ilka71 Δημ. April 18, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2011 (edited) εγω τσαντιστηκα γιατι η ενημερωση για προβλημα γινοταν ΜΕΤΑ την χρεωση της κλησης!!!!!ξεφτιλισμενοι εκει στην wind!!!!!!!!! και δεν ειναι η πρωτη φορα που το κανουνε! Edited April 18, 2011 by ilka71 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soublaki-3 Δημ. April 18, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2011 Να τους στείλεις email να σου πιστώσουν το ποσό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sv2evs Δημ. April 18, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2011 μία αθώα ερώτηση στους 3 προλαλήσαντες χωρίς καμία διάθεση ειρωνίας. με μπέρδεψαν λίγο οι τοποθετήσεις σας. θα ήθελα να διευκρινίσετε αν διαφωνείτε με το γεγονός ότι οι υπάλληλοι της Wind κάνουν απεργία-αποκλεισμό των κτιρίων της για τον χ ψ λόγο και αίτημα οπότε φωτιά να τους κάψει κτλ κτλ ή αν συμφωνείτε μαζί τους οπότε καλώς δεν λειτουργούν τα τμήματα customer care... διαφωνώ στη μη ενημέρωση ότι κάνουν απεργία. εξάλλου δεν είναι δύσκολο να το βάλουν στο site τους (έστω). Παράθεση Όλα για την αναπηρία Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soublaki-3 Δημ. April 18, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2011 Στο apergies.gr δεν γράφει τίποτα για απεργία πάντως. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mrsaccess Δημ. April 19, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2011 Μια από τα ίδια και σήμερα; :mad: Η απεργία δεν είναι δικαιολογία, η διοίκηση της εταιρείας οφείλει να τη διαχειρίζεται έτσι ώστε να μην υπάρχουν δυσαρεστημένοι εργαζόμενοι και απεργίες. Παράθεση σας αρέσει το linux; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ret4rt Δημ. April 26, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2011 Καλησπέρα! Θα ήθελα να ρωτήσω αν γίνεται να αλλάξεις πρόγραμμα συμβολαίου πριν το τέλος του 12μηνού. π.χ. Με ενεργοποίηση σήμερα ενός νέου συμβολαίου Wind Medium μετά από πόσο καιρό μπορώ να αλλάξω σε Wind Small όταν το συμβόλαιο μου είναι 12μηνό; Επίσης υπάρχει κανένας τρόπος να ενημερωνόμαστε για τις τιμές των κινητών της Wind εκτός από τα καταστήματα και τα φυλλάδια της που πολλές φορές δεν είναι ενημερωμένα; Ευχαριστώ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rodriguez Δημ. April 27, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2011 Καλησπέρα! Θα ήθελα να ρωτήσω αν γίνεται να αλλάξεις πρόγραμμα συμβολαίου πριν το τέλος του 12μηνού. π.χ. Με ενεργοποίηση σήμερα ενός νέου συμβολαίου Wind Medium μετά από πόσο καιρό μπορώ να αλλάξω σε Wind Small όταν το συμβόλαιο μου είναι 12μηνό; Επίσης υπάρχει κανένας τρόπος να ενημερωνόμαστε για τις τιμές των κινητών της Wind εκτός από τα καταστήματα και τα φυλλάδια της που πολλές φορές δεν είναι ενημερωμένα; Ευχαριστώ! Πιστεύω θα παίζει κάποιο ρόλο αν θες να πας προς τα πάνω (σε μεγαλύτερο πρόγραμμα εννοώ) ή προς τα κάτω (σε φθηνότερο πρόγραμμα). Το μεγαλύτερο λογικά το επιτρέπουν. Αλλά δεν είμαι σίγουρος. Παράθεση Ζητείται άτομο με πρόγραμμα cosmote gigamax unlimited για να του δίνω €10 τον μήνα για να αποκτήσω 1 extra sim στο συμβόλαιό του Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. April 27, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2011 Προς τα πάνω πας όποτε θες. Προς τα κάτω έχει κάποια χρέωση σίγουρα. Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stixima Δημ. April 27, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2011 Εχω κανει μεταφορα 1 γραμμης απο vodafone -> wind online. Τωρα ηρθε το συμβολαιο και η καρτα σιμ με την κουριερ και παρατηρησα οτι στην υπηρεσια "αναλυτικος λογ/σμος" εχουν επιλεξει το "ΟΧΙ". Υπαρχει καποιο λινκ να βλεπω online αφου εκδοθεί ο λογ/σμος που εχω τηλεφωνησει κλπ (οπως εχει η vodafone δηλ) ή μονο σε εντυπη μορφη ειναι διαθεσιμη αυτη η υπηρεσια; Παράθεση http://www.danasoft.com/sig/grlansin.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manosn2 Δημ. April 27, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2011 Καλησπέρα! Θα ήθελα να ρωτήσω αν γίνεται να αλλάξεις πρόγραμμα συμβολαίου πριν το τέλος του 12μηνού. π.χ. Με ενεργοποίηση σήμερα ενός νέου συμβολαίου Wind Medium μετά από πόσο καιρό μπορώ να αλλάξω σε Wind Small όταν το συμβόλαιο μου είναι 12μηνό; Επίσης υπάρχει κανένας τρόπος να ενημερωνόμαστε για τις τιμές των κινητών της Wind εκτός από τα καταστήματα και τα φυλλάδια της που πολλές φορές δεν είναι ενημερωμένα; Ευχαριστώ! Αν δεν κλεισεις 12μηνο δε μπορεις να πας προς τα κατω. Παράθεση ΜΑΘΕ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΡΩΤΟΥΣ!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anergos13 Δημ. April 28, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2011 Εχω κανει μεταφορα 1 γραμμης απο vodafone -> wind online. Τωρα ηρθε το συμβολαιο και η καρτα σιμ με την κουριερ και παρατηρησα οτι στην υπηρεσια "αναλυτικος λογ/σμος" εχουν επιλεξει το "ΟΧΙ". Υπαρχει καποιο λινκ να βλεπω online αφου εκδοθεί ο λογ/σμος που εχω τηλεφωνησει κλπ (οπως εχει η vodafone δηλ) ή μονο σε εντυπη μορφη ειναι διαθεσιμη αυτη η υπηρεσια; Ενεργοποιησε το e-bill και θα εχεις αυτο που ζητας.:rolleyes: https://ebill.wind.com.gr/ebpp/admin/login.html?lang=el Παράθεση 🔷 Samsung S22 Ultra & Samsung tab 7🔷 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios Δημ. April 29, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2011 Καταργείτε από αύριο 30/04/2011 το Πρόγραμμα AVANTAGE ( δεν θα προστίθεντε νέοι πόντοι ) ΠΡΟΣΟΧΗ : Εξαργύρωση πόντων μέχρι 31/05/2011 Ακούστε από Δευτέρα το σύνολο των πόντων σας και εξαργυρώστε τους. ΠΗΓΗ: http://www.wind.com.gr/Left-Menu/Κινητή/Για-τον-Ιδιώτη/Προγράμματα-Ανταμοιβής-Συνδρομητών-Συμβολαίου/Avantage.aspx Το πρόγραμμα πιστότητας Avantage καταργείται την 01/06/2011. Από τη δημιουργία του το 2001, το Avantage διέγραψε μία αξιοσήμαντη πορεία στο χώρο των προγραμμάτων πιστότητας και κατάφερε να καθιερωθεί ως το πιο επιτυχημένο στην αγορά κινητής τηλεφωνίας, δίνοντας στα μέλη του πλούσια δώρα σε προϊόντα και υπηρεσίες. Τα μέλη Avantage θα εξακολουθούν να έχουν τη δυνατότητα συλλογής πόντων ως και τις 30.04.2011. Οι πόντοι που θα έχουν συγκεντρωθεί μέχρι την προαναφερθείσα ημερομηνία θα μπορούν να εξαργυρωθούν ως και την 31.05.2011. Η WIND πολύ σύντομα θα προσφέρει ένα ανανεωμένο πρόγραμμα πιστότητας προς αντικατάσταση του Avantage, με στόχο την ακόμα πιο άμεση ανταπόκριση στις ανάγκες των συνδρομητών της. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rodriguez Δημ. April 29, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2011 Το avantage είναι το γνωστό wind club με τους πόντους ή είναι άλλο πράγμα;; Ισχύει για καρτοκινητά wind (f2g κλπ.) ή μόνο για συμβόλαια Βασίλειε; Μήπως ξέρεις; Ευχαριστώ Παράθεση Ζητείται άτομο με πρόγραμμα cosmote gigamax unlimited για να του δίνω €10 τον μήνα για να αποκτήσω 1 extra sim στο συμβόλαιό του Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elias_ps Δημ. April 29, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2011 Ναι το avantage είναι το αντίστοιχο win club των συμβολαίων. Άντε βλέπω σύντομα και κατάργηση του WIN Club για τα καρτοκινητα. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
special_one Δημ. April 29, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2011 Παιδια ξερετε σε ποια αλλα καταστηματα-εκτος απο wind-μπορω να χρησιμοποιησω την επιδοτηση μου? γιατι της wind υστερουν πολυ σε ποικιλια Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sv2evs Δημ. April 30, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 30, 2011 Η WIND πολύ σύντομα θα προσφέρει ένα ανανεωμένο πρόγραμμα πιστότητας προς αντικατάσταση του Avantage, με στόχο την ακόμα πιο άμεση ανταπόκριση στις ανάγκες των συνδρομητών της. δηλαδή, τι να περιμένουμε ? κάτι παρόμοιο αλλά ανανεωμένο ?;) Παράθεση Όλα για την αναπηρία Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andrebreton Δημ. April 30, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 30, 2011 Επειδή δε μπορώ να το βρω...υπάρχει πλεον κάποια επιπρόσθετη υπηρεσια για "δωρεαν" χρονο σε αριθμους WIND σε καποιο συμβόλαιο ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. April 30, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 30, 2011 (edited) εχετε παρατηρησει οτι τις τελευταιες μερες το σημα του απλου G ειναι 3G?και το τριτης γενιας παρεμεινε H.μιλαω για htc κινητα βλακεια ειπα παλι φαινεται το σκετο G Edited April 30, 2011 by ilka71 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kapodistrias Δημ. May 3, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2011 Καλησπέρα, εαν δεν παώ να ανανεώσω το συμβολαίο μου τι γίνεται; Παραμένω με το ίδιο πρόγραμμα και μπορώ να φύγω όποτε θέλω; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mobile_32 Δημ. May 3, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2011 Μόλις είδα στο site της wind ότι σύντομα θα φέρει το iphone 4 http://www.wind.com.gr/TopMenu/%CA%E1%F4%E1%F3%F4%DE%EC%E1%F4%E1/iPhone-4.aspx (για αυτό η vodafone κάνει προσφορές για το iphone 4 16GB) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
achillesgk Δημ. May 4, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2011 Τελευταία φορά που πήρα κινητό με επιδότηση 90 ευρώ ήταν στις 29/03/2010 . Φέτος είπα να πάω cosmote. Κάνω αίτηση φορητότητας 18.04.2011( αφού είχε ανοίξει η επιδότηση στη wind και είχε περάσει ένας χρόνος από την τελευταία μου επιδότηση). Σήμερα ήρθε ένα χαρτί από τη Wind να πληρώσω 51 ευρώ ως μη αποβεσθείσα επιδότηση. Αντί να μας χρωστάνε από το τελευταίο πάγιο που πάντα είναι προπληρωμένο μασ ζητάνε κίολας? Πως πρέπει να κινηθώ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sv2evs Δημ. May 4, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2011 Τελευταία φορά που πήρα κινητό με επιδότηση 90 ευρώ ήταν στις 29/03/2010 . Φέτος είπα να πάω cosmote. Κάνω αίτηση φορητότητας 18.04.2011( αφού είχε ανοίξει η επιδότηση στη wind και είχε περάσει ένας χρόνος από την τελευταία μου επιδότηση). Σήμερα ήρθε ένα χαρτί από τη Wind να πληρώσω 51 ευρώ ως μη αποβεσθείσα επιδότηση. Αντί να μας χρωστάνε από το τελευταίο πάγιο που πάντα είναι προπληρωμένο μασ ζητάνε κίολας? Πως πρέπει να κινηθώ; Τι βλέπεις στην ανάλυση λογαριασμού ? Δεν γράφει γιατί στα χρεώνει αυτά ? Παράθεση Όλα για την αναπηρία Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stixima Δημ. May 4, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2011 Καλησπέρα, μόλις μεταφέρθηκε η γραμμή μου από vodafone -> Wind στο πρόγραμμα WIND to All 250. Μπορεί κάποιος να μου πει που στέλνω μνμ για: 1) Να ενημερωνομαι ποσα λεπτα ομιλιας εχω διαθεσιμα, 2) Να ενεργοποιησω την υπηρεσια που οταν εχω κλειστο το κινητο να μου ερχεται sms. Παράθεση http://www.danasoft.com/sig/grlansin.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sv2evs Δημ. May 4, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2011 Καλησπέρα, μόλις μεταφέρθηκε η γραμμή μου από vodafone -> Wind στο πρόγραμμα WIND to All 250. Μπορεί κάποιος να μου πει που στέλνω μνμ για: 1) Να ενημερωνομαι ποσα λεπτα ομιλιας εχω διαθεσιμα, 2) Να ενεργοποιησω την υπηρεσια που οταν εχω κλειστο το κινητο να μου ερχεται sms. 2.Υπηρεσία ειδοποίησης κλήσεων 1. Στο δικό μου πρόγραμμα (wind xxs) στέλνω προς 1212 κενό sms. Δεν ξέρω αν λειτουργεί με το ίδιο μήνυμα. Παράθεση Όλα για την αναπηρία Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stixima Δημ. May 4, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2011 2.Υπηρεσία ειδοποίησης κλήσεων 1. Στο δικό μου πρόγραμμα (wind xxs) στέλνω προς 1212 κενό sms. Δεν ξέρω αν λειτουργεί με το ίδιο μήνυμα. Σ' ευχαριστω πολυ. Παράθεση http://www.danasoft.com/sig/grlansin.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts