Dreamw Δημ. Παρασκευή στις 06:53 μμ Κοινοποίηση Δημ. Παρασκευή στις 06:53 μμ Καλησπέρα σας, Μια ερώτηση, ειμαι στην nova 2μιση μήνες τώρα και είμαι απογοητευμένος με το σήμα της αλλά περισσότερο με την ταχύτητα του internet. Εκεί που με COSMOTE είχα 200 - 300mbps στο ίδιο σημείο έχω 2 το πολύ 9 mbps. Σε επικοινωνία με την εξυπηρέτηση υπάρχει λέει κανονικά κάλυψη, έδωσαν αίτημα ελέγχου αλλά απάντηση δεν έχω λάβει μέρες τώρα γιατί τους ζήτησα να μου δώσουν δικαίωμα ατελής αποχώρησης. Στους 2 μήνες μπορούσα να φύγω με κόστος 35€ περίπου τον 3ο μήνα γράφει το συμβόλαιο 100κατι € Υπάρχει περίπτωση να βρω άκρη ή θα πρέπει να υποστώ αυτές τις ταχύτητες; 4 Παράθεση -> HTC Touch Cruise->Nokia 5310 ->HTC Desire ->LG optimus 4x ->Sony Xperia P -> HTC OneX-> iphone 4s -> Galaxy S4 -> lumina 1020 + Honor 6 -> Lumia 1020 + Meizu MX4 -> LG G4-> Galaxy S7 -> Galaxy S7 + Lumia950 -> Galaxy S7 + Nexus 5x -> HTC 10 -> S7Edge -> P20Pro -> S10 -> iPhone11-> iPhone12-> iPhone 13 Pro max-> iPhone15 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. Παρασκευή στις 06:56 μμ Κοινοποίηση Δημ. Παρασκευή στις 06:56 μμ Πολύ δύσκολο εώς ακατόρθωτο για τη Nova να σε αφήσει να φύγεις ατελώς. 3 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sonakiasfun Δημ. Παρασκευή στις 07:45 μμ Κοινοποίηση Δημ. Παρασκευή στις 07:45 μμ 50 minutes ago, Dreamw said: Καλησπέρα σας, Μια ερώτηση, ειμαι στην nova 2μιση μήνες τώρα και είμαι απογοητευμένος με το σήμα της αλλά περισσότερο με την ταχύτητα του internet. Εκεί που με COSMOTE είχα 200 - 300mbps στο ίδιο σημείο έχω 2 το πολύ 9 mbps. Σε επικοινωνία με την εξυπηρέτηση υπάρχει λέει κανονικά κάλυψη, έδωσαν αίτημα ελέγχου αλλά απάντηση δεν έχω λάβει μέρες τώρα γιατί τους ζήτησα να μου δώσουν δικαίωμα ατελής αποχώρησης. Στους 2 μήνες μπορούσα να φύγω με κόστος 35€ περίπου τον 3ο μήνα γράφει το συμβόλαιο 100κατι € Υπάρχει περίπτωση να βρω άκρη ή θα πρέπει να υποστώ αυτές τις ταχύτητες; Εσύ πάλι αφού ήσουν ευχαριστημένος με την COSMOTE γιατί δεν έκατσες στα αυγά σου και μπήκες σε αυτή τη διαδικασία; 5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cu2goup Δημ. Παρασκευή στις 08:03 μμ Κοινοποίηση Δημ. Παρασκευή στις 08:03 μμ (edited) 18 minutes ago, sonakiasfun said: Εσύ πάλι αφού ήσουν ευχαριστημένος με την COSMOTE γιατί δεν έκατσες στα αυγά σου και μπήκες σε αυτή τη διαδικασία; Ή έστω να δοκίμαζες με ένα καρτοκινητό τη Nova πριν κάνεις το μεγάλο βήμα.. @Dreamw Edited Παρασκευή στις 08:04 μμ by cu2goup 4 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Arinos Δημ. Παρασκευή στις 09:02 μμ Κοινοποίηση Δημ. Παρασκευή στις 09:02 μμ 1 ώρα πριν, Dreamw said: Καλησπέρα σας, Μια ερώτηση, ειμαι στην nova 2μιση μήνες τώρα και είμαι απογοητευμένος με το σήμα της αλλά περισσότερο με την ταχύτητα του internet. Εκεί που με COSMOTE είχα 200 - 300mbps στο ίδιο σημείο έχω 2 το πολύ 9 mbps. Σε επικοινωνία με την εξυπηρέτηση υπάρχει λέει κανονικά κάλυψη, έδωσαν αίτημα ελέγχου αλλά απάντηση δεν έχω λάβει μέρες τώρα γιατί τους ζήτησα να μου δώσουν δικαίωμα ατελής αποχώρησης. Στους 2 μήνες μπορούσα να φύγω με κόστος 35€ περίπου τον 3ο μήνα γράφει το συμβόλαιο 100κατι € Υπάρχει περίπτωση να βρω άκρη ή θα πρέπει να υποστώ αυτές τις ταχύτητες; Επειδή πριν μερικές μέρες κάποιο άλλο μέλος είχε παρόμοιο πρόβλημα είχα κάτσει και διάβασα κυριολεκτικά όλους τους όρους περί αυτού Χοντρικά τα βήματα που λέει ότι πρέπει να γίνουν είναι, κάνεις παράπονο στο τεχνικό τμήμα και αφού επιβεβαιώσουν ότι υπάρχει κάλυψη και όχι κάποιο πρόβλημα ή ότι δεν γίνεται κάποια αναβάθμιση στην περιοχή τότε αυτοί υποτίθεται ότι θα σου δώσουν κάποιες οδηγίες για να μετρήσεις και τον τρόπο μέτρησης. Μετά κάνουν έλεγχο και κοινοποιούν τα αποτελέσματα. Εάν υπάρχει συνέχεια απόκλιση (μάλλον από τα δικά τους νούμερα στον χάρτη ταχυτήτων) και δεν έχει καταφέρει να φτιάξει το πρόβλημα μέσα σε 1 μήνα. Μπορεί να κάνει κάποια έκπτωση στον λογαριασμό. Αν η απόκλιση είναι σημαντική σου δίνει το δικαίωμα να κάνεις αζημίως καταγγελία το συμβόλαιο, δηλαδή φορητότητα. Ενημερωτικά οι μετρήσεις θα πρέπει να γίνουν ίδια ώρα κάθε μέρα για 3 συνεχόμενες μέρες στην διεύθυνση που δηλώθηκε στην βλάβη, διάρκεια 25 λεπτά το πολύ 4 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dreamw Δημ. Σάββατο στις 06:22 πμ Κοινοποίηση Δημ. Σάββατο στις 06:22 πμ Ευχαριστώ για τις απαντήσεις παιδιά αλλά το θέμα είναι ότι η Cosmote στα unlimited data με είχε στα 34 ευρώ και με τν nova κατέβηκα στα 21€. Κοίταξα την τσέπη μου αλλά έχασα την άνεση μου. Όπως λέτε έδωσα παράπονο έδωσαν εντολή και περιμένω. Το θέμα είναι πριν κάνω αίτηση στη nova έκανα ένα τεστ με το κινητό ενός φίλου που έχει nova και είχε κάπου 90mbps αλλά κατόπιν εορτής θυμήθηκα ήταν σε καφετέρια παραλίας. Βρίσκομαι Σητεία - Κρήτη. 5 Παράθεση -> HTC Touch Cruise->Nokia 5310 ->HTC Desire ->LG optimus 4x ->Sony Xperia P -> HTC OneX-> iphone 4s -> Galaxy S4 -> lumina 1020 + Honor 6 -> Lumia 1020 + Meizu MX4 -> LG G4-> Galaxy S7 -> Galaxy S7 + Lumia950 -> Galaxy S7 + Nexus 5x -> HTC 10 -> S7Edge -> P20Pro -> S10 -> iPhone11-> iPhone12-> iPhone 13 Pro max-> iPhone15 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antonio21 Δημ. Σάββατο στις 11:51 πμ Κοινοποίηση Δημ. Σάββατο στις 11:51 πμ Όταν κάνατε το αίτημα για Φορητοτητα στην Nova η Cosmote δεν σας κάλεσε για αντιπρόταση; 5 Παράθεση Nova only Edge SA For Ever.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dreamw Δημ. Σάββατο στις 12:54 μμ Κοινοποίηση Δημ. Σάββατο στις 12:54 μμ 1 hour ago, Antonio21 said: Όταν κάνατε το αίτημα για Φορητοτητα στην Nova η Cosmote δεν σας κάλεσε για αντιπρόταση; Ούτε καν, μάλλον δεν ιδρωνει πλεον το αυτί τους. 5 Παράθεση -> HTC Touch Cruise->Nokia 5310 ->HTC Desire ->LG optimus 4x ->Sony Xperia P -> HTC OneX-> iphone 4s -> Galaxy S4 -> lumina 1020 + Honor 6 -> Lumia 1020 + Meizu MX4 -> LG G4-> Galaxy S7 -> Galaxy S7 + Lumia950 -> Galaxy S7 + Nexus 5x -> HTC 10 -> S7Edge -> P20Pro -> S10 -> iPhone11-> iPhone12-> iPhone 13 Pro max-> iPhone15 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. Σάββατο στις 12:56 μμ Κοινοποίηση Δημ. Σάββατο στις 12:56 μμ Περίεργο αφού υπάρχει ολόκληρο τμήμα για αυτό 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antonio21 Δημ. Σάββατο στις 01:37 μμ Κοινοποίηση Δημ. Σάββατο στις 01:37 μμ Ναι περίεργο για την Cosmote.. 4 Παράθεση Nova only Edge SA For Ever.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dreamw Δημ. Σάββατο στις 05:00 μμ Κοινοποίηση Δημ. Σάββατο στις 05:00 μμ (edited) Να σας πω και εγώ αυτούς περίμενα να μου δώσουν κάποια καλή προσφορά για να μείνω αλλά δεν. Μήπως επειδή άφησα άλλο το ένα κινητό που έχω στο όνομα μου στην cosmote? Δεν ξέρω. Τεστ ταχύτητας μόλις τώρα στο μπαλκόνι μου 2ος: Speedtest Nova Edited Σάββατο στις 05:11 μμ by Dreamw 1 7 Παράθεση -> HTC Touch Cruise->Nokia 5310 ->HTC Desire ->LG optimus 4x ->Sony Xperia P -> HTC OneX-> iphone 4s -> Galaxy S4 -> lumina 1020 + Honor 6 -> Lumia 1020 + Meizu MX4 -> LG G4-> Galaxy S7 -> Galaxy S7 + Lumia950 -> Galaxy S7 + Nexus 5x -> HTC 10 -> S7Edge -> P20Pro -> S10 -> iPhone11-> iPhone12-> iPhone 13 Pro max-> iPhone15 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cu2goup Δημ. Σάββατο στις 05:14 μμ Κοινοποίηση Δημ. Σάββατο στις 05:14 μμ 12 minutes ago, Dreamw said: Να σας πω και εγώ αυτούς περίμενα να μου δώσουν κάποια καλή προσφορά για να μείνω αλλά δεν. Μήπως επειδή άφησα άλλο το ένα κινητό που έχω στο όνομα μου στην cosmote? Δεν ξέρω. Τεστ ταχύτητας μόλις τώρα στο μπαλκόνι μου 2ος: Speedtest Nova Και έχεις και την inalan να σε τρολάρει 😂 2 6 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. Σάββατο στις 05:18 μμ Κοινοποίηση Δημ. Σάββατο στις 05:18 μμ iPhone 15 pro τόσο δυνατό σήμα και μόνο 2mbps πως τα καταφέρνει έτσι η nova 🤣 Αθάνατη η μνήμη της WIND 🤣🤣 6 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cu2goup Δημ. Σάββατο στις 05:23 μμ Κοινοποίηση Δημ. Σάββατο στις 05:23 μμ 2 minutes ago, elkons said: iPhone 15 pro τόσο δυνατό σήμα και μόνο 2mbps πως τα καταφέρνει έτσι η nova 🤣 Αθάνατη η μνήμη της WIND 🤣🤣 Η Nova είναι εταιρεία του λαού. Οι iphonάκηδες να πλερώ και να πάνε σε καλύτερες εταιρείες.. 😉😂😂 4 1 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dreamw Δημ. Σάββατο στις 05:58 μμ Κοινοποίηση Δημ. Σάββατο στις 05:58 μμ 34 minutes ago, cu2goup said: Η Nova είναι εταιρεία του λαού. Οι iphonάκηδες να πλερώ και να πάνε σε καλύτερες εταιρείες.. 😉😂😂 Φίλε Ας ήταν ξεκάθαρο όπως το λες να το ξέρουν όλοι. Εκτός και αν το ξέρουν όλοι εκτός εμένα. 🙂 4 Παράθεση -> HTC Touch Cruise->Nokia 5310 ->HTC Desire ->LG optimus 4x ->Sony Xperia P -> HTC OneX-> iphone 4s -> Galaxy S4 -> lumina 1020 + Honor 6 -> Lumia 1020 + Meizu MX4 -> LG G4-> Galaxy S7 -> Galaxy S7 + Lumia950 -> Galaxy S7 + Nexus 5x -> HTC 10 -> S7Edge -> P20Pro -> S10 -> iPhone11-> iPhone12-> iPhone 13 Pro max-> iPhone15 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cu2goup Δημ. Σάββατο στις 06:06 μμ Κοινοποίηση Δημ. Σάββατο στις 06:06 μμ (edited) 17 minutes ago, Dreamw said: Φίλε Ας ήταν ξεκάθαρο όπως το λες να το ξέρουν όλοι. Εκτός και αν το ξέρουν όλοι εκτός εμένα. 🙂 Κοίτα.. σαν γενική εικόνα το ξέρουν όλοι. Από κει και πέρα, εσύ είσαι και λίγο άτυχος στο σημείο που βρίσκεσαι. (Προφανώς κάνω πλάκα με τους iphonάκηδες ε, μην το πάρεις προσωπικά) https://www.speedtest.net/result/a/10686165011 https://www.speedtest.net/result/a/10686167579 Πάρε μία γεύση από ωραίες ταχύτητες μέσα στο σπίτι σε xiaomi redmi note 12 pro σε 4G και 5G αντίστοιχα. Edited Σάββατο στις 06:17 μμ by cu2goup 7 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sou_d Δημ. Σάββατο στις 06:42 μμ Κοινοποίηση Δημ. Σάββατο στις 06:42 μμ 1 hour ago, elkons said: iPhone 15 pro τόσο δυνατό σήμα Πόσο δυνατό δηλαδή; 35 minutes ago, cu2goup said: Προφανώς κάνω πλάκα με τους iphonάκηδες Καλά τους κάνεις 6 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hercoulis Δημ. Σάββατο στις 07:31 μμ Κοινοποίηση Δημ. Σάββατο στις 07:31 μμ 2 ώρες πριν, Dreamw said: Τεστ ταχύτητας μόλις τώρα στο μπαλκόνι μου 2ος: Speedtest Nova Σήμα έχεις μέσα στο σπίτι καλό; Για το upload έπρεπε να είχε μεγαλύτερο download. 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dreamw Δημ. Σάββατο στις 07:58 μμ Κοινοποίηση Δημ. Σάββατο στις 07:58 μμ 25 minutes ago, hercoulis said: Σήμα έχεις μέσα στο σπίτι καλό; Για το upload έπρεπε να είχε μεγαλύτερο download. Όπως αυτό της φωτό 5G 3 απο 4 γραμμές δεν αλλάζει. 3 Παράθεση -> HTC Touch Cruise->Nokia 5310 ->HTC Desire ->LG optimus 4x ->Sony Xperia P -> HTC OneX-> iphone 4s -> Galaxy S4 -> lumina 1020 + Honor 6 -> Lumia 1020 + Meizu MX4 -> LG G4-> Galaxy S7 -> Galaxy S7 + Lumia950 -> Galaxy S7 + Nexus 5x -> HTC 10 -> S7Edge -> P20Pro -> S10 -> iPhone11-> iPhone12-> iPhone 13 Pro max-> iPhone15 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. Σάββατο στις 09:44 μμ Κοινοποίηση Δημ. Σάββατο στις 09:44 μμ (edited) 3 ώρες πριν, sou_d said: Πόσο δυνατό δηλαδή; Έχει 3/4 γραμμές οπότε 2ψηφιο dBm 3 ώρες πριν, cu2goup said: Κοίτα.. σαν γενική εικόνα το ξέρουν όλοι. Από κει και πέρα, εσύ είσαι και λίγο άτυχος στο σημείο που βρίσκεσαι. (Προφανώς κάνω πλάκα με τους iphonάκηδες ε, μην το πάρεις προσωπικά) https://www.speedtest.net/result/a/10686165011 https://www.speedtest.net/result/a/10686167579 Πάρε μία γεύση από ωραίες ταχύτητες μέσα στο σπίτι σε xiaomi redmi note 12 pro σε 4G και 5G αντίστοιχα. Έλα να μαζευτούμε όλοι με τον ίδιο επεξεργαστή 🤣 Check out my Speedtest result! How fast is your internet? https://www.speedtest.net/my-result/a/1068648821 Edited Σάββατο στις 09:57 μμ by elkons 5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antonio21 Δημ. 14 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 14 ώρες πριν Η αυξήσεις που έκανε το κράτος σύμφωνα με την Nova... 2 1 Παράθεση Nova only Edge SA For Ever.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antonio21 Δημ. 2 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 2 ώρες πριν 6 Παράθεση Nova only Edge SA For Ever.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. 1 ώρα πριν Κοινοποίηση Δημ. 1 ώρα πριν 1 ώρα πριν, Antonio21 said: Άλλο το καλύτερο άλλο το πιο αξιόπιστο. Τι να πούμε.. https://www.instagram.com/reel/DF5XaBPIYus/?igsh=cnI4YXUzZjFiam5z 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts