Jump to content

Nova: Τα πάντα για τα συμβόλαια, επιδοτήσεις, προγράμματα, χρεώσεις κλπ

Eliseos
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Για νέα σύνδεση στο Wind 1 υπάρχει η πιθανότητα κάποια καταστηματα να κάνουν την πάπια και να επιμένουν πως το πρόγραμμα έχει καταργηθεί ή στην κάνουν κατευθείαν τη σύνδεση;

Δυστυχώς πολλά καταστήματα "κάνουν την πάπια" και νομίζουν ότι το Wind 1 είναι εκτός.Το έχω δει σε "κανονικό" κατάστημα Wind αλλά και σε συνεργάτη της Wind.:(

• 2 weeks later...

Πήγα σε ένα κατάστημα Wind να ρωτήσω γιατί μου έβαλαν το πάγιο των 9 ευρώ κάθε μήνα (Έχω νευριάσει τόσο πολύ που μου έβαλαν πάγιο χωρίς να μου το πουν που θα κάνω ότι μπορώ να για το ακυρώσω ή τουλάχιστον να κάνω κάτι :happy:) και μου είπαν ότι μου έβαλαν το πάγιο επειδή αρνήθηκα να πάρω επιδότηση!:confused:Εδώ δεν μου είπαν για το πάγιο των 9 ευρώ θα μου έλεγαν για την επιδότηση;:blink::mad:Επίσης, στο κατάστημα όταν έκανα τη σύνδεση μου είπαν ότι πρέπει να μείνω στο δίκτυο της Wind για 6 μήνες.Σε περίπτωση που φύγω νωρίτερα θα πληρώσω τίποτα;:confused:

Ευχαριστώ.:)

Πήγα σε ένα κατάστημα Wind να ρωτήσω γιατί μου έβαλαν το πάγιο των 9 ευρώ κάθε μήνα (Έχω νευριάσει τόσο πολύ που μου έβαλαν πάγιο χωρίς να μου το πουν που θα κάνω ότι μπορώ να για το ακυρώσω ή τουλάχιστον να κάνω κάτι :happy:) και μου είπαν ότι μου έβαλαν το πάγιο επειδή αρνήθηκα να πάρω επιδότηση!:confused:Εδώ δεν μου είπαν για το πάγιο των 9 ευρώ θα μου έλεγαν για την επιδότηση;:blink::mad:Επίσης, στο κατάστημα όταν έκανα τη σύνδεση μου είπαν ότι πρέπει να μείνω στο δίκτυο της Wind για 6 μήνες.Σε περίπτωση που φύγω νωρίτερα θα πληρώσω τίποτα;:confused:

Ευχαριστώ.:)

δεν εχεις δικαιωμα να ακυρωσεις την συνδεση?την εχεις καιρο?

[sIGPIC][/sIGPIC]

δεν εχεις δικαιωμα να ακυρωσεις την συνδεση?την εχεις καιρο?

Όχι,δεν την έχω καιρό.Συγκεκριμένα την έχω 2 βδομάδες.:)

Όχι,δεν την έχω καιρό.Συγκεκριμένα την έχω 2 βδομάδες.:)

δεν εχεις το δικαιωμα να ακυρωσεις το συμβολαιο μεσα σε καποιο μικρο χρονικο διαστημα?

[sIGPIC][/sIGPIC]

δεν εχεις το δικαιωμα να ακυρωσεις το συμβολαιο μεσα σε καποιο μικρο χρονικο διαστημα?

Στο κατάστημα που έκανα τη σύνδεση μου είπαν ότι πρέπει να μείνω 6 μήνες στη Wind χωρίς να γίνει αναφορά για το αν θα πληρώσω τίποτα αν φύγω.Δεν έχω σκοπό να φύγω αλλά θέλω να τα ξέρω όλα.:happy::)

Στο κατάστημα που έκανα τη σύνδεση μου είπαν ότι πρέπει να μείνω 6 μήνες στη Wind χωρίς να γίνει αναφορά για το αν θα πληρώσω τίποτα αν φύγω.Δεν έχω σκοπό να φύγω αλλά θέλω να τα ξέρω όλα.:happy::)

εχω την εντυπωση οτι σε πολυ λιγα καταστηματα οι υπαλληλοι ειναι ενημερωμενοι η προθυμοι να εξυπηρετησουν. να κανεις ενα τηλεφωνο στο cc για να ενημερωθεις καλυτερα

[sIGPIC][/sIGPIC]

εχω την εντυπωση οτι σε πολυ λιγα καταστηματα οι υπαλληλοι ειναι ενημερωμενοι η προθυμοι να εξυπηρετησουν. να κανεις ενα τηλεφωνο στο cc για να ενημερωθεις καλυτερα

Πήρα τηλέφωνο στο cc για να μάθω περισσότερες πληροφορίες για τα 9 ευρώ/μήνα και μου είπαν ότι θα πρέπει να καταναλώνω 9 ευρώ/μήνα αλλιώς θα πληρώσω το υπολοιπόμενο ποσό στον 6 λογαριασμό.Μετά τους 6 μήνες θα συνεχίσουν να μου βάζουν το πάγιο των 9 ευρώ εκτός και αν τους πάρω τηλέφωνο και τους πω ότι δεν το θέλω :blink:.Περίεργα πράγματα!:confused:

Έτσι είναι οι όροι του προγράμματος,το αναφέρει και στο site!

Μπορεί να είναι έτσι οι όροι αλλά δεν θα έπρεπε να με ενημερώσουν και από το κατάστημα για τους όρους;:confused:Τέλος πάντων.Μπορώ στη Wind να μάθω πόσο έχω κάνει μέχρι στιγμής στο λογαριασμό μου (δεν λέω το 1215);:worry:Δηλαδή κάτι σαν το 1284 της Vodafone.:)

Μπορεί να είναι έτσι οι όροι αλλά δεν θα έπρεπε να με ενημερώσουν και από το κατάστημα για τους όρους;:confused:Τέλος πάντων.Μπορώ στη Wind να μάθω πόσο έχω κάνει μέχρι στιγμής στο λογαριασμό μου (δεν λέω το 1215);:worry:Δηλαδή κάτι σαν το 1284 της Vodafone.:)

κενο sms στο 1212

Never Give Up:!:

Join friend!

Υπήρχε στο παρελθόν, ελπίζω να μην καταργήθηκε σαν υπηρεσία...δεν θυμάμε το νούμερο...ας μας το πει κάποιος, με γρήγορη αναζήτηση δεν βρήκα κάτι στο site τους. ;)

κενο sms στο 1212

Στο προγραμμα που έχω χωρίς πάγιο, Wind 1:Η υπηρεσία δεν είναι διαθέσιμη στο πρόγραμμα που ανήκετε.

ΕΛΕΟΣ !:mad:

κενο sms στο 1212

Έστειλα μήνυμα αλλά η απάντηση που έλαβα είναι η εξής:"Έχετε εξαντλήσει την ενσωματωμένη χρήση του προγράμματός σας".Τι είναι αυτό;:confused:Και το χειρότερο είναι ότι στο cc δεν ξέρουν 1212.:(

Στο προγραμμα που έχω χωρίς πάγιο, Wind 1:Η υπηρεσία δεν είναι διαθέσιμη στο πρόγραμμα που ανήκετε.

ΕΛΕΟΣ !:mad:

ισχυει για εμπορικα προγραμματα με χρονο ομιλιας και οχι για wind1 flexy zero,wind max.

η λογικη ειναι οτι αυτα τα προγραμματα ειναι ειδικα και δεν να τα κανει καποιος που μιλαει αρκετα.. κατ'εμε παντα.

Έστειλα μήνυμα αλλά η απάντηση που έλαβα είναι η εξής:"Έχετε εξαντλήσει την ενσωματωμένη χρήση του προγράμματός σας".Τι είναι αυτό;:confused:Και το χειρότερο είναι ότι στο cc δεν ξέρουν 1212.:(

σημαινει οτι εχει εξαντηλησει τον χρονο ομιλιας σου..τον αλλο μηνα θα λεει ποσο ακριβως εχεις.

Join friend!

ισχυει για εμπορικα προγραμματα με χρονο ομιλιας και οχι για wind1 flexy zero,wind max.

η λογικη ειναι οτι αυτα τα προγραμματα ειναι ειδικα και δεν να τα κανει καποιος που μιλαει αρκετα.. κατ'εμε παντα.

σημαινει οτι εχει εξαντηλησει τον χρονο ομιλιας σου..τον αλλο μηνα θα λεει ποσο ακριβως εχεις.

Αφού,λες ότι το 1212 σε Wind Flexy Zero τότε σ'εμένα πως δουλεύει το 1212;:confused:Μήπως επειδή έχω πάγιο 9 ευρώ/μήνα;:worry:

ναι,εχεις την επιλογη 2 γι'αυτο. με ενσωματομενη χρηση.

Join friend!

ναι,εχεις την επιλογη 2 γι'αυτο. με ενσωματομενη χρηση.

Κανένα πρόγραμμα που να με ενημερώνει για το ποσό που έχω κάνει (μετά το πέρας της ενσωματομένης χρήσης) δεν υπάρχει (αντίστοιχο του 1284 της Vodafone);:worry:

Κανένα πρόγραμμα που να με ενημερώνει για το ποσό που έχω κάνει (μετά το πέρας της ενσωματομένης χρήσης) δεν υπάρχει (αντίστοιχο του 1284 της Vodafone);:worry:

πλακα εχει το ολο σκηνικο. να θες να μαθεις 5 πραγματα για την συνδεση σου και να μην ξερει κανενας να σε ενημερωσει η να μην θελει κανενας να σε ενημερωσει.:X:X

[sIGPIC][/sIGPIC]

οχι φιλε μου δεν υπαρχει κατι τετοιο δυστηχως.

Join friend!

Κρίμα :(.Αυτό είναι ένα μείον τουλάχιστον για μένα γιατί θέλω μερικές φορές να κάνω ένα σταθερό ποσό κάθε μήνα και χωρίς αυτή την υπηρεσία δεν μπορώ να το κάνω.:(

Πάντως,όσον αφορά τη χρέωση των 9 ευρώ ανά μήνα για τους πρώτους 6 μήνες και την υποχρέωση του πελάτη να κάνει το πρώτο 6μηνο κινηση συνολικής αξίας 54 ευρώ(χωρίς τον ΦΠΑ),όλα αυτά εκτός απ'το site αναγράφονται και στο συμβόλαιο που υπογράφεις,οπότε μάλλον δεν το διάβασες καλά πριν υπογράψεις.. ;)

Πάντως,όσον αφορά τη χρέωση των 9 ευρώ ανά μήνα για τους πρώτους 6 μήνες και την υποχρέωση του πελάτη να κάνει το πρώτο 6μηνο κινηση συνολικής αξίας 54 ευρώ(χωρίς τον ΦΠΑ),όλα αυτά εκτός απ'το site αναγράφονται και στο συμβόλαιο που υπογράφεις,οπότε μάλλον δεν το διάβασες καλά πριν υπογράψεις.. ;)

πολλοι δεν διαβαζουν καλα τα συμβολαια τους και ειναι μεγαλο λαθος. δεν θα επρεπε ομως και οι υπαλληλοι να ενημερωνουν λεπτομερως?

[sIGPIC][/sIGPIC]

• The title was changed to Nova: Τα πάντα για τα συμβόλαια, επιδοτήσεις, προγράμματα, χρεώσεις κλπ