panagis_89 Δημ. August 24, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2007 Για να μαθω ποσο λεπτα ομιλιας μου εχουν απομεινει σε πιον αριθμο στελνω μνμ???εστειλα στο 1112 αλα μου λεει οτι η υπηρεσια δεν υποστηριζετε απο το προγραμα που βρισκομαι...:P Παράθεση Device : Samsung Galaxy 3 (GT I5801) Rom : Kyrillos' ROM v10 GWK74 beta Kernel : CM7-kernel 1.3 H.V. Min Freq: 83Mhz, Max Freq:1200Mhz Init.d Scripts: Supercharger Storage Method Used: Hybrid Data2SD Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nrg Δημ. August 24, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2007 Για να μαθω ποσο λεπτα ομιλιας μου εχουν απομεινει σε πιον αριθμο στελνω μνμ???εστειλα στο 1112 αλα μου λεει οτι η υπηρεσια δεν υποστηριζετε απο το προγραμα που βρισκομαι...:P Το να συμβαινει αυτο που σου λεει αποκλειεται; Τι προγραμμα εχεις; Μαλλον κανενα παλιο φλεξι σε κοβω. :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panagis_89 Δημ. August 24, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2007 Το να συμβαινει αυτο που σου λεει αποκλειεται; Τι προγραμμα εχεις; Μαλλον κανενα παλιο φλεξι σε κοβω. :p Tο συβολαιο το εχω 2-3 χρονια κ ειμαι σε οικογενειακο (wind 180) Παράθεση Device : Samsung Galaxy 3 (GT I5801) Rom : Kyrillos' ROM v10 GWK74 beta Kernel : CM7-kernel 1.3 H.V. Min Freq: 83Mhz, Max Freq:1200Mhz Init.d Scripts: Supercharger Storage Method Used: Hybrid Data2SD Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
H2SO4 Δημ. August 24, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2007 Το να συμβαινει αυτο που σου λεει αποκλειεται; Τι προγραμμα εχεις; Μαλλον κανενα παλιο φλεξι σε κοβω. :p Και τα παλια φλεξυ εχουν το 1112, το 180 που ειναι ο φιλος, δεν το εχει :( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panagis_89 Δημ. August 24, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2007 Και τα παλια φλεξυ εχουν το 1112, το 180 που ειναι ο φιλος, δεν το εχει :( Κ ο αδερφος μου που ειναι στο 120 ουτε σ αυτον δουλευει..... Παράθεση Device : Samsung Galaxy 3 (GT I5801) Rom : Kyrillos' ROM v10 GWK74 beta Kernel : CM7-kernel 1.3 H.V. Min Freq: 83Mhz, Max Freq:1200Mhz Init.d Scripts: Supercharger Storage Method Used: Hybrid Data2SD Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
getolika Δημ. August 24, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2007 Για να μαθω ποσο λεπτα ομιλιας μου εχουν απομεινει σε πιον αριθμο στελνω μνμ???εστειλα στο 1112 αλα μου λεει οτι η υπηρεσια δεν υποστηριζετε απο το προγραμα που βρισκομαι...:P Και σε 'μένα τα ίδια λέει:mad:(ΒΒΕST 280),αλλά δεν θα μπορεί να μου το λέει για πολύ ακόμα... Και μετά κατηγορούμε την Κοσμοτέ! Συνδρομητές δεν είναι μόνο οι καινούριοι! ΤΕΛΟΣ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panagis_89 Δημ. August 24, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2007 Και σε 'μένα τα ίδια λέει:mad:(ΒΒΕST 280),αλλά δεν θα μπορεί να μου το λέει για πολύ ακόμα... Και μετά κατηγορούμε την Κοσμοτέ! Συνδρομητές δεν είναι μόνο οι καινούριοι! ΤΕΛΟΣ Συμφωνω Συνδρομητές δεν είναι μόνο οι καινούριοι!!!!! Παράθεση Device : Samsung Galaxy 3 (GT I5801) Rom : Kyrillos' ROM v10 GWK74 beta Kernel : CM7-kernel 1.3 H.V. Min Freq: 83Mhz, Max Freq:1200Mhz Init.d Scripts: Supercharger Storage Method Used: Hybrid Data2SD Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nrg Δημ. August 24, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2007 ΤΕΛΟΣ Ειμαστε φτιαγμενοι ο ενας για τον αλλον!!! ΤΕΛΟΣ!!! :lol::lol::lol::lol: Κατι πρεπει να γινει με τα παλια προγραμματα παντως. :mad: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lewton Δημ. August 24, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2007 Συμφωνω Συνδρομητές δεν είναι μόνο οι καινούριοι!!!!! Το κάνει για να σας αναγκάσει να πάτε σε νέο πρόγραμμα και να αφήσετε το προνομιακό πάγιο των παλιών. Παράθεση Παρακαλούνται τα fanboys των Samsung, Sony, Microsoft να σταματήσουν να μου γράφουν πμ με προσβολές γιατί γέμισε το inbox και πλέον δε θα τα λαμβάνω. [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikosdoc Δημ. August 24, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2007 Το κάνει για να σας αναγκάσει να πάτε σε νέο πρόγραμμα και να αφήσετε το προνομιακό πάγιο των παλιών. Ναι αλλά εμείς...:lol:πριτς :Xπου θα παμε...:lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
therock Δημ. August 24, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2007 Μαγκες μια ερωτησουλα,εχω wind 190 και θα παω για flexy 0. α)Θα χρεωθω κατι για την αλλαγη πακετου?Η υπαλληλος μου ειπε να παω μια μερα πρι την ληξη του λογαριασμου για να το τακτοποιησω και να μην χρεωθω. β)Ειμαι υποχρεωμενος να κανω καποια χρηση,υπαρχει καποια ελχιστη χρεωση?Η μπορω να μην κανω καθολου και κυριολεκτικα ο λογαριασμος να ερχεται 0 e ή μαλλον 2 + 19% = 2,38 ευρω από τα τελη συνδρομητων το συνολο του λογαριασμου? Παράθεση Ήρθε η ώρα για ένα νέο Σπίτι http://www.aeginahomes.gr/ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
H2SO4 Δημ. August 24, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2007 Α) ναι , θα χρεωθεις το τελος αλλαγης, ανεξαρτητα με το ποτε θα κανεις την αλλαγη, αφου πας σε μικροτερο παγιο. Β) οχι, η υποχρεωση υπαρχει στην περιπτωση νεας συνδεσης, οπου θα λαβεις και επιδοτηση. Τωρα, απλα αλλαγη πακετου κανεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
therock Δημ. August 24, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2007 α)στανταρ επειδη επεμενε πως δεν θα χρεωθω και μου ειπε να παω και μια μερα πριν το κλεισιμο μηνα του λογαριασμου.Τεσπα η αλλαγη πόσο χρεώνεται? β)το 2.38 πάντως θα το χρεώνομαι έτσι?Ακομα και αν ειναι 0 ο λογαριασμος?Μονο η wind εχει τελη συνδρομητων?Συμβολαια απο τις αντιστοιχες εταιριες εχουν αυτο το τελος? Παράθεση Ήρθε η ώρα για ένα νέο Σπίτι http://www.aeginahomes.gr/ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bored01 Δημ. August 24, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2007 α)στανταρ επειδη επεμενε πως δεν θα χρεωθω και μου ειπε να παω και μια μερα πριν το κλεισιμο μηνα του λογαριασμου.Τεσπα η αλλαγη πόσο χρεώνεται? β)το 2.38 πάντως θα το χρεώνομαι έτσι?Ακομα και αν ειναι 0 ο λογαριασμος?Μονο η wind εχει τελη συνδρομητων?Συμβολαια απο τις αντιστοιχες εταιριες εχουν αυτο το τελος? a)6.9853 euro. b)το τέλος συνδρομητών κινητής τηλεφωνίας είναι φόρος του κράτους και εφαρμόζεται υποχρεωτικά από όλες τις εταιρείες κινητής, ακόμα και αν ο λογαριασμός είναι μηδενικός. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nrg Δημ. August 24, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2007 b)το τέλος συνδρομητών κινητής τηλεφωνίας είναι φόρος του κράτους και εφαρμόζεται υποχρεωτικά από όλες τις εταιρείες κινητής, ακόμα και αν ο λογαριασμός είναι μηδενικός. Αν ο λογαριασμος ειναι μηδενικος λογικα δεν εκδιδεται, αρα πως χρεωνουν τκτ; Επισης στο Q1 σιγουρα δε πληρωνες τκτ αν ειχες μηδενικο λογαριασμο. Τελος, αν δεις εδω http://www.vodafone.gr/live1/page.jsp?pid=0001011300&vars=0000000000 λεει απο 0.01 . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
getolika Δημ. August 24, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2007 α)στανταρ επειδη επεμενε πως δεν θα χρεωθω και μου ειπε να παω και μια μερα πριν το κλεισιμο μηνα του λογαριασμου.Τεσπα η αλλαγη πόσο χρεώνεται? β)το 2.38 πάντως θα το χρεώνομαι έτσι?Ακομα και αν ειναι 0 ο λογαριασμος?Μονο η wind εχει τελη συνδρομητων?Συμβολαια απο τις αντιστοιχες εταιριες εχουν αυτο το τελος? a)6.9853 euro. b)το τέλος συνδρομητών κινητής τηλεφωνίας είναι φόρος του κράτους και εφαρμόζεται υποχρεωτικά από όλες τις εταιρείες κινητής, ακόμα και αν ο λογαριασμός είναι μηδενικός. Πήγα και βρήκα το site που έδωσε ο nrg πριν δω ότι το έχει ποστάρει... Έτσι...Παντού υπάρχει ένα τέλος. ΤΕΛΟΣ! Εν τω μεταξύ το πιο ενοχλητικό είναι ότι τον ένα μήνα μιλάω λίγο και μου έρχεται το "μετρίου μεγέθους" και τον άλλο ξεφεύγω και μου έρχεται το παλούκι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bored01 Δημ. August 24, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2007 Έτσι...Παντού υπάρχει ένα τέλος. ΤΕΛΟΣ! Αλήθεια, πότε μπήκε το τέλος συνδρομητών? Ήταν όρος στην αδειοδότηση της Panafon και της Telestet το '92 ή εφαρμόστηκε αργότερα?:worry: Να ξέρω τι να μην ψηφίσω...:p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
therock Δημ. August 24, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2007 Τελος, αν δεις εδω http://www.vodafone.gr/live1/page.jsp?pid=0001011300&vars=0000000000 λεει απο 0.01 . Οντως,αυτο λεει. Παράθεση Ήρθε η ώρα για ένα νέο Σπίτι http://www.aeginahomes.gr/ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bored01 Δημ. August 24, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2007 Αν ο λογαριασμος ειναι μηδενικος λογικα δεν εκδιδεται, αρα πως χρεωνουν τκτ; Επισης στο Q1 σιγουρα δε πληρωνες τκτ αν ειχες μηδενικο λογαριασμο. Τελος, αν δεις εδω http://www.vodafone.gr/live1/page.jsp?pid=0001011300&vars=0000000000 λεει απο 0.01 . O.k, σχεδόν μηδενικός.:p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
multiPetros Δημ. August 25, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2007 Αλήθεια, πότε μπήκε το τέλος συνδρομητών? Ήταν όρος στην αδειοδότηση της Panafon και της Telestet το '92 ή εφαρμόστηκε αργότερα?:worry: Να ξέρω τι να μην ψηφίσω...:p Εφαρμόστηκε αργότερα. Υπήρχε επίσης και σαν σκέψη να δηλώλονται τα κινητά στης φορολογική δήλωση και να φορολογούνται κατά την εκαθάριση, αλλά απορρίφθηκε και τελικά μπήκε σαν τέλος κινητής τηλεφωνίας στον μηνιαίο λογαριασμό. Παράθεση "Η χειρότερη άρνηση, η μεγαλύτερη απελπισία, είναι να φουντάρεις στον τόπο σου και να ζεις με τις αναμνήσεις..." Νίκος Καββαδίας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
laios23 Δημ. August 26, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 26, 2007 καλησπερα παιδια.ειμαι εδω και 2 χρονια στο προγραμμα ΤΙΜ 240.Θελω να κανω αναβαθμιση συσκευης,θα αλλαξει το παγιο μου απο το προνομιακο που ειναι τωρα?αν ναι τι με συμβουλευετγαι να διαλεξω???οι 4 ωρες ειναι υπεραρκετες που εχω και στελνω και καμια 100αρια μην.περιπου το μηνα.ευχαριστω Παράθεση http://briefcase.pathfinder.gr/download/laios23/38168/578002 Το γούστο μου είναι πολύ απλό. Είμαι πάντα ικανοποιημένος, έχοντας το καλύτερο...''Oscar Wilde Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kakofonixx Δημ. August 27, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2007 καλησπερα παιδια.ειμαι εδω και 2 χρονια στο προγραμμα ΤΙΜ 240.Θελω να κανω αναβαθμιση συσκευης,θα αλλαξει το παγιο μου απο το προνομιακο που ειναι τωρα?αν ναι τι με συμβουλευετγαι να διαλεξω???οι 4 ωρες ειναι υπεραρκετες που εχω και στελνω και καμια 100αρια μην.περιπου το μηνα.ευχαριστω αφου στελνεις τοσα πολλα μηνυματα, πιστευω θα σε συνεφερε ενα προγραμμα flexy Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lewton Δημ. August 27, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2007 αφου στελνεις τοσα πολλα μηνυματα, πιστευω θα σε συνεφερε ενα προγραμμα flexy Σαφέστατα. Παράθεση Παρακαλούνται τα fanboys των Samsung, Sony, Microsoft να σταματήσουν να μου γράφουν πμ με προσβολές γιατί γέμισε το inbox και πλέον δε θα τα λαμβάνω. [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
getheo Δημ. August 27, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2007 re paidia tha trelatho.egine i foritotita 10 augoustou kai mou irthe simera enas logariasmos mono gia ekeini tin imera 100 euro! eixe xreosei to pagio 55 euro eno kanonika eprepe na einai 40.tis kliseis 25 euro! eno tha eprepe na einai dorean efoson den exo kseperasei tin ensomatomeni diarkeia,4 euro to wind plus non stop to opoio eprepe na itan dorean, kai 5 ena wind sms 60 pou den to zitisa alla ta minimata ektos apo 3 ta xreone kanonika kai 10 to telos sindromitwn(to mono sosto).ti exete na peite? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nrg Δημ. August 27, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2007 Εχουμε να πουμε οτι συντομα θα ανοιξω θεμα για το συγκεκριμενο θεμα και θα γινει της ποπης αν και εμενα ειναι αντιστοιχος ο λογαριασμος. Ελεος πια με τους απατεωνες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts