soublaki-3 Δημ. March 21, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2011 Φυσικά και ενημερώνεται η Wind. Δύσκολα θα πάρεις πρόωρη επιδότηση. Καλύτερα να τους καλέσεις να το ζητήσεις από μόνος σου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anergos13 Δημ. March 21, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2011 soublaki-3 said: Φυσικά και ενημερώνεται η Wind. Δύσκολα θα πάρεις πρόωρη επιδότηση. Καλύτερα να τους καλέσεις να το ζητήσεις από μόνος σου. To ζητησα....ιδου πως εχει η κατασταση .....Τους λεω γιατι περσι τρεις μηνες πριν ληξει το συμβολαιο (Μαιο) -ειχα αρχικη επιδοτηση (συσκευη)- με επιδοτησατε εκ νεου και μαλιστα αμεσα (Φεβρουαριο) και φετος μου λέτε οτι θα πληρωσεις 3 μηνες χωρις επιδοτηση και αυτη θα ξεκινησει απο τον Μαιο-ιουνιο.Απαντηση ουσιαστικη δεν πηρα. η κοπελα μου ειπε οτι δεν μπορει να κανει τιποτε και οτι κατεγραψε τον προβληματισμο μου Παντως αυτο που εμαθα ειναι οτι μεχρι τον Μαιο δεν δεσμευομαι με συμβολαιο!!!!. .Σημειωτεο οτι είμαι και πελατης και στην σταθερη ....αλλα απο οτι μου ειπε η κοπελιτσα ''αυτο δεν εχει να κανει''... Παράθεση 🔷 Samsung S22 Ultra & Samsung tab 7🔷 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kotsianis7 Δημ. March 21, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2011 Η Wind πού ακριβώς φταίει δεν μπορώ να καταλάβω. Όταν έκανες ανανέωση, υπέγραψες ένα συμβόλαιο. Φαντάζομαι πως αναγράφεται πάνω από πότε ισχύει η ανανέωση. Η ανανέωση γενικά, πάντα ισχύει για ένα χρόνο από την λήξη της προηγούμενης ανανέωσης. Σε όλες το ίδιο ισχύει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soublaki-3 Δημ. March 21, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2011 Και εικονική φορητότητα να κάνεις δεν νομίζω να σου δώσουν πρόωρη επιδότηση. Αν καίγεσαι τόσο πολύ για συσκευή αυτή τη χρονική στιγμή, πάρε ένα με 12-14 δόσεις και μόλις βγει η επιδότηση τη βάζεις σαν έκπτωση παγίου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anergos13 Δημ. March 22, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2011 απλα αυτο που λεω ειναι το εξης: Eκανα συνδεση Μαιο 09 (πηρα συσκευη) και τον Ιανουαριο 10 απο μονοι τους μου λενε ανοιξε η επιδοτηση σας παιρνω εκπτωση παγιου που ξεκιναει απο Φεβρουαριο 10 και φτανει μεχρι Ιανουαριο του 11 .Τελος Ιανουαριου μου στελνουν επιστολη για επιδοτηση πηγαινω σε καταστημα παιρνω εκπτωση παγιου υπογραφω...Δεν μου λεει κανεις ουι η επιδοτηση θα ξεκινησει Μαιο-Ιουνιο.Ερχονται 2 λογαριασμοι και δεν εχουν την εκπτωση .Παιρνω 1260 και τους λεω τι εχει γινει και μου λενε οτι η εκπτωση θα ξεκινησει απο Μαιο και λεω γιατι 3 μηνες πριν ζητατε να υπογραψω ανανεωση ενω δεν μου δινετε την εκπτωση αμεσα οπως περσι....Αυτο Ζηταω και δεν νομιζω οτι ειναι παραλογο....Αυτο που καταλαβαινω ειναι οτι καθε πραττουν οπως γουσταρουν για να ανανεωσουν τα συμβολαια....Γι αυτο τα εχω παρει.... Παράθεση 🔷 Samsung S22 Ultra & Samsung tab 7🔷 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
circadian Δημ. March 22, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2011 καλησπέρα, με πήρε μάλλον εξωτερικός συνεργάτης από wind και δύο φορές μου ανέβασε την επιδότηση στα 172 ευρώ (τη μία από 90 και τη δεύτερη από 150 που είχε πέσει γιατί δεν την πήρα άμεσα) είμαι στο large το παλιό (65 ευρώ πάγιο) η έκπτωση είναι ίδια με αυτή που θα πάρω αν κάνω νέα σύνδεση από το site της wind (το XL από 70 -> 55) συμφέρει να τη πάρω? θα κερδίσω τπτ να τους πάρω τηλ να ζητήσω περισσότερα ή να περιμένω πάσχα που σφάζουνε τα αρνιά? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zipperant Δημ. March 23, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2011 iphone4 δίνει τελικά η wind? πήρε κανείς? καλές επιδοτήσεις δίνει? Παράθεση PaOk RE!!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bkoud Δημ. March 24, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2011 circadian said: καλησπέρα, με πήρε μάλλον εξωτερικός συνεργάτης από wind και δύο φορές μου ανέβασε την επιδότηση στα 172 ευρώ (τη μία από 90 και τη δεύτερη από 150 που είχε πέσει γιατί δεν την πήρα άμεσα) είμαι στο large το παλιό (65 ευρώ πάγιο) η έκπτωση είναι ίδια με αυτή που θα πάρω αν κάνω νέα σύνδεση από το site της wind (το XL από 70 -> 55) H έκπτωση αν κάνεις νέο συμβόλαιο είναι πάρα πολύ λιγότερη. Η Wind της έχει κόψει πάρα πολύ, όπως και τις καλές προσφορές που είχε κατα καιρούς. circadian said: συμφέρει να τη πάρω? θα κερδίσω τπτ να τους πάρω τηλ να ζητήσω περισσότερα ή να περιμένω πάσχα που σφάζουνε τα αρνιά? Ζήτα περισσότερα, ίσως σου δώσουν. Άν όχι ανανέωσε με τα 172€, είναι καλή επιδότηση αν πληρώνεις κάθε μήνα γύρω στα 65€. Παράθεση Μόνο Nokia! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hrliakop Δημ. March 25, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2011 circadian said: καλησπέρα, με πήρε μάλλον εξωτερικός συνεργάτης από wind και δύο φορές μου ανέβασε την επιδότηση στα 172 ευρώ (τη μία από 90 και τη δεύτερη από 150 που είχε πέσει γιατί δεν την πήρα άμεσα) είμαι στο large το παλιό (65 ευρώ πάγιο) η έκπτωση είναι ίδια με αυτή που θα πάρω αν κάνω νέα σύνδεση από το site της wind (το XL από 70 -> 55) συμφέρει να τη πάρω? θα κερδίσω τπτ να τους πάρω τηλ να ζητήσω περισσότερα ή να περιμένω πάσχα που σφάζουνε τα αρνιά? Η τιμή των 55 δεν ισχύει για υφιστάμενους συνδρομητές :( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
circadian Δημ. March 25, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2011 hrliakop said: Η τιμή των 55 δεν ισχύει για υφιστάμενους συνδρομητές :( καρτοκινητό και πίσω :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DemetreKre Δημ. March 26, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2011 Υπάρχει περίπτωση σε εταιρική γραμμή η οποία μεταβιβάστηκε σε διαφορετικό εταιρικό ΑΦΜ να συνεχίσει να παίρνει την πίστωση;;; (κανονικά δεν γίνεται) Την έχω τη γραμμή από το Σεπτέμβριο δεν έχει ούτε εξάμηνο! Αν την μεταφέρω θα πληρώσω την έκπτωση των 5 μηνών αυτών; Μέχρι το Σεπτέβρη αν την αφήσω έτσι δεν θα παίρνει καμιά έκπτωση! Αναρωτιέμαι ο πίνακας απόσβεσης επιδότησης θα ισχύει; Παράθεση Αγγελία: [ Πώληση ] Wind F2G <<Ειδικής Προσφοράς>> Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SCHUMIFER Δημ. March 29, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2011 Επειδή με ένα γρήγορο browsing δεν το βρήκα, δεν μας έχει κάνει καθόλου εντύπωση που οι 3 εταιρείες έχουν ολόιδια τα κυριότερα προγράμματά τους? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. March 29, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2011 SCHUMIFER said: Επειδή με ένα γρήγορο browsing δεν το βρήκα, δεν μας έχει κάνει καθόλου εντύπωση που οι 3 εταιρείες έχουν ολόιδια τα κυριότερα προγράμματά τους? Ακριβώς επειδή είναι ολοφάνερο και έχει βουίξει ο τόπος, για αυτό όλοι τους κράζουν και τους λένε καρτέλ. ;) Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billakosss Δημ. March 29, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2011 DemetreKre said: Υπάρχει περίπτωση σε εταιρική γραμμή η οποία μεταβιβάστηκε σε διαφορετικό εταιρικό ΑΦΜ να συνεχίσει να παίρνει την πίστωση;;; (κανονικά δεν γίνεται) Την έχω τη γραμμή από το Σεπτέμβριο δεν έχει ούτε εξάμηνο! Αν την μεταφέρω θα πληρώσω την έκπτωση των 5 μηνών αυτών; Μέχρι το Σεπτέβρη αν την αφήσω έτσι δεν θα παίρνει καμιά έκπτωση! Αναρωτιέμαι ο πίνακας απόσβεσης επιδότησης θα ισχύει; αμα ειναι σε διαφορετικο αφμ δεν μεταφερεται η πιστωση. και ξεκινας στην ουσια παλι απ την αρχη Παράθεση Never Give Up:!: Join friend! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DemetreKre Δημ. March 29, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2011 billakosss said: αμα ειναι σε διαφορετικο αφμ δεν μεταφερεται η πιστωση. και ξεκινας στην ουσια παλι απ την αρχη Φίλε αυτό είναι το πρόβλημα! Ουσιαστικά μου λένε πως μέχρι τον Σεπτέμβρη που θα έχω την επόμενη αναβάθμιση δεν θα πάρω καμιά πίστωση! (Σεπτέμβρη είχε ενεργοπιηθεί η γραμμή) Μακάρι να μου ξεκίναγαν πάλι το συμβόλαιο από τη μέρα που έκανα τη μεταβίβαση... Οπότε τώρα θα είμαι 7 μήνες στη WIND χωρίς επιδότηση... Καλά δεν πρόκειται να το αφήσω έτσι αλλά ρώτησα μήπως είχε τύχει σε κανέναν άλλον... Παράθεση Αγγελία: [ Πώληση ] Wind F2G <<Ειδικής Προσφοράς>> Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soublaki-3 Δημ. March 29, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2011 Αν χτυπήσεις καμιά φορητότητα πιστεύω θα στο κάνουν. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kapodistrias Δημ. March 30, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2011 SCHUMIFER said: Επειδή με ένα γρήγορο browsing δεν το βρήκα, δεν μας έχει κάνει καθόλου εντύπωση που οι 3 εταιρείες έχουν ολόιδια τα κυριότερα προγράμματά τους? Όχι μόνο τα προγράμματα αλλά και οι επιδοτήσεις και οι εκπτώσεις. Με 2 κινητά wind και cosmote σε παρόμοιο πρόγραμμα μου δίνουν ακριβώς την ίδια επιδότηση και έκπτωση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DemetreKre Δημ. March 30, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2011 Παιδιά σε τυχόν μεταβιβάσεις να προσέχετε γιατί χάνεται η πιθανή πίστωση και απενεργοποιούνται οι επιπρόσθετες υπηρεσίες... Η γραμμή μεταφέρεται καθαρή στα νέα στοιχεία! Παράθεση Αγγελία: [ Πώληση ] Wind F2G <<Ειδικής Προσφοράς>> Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rodriguez Δημ. March 31, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2011 DemetreKre said: Παιδιά σε τυχόν μεταβιβάσεις να προσέχετε γιατί χάνεται η πιθανή πίστωση και απενεργοποιούνται οι επιπρόσθετες υπηρεσίες... Η γραμμή μεταφέρεται καθαρή στα νέα στοιχεία! Χάνεται και τυχόν επιδότηση έτσι; Δηλαδή αν μεταβιβάσω έναν αριθμό συμβολαίου στον 8ο μήνα, ΔΕΝ θα δώσουν επιδότηση στον νέο κάτοχο αφού θα πλησιάζει να συμπληρωθεί ο χρόνος τους επόμενους 2-3 μήνες;; Παράθεση Ζητείται άτομο με πρόγραμμα cosmote gigamax unlimited για να του δίνω €10 τον μήνα για να αποκτήσω 1 extra sim στο συμβόλαιό του Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DemetreKre Δημ. March 31, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2011 rodriguez said: Χάνεται και τυχόν επιδότηση έτσι; Δηλαδή αν μεταβιβάσω έναν αριθμό συμβολαίου στον 8ο μήνα, ΔΕΝ θα δώσουν επιδότηση στον νέο κάτοχο αφού θα πλησιάζει να συμπληρωθεί ο χρόνος τους επόμενους 2-3 μήνες;; Θα δώσει επιδότηση όταν κλείσει το 12μηνο από την τελευταία αναβάθμιση! Παράθεση Αγγελία: [ Πώληση ] Wind F2G <<Ειδικής Προσφοράς>> Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manosn2 Δημ. March 31, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2011 -Λαμβανουν 30% επιπλεον επιδοτηση συσκευης σε σχεση με τα 12μηνα. -Αφορουν μονο νεες συνδεσεις σε οικονομια προγραμματα με παγιο μεγαλυτερο η ισο με 45ευρω. Τα σχολια δικα σας! Παράθεση ΜΑΘΕ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΡΩΤΟΥΣ!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DemetreKre Δημ. March 31, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2011 manosn2 said: -Λαμβανουν 30% επιπλεον επιδοτηση συσκευης σε σχεση με τα 12μηνα. -Αφορουν μονο νεες συνδεσεις σε οικονομια προγραμματα με παγιο μεγαλυτερο η ισο με 45ευρω. Τα σχολια δικα σας! Μυρίζομαι κατάσταση με iPhone 4 Καλή κίνηση για μένα... Μακάρι να υπάρξει τέτοια δυνατότητα και για υπάρχοντες συνδρομητές με ανανέωση συμβολαίου Παράθεση Αγγελία: [ Πώληση ] Wind F2G <<Ειδικής Προσφοράς>> Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billakosss Δημ. March 31, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2011 ε αυτο με το iphone ειναι γνωστο οτι αρχες απριλη θα ναι διαθεσιμο και στα wind μαγαζια. Παράθεση Never Give Up:!: Join friend! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manosn2 Δημ. March 31, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2011 billakosss said: ε αυτο με το iphone ειναι γνωστο οτι αρχες απριλη θα ναι διαθεσιμο και στα wind μαγαζια. Δεν εχει καμια σχεση το μιλοφωνο με αυτο που σας εγραψα! Αυτος που σας εγραψα αφορα τα υπαρχοντα προγραμματα απο 45ευρω κ πανω! Παράθεση ΜΑΘΕ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΡΩΤΟΥΣ!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DemetreKre Δημ. March 31, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2011 manosn2 said: Δεν εχει καμια σχεση το μιλοφωνο με αυτο που σας εγραψα! Αυτος που σας εγραψα αφορα τα υπαρχοντα προγραμματα απο 45ευρω κ πανω! Φίλε εννοώ πως θα είναι καλή κίνηση για να πάρει κάποιος το iPhone 600€ κινητό με τις υπάρχουσες επιδοτήσεις δεν παίρνεις και εύκολα. Με 18μηνο συμβόλαιο κάτι θα γίνεται! Αν θυμάσαι οι εταιρίες ξεκίνησαν τα 18μηνα λόγω iPhone Το γνωρίζω πως έχει ανακοινωθεί απλώς τιμή δεν γνωρίζουμε ακόμα ούτε προσφορές με συμβόλαια. Πιστεύω θα στηρίξουν τα νέα 18μηνα με καλές προσφορές στο iPhone! Παράθεση Αγγελία: [ Πώληση ] Wind F2G <<Ειδικής Προσφοράς>> Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts