Jump to content

Nova: Τα πάντα για τα συμβόλαια, επιδοτήσεις, προγράμματα, χρεώσεις κλπ

Eliseos
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

πηρα την εκανα την αλλαγη.Με βεβαιωσανε οτι ειναι με τις παλιους χρονους .

Αν δω οτι ισχυουν οι παλιοι τι μπορω να κανω?

Υπαρχει περιπτωση να ισχυσουν οι παλιοι ?λεω...μπας

εαν δεις οτι ΔΕΝ ισχυουν οι παλιοι(πραγμα αδυνατον)...το βλεπουμε τοτε.

Never Give Up:!:

Join friend!

Στα νέα προγράμματα που θα είναι διαθέσιμα από αύριο, κόβουν τα δωρεάν MMS και τις δωρεάν βιντεοκλήσεις, μειώνουν τον χρόνο ομιλίας και τα γραπτά μηνύματα προς άλλα δίκτυα και απλώς... αυξάνουν ελάχιστα τα MB για ίντερνετ!

Ενδεικτικά να αναφέρω το WIND M, που μέχρι σήμερα δίνει με 45 ευρώ (+12% φόρος κινητής) 1500 λεπτά και μηνύματα προς wind, Q, σταθερά - 250 λεπτά και μηνύματα προς vodafone, cosmote - 250 mms προς όλους, 250 λεπτά βιντεοκλήσεων προς όλους και 250 mb internet.

Από αύριο, στην ίδια τιμή παραμένουν τα 1500 προς wind, Q, σταθερά - γίνονται 130 τα λεπτά ομιλίας και 75 τα sms προς vodafone και cosmote, κόβονται τα mms και οι βιντεοκλήσεις ενώ αυξάνονται τα mb σε 350!

Απορώ με ποια λογική έγιναν οι αλλαγές... και με ποια λογική τα επικοινώνησαν στα σημεία πώλησης με τον τίτλο:

Νέα Προγράμματα Συμβολαίου

Απλά, Κατανοητά & Οικονομικά

για Απεριόριστη & Ελεύθερη Επικοινωνία!!

υπαρχουν και περιπτωσεις που μονο κοβουν!εγω εχω το αρχικο S,απο τον ιανουαριο,τοτε ειχε και 100mb ιντερνετ.απο αυριο με 4 ευρω παραπανω παγιο παιρνεις 10λεπτα,70 μυνηματα λιγοτερα,και ξεχνας 100mms και αλλα τοσα λεπτα βιντεοκλησεις.ο ορισμος της σφαγης με καπελο!

Καλά πάνε με τα καλά τους αυτοί στο μπλέ δίκτυο?Τρίτη και καταϊδρομένοι και κάνουν αντιγραφή τα προγράμματα των άλλων και δει του πράσινου δικτύου?Έχουνε να φάνε αποσυνδέσεις ουκ οκ λίγες και αυτοί αλλά και οι άλλοι,με την φτώχεια που έρχεται στην Ελλάδα θα ''βογγίξουν''.Αντί να ρίξουν τις τιμές τους αυτοί της ανεβάζουν..........
Η ομορφιά θα σώσει τον κόσμο!!

Ηλίθια αλλαγή προγραμμάτων. Δεν είναι δυνατόν να ακριβαίνουν έμμεσα τα πάγια τόσο πολύ. Ειδικά όταν είσαι η εταιρεία με τους σημαντικά λιγότερους συνδρομητές δεν μειώνεις τον χρόνο ομιλία/sms προς άλλα δίκτυα γιατί θα αυξηθεί το μέσο κόστος του συνδρομητή σου. ΕΛΕΟΣ απλά.

Βλέπεις πράγματα και αναρωτιέσαι "Γιατί;"

Αλλά εγώ ονειρεύομαι πράγματα που δεν υπήρξαν ποτέ και λέω "Γιατί όχι;"

Αναμενόμενο μετά τις προτάσεις και των άλλων 2 εταιρειών.

ONEPLUS 12 16/512gb: rooted

Blackview Tab 11 tablet 8/128gb

Amazon Fire stick 4k max

Στο wind M (46,52€) ποσο βγαινει τελικη τιμη με επιδοτηση -8,4€ χωρις ΦΠΑ (λογω σταθερου) & -5,83€ χωρις ΦΠΑ (επιδοτηση αντι συσκευης) + φορο.?

🔷 Samsung S22 Ultra & Samsung tab 7🔷

η wind μολις αυτοκτονησε... μπορει να μου πει καποιος γιατι να μεινει στην εταιρια με τους λιγοτερους συνδρομητες (τα 1500+1500 αχρηστα) και να εχει λιγοτερο χρονο απο οτι ειχε προς το 75% των χρηστων?

τεραστιο λαθος παιδια, προβλεπω κλεισιμο.. Εγω οταν ελεγα οτι η εταιρια εχει φαληρισει, κανεις δε με ακουγε.. Αυτο ειναι το τελειωτικο χτυπημα. Προφανως τους συμφερει να δηλωσουν χρεωκοπια...

καλα κανανε. πλεον να επιλεχθει εταιρια με βαση την προτιμηση μας ή των γνωστων μας.

πλεον δεν θα χεις λογο να αντιπροτεινεις κατι..παρα μονο απο καποια προσφορα.

σιγουρα δεν ειναι οτι καλυτερο..αλλα σιγουρα ετσι θα κινηθει η αγορα καλυτερα και θα κατασταλαξει καπου.

Join friend!

Για "καταστάλαγμα" βλέπω είτε τα καρτοκινητά , είτε να μένουν οι πιο πολλοί στα μη εμπορικά διαθέσιμα προγράμματα , μιας και έχουν περισσότερες παροχές.

Δύσκολα να έρθει ο "νέος" πελάτης.

Πιστεύω ότι ο κόσμος θέλει απλά πράγματα. Φωνή και κάποια μηνύματα. MMS στέλνει 10 όλο το χρόνο και βίντεοκλήση δεν κάνει , διότι δεν έχει να "τα σκάσει" για την ανάλογη συσκευή - δεν εξετάζω καθόλου την ύπαρξη 3G...

Οι εταιρείες θέλουν διακαώς να πουλήσουν και να σερβίρουν data plans που είναι καθαρό κέρδος για αυτούς , αλλά πιστεύω η συνταγή δεν θα πιάσει αυτή τη φορά..

Πιστέυω και κάποια υπηρεσία που να λέει σε πιο δίκτυο είναι ο άλλος ή έστω αν είναι στο ίδιο δίκτυο δεν θα έβλαπτε αν το έκανε η Wind.

Edited by Wamu
lalista.gr

η wind μολις αυτοκτονησε... μπορει να μου πει καποιος γιατι να μεινει στην εταιρια με τους λιγοτερους συνδρομητες (τα 1500+1500 αχρηστα) και να εχει λιγοτερο χρονο απο οτι ειχε προς το 75% των χρηστων?

τεραστιο λαθος παιδια, προβλεπω κλεισιμο.. Εγω οταν ελεγα οτι η εταιρια εχει φαληρισει, κανεις δε με ακουγε.. Αυτο ειναι το τελειωτικο χτυπημα. Προφανως τους συμφερει να δηλωσουν χρεωκοπια...

Πλεον εχει οσα λεφτα θελει, δεν εχει αναγκη και γι αυτο τα αλλαξε και αυτη.

ΜΑΘΕ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΡΩΤΟΥΣ!!!

Στο wind M (46,52€) ποσο βγαινει τελικη τιμη με επιδοτηση -8,4€ χωρις ΦΠΑ (λογω σταθερου) & -5,83€ χωρις ΦΠΑ (επιδοτηση αντι συσκευης) + φορο.?

μια βοηθεια?

🔷 Samsung S22 Ultra & Samsung tab 7🔷

Εγώ που έχω κάνει αίτηση φορητότητας 25/11 και θα ενεργοποιηθεί στις 10/12 θα μπω στο νεο M ή στο παλιό; Γιατί προφανώς αν είναι το παλιό θα κάτσω στα αυγά μου!

Εγώ που έχω κάνει αίτηση φορητότητας 25/11 και θα ενεργοποιηθεί στις 10/12 θα μπω στο νεο M ή στο παλιό; Γιατί προφανώς αν είναι το παλιό θα κάτσω στα αυγά μου!

στο παλιο M θα εισαι. με τα 250'

Join friend!

Για "καταστάλαγμα" βλέπω είτε τα καρτοκινητά , είτε να μένουν οι πιο πολλοί στα μη εμπορικά διαθέσιμα προγράμματα , μιας και έχουν περισσότερες παροχές.

Δύσκολα να έρθει ο "νέος" πελάτης.

Πιστεύω ότι ο κόσμος θέλει απλά πράγματα. Φωνή και κάποια μηνύματα. MMS στέλνει 10 όλο το χρόνο και βίντεοκλήση δεν κάνει , διότι δεν έχει να "τα σκάσει" για την ανάλογη συσκευή - δεν εξετάζω καθόλου την ύπαρξη 3G...

Οι εταιρείες θέλουν διακαώς να πουλήσουν και να σερβίρουν data plans που είναι καθαρό κέρδος για αυτούς , αλλά πιστεύω η συνταγή δεν θα πιάσει αυτή τη φορά..

Πιστέυω και κάποια υπηρεσία που να λέει σε πιο δίκτυο είναι ο άλλος ή έστω αν είναι στο ίδιο δίκτυο δεν θα έβλαπτε αν το έκανε η Wind.

Ρε παιδιά μην τρελαίνεστε υπάρχουν ακόμα τα προγράμματα ομιλίας με τις υπηρεσίες από παλιότερα!

Πολύ ωραία μπορείς να φτιάξεις ένα WIND-200 και να βάλεις 50 sms και να είσαι κάτω από το 40αρι

Το MEDIUM που επέλεγαν πολλοί το έκαναν για τα 250 λεπτά προς τρίτους!

Υπάρχουν ακόμα επιλογές!

Είναι σίγουρο πως επηρεάστηκαν οι εταιρίες από τις 3 μέρες της φορητότητας και συμφώνησαν να έχουν τα ίδια προγράμματα!!!!!!!

Ρε παιδιά μην τρελαίνεστε υπάρχουν ακόμα τα προγράμματα ομιλίας με τις υπηρεσίες από παλιότερα!

Πολύ ωραία μπορείς να φτιάξεις ένα WIND-200 και να βάλεις 50 sms και να είσαι κάτω από το 40αρι

Το MEDIUM που επέλεγαν πολλοί το έκαναν για τα 250 λεπτά προς τρίτους!

Υπάρχουν ακόμα επιλογές!

Είναι σίγουρο πως επηρεάστηκαν οι εταιρίες από τις 3 μέρες της φορητότητας και συμφώνησαν να έχουν τα ίδια προγράμματα!!!!!!!

μας συνηθισαν με τα 1500 και τωρα... και οσο αφορα αυτο που λες οτι συμφωνησαν και οι 3, δε διαφωνω μαζι σου, αλλά αυτο δεν ειναι ανταγωνισμος... Πιο παλια ειχε ακουστει οτι σκεφτοταν ο κυπριος ιδιοκτητης της easyjet να φτιαξει εταιρια κινητης, μακαρι να ερχοταν τωρα να τους στειλει ολους αδιαβαστους...

τι ξεφτιλίκια ειναι αυτά ρε wind εκεί που ήσουν μακριά από τον ανταγωνισμό και είχες παρουσιάσει πρώτη ολοκληρωμένα πακέτα με ομιλια, βιντεοκλησεις, mms, sms, internet έκοψες τα μισά και αύξησες τα πάγια. Γι΄αυτό θα είσαι πάντα τελευταία ρε wind γι΄αυτό... πολύ κρίμα νομίζω η ταύτιση πλέον και της wind με τις χρεώσεις των άλλων θα είναι και η ταφόπλακα της και να το θυμάστε αυτό. Έχασε κάθε πιθανότητα να την επιλέξει πλέον κάποιος... κρίμα... πλέον αν κοπεί το free2go2 εκεί που ηταν αυτονοητη η μεταφορά σε συμβόλαιο wind είναι δεδομένο ότι θα επιλέξω voda η cote όπως και οι περισσότεροι πιστεύω

Ο λογικός άνθρωπος προσαρμόζεται στο κόσμο γύρω του...

Ο παράλογος επιμένει να προσπαθεί να προσαρμόσει τον κόσμο στον εαυτό του...

Γι' αυτό το λόγο κάθε πρόοδος εξαρτάται από τον παράλογο!!!

George Bernard Shaw

Παιδιά μπορεί ΑΝ ΔΕΝ ΠΑΝΕ ΚΑΛΑ ΤΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΑΥΤΑ ΜΕΣ ΣΤΟ ΔΕΚΕΜΒΡΗ να επαναφέρουν τα γνωστά S, M, XL....

Αν θυμάστε όταν βγήκαν για πρώτη φορά S, M, XL.... είχε καταργήσει τα προγράμματα χρόνου ομιλίας και μετά τα εμφάνισε πάλι!

Το άσχημο είναι πως δεν βλέπω να κατεβάζουν και στα μαγαζιά τους στόχους!

Θα κλείσουν πολλά μαγαζία και από τις 3 εταιρίες!

Αν αυτή την περίοδο κράταγε τα παλιά S, M, XL.... και έκανε καλές προσφορές θα έβγαινε πολύ μπροστά!

Είμαι ΣΙΓΟΥΡΟΣ πως υπάρχει ΣΥΜΦΩΝΙΑ!

Οι εταιρίες δεν θέλουν μετακινήσεις συνδρομητών.

ααα!!!! δεν πάμε καλά!

ομοψυχία στις συμβόλαια!

Μάλλον μας βλέπω για καρτοκινητά και να τα έχουμε μόνο για ανάγκη όπως παλίοτερα!

Αν αυτή την περίοδο κράταγε τα παλιά S, M, XL.... και έκανε καλές προσφορές θα έβγαινε πολύ μπροστά!

Είμαι ΣΙΓΟΥΡΟΣ πως υπάρχει ΣΥΜΦΩΝΙΑ!

Οι εταιρίες δεν θέλουν μετακινήσεις συνδρομητών.

Όχι απλά θα πήγαινε πολύ καλά θα σάρωνε γιατί με μια απλή σύγκριση σε μια διαφήμιση θα φαινόταν ξεκάθαρα οτι προσφέρουν πολλά παραπάνω. Κάποια στιγμή πριν λίγο καιρό σε κάποιο topic είχε γράψει κάποιος ότι η wind σε κανά χρόνο προσφέροντας σαφώς φθηνότερα και περισσότερο πλεονεκτηματα στα πακέτα της θα κερδίσει λόγω της κρίσης μιας και όλοι θα τη σκεφτούν όταν η οικονομική κατάσταση χειροτερέψει και θα πρέπει να κάνουν περικοπές. Πλέον με συμβόλαια καρμπόν με τους αλλους και με καρτοκινητά ακριβότερα από voda και cote τι μπορει να κερδίσει; απλά θα συρρικνωθεί κι αλλο το ποσοστό της

George Bernard Shaw

οπως μας καλοεμαθαν οι τραπεζες και βαφτισαμε το αυτοκινητο ειδος πρωτης αναγκης (με αποτελεσμα να εχει 3 καθε οικογενεια και πλεον να μην υπαρχει παρκινγκ να τα αφησουν και λεφτα να τα συντηρησουν/κινησουν) ετσι και στην κινητη μαθαμε να μιλαμε καθε μερα συστηματικα για ψιλου πηδημα.Με τα πακετα να ακριβαινουν ομως οπως και ολα γυρω μας και την τσεπη αδειανη,ισως η μερα που το κινητο θα γινει πολυτελεια σε περιπτωση αναγκης να επανερθει οπως παλια

Κύριοι με τα κουστούμια στην Κηφισίας ακόμα μπορείτε να κρατήσετε το παιχνίδι!

Ρίξτε τις τιμές στα προγράμματα χρόνου ομιλίας (WIND-140, WIND-200 κτλ) κανά 5αρι ευρώ!

Επίσης προσθέστε σαν υπηρεσία απεριόριστα προς όλη την WIND με ένα λογικό κόστος και θα τσιμπήσετε εύκολα τη δεύτερη θέση!

Μυρίζω 18μηνα συμβόλαιο με iPhone σε λίγες μέρες!

Κύριοι με τα κουστούμια στην Κηφισίας ακόμα μπορείτε να κρατήσετε το παιχνίδι!

Ρίξτε τις τιμές στα προγράμματα χρόνου ομιλίας (WIND-140, WIND-200 κτλ) κανά 5αρι ευρώ!

Επίσης προσθέστε σαν υπηρεσία απεριόριστα προς όλη την WIND με ένα λογικό κόστος και θα τσιμπήσετε εύκολα τη δεύτερη θέση!

Μυρίζω 18μηνα συμβόλαιο με iPhone σε λίγες μέρες!

μα δε νομίζω να ενδιαφέρονται να κάνουν κάτι τέτοιο αν ηθελαν απλά δεν ειχαν κρατήσει τα υπάρχοντα αφού ήταν οι πρώτοι που έδιναν ήδη ιντερνετ στα πακέτα της εδώ και ενα χρόνο, πλέον η wind έχει τα πιο ασύμφορα πακέτα μακράν απο τον ανταγωνισμό

George Bernard Shaw

• The title was changed to Nova: Τα πάντα για τα συμβόλαια, επιδοτήσεις, προγράμματα, χρεώσεις κλπ