okourkoulos Δημ. March 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2013 Και εμένα με ενδιαφέρει αυτό γιατί είμαι σε σχετικά χαμηλό πρόγραμμα το οποίο θέλω να τι διατηρήσω αλλά με ενδιαφέρει πολύ να διαπραγματευτώ τα mb/μήνα τα οποία είναι πολύ λίγα αυτή τη στιγμή............. Το ίδιο κι εγώ Παράθεση make love not work Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SpyrosR Δημ. March 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2013 Παιδιά καλησπέρα.:) Όσοι από εσάς παραπάνω κάνατε άιτηση φορητότητας και σας πήραν από Wind και λέτε δέχτηκαν τις απαιτήσεις σας,αν μπορείτε ενημερώστε για το πάγιο που είχατε και για απαιτήσεις που έγιναν αποδεκτές.... Οχι τίποτα άλλο απλά να έχουμε και εμείς αναλογικά μια ιδέα του τι μπορούμε να περιμένουμε,γιατί πολύ απλά οι επιδοτήσεις είναι αν μη τι άλλο απογοητευτικές πλέον και μόνο μέσω φορητότητας κλπ μπορούμε να διεκδικήσουμε κάτι καλύτερο. :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
npapagri Δημ. March 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2013 απο εχθες ειμαι κι εγω στην wind με φορητοτητα απο τη vodafone. εκανα online αιτηση και τριτη υπεγραψα, τεταρτη εγινε η αλλαγη χωρις καποια αντιπροσφορα απο βοντα. η ερωτηση μου ειναι οι εξης. ποια νουμερα υπαρχουν στην wind για ενημερωση υπολοιπου χρονου/mb/μηνυματων ? σιγουρα θα εχει ξαναειπωθει αλλα ειναι δυσκολο να ψαξω 400 και σελιδες. ισως αν υπαρχει δυνατοτητα να εμπαιναν στην πρωτη σελιδαοπως σε αλλα θεματα. να συμπληρωσω οτι εκανα συμβολαιο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DeathAngel Δημ. March 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 15, 2013 απο εχθες ειμαι κι εγω στην wind με φορητοτητα απο τη vodafone. εκανα online αιτηση και τριτη υπεγραψα, τεταρτη εγινε η αλλαγη χωρις καποια αντιπροσφορα απο βοντα. η ερωτηση μου ειναι οι εξης. ποια νουμερα υπαρχουν στην wind για ενημερωση υπολοιπου χρονου/mb/μηνυματων ? σιγουρα θα εχει ξαναειπωθει αλλα ειναι δυσκολο να ψαξω 400 και σελιδες. ισως αν υπαρχει δυνατοτητα να εμπαιναν στην πρωτη σελιδαοπως σε αλλα θεματα. να συμπληρωσω οτι εκανα συμβολαιο. 1270 :-) 10 χαρακτήρες Παράθεση Όλα καλά. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ael1964 Δημ. March 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2013 Εγώ έχω τα Βbest Flexy 200 (επαγγελματικά δυο νούμερα) και μετά την αίτηση φορητότητας που έκανα στην Cosmote, πήρα 40% έκπτωση στα πάγια (22.5 ευρώ πλήρωνα τον πρώτο χρόνο από 30 ευρώ που ήταν η κανονική τιμή) και 1GB δωρεάν Internet. Πολύ καλά θα έλεγα, γιατί εμένα με ενδιέφερε να ρίξω το κόστος και να έχω και Internet. Παράθεση Hello moto....! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nucleogenesis Δημ. March 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2013 κοιταξα στο site της wind τα συμβολαια wind to all και πραγματικά απόρησα γιατι ειναι τοσο ακριβά σε σχεση με το free2go.. το wind to all που με ενδιαφέρει εχει πάγιο 50Ε (35Ε χωρις συσκευή) ενω τα ιδια μπορώ να τα εχω στο free2go με 20Ε (600' Απο bonus ανέωσης, 400' απο 2 πακέτα talk2all, 1GB internet απο πακέτο, και 130 σμς απο πακέτο) Παράθεση Porphyrion - Electronic music Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios Δημ. March 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2013 κοιταξα στο site της wind τα συμβολαια wind to all και πραγματικά απόρησα γιατι ειναι τοσο ακριβά σε σχεση με το free2go.. το wind to all που με ενδιαφέρει εχει πάγιο 50Ε (35Ε χωρις συσκευή) ενω τα ιδια μπορώ να τα εχω στο free2go με 20Ε (600' Απο bonus ανέωσης, 400' απο 2 πακέτα talk2all, 1GB internet απο πακέτο, και 130 σμς απο πακέτο) Ναι αλλά στο F2G η ελάχιστη κλήση είναι 3 λεπτά και αυτό κάπιους δεν τους συμφέρει . Αν κάνεις πολλές μικρές κλήσεις , σε συμφέρει το συμβόλαιο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
npapagri Δημ. March 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2013 1270 :-) 10 χαρακτήρες πολυ λιγες επιλογες εχει η wind σε σχεση με τους αλλους. η μεταφορα της γραμμης μου εγινε την τεταρτη. δοκιμασα πριν λιγο και μου ειπε το 1270 οτι τα εχω ολα φουλ μεχρι 16 απριλιου. δινουν μερες δωρο ή δεν δουλευει καν το ενημερωτικο ? ευχαριστω για την ενημερωση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fuorigioco1981 Δημ. March 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2013 ξερει κανενας ποια ταμπλετ δινει η wind?ειτε μεσω αναβαθμισης ειτε κατευθειαν αγορα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
clio1400 Δημ. March 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2013 ξερει κανενας ποια ταμπλετ δινει η wind?ειτε μεσω αναβαθμισης ειτε κατευθειαν αγορα. Κοίτα εδώ στο φυλλάδιο σελίδα 28-29 http://www.wind.com.gr/gr/wind/katastimata-wind/fulladio-katastimaton-wind/fulladio-katastimaton-wind-detail/?pdfID=105 Παράθεση Samsung Galaxy S7 Edge 32GB Titanium Silver Φιλικά, Σταύρος :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fuorigioco1981 Δημ. March 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2013 Κοίτα εδώ στο φυλλάδιο σελίδα 28-29 http://www.wind.com.gr/gr/wind/katastimata-wind/fulladio-katastimaton-wind/fulladio-katastimaton-wind-detail/?pdfID=105 Λέω όταν κάνω αίτηση φορητότητας αν με πάρουν από wind να.ζητήσω κανένα φτηνό ταμπλετ.αρκετά τους ανεχτηκα τόσα χρόνια χωρίς να ζητήσω τίποτα. Ξέρετε αν πχ μου αφήσουν το ταμπλετ ας πουμε 120 ευρώ αυτά μπαίνουν άτοκα όπως λέει σε δώδεκα μήνες στον λογαριασμό; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
humanoid Δημ. March 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2013 Ναι αλλά στο F2G η ελάχιστη κλήση είναι 3 λεπτά και αυτό κάπιους δεν τους συμφέρει . Αν κάνεις πολλές μικρές κλήσεις , σε συμφέρει το συμβόλαιο Ακριβώς ;) Πάντως σε σχέση με τη Voda που ήμουν πριν, αυτή τη στιγμή εξοικονομώ σχεδόν τα μισά χρήματα, οπότε δεν το συζητάω. Ακόμη και με συμβόλαιο οι χρεώσεις της Wind είναι οι χαμηλότερες που υπάρχουν εκεί έξω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iznodur Δημ. March 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2013 ήμουν πολλά χρόνια με Cosmote, με το πάγιο που πληρώνεις 25 ευρώ και έχεις απεριόριστα προς cosmote και λίγο χρόνο προς άλλους. Το βαρέθηκα, έβαλα το F2G και από κει και έπειτα δεν έχω περάσει το 10άρικο ποτέ, αν και τώρα τελευταία σκέφτομαι αυτό της Wind με τα 35 ευρώ που σου δίνει 1000 λεπτά, λόγω του 1GB ίντερνετ. Παράθεση ck Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fuorigioco1981 Δημ. March 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2013 ήμουν πολλά χρόνια με Cosmote, με το πάγιο που πληρώνεις 25 ευρώ και έχεις απεριόριστα προς cosmote και λίγο χρόνο προς άλλους. Το βαρέθηκα, έβαλα το F2G και από κει και έπειτα δεν έχω περάσει το 10άρικο ποτέ, αν και τώρα τελευταία σκέφτομαι αυτό της Wind με τα 35 ευρώ που σου δίνει 1000 λεπτά, λόγω του 1GB ίντερνετ.απο f2g αν γυρισεις σε συμβολαιο αυτο το 35αρι που ειναι μονο για ονλαιν μεταφορα απο ΑΛΛΗ εταιρια ομως στο δινει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iznodur Δημ. March 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2013 απο f2g αν γυρισεις σε συμβολαιο αυτο το 35αρι που ειναι μονο για ονλαιν μεταφορα απο ΑΛΛΗ εταιρια ομως στο δινει? Νομίζω πως στο δίνει Παράθεση ck Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Diplomat Δημ. March 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2013 Το 35αρι ειναι τελικη τιμη ή εχει και καποιο φορο επιπλεον? Παράθεση A man is walking home one dark night in Belfast. Suddenly a figure with a gun moves out of the shadows and says: "What religion are you?" The fellow replies "I'm an atheist", to which the gunman replies, "Yeah, but a catholic or protestant atheist?" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios Δημ. March 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2013 Το 35αρι ειναι τελικη τιμη ή εχει και καποιο φορο επιπλεον? + 12% τέλος κινητής τηλεφωνία = 39,20 ( αν περάσει τα 60,5 ευρώ , θα έχει 15% ) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tethys Δημ. March 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2013 ήμουν πολλά χρόνια με Cosmote, με το πάγιο που πληρώνεις 25 ευρώ και έχεις απεριόριστα προς cosmote και λίγο χρόνο προς άλλους. Το βαρέθηκα, έβαλα το F2G και από κει και έπειτα δεν έχω περάσει το 10άρικο ποτέ, αν και τώρα τελευταία σκέφτομαι αυτό της Wind με τα 35 ευρώ που σου δίνει 1000 λεπτά, λόγω του 1GB ίντερνετ. Συμφέρει αν πραγματοποιείς πολλές και μικρής διάρκειας κλήσεις. Εμένα μου έχει λύσει τα χέρια ;) Μιλάω αβέρτα χωρίς να το σκέφτομαι... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
angelique_dim Δημ. March 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2013 ήμουν πολλά χρόνια με Cosmote, με το πάγιο που πληρώνεις 25 ευρώ και έχεις απεριόριστα προς cosmote και λίγο χρόνο προς άλλους. Το βαρέθηκα, έβαλα το F2G και από κει και έπειτα δεν έχω περάσει το 10άρικο ποτέ, αν και τώρα τελευταία σκέφτομαι αυτό της Wind με τα 35 ευρώ που σου δίνει 1000 λεπτά, λόγω του 1GB ίντερνετ. αυτό είναι ιδανικό πρόγραμμα για ατελείωτο μπλα-μπλα...Πάντως και το F2G σου δίνει 1GB, με 5 ευρώ απο αυτά που σου έχουν μείνει στην κάρτα απο την ανανέωση του χρόνου ομιλίας;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tech_geek Δημ. March 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2013 Σωστό, αυτή την στιγμή νομίζω το συμβόλαιο με τα 35 ευρώ και το F2G στα καρτοκινητά παίζουν χωρίς αντίπαλο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sv2evs Δημ. March 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2013 καλησπέρα.Σε λίγες μέρες ενεργοποιείται η επιδότηση μου στο wind xs και θέλω να την λάβω σε μείωση παγίου. Αυτό θα γίνει από τον επόμενο μήνα λογικά, σωστά ; υ.γ ελπίζω να είναι κάποιο αξιοσέβαστο ποσό και όχι 50-60 ευρώ γιατί έχω και double play μαζί, αλλιώς έφυγα για κάρτα. Παράθεση Όλα για την αναπηρία Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kapodistrias Δημ. March 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2013 (edited) Καλησπέρα, ξέρει κανείς κάνα τηλέφωνο για ανανέωση συμβολαίου χωρίς χρέωση; Μπορώ μέσω τηλεφώνου να την κάνω με συσκευή; Thanks. Update: άκυρο τελικά με πήραν τηλέφωνο με τη συμπλήρωση της αντίστοιχης φόρμας. Edited March 29, 2013 by kapodistrias Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anergos13 Δημ. March 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2013 Aνανεωση συμβολαιου wind M το παλιο με 50Ε παγιο τελικη τιμη. Μου εδιναν 55Ε επιδοτηση περσι 110Ε.(στο παγιο) Εχω σταθερο wind. Εκανα απο site vodafone αιτηση για φορητοτητα. Την επομενη εσκασε τηλ απο wind...χωρις πολλα πολλα πηρα 225Ε + 120Ε λογω σταθερου. Τελικη τιμη με φορους το μηνα 21,3Ε. Απο μονη της η κοπελα μου προτεινε να δει και για εκπτωση για το σταθερο αλλα ειναι νεο το νουμερο και εχω ηδη εκπτωση αλλα μου ειπε σε 2 μηνες που κλεινει ο χρονος να παρω τηλ για νεα εκπτωση. Πιστευω να βοηθησα.... Παράθεση 🔷 Samsung S22 Ultra & Samsung tab 7🔷 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fuorigioco1981 Δημ. March 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2013 Aνανεωση συμβολαιου wind M το παλιο με 50Ε παγιο τελικη τιμη. Μου εδιναν 55Ε επιδοτηση περσι 110Ε.(στο παγιο) Εχω σταθερο wind. Εκανα απο site vodafone αιτηση για φορητοτητα. Την επομενη εσκασε τηλ απο wind...χωρις πολλα πολλα πηρα 225Ε + 120Ε λογω σταθερου. Τελικη τιμη με φορους το μηνα 21,3Ε. Απο μονη της η κοπελα μου προτεινε να δει και για εκπτωση για το σταθερο αλλα ειναι νεο το νουμερο και εχω ηδη εκπτωση αλλα μου ειπε σε 2 μηνες που κλεινει ο χρονος να παρω τηλ για νεα εκπτωση. Πιστευω να βοηθησα.... οταν λες 225+120 εννοεις και για αγορα κινητου?η μειωση στο παγιο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anergos13 Δημ. March 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2013 οταν λες 225+120 εννοεις και για αγορα κινητου?η μειωση στο παγιο? Παντα για εκπτωση παγιου και μονο. Παράθεση 🔷 Samsung S22 Ultra & Samsung tab 7🔷 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts