Jump to content

Nova: Τα πάντα για τα συμβόλαια, επιδοτήσεις, προγράμματα, χρεώσεις κλπ

Eliseos
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Φυσικά και ενημερώνεται η Wind. Δύσκολα θα πάρεις πρόωρη επιδότηση. Καλύτερα να τους καλέσεις να το ζητήσεις από μόνος σου.

soublaki-3 said:
Φυσικά και ενημερώνεται η Wind. Δύσκολα θα πάρεις πρόωρη επιδότηση. Καλύτερα να τους καλέσεις να το ζητήσεις από μόνος σου.

To ζητησα....ιδου πως εχει η κατασταση

.....Τους λεω γιατι περσι τρεις μηνες πριν ληξει το συμβολαιο (Μαιο) -ειχα αρχικη επιδοτηση (συσκευη)- με επιδοτησατε εκ νεου και μαλιστα αμεσα (Φεβρουαριο) και φετος μου λέτε οτι θα πληρωσεις 3 μηνες χωρις επιδοτηση και αυτη θα ξεκινησει απο τον Μαιο-ιουνιο.Απαντηση ουσιαστικη δεν πηρα.

η κοπελα μου ειπε οτι δεν μπορει να κανει τιποτε και οτι κατεγραψε τον προβληματισμο μου

Παντως αυτο που εμαθα ειναι οτι μεχρι τον Μαιο δεν δεσμευομαι με συμβολαιο!!!!. .Σημειωτεο οτι είμαι και πελατης και στην σταθερη ....αλλα απο οτι μου ειπε η κοπελιτσα ''αυτο δεν εχει να κανει''...

🔷 Samsung S22 Ultra & Samsung tab 7🔷

Η Wind πού ακριβώς φταίει δεν μπορώ να καταλάβω. Όταν έκανες ανανέωση, υπέγραψες ένα συμβόλαιο. Φαντάζομαι πως αναγράφεται πάνω από πότε ισχύει η ανανέωση. Η ανανέωση γενικά, πάντα ισχύει για ένα χρόνο από την λήξη της προηγούμενης ανανέωσης. Σε όλες το ίδιο ισχύει.

Και εικονική φορητότητα να κάνεις δεν νομίζω να σου δώσουν πρόωρη επιδότηση. Αν καίγεσαι τόσο πολύ για συσκευή αυτή τη χρονική στιγμή, πάρε ένα με 12-14 δόσεις και μόλις βγει η επιδότηση τη βάζεις σαν έκπτωση παγίου.

απλα αυτο που λεω ειναι το εξης:

Eκανα συνδεση Μαιο 09 (πηρα συσκευη) και τον Ιανουαριο 10 απο μονοι τους μου λενε ανοιξε η επιδοτηση σας παιρνω εκπτωση παγιου που ξεκιναει απο Φεβρουαριο 10 και φτανει μεχρι Ιανουαριο του 11 .Τελος Ιανουαριου μου στελνουν επιστολη για επιδοτηση πηγαινω σε καταστημα παιρνω εκπτωση παγιου υπογραφω...Δεν μου λεει κανεις ουι η επιδοτηση θα ξεκινησει Μαιο-Ιουνιο.Ερχονται 2 λογαριασμοι και δεν εχουν την εκπτωση .Παιρνω 1260 και τους λεω τι εχει γινει και μου λενε οτι η εκπτωση θα ξεκινησει απο Μαιο

και λεω γιατι 3 μηνες πριν ζητατε να υπογραψω ανανεωση ενω δεν μου δινετε την εκπτωση αμεσα οπως περσι....Αυτο Ζηταω και δεν νομιζω οτι ειναι παραλογο....Αυτο που καταλαβαινω ειναι οτι καθε πραττουν οπως γουσταρουν για να ανανεωσουν τα συμβολαια....Γι αυτο τα εχω παρει....

🔷 Samsung S22 Ultra & Samsung tab 7🔷

καλησπέρα,

με πήρε μάλλον εξωτερικός συνεργάτης από wind και δύο φορές μου ανέβασε την επιδότηση στα 172 ευρώ (τη μία από 90 και τη δεύτερη από 150 που είχε πέσει γιατί δεν την πήρα άμεσα) είμαι στο large το παλιό (65 ευρώ πάγιο)

η έκπτωση είναι ίδια με αυτή που θα πάρω αν κάνω νέα σύνδεση από το site της wind (το XL από 70 -> 55)

συμφέρει να τη πάρω? θα κερδίσω τπτ να τους πάρω τηλ να ζητήσω περισσότερα ή να περιμένω πάσχα που σφάζουνε τα αρνιά?

circadian said:
καλησπέρα,

με πήρε μάλλον εξωτερικός συνεργάτης από wind και δύο φορές μου ανέβασε την επιδότηση στα 172 ευρώ (τη μία από 90 και τη δεύτερη από 150 που είχε πέσει γιατί δεν την πήρα άμεσα) είμαι στο large το παλιό (65 ευρώ πάγιο)

η έκπτωση είναι ίδια με αυτή που θα πάρω αν κάνω νέα σύνδεση από το site της wind (το XL από 70 -> 55)

H έκπτωση αν κάνεις νέο συμβόλαιο είναι πάρα πολύ λιγότερη. Η Wind της έχει κόψει πάρα πολύ, όπως και τις καλές προσφορές που είχε κατα καιρούς.

circadian said:
συμφέρει να τη πάρω? θα κερδίσω τπτ να τους πάρω τηλ να ζητήσω περισσότερα ή να περιμένω πάσχα που σφάζουνε τα αρνιά?

Ζήτα περισσότερα, ίσως σου δώσουν. Άν όχι ανανέωσε με τα 172€, είναι καλή επιδότηση αν πληρώνεις κάθε μήνα γύρω στα 65€.

Μόνο Nokia!

circadian said:
καλησπέρα,

Η τιμή των 55 δεν ισχύει για υφιστάμενους συνδρομητές :(

Υπάρχει περίπτωση σε εταιρική γραμμή η οποία μεταβιβάστηκε σε διαφορετικό εταιρικό ΑΦΜ να συνεχίσει να παίρνει την πίστωση;;; (κανονικά δεν γίνεται)

Την έχω τη γραμμή από το Σεπτέμβριο δεν έχει ούτε εξάμηνο! Αν την μεταφέρω θα πληρώσω την έκπτωση των 5 μηνών αυτών;

Μέχρι το Σεπτέβρη αν την αφήσω έτσι δεν θα παίρνει καμιά έκπτωση! Αναρωτιέμαι ο πίνακας απόσβεσης επιδότησης θα ισχύει;

Επειδή με ένα γρήγορο browsing δεν το βρήκα, δεν μας έχει κάνει καθόλου εντύπωση που οι 3 εταιρείες έχουν ολόιδια τα κυριότερα προγράμματά τους?

SCHUMIFER said:
Επειδή με ένα γρήγορο browsing δεν το βρήκα, δεν μας έχει κάνει καθόλου εντύπωση που οι 3 εταιρείες έχουν ολόιδια τα κυριότερα προγράμματά τους?

Ακριβώς επειδή είναι ολοφάνερο και έχει βουίξει ο τόπος, για αυτό όλοι τους κράζουν και τους λένε καρτέλ. ;)

ONEPLUS 12 16/512gb: rooted

Blackview Tab 11 tablet 8/128gb

Amazon Fire stick 4k max

DemetreKre said:
Υπάρχει περίπτωση σε εταιρική γραμμή η οποία μεταβιβάστηκε σε διαφορετικό εταιρικό ΑΦΜ να συνεχίσει να παίρνει την πίστωση;;; (κανονικά δεν γίνεται)

Την έχω τη γραμμή από το Σεπτέμβριο δεν έχει ούτε εξάμηνο! Αν την μεταφέρω θα πληρώσω την έκπτωση των 5 μηνών αυτών;

Μέχρι το Σεπτέβρη αν την αφήσω έτσι δεν θα παίρνει καμιά έκπτωση! Αναρωτιέμαι ο πίνακας απόσβεσης επιδότησης θα ισχύει;

αμα ειναι σε διαφορετικο αφμ δεν μεταφερεται η πιστωση. και ξεκινας στην ουσια παλι απ την αρχη

Never Give Up:!:

Join friend!

billakosss said:
αμα ειναι σε διαφορετικο αφμ δεν μεταφερεται η πιστωση. και ξεκινας στην ουσια παλι απ την αρχη

Φίλε αυτό είναι το πρόβλημα!

Ουσιαστικά μου λένε πως μέχρι τον Σεπτέμβρη που θα έχω την επόμενη αναβάθμιση δεν θα πάρω καμιά πίστωση! (Σεπτέμβρη είχε ενεργοπιηθεί η γραμμή)

Μακάρι να μου ξεκίναγαν πάλι το συμβόλαιο από τη μέρα που έκανα τη μεταβίβαση...

Οπότε τώρα θα είμαι 7 μήνες στη WIND χωρίς επιδότηση...

Καλά δεν πρόκειται να το αφήσω έτσι αλλά ρώτησα μήπως είχε τύχει σε κανέναν άλλον...

SCHUMIFER said:

Όχι μόνο τα προγράμματα αλλά και οι επιδοτήσεις και οι εκπτώσεις.

Με 2 κινητά wind και cosmote σε παρόμοιο πρόγραμμα μου δίνουν ακριβώς την ίδια επιδότηση και έκπτωση.

Παιδιά σε τυχόν μεταβιβάσεις να προσέχετε γιατί χάνεται η πιθανή πίστωση και απενεργοποιούνται οι επιπρόσθετες υπηρεσίες...

Η γραμμή μεταφέρεται καθαρή στα νέα στοιχεία!

DemetreKre said:
Παιδιά σε τυχόν μεταβιβάσεις να προσέχετε γιατί χάνεται η πιθανή πίστωση και απενεργοποιούνται οι επιπρόσθετες υπηρεσίες...

Η γραμμή μεταφέρεται καθαρή στα νέα στοιχεία!

Χάνεται και τυχόν επιδότηση έτσι; Δηλαδή αν μεταβιβάσω έναν αριθμό συμβολαίου στον 8ο μήνα, ΔΕΝ θα δώσουν επιδότηση στον νέο κάτοχο αφού θα πλησιάζει να συμπληρωθεί ο χρόνος τους επόμενους 2-3 μήνες;;

Ζητείται άτομο με πρόγραμμα cosmote gigamax unlimited για να του δίνω €10 τον μήνα για να αποκτήσω 1 extra sim στο συμβόλαιό του

rodriguez said:
Χάνεται και τυχόν επιδότηση έτσι; Δηλαδή αν μεταβιβάσω έναν αριθμό συμβολαίου στον 8ο μήνα, ΔΕΝ θα δώσουν επιδότηση στον νέο κάτοχο αφού θα πλησιάζει να συμπληρωθεί ο χρόνος τους επόμενους 2-3 μήνες;;

Θα δώσει επιδότηση όταν κλείσει το 12μηνο από την τελευταία αναβάθμιση!

-Λαμβανουν 30% επιπλεον επιδοτηση συσκευης σε σχεση με τα 12μηνα.

-Αφορουν μονο νεες συνδεσεις σε οικονομια προγραμματα με παγιο μεγαλυτερο η ισο με 45ευρω.

Τα σχολια δικα σας!

ΜΑΘΕ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΡΩΤΟΥΣ!!!

manosn2 said:
-Λαμβανουν 30% επιπλεον επιδοτηση συσκευης σε σχεση με τα 12μηνα.

-Αφορουν μονο νεες συνδεσεις σε οικονομια προγραμματα με παγιο μεγαλυτερο η ισο με 45ευρω.

Τα σχολια δικα σας!

Μυρίζομαι κατάσταση με iPhone 4

Καλή κίνηση για μένα... Μακάρι να υπάρξει τέτοια δυνατότητα και για υπάρχοντες συνδρομητές με ανανέωση συμβολαίου

ε αυτο με το iphone ειναι γνωστο οτι αρχες απριλη θα ναι διαθεσιμο και στα wind μαγαζια.

Never Give Up:!:

Join friend!

billakosss said:
ε αυτο με το iphone ειναι γνωστο οτι αρχες απριλη θα ναι διαθεσιμο και στα wind μαγαζια.

Δεν εχει καμια σχεση το μιλοφωνο με αυτο που σας εγραψα! Αυτος που σας εγραψα αφορα τα υπαρχοντα προγραμματα απο 45ευρω κ πανω!

ΜΑΘΕ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΡΩΤΟΥΣ!!!

manosn2 said:
Δεν εχει καμια σχεση το μιλοφωνο με αυτο που σας εγραψα! Αυτος που σας εγραψα αφορα τα υπαρχοντα προγραμματα απο 45ευρω κ πανω!

Φίλε εννοώ πως θα είναι καλή κίνηση για να πάρει κάποιος το iPhone

600€ κινητό με τις υπάρχουσες επιδοτήσεις δεν παίρνεις και εύκολα.

Με 18μηνο συμβόλαιο κάτι θα γίνεται!

Αν θυμάσαι οι εταιρίες ξεκίνησαν τα 18μηνα λόγω iPhone

Το γνωρίζω πως έχει ανακοινωθεί απλώς τιμή δεν γνωρίζουμε ακόμα ούτε προσφορές με συμβόλαια. Πιστεύω θα στηρίξουν τα νέα 18μηνα με καλές προσφορές στο iPhone!

• The title was changed to Nova: Τα πάντα για τα συμβόλαια, επιδοτήσεις, προγράμματα, χρεώσεις κλπ