Jump to content

Nova: Τα πάντα για τα συμβόλαια, επιδοτήσεις, προγράμματα, χρεώσεις κλπ

Eliseos
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Ασχετο αλλα ενημερωτικα τα sms της frog προς εξωτερικο εχουν μονο 4 λεπτα αντι για..22 περιπου που πληρωνω με συνδεση.Με εχουν σωσει πραγματικα!

Τα ιδια περιπου μαλλον ισχυουν και για τη Q.

Το αναφερω απλα για οσους θελουν να στελνουν πολλα sms και σε εξωτερικο!:)

Παντα φιλικα Μανος

Παρε το Nexus στα δικα σου χερια

εαν κανεις λογαριασμους γιατι οχι;

My Mobile Phone History:
spacer.png

Ericsson T18 - NEC N331i - SAGEM X5-2 - MOTOROLA V620 - SE W300 - SE K550im - MOTOROLA V360 - Samsung J600- MOTOROLA V6 - HP 514 IPAQ - MOTOROLA Z10 - LG KU990 -Nokia 5230 - HTC Diamond 2 - ΒΒ 9000 - SE X10 Mini Pro - Motorola Flipout -SE Neo V- iPhone 4 - BB Z10 - SMG SI9505 - HTC M7 - Moto X 2nd - Samsung S6 - Iphone 6s - 1+3T - iPhone 8 Plus - Mix 2S - iPhone XR - iPhone 13

εαν κανεις λογαριασμους γιατι οχι;

Λογαριασμούς θα κάνω,αλλά επειδή δεν έχει αρχική επιδότηση νόμιζα ότι δεν θα έχει και μετά από χρόνο.Ευχαριστώ.:)

Ασχετο αλλα ενημερωτικα τα sms της frog προς εξωτερικο εχουν μονο 4 λεπτα αντι για..22 περιπου που πληρωνω με συνδεση.Με εχουν σωσει πραγματικα!

για μηνυματα στο εξωτερικο το frog κ το f2g συμφερουν απιστευτα. η αναλογια αγγιζει το 1 προσ 5.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Επισκέπτης
Λογαριασμούς θα κάνω,αλλά επειδή δεν έχει αρχική επιδότηση νόμιζα ότι δεν θα έχει και μετά από χρόνο.Ευχαριστώ.:)

Αν εχεις σκοπο να κανεις λογαριασμους δεν εισαι για flexy zero.

Αν εχεις σκοπο να κανεις λογαριασμους δεν εισαι για flexy zero.

Δεν θα κάνω τεράστιους λογαριασμούς.Είμαι όμως μεταξύ Wind Flexy Zero και Wind Καρτοσύνδεση 20.:)

Επισκέπτης
Δεν θα κάνω τεράστιους λογαριασμούς.Είμαι όμως μεταξύ Wind Flexy Zero και Wind Καρτοσύνδεση 20.:)

Εαν κανεις λογαριασμους κατω απο 20 € στο flexy zero, η επιδοτηση (αν σου δωθει) μετα απο 11 μηνες θα ειναι εξαιρετικα χαμηλη. Εαν επιλεξεις καρτοσυνδεση 20 κερδιζεις 50% περισσοτερη χρηση για ολο το 2009 καθως και επιδοτηση για συσκευη και σιγουρη αναβαθμιση στο 11μηνο αν αποφασισεις να συνεχιζεις για 1 ακομη χρονο.

εχω wind flexy...αν μπω στο ιντερνετ θα ειναι διαφορετικη η χρεωση η θα ειναι η θα ειναι στα χρηματα που εχω προπληρωσει?και κατι αλλο εχω το flexy 35 και τα χρηματα που λεει πως μπορω να χρησημοποιησω ειναι 58,08 ευρω...τοσα θα ειναι καθε φορα η επειδη ειναι ο πρωτος μηνας?? ευχαριστω

Επισκέπτης
εχω wind flexy...αν μπω στο ιντερνετ θα ειναι διαφορετικη η χρεωση η θα ειναι η θα ειναι στα χρηματα που εχω προπληρωσει?και κατι αλλο εχω το flexy 35 και τα χρηματα που λεει πως μπορω να χρησημοποιησω ειναι 58,08 ευρω...τοσα θα ειναι καθε φορα η επειδη ειναι ο πρωτος μηνας?? ευχαριστω

Τα 58,08 αφορουν την ενσωματωμενη χρηση του πακετου που εισαι, ειναι στανταρ και δεν αφορα τον πρωτο μονο μηνα. Αφορουν κλησεις σε ολα τα δικτυα κινητης και σταθερη τηλεφωνιας στην Ελλαδα ΚΑΙ ΜΟΝΟ. Απο αυτο λοιπον συμπερανε οτι η χρηση ιντερνετ δεν περιλαμβανεται αλλα ειναι extra. Εαν θελεις μπορεις να προσθεσεις υπηρεσιες data στο συμβολαιο σου σε καταστημα ή απο το κινητο σου στο 1260 πατωντας το 8.

αν θελεις να στελνεις μηνυματα στο εξωτερικο συμφερει καλυτερα το F2G1...ειναι μονο 2 λεπτα ;)

http://www.wind.com.gr/pages.fds?pageID=1415&langID=1

Καλύτερα μιας ώρας ελεύθερη ζωή,
παρά σαράντα χρόνια σκλαβιά και φυλακή.

Το Wind 1 υπαρχει ακομη και για νεες συνδεσεις.

Χωρις να σε αμφισβητώ μιας και έχεις σιγουρα σωστή ενημέρωση,παρ'όλα αυτά,για ποιον λόγο στο site είναι στα μη εμπορικά διαθέσιμα προγράμματα; :confused:

Επισης,παρέχεται επιδότηση στο Wind 1 για νέες συνδέσεις;

παιδια παιζει καμια προσφορα με καλη επιδοτηση οπως αυτες που κυκλογορουσαν τωρα προσφατα η μπα;
[sIGPIC][/sIGPIC]

Επισκέπτης
Χωρις να σε αμφισβητώ μιας και έχεις σιγουρα σωστή ενημέρωση,παρ'όλα αυτά,για ποιον λόγο στο site είναι στα μη εμπορικά διαθέσιμα προγράμματα; :confused:

Επισης,παρέχεται επιδότηση στο Wind 1 για νέες συνδέσεις;

Και ομως ειναι διαθεσιμο για νεες συνδεσεις οχι ομως για αλλαγη πακετου πχ απο flexy - wind σε wind 1. Οχι δεν υπαρχει επιδοτηση.

πλακα μας κανεις; γρηγορα για νεα συνδεση! :) μπορει να συνδυαστει σε οικογενειακο;

My Mobile Phone History:
spacer.png

Ericsson T18 - NEC N331i - SAGEM X5-2 - MOTOROLA V620 - SE W300 - SE K550im - MOTOROLA V360 - Samsung J600- MOTOROLA V6 - HP 514 IPAQ - MOTOROLA Z10 - LG KU990 -Nokia 5230 - HTC Diamond 2 - ΒΒ 9000 - SE X10 Mini Pro - Motorola Flipout -SE Neo V- iPhone 4 - BB Z10 - SMG SI9505 - HTC M7 - Moto X 2nd - Samsung S6 - Iphone 6s - 1+3T - iPhone 8 Plus - Mix 2S - iPhone XR - iPhone 13

αχ κριμα! παντως καλο προγραμμα αλλα αυτα τα 25€ ενεργοποιησης εδω μου καθονται! αμαν! και κατι ακομα. λογικα αν κανεις λογαριασμους εχει επιδοτηση μετα των πρωτο χρονο σωστα;

My Mobile Phone History:
spacer.png

Από την ώρα που

Το Wind 1 υπαρχει ακομη και για νεες συνδεσεις.

άσε το flexy και τη καρτοσύνδεση (προτιμότερο το f2g) και κάνε μια νέα σύνδεση Wind1. ;)

Από την ώρα που

άσε το flexy και τη καρτοσύνδεση (προτιμότερο το f2g) και κάνε μια νέα σύνδεση Wind1. ;)

Πολύ καλό πρόγραμμα.Η χρέωση όμως στα sms είναι φαρμάκι.Αφού όμως το παρόν πρόγραμμα είναι διαθέσιμο γιατί είναι στην κατηγορία "Παλιά προγράμματα" στο Wind.gr;:confused:

Πολύ καλό πρόγραμμα.Η χρέωση όμως στα sms είναι φαρμάκι.Αφού όμως το παρόν πρόγραμμα είναι διαθέσιμο γιατί είναι στην κατηγορία "Παλιά προγράμματα" στο Wind.gr;:confused:

μην ρωτας!:X

ερωτηση: πηγαινω στην wind κανω αιτηση φορητοτητας ενα αριθμο σε συμβολαιο, μετα απο λιγες μερες παιρνω συσκευη + καρτα sim και περιμενω ενεργοποιηση σωστα;

καμια προσφορα τρεχει τωρα;

My Mobile Phone History:
spacer.png

είμαι στο ατομικό wind V10 (με την δέσμευση τιμής, αντίστοιχο του V10 της Vodafone). μπορώ στην ανανεωση, αντι νέας συσκευης να πάρω έκπτωση στο πάγιο ??

Επισκέπτης
είμαι στο ατομικό wind V10 (με την δέσμευση τιμής, αντίστοιχο του V10 της Vodafone). μπορώ στην ανανεωση, αντι νέας συσκευης να πάρω έκπτωση στο πάγιο ??

Εφοσον θα εχεις επιδοτηση ναι, μπορεις να επιλεξεις πιστωση παγιου

Εφοσον θα εχεις επιδοτηση ναι, μπορεις να επιλεξεις πιστωση παγιου

ευχαριστώ. έαν το μετατρέψω σε καρτοκιντητο θα πρέπει να αλλάξω σιμ κάρτα ή παραμένει η ίδια?

ευχαριστώ. έαν το μετατρέψω σε καρτοκιντητο θα πρέπει να αλλάξω σιμ κάρτα ή παραμένει η ίδια?

Θα πάρεις καινούργια κάρτα sim 32K.:)

• The title was changed to Nova: Τα πάντα για τα συμβόλαια, επιδοτήσεις, προγράμματα, χρεώσεις κλπ