hellenic_sun Δημ. July 2, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 2, 2007 Θα κάνεις νέα σύνδεση στο 25 και θα πληρώνεις το πάγιο του 20. Αν κάνεις σύνδεση στο 20 θα πληρώνεις και πάλι το πάγιο του 20! Μετά από ένα χρόνο θα έχω το δικαίωμα να αλλάξω πρόγραμμα και να κατέβω στο FLEXY 20; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kakofonixx Δημ. July 2, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 2, 2007 Σκεφτομαι να φυγω απο την wind και να παω με φορητοτητα σε αλλη εταιρια... :O Ομως χρονο κλεινω σε εναν περιπου μηνα... Υπαρχει καποιο προβλημα? Θα πρεπει να πληρωσω τιποτα αν κανω τωρα αιτηση για φορητοτητα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lewton Δημ. July 2, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 2, 2007 Σκεφτομαι να φυγω απο την wind και να παω με φορητοτητα σε αλλη εταιρια... :O Ομως χρονο κλεινω σε εναν περιπου μηνα... Υπαρχει καποιο προβλημα? Θα πρεπει να πληρωσω τιποτα αν κανω τωρα αιτηση για φορητοτητα? Ναι. Καλύτερα περίμενε να λήξει ο χρόνος. Παράθεση Παρακαλούνται τα fanboys των Samsung, Sony, Microsoft να σταματήσουν να μου γράφουν πμ με προσβολές γιατί γέμισε το inbox και πλέον δε θα τα λαμβάνω. [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Petros the Great Δημ. July 2, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 2, 2007 Μετά από ένα χρόνο θα έχω το δικαίωμα να αλλάξω πρόγραμμα και να κατέβω στο FLEXY 20; Φυσικά ;) Παράθεση http://www.myphone.gr/forum/image.php?type=sigpic&userid=862&dateline=1324629158 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nrg Δημ. July 2, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 2, 2007 Τι περιλαμβανουν τα 100 Ευρω υπηρεσιων οταν παιρνει κανεις 3G κινητο; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Petros the Great Δημ. July 2, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 2, 2007 Τι περιλαμβανουν τα 100 Ευρω υπηρεσιων οταν παιρνει κανεις 3G κινητο; -15 mms το μήνα για τρεις μήνες -15 λεπτά βιντεοκλήσεις το μήνα για τρεις μήνες -Wind plus non stop για τρεις μήνες -10 mb internet (μέσω gint.b-online.gr) το μήνα για τρεις μήνες Παράθεση http://www.myphone.gr/forum/image.php?type=sigpic&userid=862&dateline=1324629158 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nucleogenesis Δημ. July 3, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2007 Γνωριζω πως στα καρτοκινητά υπαρχει το non stop προς ενα αριθμο και οι διαφορες παραλλαγές της υπηρεσίας αυτής. Για τα συμβόλαια δεν υπάρχει κατι αντιστοιχο? Παλαιοτερα είχαν το tet a tet και το best friends αλλα απ οτι βλεπω αυτες οι επιλογες δεν ισχυουν πια στα καινουργια flexy. Παράθεση Porphyrion - Electronic music Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
H2SO4 Δημ. July 3, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2007 Συντομα θα υπαρχουν ξανα διαθεσιμες καλυτερες επιλογες....... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xagios Δημ. July 3, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2007 Εγω εχω συμβολαιο εδω και 1.5μηνα στο flexy 25 ζητησα σημερα η να πληρωνω το αμεσως κατωτερο παγιο η με αυτο το παγιο να εχω το flexy30,μου απαντησαν οτι αν κανω αλλαγη για να κερδισω θα πρεπει να παω στο 35 και να πληρωνω το παγιο του 30 .....:confused: :confused: :confused: :confused: Παράθεση Η Δημοκρατία μας αυτοκαταστρέφεται διότι κατεχράσθη το δικαίωμα της ελευθερίας και της ισότητας, διότι έμαθε τους πολίτες να θεωρούν την αυθάδεια ως δικαίωμα, την παρανομία ως ελευθερία, την αναίδεια του λόγου ως ισότητα και την αναρχία ως ευδαιμονία Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
H2SO4 Δημ. July 4, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 4, 2007 Σωστα σε ενημερωσανε..... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lewton Δημ. July 4, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 4, 2007 Εγω εχω συμβολαιο εδω και 1.5μηνα στο flexy 25 ζητησα σημερα η να πληρωνω το αμεσως κατωτερο παγιο η με αυτο το παγιο να εχω το flexy30,μου απαντησαν οτι αν κανω αλλαγη για να κερδισω θα πρεπει να παω στο 35 και να πληρωνω το παγιο του 30 .....:confused: :confused: :confused: :confused: Πρέπει να αρχίσεις να πληρώνεις περισσότερα για να εκμεταλευτείς την προσφορά. Απλά, αν εσύ δεχτείς να πληρώνεις +5€ το μήνα, τότε η Wind σου δίνει υπηρεσίες που αξίζουν +10€ το μήνα. Παράθεση Παρακαλούνται τα fanboys των Samsung, Sony, Microsoft να σταματήσουν να μου γράφουν πμ με προσβολές γιατί γέμισε το inbox και πλέον δε θα τα λαμβάνω. [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nrg Δημ. July 4, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 4, 2007 Συντομα θα υπαρχουν ξανα διαθεσιμες καλυτερες επιλογες....... Να το αναβαλω το οικογενειακο δηλαδη; Αν και δυσκολα να δωσουν με λιγοτερα απο 8 ευρω/γραμμη non stop σε sms/mms και ομιλια... :worry: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soublaki-3 Δημ. July 4, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 4, 2007 Ρε κάνε ένα cloning σε 3-4 τηλέφωνα να σου πω εγώ απεριόριστα που θα μιλάς... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikosdoc Δημ. July 5, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 5, 2007 Ρε κάνε ένα cloning σε 3-4 τηλέφωνα να σου πω εγώ απεριόριστα που θα μιλάς... Δηλαδη; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
no_ Δημ. July 6, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 6, 2007 Σας χαιρετω. Λοιπον στο ψητο. Μεσα Μαιου κανουμε δυο καινουριες συνδεσεις Flexy 25 (μαλιστα με φορητοτητα απο cosmote), σε οικογενειακο πακετο και μας γεμιζουν δωρα. Παρε και 14 ωρες το μηνα σε σταθερα για τρεις μηνες, παρε και 100 ευρω υπηρεσειες 3G για τρεις μηνες, πολυ καλα μεχρι εδω... Χθες (05-07-07) ερχεται ο λογαριασμος: 175 € :shock: για χρεωσεις εως 18-06-07. Πως; Ενταξει 2+2=4 παγια, προπληρωμες και αηδιες να το δεχθω. Ομως παρε "Παγιο τελος επιλογη Wind mms 15", παρε και "Παγιο τελος Wind sms 60". Ε, παρε και μια χρεωση για το (υποτιθεται δωρεαν για 3 μηνες) tim plus που λιγο χρησιμοποιησα. Συνολο τα "κερατιατικα" 37€ με φπα, ενω μου αφαιρουν μια πιστωση 15€. Επικοινωνω και μου λενε να μην ανησυχω θα μου επιστραφουν στον επομενο λογαριασμο. Σοβαρα; Εχω βαλει και κατι στην ακρη για τις διακοπες, να σας τα δανεισω κι'αυτα; Εκει που θυμωσα ηταν οταν μου ειπαν οτι πρεπει να ενημερωσω οτι δεν θελω τις παραπανω επιλογες για να κοπουν στο εξης. Δηλαδη να περιμενω και αλλα ευχαριστα δωρα απο την Wind; Τελοσπαντων το θεμα ειναι οτι δεν ξερω τι θα μου χρεωσουν στον επομενο λογαριασμο σχετικα με το tim plus που χρησιμοποιησα πολυ περισσοτερο αφου ειχε εκδοθει ο πρωτος λογαριασμος. Και βεβαια τωρα δεν τολμω να το ακουμπησω. Ευτυχως δεν χρεωσαν τις βιντεοκλησεις γιατι θα'θελα δανειο... Τελος να τονισω και τα ευχαριστα της μεταβασης μας στην wind απο cosmote. Εξαιρωντας τα παραπανω, πραγματικα πολυ πολυ καλυτερα σε καθε επιπεδο :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billakosss Δημ. July 6, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 6, 2007 κοιταξε,τα mms15-sms60 που ειναι 1 μηνα δωρεαν μετα απο 1 μηνα μπορεις να τα βγαλεις και να πιστωθουν στον λογαριασμο σου. οσο για τα σταθερα που ειναι για 3 μηνες (7 ωρες προς ολα τα σταθερα εντος ελλαδος) θα πρεπει και αυτα να κανεις αιτηση απενεργοποιησης μετα την παροδο 3μηνων. οσο για τις 100ευρω υπηρεσιες οταν ληξουν θα σου ερθει σε μηνυμα οτι η περιοδος tim plus non stop οποτε και γι'αυτο θα πρεπει να κανεις αιτηση απενεργοποιησης ειδαλλως θα σου μεινει η υπηρεσια. Παράθεση Never Give Up:!: Join friend! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
multiPetros Δημ. July 7, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 7, 2007 Καλησπέρα, Είμαι πρόσφατα συνδρομητής business συμβολαίου της wind.Μήπως ξέρετε πότε πρέπει να μηδενίζω το χρονόμετρο για τον επόμενο μήνα?Στην cosmote το μηδένιζα κάθε 27 του μήνα. Ευχαριστώ εκ των προτέρων... Το βράδυ, πριν την ημέρα έκδοσης του λογαριασμού. Αυτό συνήθως ταυτίζεται με την ημέρα που έγινε το συμβόλαιο και ενεργοποιήθηκε η γραμμή. Η μέρα αυτή αναγράφεται και στην πρώτη σελίδα του λογαριασμού. Παράθεση "Η χειρότερη άρνηση, η μεγαλύτερη απελπισία, είναι να φουντάρεις στον τόπο σου και να ζεις με τις αναμνήσεις..." Νίκος Καββαδίας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nrg Δημ. July 7, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 7, 2007 Αν ενεργοποιθηκαμε πχ στις 20 του μηνα θα εχουμε το χρονο ομιλιας για 10 ημερες η για ολο το μηνα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bomber21 Δημ. July 7, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 7, 2007 Σκοπεύω να κάνω ένα νέο συμβόλαιο flexy 30.Μπορώ να μην πάρω την επιδότηση και να την κρατήσω για αργότερα όταν θα έχουν κυκλοφορήσει τα κινητά που με ενδιαφέρουν; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
H2SO4 Δημ. July 7, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 7, 2007 Oχι........απλα θα σου γραψουν 0 επιδοτηση στο συμβολαιο.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bomber21 Δημ. July 7, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 7, 2007 Oχι........απλα θα σου γραψουν 0 επιδοτηση στο συμβολαιο.... Κρίμα... :( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soublaki-3 Δημ. July 8, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2007 Billako, σήμερα ήρθε ο 1ος λογαριασμός στη Wind μετά τη φορητότητα στη Vodafone. Ημ/νια έκδοσης λογαριασμών ήταν η 18η κάθε μήνα. 18/6 ενεργοποιήθηκα με τη Vodafone. Στον λογαριασμό που έλαβα, δεν θα έπρεπε να μου αφαιρέσουν το πάγιο; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
katsifis Δημ. July 8, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2007 Ειμαι στο flexy 30 και εχω καταωαλωσει το 29,85...ποσο απομενει για να τελειωσει ο δωρεαν χρονοσς ομιλιας μου...μεχρι τα 30 η μεχρι τα 42,25..που ειναι ο ενσωματομενος χρονος ομηλιας...ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
multiPetros Δημ. July 8, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2007 Αν ενεργοποιθηκαμε πχ στις 20 του μηνα θα εχουμε το χρονο ομιλιας για 10 ημερες η για ολο το μηνα; Για ένα μήνα από την ημέρα που εκδίδεται ο λογαριασμός. Δηλαδή, αν αυτός εκδίδεται στις 20 τότε ο χρόνος ομιλίας είναι μέχρι τις 19 το βράδυ του επόμενου μήνα. Παράθεση "Η χειρότερη άρνηση, η μεγαλύτερη απελπισία, είναι να φουντάρεις στον τόπο σου και να ζεις με τις αναμνήσεις..." Νίκος Καββαδίας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
multiPetros Δημ. July 8, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2007 Ειμαι στο flexy 30 και εχω καταωαλωσει το 29,85...ποσο απομενει για να τελειωσει ο δωρεαν χρονοσς ομιλιας μου...μεχρι τα 30 η μεχρι τα 42,25..που ειναι ο ενσωματομενος χρονος ομηλιας...ευχαριστω Μέχρι τα 41,25. Αλλιώς δεν θα είχε και νόημα η έκπτωση... Παράθεση "Η χειρότερη άρνηση, η μεγαλύτερη απελπισία, είναι να φουντάρεις στον τόπο σου και να ζεις με τις αναμνήσεις..." Νίκος Καββαδίας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts