500 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostascham Δημ. August 29, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2017 Μεγάλη προσοχή στην WIND. Με κάλεσαν τον Μάιο για να ανανεώσω το συμβόλαιο και μου είπαν ότι από 21.5 που έδινα θα δίνω 20.10.δέχτηκα αλλά μου έστειλαν λογαριασμό 24.10 και δεν δέχονται κιόλας το λάθος τους. Θα γίνει βέβαια καταγγελία Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bezbozny Δημ. August 30, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2017 Αφού οι κλήσεις καταγράφονται... Πες τους να ανατρέξουν στη συγκεκριμένη συνομιλία Sent from my SM-N915FY using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostascham Δημ. August 30, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2017 Έγινε καταγγελία εχθές το βράδυ στην ΕΕΤΤ. Το ίδιο έγινε και με το σταθερό τον Μάιο μου χρέωσαν κακώς 55 ευρώ μετά από 20 τηλέφωνα γραπτές επικοινωνίες κτλ καταγγελία και μου τα αφαίρεσαν Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cmvr Δημ. August 30, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2017 Πάντως θέλει πιο ανταγωνιστικά πακέτα πλέον. Είναι πανάκριβα όλα. Έξω στην υπόλοιπη Ευρώπη με 30 ευρώ τα πέρνεις όλα απεριόριστα. Έχει πάρα γίνει το κακό στο Ελλαδιστάν από όλες τις εταιρείες. Το μόνο κακό πακέτο στην wind ου πάει λίγο κόντρα στο κατεστημένο είναι το simple fi 30 gb τα υπόλοιπα άστα να πάνε. Send by HUAWEI Mate 8 (NXT-L29) 6" DSFA with Tapatalk (mobilemaps.freesite.host - Σύγκριση χαρτών κάλυψης) Παράθεση Powered by : Cosmote Unlimited + Extrasim, Vodafone Red Unlimited + I4S + Vodafone Red 3 + VDSL 100. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stergiosss Δημ. August 30, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2017 Καλησπέρα. Έχω συμβόλαιο στην wind για κινητό που λήγει σε λίγο καιρό. Ημωροζεο κάνεις αν μπορώ να κρατήσω τον αριθμό και να πάω σε καρτοκινητό; οποιασδήποτε εταιρίας Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts