Jump to content

Nova: Τα πάντα για τα συμβόλαια, επιδοτήσεις, προγράμματα, χρεώσεις κλπ

Eliseos
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Είναι με χρέωση ανά λεπτό προς όλους;

χρέωση ανα δευτερόλεπτο, με ελάχιστη διάρκεια το λεπτό

χρέωση ανα δευτερόλεπτο, με ελάχιστη διάρκεια το λεπτό

Έτσι ακριβώς, ελάχιστη 1 λεπτό και μετά ανά δευτερόλεπτο όπως όλα τα συμβόλαια !

Γιατι δεν μπορούμε να κανουμε αλλαγη προγράμματος ηλεκτρονικά μεσω myWind που εχει και καλύτερες τιμές? Ακομα και στο 1260 που καλεσα για αλλαγη προγράμματος δεν εχουν τις ιδιες τιμες με τις online προσφορες τους :(

Όσο δεν δίνουν τις προνομιακές αυτές τιμές και στους ΠΑΛΙΟΎΣ ΣΥΝΔΡΟΜΗΤΕΣ θα αλλάζω εταιρεία κάθε χρόνο!ήδη μετά από 20 χρόνια έφυγα από wind για βοντα γιατί μου έδωσε το red 35 ευρώ σε οικογενειακό πακέτο.

Κι εγω μετα απο 15 χρονια στην cosmote, την κανω με ελαφρά ...

Οι τέσσεροι τροχοί κινούν το σώμα, οι δύο την ψυχή.

Κι εγω μετα απο 15 χρονια στην cosmote, την κανω με ελαφρά ...

Κάθε χρόνο θα αλλάζω εταιρία πλέον.αφού τωρα δεν μένεις ούτε λεπτό χωρίς σήμα στην αλλαγή δεν με ενδιαφέρει να.παραμείνω στην εταιρεία που με.γράφει κανονικά.και του χρόνου θα φύγω και από την βοντα αν μου κανει τα ίδια!

Κάθε χρόνο θα αλλάζω εταιρία πλέον.αφού τωρα δεν μένεις ούτε λεπτό χωρίς σήμα στην αλλαγή δεν με ενδιαφέρει να.παραμείνω στην εταιρεία που με.γράφει κανονικά.και του χρόνου θα φύγω και από την βοντα αν μου κανει τα ίδια!

Ετσι ακριβως.

Οι τέσσεροι τροχοί κινούν το σώμα, οι δύο την ψυχή.

Υπάρχει κάποιος αριθμός τηλεφώνου με το τμήμα συμβολαίων της Wind?

Για τα κεντρικά εννοώ και όχι για κάποιους εξωτερικούς συνεργάτες που έχουν στο site.

Θέλω για δυο νούμερα σε οικογενειακό να δούμε τι θα μας πούνε.

Υπάρχει κάποιος αριθμός τηλεφώνου με το τμήμα συμβολαίων της Wind?

Για τα κεντρικά εννοώ και όχι για κάποιους εξωτερικούς συνεργάτες που έχουν στο site.

Θέλω για δυο νούμερα σε οικογενειακό να δούμε τι θα μας πούνε.

Αν εχεις wind 1260 απο το κινητο σου. και ζητας το τμημα προσφορωνΑν δεν εχεις μπες στο site της wind και συμπληρωσε την φορμα ενδιαφεροντος και θα σε παρουν αυτοι.

ΔΗΜΗΤΡΗΣ

Αν εχεις wind 1260 απο το κινητο σου. και ζητας το τμημα προσφορωνΑν δεν εχεις μπες στο site της wind και συμπληρωσε την φορμα ενδιαφεροντος και θα σε παρουν αυτοι.

Ευχαριστώ για την απάντηση.

Sorry για το Off κι εγώ, αλλά στα περισσότερα windows phone, όπως πχ, το 920 που έχω εγώ, δεν λειτουργεί....

:(:mad::(:X

Sorry για το Off κι εγώ, αλλά στα περισσότερα windows phone, όπως πχ, το 920 που έχω εγώ, δεν λειτουργεί....

:(:mad::(:X

Είχα το Lumia 800 και λειτουργούσε άψογα σε μένα.

Σήμερα μου τηλεφωνήσανε από Wind και μου κάνανε προσφορα συνδυαστικό,σταθερό με απεριόριστα Ελλάδα και εξωτερικό+

internet μαζί με το W το νέο πρόγραμμα για κινητά στα 58 euro μαζί τελική τιμή με όλα μέσα.

Δώρο μια ταμπλέτα TREVI 7c4 και τα τέλη ενεργοποίησης του σταθερού.

Για 18 μήνες................Καλο ακούγεται.

Είχα το Lumia 800 και λειτουργούσε άψογα σε μένα.

Σήμερα μου τηλεφωνήσανε από Wind και μου κάνανε προσφορα συνδυαστικό,σταθερό με απεριόριστα Ελλάδα και εξωτερικό+

internet μαζί με το W το νέο πρόγραμμα για κινητά στα 58 euro μαζί τελική τιμή με όλα μέσα.

Δώρο μια ταμπλέτα TREVI 7c4 και τα τέλη ενεργοποίησης του σταθερού.

Για 18 μήνες................Καλο ακούγεται.

τί ταμπλέτα θα είναι αυτή ένας θεός ξέρει... βέβαια ζήτα γρπτά την προσφορά μην σε κάνουν γύφτο μετά με την ταμπλέτα!

18 μήνες δέσμευσης είναι ξεκάθαρη "αυτοκτονία" (μιλώντας για συμβόλαια και ιδιώτη) εκτός κι αν μιλάμε για σούπερ ντούπερ wow πακέτα που φυσικά δεν πρόκειτε ποτέ να υπάρξουν.

τί ταμπλέτα θα είναι αυτή ένας θεός ξέρει... βέβαια ζήτα γρπτά την προσφορά μην σε κάνουν γύφτο μετά με την ταμπλέτα!

Όλα χαρτί και καλαμάρι αν το αποφασίσω.

18 μήνες δέσμευσης είναι ξεκάθαρη "αυτοκτονία" (μιλώντας για συμβόλαια και ιδιώτη) εκτός κι αν μιλάμε για σούπερ ντούπερ wow πακέτα που φυσικά δεν πρόκειτε ποτέ να υπάρξουν.

Βασικά είναι σα να λέμε 33 euro για το W και 25 για το σταθερό.Στο σταθερό έτσι και αλλιώς τόσο δίνω και από την άλλη το W έχει 44 με φόρους μέσα από online προσφορα και μου κόβουνε αλλα 11......Not bad.

Από την άλλη δε μου χρειάζεται τόση ομιλία....κοπήκανε τα τηλεφωνα για χαβαλέ......ο κόσμος δε τα σηκώνει πλέον γιατί δεν έχει πολύ όρεξη για τους γνωστούς λόγους :(

παιδιά να ρωτήσω, πριν 2 μήνες περίπου έκανα ανανέωση στο Wind to all 50, αν πάω στο W τώρα θα έχω κάποιο πρόβλημα;

Εννοώ θα ισχύουν κανονικά η επιδότηση και η μείωση/έκπτωση στο πάγιο που έχω; θα έχω κάποια άλλη χρέωση;

Είμαι ακριβώς στην ίδια κατάσταση. Δυστυχώς μου είπαν ότι η τιμή 39.90 ισχύει μόνο για νέες συνδέσεις. Αν μεταφερθώ τώρα από το 50 στο W το πάγιο θα πάει από τα 49.90 στα 50. Αυτό μπορεί να φαίνεται ελάχιστο αλλά αλλάζει ο φόρος και η τελική τιμή βγαίνει από 54 στα 57. Οι εκτώσεις που είχα θα μεταφερθούν κανονικά στο νέο πρόγραμμα. Εγώ πάντως αποφάσισα να μην κάνω την αλλαγή.

Ειδα την διαφημιση για το προγραμμα W και προς στιγμη νομιζα οτι δινει απεριοριστη ομιλια sms και ιντερνετ.

Μετα προσεξα την 'Πολιτικη Ορθης Χρησης' αρα ΔΕΝ ειναι απεριοριστα!

Υπαρχει αραγε σημερα προγραμμα που να δινει ΟΝΤΩΣ απεριοριστα σε ομιλια και ιντερνετ?

Και οταν μιλαμε απεριοριστα, να εννοουμε απεριοριστα!!!

(Για κινητη τηλεφωνια, οχι σταθερη)

Ειδα την διαφημιση για το προγραμμα W και προς στιγμη νομιζα οτι δινει απεριοριστη ομιλια sms και ιντερνετ.

Μετα προσεξα την 'Πολιτικη Ορθης Χρησης' αρα ΔΕΝ ειναι απεριοριστα!

Υπαρχει αραγε σημερα προγραμμα που να δινει ΟΝΤΩΣ απεριοριστα σε ομιλια και ιντερνετ?

Και οταν μιλαμε απεριοριστα, να εννοουμε απεριοριστα!!!

(Για κινητη τηλεφωνια, οχι σταθερη)

Όχι, δεν υπάρχει. Όλα τα συμβόλαια και των τριών εταιρειών έχουν πολιτική ορθή χρήσης.

Όχι, δεν υπάρχει. Όλα τα συμβόλαια και των τριών εταιρειών έχουν πολιτική ορθή χρήσης.

Το περιμενα να σου πω την αληθεια αλλα ειπα μηπως και αξιωθηκε κανεις να δωσει απεριοριστα στο λαο :)

Το περιμενα να σου πω την αληθεια αλλα ειπα μηπως και αξιωθηκε κανεις να δωσει απεριοριστα στο λαο :)

Έβγαλε πρόγραμμα η Vodafone με 10.000 λεπτά ομιλίας, αλλά κάνει 200 ευρα

Έβγαλε πρόγραμμα η Vodafone με 10.000 λεπτά ομιλίας, αλλά κάνει 200 ευρα

Ο μήνας των 30 ημερών έχεςι 43200 λεπτά

Για ορισμένους δεν φτάνουν τα 10000 , απορώ δεν κοιμούνται καθόλου ....

Ακριβώς απλά πιστεύω το W της Wind έχει τις περισσότερες παροχές και την καλύτερη τιμή από όλο τον ανταγωνισμό

Ακριβώς απλά πιστεύω το W της Wind έχει τις περισσότερες παροχές και την καλύτερη τιμή από όλο τον ανταγωνισμό

Μπορεί να'χει χαμηλότερη τιμή εν συγκρίσει με άλλα, παρόμοια προγράμματα, ωστόσο δε παύει να μην είναι απεριόριστο. Προσωπικά, θα "έκλεινα τα μάτια" στα λεπτά, αλλά στα μηνύματα που μετά βίας δεν ξεπερνάω τα 1200 και στα mb, θα είχα ενστάσεις ως προς την έννοια του απεριόριστου.

Παιδια καλημερα. οποιος ενδιαφερεται για ολοκληρομενο πακετο(μαζι με το σπιτι), δινει προσφορα η wind το:WIND ONE XL μονο με 48 και κατι ευρο....:http://www.wind.gr/gr/gia-ton-idioti/ola-mazi/wind-one/wind-one-xl/?planID=1297 Edited by harley5
[sIGPIC][/sIGPIC]

Παιδια καλημερα. οποιος ενδιαφερεται για ολοκληρομενο πακετο(μαζι με το σπιτι), δινει προσφορα η wind το:WIND ONE XL μονο με 48 και κατι ευρο....:http://www.wind.gr/gr/gia-ton-idioti/ola-mazi/wind-one/wind-one-xl/?planID=1297

Η τιμή που βλέπω είναι 60 ευρώ. Γιατί;

Παιδια καλημερα. οποιος ενδιαφερεται για ολοκληρομενο πακετο(μαζι με το σπιτι), δινει προσφορα η wind το:WIND ONE XL μονο με 48 και κατι ευρο....:http://www.wind.gr/gr/gia-ton-idioti/ola-mazi/wind-one/wind-one-xl/?planID=1297

Η τιμή που βλέπω είναι 60 ευρώ. Γιατί;

48 και κάτι = 60

Συμπέρασμα κάτι= 12 ευρώ.

• The title was changed to Nova: Τα πάντα για τα συμβόλαια, επιδοτήσεις, προγράμματα, χρεώσεις κλπ