stefanos1999 Δημ. May 28, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2009 Θα πάρεις καινούργια κάρτα sim 32K.:) ευχαριστώ, θα έχει καθόλου δωρεάν αρχικό χρόνο ομιλίας? επίσης μια άλλη ερώτηση...απο εταιρικό wind μπορει να γινει μεταφορά χρόνου ομιλιας σε καρτοκινητό f2g με το wind sharing ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefanos1999 Δημ. May 29, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2009 όταν ζητάς διακοπή συμβολαίου, γινεται μετά απο 1 μήνα??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnthegreek Δημ. May 29, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2009 ευχαριστώ, θα έχει καθόλου δωρεάν αρχικό χρόνο ομιλίας? Μπορεί να έχει ή 1 ευρώ ή 5 ευρώ (1 ευρώ για 5 μήνες) όταν ζητάς διακοπή συμβολαίου, γινεται μετά απο 1 μήνα??? Ναι,γίνεται μετά από 30 ημέρες.Επίσης αν δεν κάνεις καθόλου χρήση αυτές τις 30 ημέρες θα σου έρθει λογαριασμός για να πληρώσεις το ΦΠΑ και τα Τέλη κινητής. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefanos1999 Δημ. May 29, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2009 Μπορεί να έχει ή 1 ευρώ ή 5 ευρώ (1 ευρώ για 5 μήνες) Ναι,γίνεται μετά από 30 ημέρες.Επίσης αν δεν κάνεις καθόλου χρήση αυτές τις 30 ημέρες θα σου έρθει λογαριασμός για να πληρώσεις το ΦΠΑ και τα Τέλη κινητής. ευχαριστω. 1ευρω εχει το δικό μου, το παραδοξο ειναι οτι το πακετο συνδεσης f2g για την μεταφορα απο το συμβόλαιο που μου έδωσαν γραφει ημερομηνια παραγωγης: 12/2008 και λεει απο κατω εντος 7 μηνων ενεργοποιηση απο την ημερομηνια παραγωγης...και η ημερομηνια ακυρωσης του συμβολαιου που υπεγραψα γράφει 27/06/2009.......... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnthegreek Δημ. May 29, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2009 ευχαριστω. 1ευρω εχει το δικό μου, το παραδοξο ειναι οτι το πακετο συνδεσης f2g για την μεταφορα απο το συμβόλαιο που μου έδωσαν γραφει ημερομηνια παραγωγης: 12/2008 και λεει απο κατω εντος 7 μηνων ενεργοποιηση απο την ημερομηνια παραγωγης...και η ημερομηνια ακυρωσης του συμβολαιου που υπεγραψα γράφει 27/06/2009.......... Και να μην λειτουργεί η κάρτα θα στην αλλάξουν ;).Επίσης κάτω δεξιά στο πακέτο F2G που σου έδωσαν πρέπει να λέει:"Μεταφορά από συμβόλαιο".Πάντως το ΦΠΑ και τα Τέλη κινητής που πρέπει να πληρώσεις στο τέλος (και τίποτα παραπάνω αν κάνεις χρήση) είναι σκέτη κοροϊδία :down:. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefanos1999 Δημ. May 29, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2009 Και να μην λειτουργεί η κάρτα θα στην αλλάξουν ;).Επίσης κάτω δεξιά στο πακέτο F2G που σου έδωσαν πρέπει να λέει:"Μεταφορά από συμβόλαιο".Πάντως το ΦΠΑ και τα Τέλη κινητής που πρέπει να πληρώσεις στο τέλος (και τίποτα παραπάνω αν κάνεις χρήση) είναι σκέτη κοροϊδία :down:. οντως κοροιδία. ναι γράφει Μεταφορά απο Συμβόλαιο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petros_dl Δημ. May 30, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2009 Δεν ξέρω αν έπρεπε να γράψω εδώ αλλά δεν βρήκα κάποιο άλλο θέμα. Θέλω να ρωτήσω αν πάρω ένα κινητό από ένα κατάστημα wind (σκέτη συσκευή,χωρίς σύνδεση) και θέλω να πληρώσω με δόσεις θα πρέπει να έχω υποχρεωτικά πιστωτική κάρτα ή γίνεται και χωρίς??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnthegreek Δημ. May 30, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2009 Δεν ξέρω αν έπρεπε να γράψω εδώ αλλά δεν βρήκα κάποιο άλλο θέμα. Θέλω να ρωτήσω αν πάρω ένα κινητό από ένα κατάστημα wind (σκέτη συσκευή,χωρίς σύνδεση) και θέλω να πληρώσω με δόσεις θα πρέπει να έχω υποχρεωτικά πιστωτική κάρτα ή γίνεται και χωρίς??? Πρέπει οπωσδήποτε να έχεις πιστωτική κάρτα γιατί από'κει θα πάρουν τα λεφτά της συσκευής.:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stathis123 Δημ. May 30, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2009 μαθατε μεχρι ποτε ισχυει η προσφορα με τα δωρεαν κινητα; Παράθεση My Mobile Phone History: Ericsson T18 - NEC N331i - SAGEM X5-2 - MOTOROLA V620 - SE W300 - SE K550im - MOTOROLA V360 - Samsung J600- MOTOROLA V6 - HP 514 IPAQ - MOTOROLA Z10 - LG KU990 -Nokia 5230 - HTC Diamond 2 - ΒΒ 9000 - SE X10 Mini Pro - Motorola Flipout -SE Neo V- iPhone 4 - BB Z10 - SMG SI9505 - HTC M7 - Moto X 2nd - Samsung S6 - Iphone 6s - 1+3T - iPhone 8 Plus - Mix 2S - iPhone XR - iPhone 13 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kotsianis7 Δημ. May 30, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2009 Γιατί,έβγαλε η Wind πάλι αντίστοιχη προσφορά όπως οι άλλες 2;Δεν είδα καμία διαφήμιση:confused: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stathis123 Δημ. May 30, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2009 απ'οτι ειπε ενα μελος ολες εβγαλαν... Παράθεση My Mobile Phone History: Ericsson T18 - NEC N331i - SAGEM X5-2 - MOTOROLA V620 - SE W300 - SE K550im - MOTOROLA V360 - Samsung J600- MOTOROLA V6 - HP 514 IPAQ - MOTOROLA Z10 - LG KU990 -Nokia 5230 - HTC Diamond 2 - ΒΒ 9000 - SE X10 Mini Pro - Motorola Flipout -SE Neo V- iPhone 4 - BB Z10 - SMG SI9505 - HTC M7 - Moto X 2nd - Samsung S6 - Iphone 6s - 1+3T - iPhone 8 Plus - Mix 2S - iPhone XR - iPhone 13 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Επισκέπτης Δημ. May 30, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2009 Η προσφορα ηταν απο την Πεμπτη μεχρι και σημερα Σαββατο. Αφορουσε σε flexy πακετα συγκεκριμενες συσκευες (ενδεικτικα: FLEXY 30 S/E K770, FLEXY 35 S/E W595, FLEXY 40 S/E C902, FLEXY 55 LG RENOIR,FLEXY 75 OMNIA, FLEXY 100 HTC HD). Οσον αφορα την ακυρωση: Στην ολοκληρωση της θα πληρωσει αναλογικα ή μη καποια ενδεχομενη εκδοση λογαριασμου καθως και τις κλησεις που εκανε τον προηγουμενο μηνα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aris1417 Δημ. May 31, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2009 ναι γράφει Μεταφορά απο Συμβόλαιο Λογικά θα έχεις και διπλασιασμό στην πρώτη κάρτα που θα βάλεις! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Panagioths Δημ. May 31, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2009 Θα έχει σίγουρα διπλασιασμό :-D Παράθεση Βλέπεις πράγματα και αναρωτιέσαι "Γιατί;" Αλλά εγώ ονειρεύομαι πράγματα που δεν υπήρξαν ποτέ και λέω "Γιατί όχι;" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stathis123 Δημ. May 31, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2009 προσεχε ομως βαλε καρτα πριν καλεσεις το 1342 για αλλαγη οικονομικου πακετου αλλιως δεν θα σου την διπλασιασει.. Παράθεση My Mobile Phone History: Ericsson T18 - NEC N331i - SAGEM X5-2 - MOTOROLA V620 - SE W300 - SE K550im - MOTOROLA V360 - Samsung J600- MOTOROLA V6 - HP 514 IPAQ - MOTOROLA Z10 - LG KU990 -Nokia 5230 - HTC Diamond 2 - ΒΒ 9000 - SE X10 Mini Pro - Motorola Flipout -SE Neo V- iPhone 4 - BB Z10 - SMG SI9505 - HTC M7 - Moto X 2nd - Samsung S6 - Iphone 6s - 1+3T - iPhone 8 Plus - Mix 2S - iPhone XR - iPhone 13 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Επισκέπτης Δημ. June 1, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2009 Λογικά θα έχεις και διπλασιασμό στην πρώτη κάρτα που θα βάλεις! Αυτο δεν ειναι defacto και δεν ισχυει μην δινεται απαντησεις αν δεν ειστε σιγουροι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Panagioths Δημ. June 1, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2009 Σύμφωνα με αυτό που γίνεται πολύ καιρό τώρα αλλά και με την εξ. πελατών η πρώτη κάρτα από καρτοκινητό που προέκυψε από μετατροπή συμβολαίου. Έχεις δει ποτέ περίπτωση να μην έχει γίνει; Παράθεση Βλέπεις πράγματα και αναρωτιέσαι "Γιατί;" Αλλά εγώ ονειρεύομαι πράγματα που δεν υπήρξαν ποτέ και λέω "Γιατί όχι;" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Επισκέπτης Δημ. June 1, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2009 Σύμφωνα με αυτό που γίνεται πολύ καιρό τώρα αλλά και με την εξ. πελατών η πρώτη κάρτα από καρτοκινητό που προέκυψε από μετατροπή συμβολαίου. Έχεις δει ποτέ περίπτωση να μην έχει γίνει; Ναι.....αν προσεξες την υπογραφη μου θα καταλαβαινες που εργαζομαι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Panagioths Δημ. June 1, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2009 Τότε είναι λάθος της εταιρείας (κλασσική στετ). Σε περίπτωση που δεν διπλασιαστεί θα τους πάρει τηλ/θα στείλει εμαιλ και θα του βάλουν τα χρήματα εφόσον είναι η επίσημη πολιτική της εταιρείας να διπλασιάζεται η πρώτη κάρτα. Πάντως δεν ακούστηκε ποτέ εδώ μέσα να μην διπλασιάζεται. Ίσως ήταν σφάλμα συστήματος στους συνδρομητές που το είδες να γίνεται ή είχαν κάνει αλλαγή πακέτου πριν την πρώτη κάρτα όπου εκεί χάνουν το δικαίωμα του διπλασιασμού (αλλά και πάλι με επικοινωνία με την εταιρεία τους τα δίνει τα χρήματα). Παράθεση Βλέπεις πράγματα και αναρωτιέσαι "Γιατί;" Αλλά εγώ ονειρεύομαι πράγματα που δεν υπήρξαν ποτέ και λέω "Γιατί όχι;" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefanos1999 Δημ. June 1, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2009 η σιμ του καρτοκινητού θα ενεργοποιηθεί μόνο αφού σε 25 ημέρες περίπου διακοπεί του συμβολαίου? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnthegreek Δημ. June 1, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2009 η σιμ του καρτοκινητού θα ενεργοποιηθεί μόνο αφού σε 25 ημέρες περίπου διακοπεί του συμβολαίου? Πίσω στο πακετάκι σύνδεσης θα πρέπει ο υπάλληλος να σου έγραψε πότε θα ακυρωθεί η κάρτα sim του συμβολαίου για να βάλεις την κάρτα του F2G.Η ενεργοποίηση της κάρτας του F2G θα γίνει την ημέρα που σου είπα ή σου έγραψαν από της 8:00 π.μ και μετά.:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefanos1999 Δημ. June 1, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2009 Πίσω στο πακετάκι σύνδεσης θα πρέπει ο υπάλληλος να σου έγραψε πότε θα ακυρωθεί η κάρτα sim του συμβολαίου για να βάλεις την κάρτα του F2G.Η ενεργοποίηση της κάρτας του F2G θα γίνει την ημέρα που σου είπα ή σου έγραψαν από της 8:00 π.μ και μετά.:) οχι δεν έγραψε, αλλα στην αιτηση διακοπής του συμβολαίου αναφέρει ημερομηνία διακοπής...27/06 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nrg Δημ. June 1, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2009 Τότε είναι λάθος της εταιρείας (κλασσική στετ). Σε περίπτωση που δεν διπλασιαστεί θα τους πάρει τηλ/θα στείλει εμαιλ και θα του βάλουν τα χρήματα εφόσον είναι η επίσημη πολιτική της εταιρείας να διπλασιάζεται η πρώτη κάρτα. Πάντως δεν ακούστηκε ποτέ εδώ μέσα να μην διπλασιάζεται. Ίσως ήταν σφάλμα συστήματος στους συνδρομητές που το είδες να γίνεται ή είχαν κάνει αλλαγή πακέτου πριν την πρώτη κάρτα όπου εκεί χάνουν το δικαίωμα του διπλασιασμού (αλλά και πάλι με επικοινωνία με την εταιρεία τους τα δίνει τα χρήματα). Συνεβει σε εμενα (επειδη ειχα αλλαξει πακετο οπως λες πριν την ανανεωση), τους εστειλα email και τα εβαλαν. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zyp3r Δημ. June 1, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2009 Mηπως ξερει κανεις τι επιδοτηση δινεται με μηνιαιο λογαριασμο +-70 ευρω??? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pexths Δημ. June 1, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2009 Συνεβει σε εμενα (επειδη ειχα αλλαξει πακετο οπως λες πριν την ανανεωση), τους εστειλα email και τα εβαλαν. πολλοι χρηστεσ μεσα στο φορουμ εχουν αναφερει οτι μετα την μετατροπη η πρωτη ανανεωση δεν διπλασιαστηκε. εχουν αναφερει επισησ οτι οσοι γνωριζαν οτι πρεπει να υπαρξει διπλασιασμοσ, με μειλ η με τηλεφωνο στο cc διευθετηθηκε το θεμα τουσ Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts