Jump to content

Nova: Τα πάντα για τα συμβόλαια, επιδοτήσεις, προγράμματα, χρεώσεις κλπ

Eliseos
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Για νέα σύνδεση στο WIND Flexy Zero, είμαι αναγκασμένος να επιλέξω ανάμεσα στις δύο επιλογές για επιδότηση ή "δωρεάν" χρήση ή μπορώ να κάνω τη σύνδεση χωρίς αυτά; Και αν γίνεται η σύνδεση χωρίς επιλογή τι ελάχιστο χρόνο παραμονής έχει;

Τι ελάχιστο χρόνο παραμονής έχει το WIND1;

Υπάρχει κάποια επιβάρυνση σε περίπτωση μηδενικής χρήσης των παραπάνω προγραμμάτων κατά τον ελάχιστο χρόνο παραμονής (αν αυτός υπάρχει);

Το WIND1 νομίζω έχει δίμηνο ή καθόλου ελάχιστη παραμονή. Δεν υπάρχει "ποινή" για μηδενικό λογαριασμό.

Motorola Razr i XT890 + Alcatel 2005D + Samsung GT-N5110

Το ρωτώ γιατί στη Vodafone έχει 50 ευρώ για το πρώτο εξάμηνο στο Vodafone χωρίς πάγιο... Βέβαια εδώ δίνεις 25 ευρώ κατά τη σύνδεση...

Για νέα σύνδεση στο WIND Flexy Zero, είμαι αναγκασμένος να επιλέξω ανάμεσα στις δύο επιλογές για επιδότηση ή "δωρεάν" χρήση ή μπορώ να κάνω τη σύνδεση χωρίς αυτά; Και αν γίνεται η σύνδεση χωρίς επιλογή τι ελάχιστο χρόνο παραμονής έχει;

Τι ελάχιστο χρόνο παραμονής έχει το WIND1;

Υπάρχει κάποια επιβάρυνση σε περίπτωση μηδενικής χρήσης των παραπάνω προγραμμάτων κατά τον ελάχιστο χρόνο παραμονής (αν αυτός υπάρχει);

Το wind1 δεν έχει ελάχιστο χρόνο παράμονης στο δίκτυο της wind.Απλά πληρώνεις 25ΕΥΡΩ εφάπαξ τέλη σύνδεσης.Επίσης όταν κλείσεις χρόνο σου δίνει και επιδότηση για να καινούρια συσκευή!

Το wind1 δεν έχει ελάχιστο χρόνο παράμονης στο δίκτυο της wind.Απλά πληρώνεις 25ΕΥΡΩ εφάπαξ τέλη σύνδεσης.Επίσης όταν κλείσεις χρόνο σου δίνει και επιδότηση για να καινούρια συσκευή!

Σιγουρο αυτο?Ισχυει και για μενα που πηγα wind1 απο αλλο προγραμμα?

Θυμαμαι κοντα στον σεπτεμβριο οταν αξιοποιησα την επιδοτηση μαζι με ποντους avantage για νεα συσκευη,ζητησα να το αλλαξω σε wind1 για να μην εχω παγιο και να το κοψω.Δηλαδη ηθελα να κοψω την συνδεση,αλλα εννοειται πως δεν ηθελα να χασω την επιδοτηση.

Τωρα μπορω να το κοψω,η πρεπει να κλεισει χρονο?

Ήρθε η ώρα για ένα νέο Σπίτι

http://www.aeginahomes.gr/

Σιγουρο αυτο?Ισχυει και για μενα που πηγα wind1 απο αλλο προγραμμα?

Θυμαμαι κοντα στον σεπτεμβριο οταν αξιοποιησα την επιδοτηση μαζι με ποντους avantage για νεα συσκευη,ζητησα να το αλλαξω σε wind1 για να μην εχω παγιο και να το κοψω.Δηλαδη ηθελα να κοψω την συνδεση,αλλα εννοειται πως δεν ηθελα να χασω την επιδοτηση.

Τωρα μπορω να το κοψω,η πρεπει να κλεισει χρονο?

αν πηρες επιδοτηση σαφως και δεν μπορεις να το κοψεις πριν τον χρονο

an exeis hdh kapoio oikonomiko paketo den mporeis na pas se wind1.

to wind1 prosferetai mono se neous pelates,diladi nees sindeseis.

mipos ennoeis to flexy zero?

ekei mporeis na kaneis allagh paketou se flexy zero.

Symbian, Die hard

Μερικές ερωτήσεις για το wind flexy zero

1)Στο wind flexy zero μπορώ να ζητήσω σαν επιδότηση όποια συσκευή θέλω (ακόμα και 500€);

2)Θα μου την δώσουν δωρεάν αρκεί να κάνω λογαριασμούς που να βγάζουν σύνολο 500€ το πρώτο εξάμηνο;

3)Μπορώ να κάνω αυτά τα χρήματα μεταφορά στο καρτοκινητό μου (wind sharing) ούτως ώστε να μπορώ να τα χρησιμοποιήσω όποτε θέλω και να κάνω και λογαρισμούς 500€; ;)

4)Πότε μετά μπορώ να ξαναζητήσω επιδότηση;

http://www.estudents.gr/images/links/8831.JPG Το Νο1 φοιτητικό site!!

Πωλείτε JC777 καινούριο για Θεσσαλονίκη 147€: http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=217191

Πληροφορίες για JC777 εδώ: http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=215460

για το προγραμμα wind 1 τι δικαιολογητικά χρειάζομαι??

γινεται αντι για εκαθαριστικο εφορίας να τους δώσω αντιγραφο της "βεβαίωσης απόδοσης ΑΦΜ" που πηρα πέρσυ οταν ενηλικώθηκα?(και μου χρειαστηκε για διπλωμα οδηγησης,φορολογικη δήλωση δεν κάνω):worry:

:superman:

για το προγραμμα wind 1 τι δικαιολογητικά χρειάζομαι??

γινεται αντι για εκαθαριστικο εφορίας να τους δώσω αντιγραφο της "βεβαίωσης απόδοσης ΑΦΜ" που πηρα πέρσυ οταν ενηλικώθηκα?(και μου χρειαστηκε για διπλωμα οδηγησης,φορολογικη δήλωση δεν κάνω):worry:

μονο ταυτότητα!!!!

μονο ταυτότητα!!!!

σιγουρα??????:D:D

ρε γμτ πριν 3-4 μήνες ειχα ρωτησει και μου χαν πει οτι χωρις εκκαθαριστικο εφοριας ΔΕΝ!!

σας ρωτησα εδω για επιβεβαιωση..οπότε μόνο με ταυτότητα?και επειδη δεν εχει πάγιο,αν δε το χρησιμοποιήσω καθολου ενα μηνα (υποθετικα μιλαμε)πληρωνω μονο τελη κινητης??

επισης γινεται να κανω στο wind 1 νεα συνδεση οκ???δεν θελω το flexy zero...

και αν κανω φορητοτητα απο mo mad θα παρει παραπανω μερες να ενεργοποιηθει??

σιγουρα??????:D:D

ρε γμτ πριν 3-4 μήνες ειχα ρωτησει και μου χαν πει οτι χωρις εκκαθαριστικο εφοριας ΔΕΝ!!

σας ρωτησα εδω για επιβεβαιωση..οπότε μόνο με ταυτότητα?και επειδη δεν εχει πάγιο,αν δε το χρησιμοποιήσω καθολου ενα μηνα (υποθετικα μιλαμε)πληρωνω μονο τελη κινητης??

επισης γινεται να κανω στο wind 1 νεα συνδεση οκ???δεν θελω το flexy zero...

και αν κανω φορητοτητα απο mo mad θα παρει παραπανω μερες να ενεργοποιηθει??

μόνο ταυτότητα.και να ξέρεις το ΑΦΜ σου. Παλιά ήθελε εκαθ/κο.

Αν ένα μήνα δεν μιλήσεις καθόλου τότε δεν πληρώνεις ούτε τέλη.

Εκτός αν έχεις καμιά υπηρεσία ενεργ/νη ('οπως my tones) τότε πληρώνεις.

Δηλαδή για να μην πληρώσεις τέλη δεν πρέπει να υπάρχει καμιά χρέωση.

Η φορήτοτη κάνει πάντα περίπου 15 μέρες.Ανεξαρτήτου παρόχου.

Η φορήτοτη κάνει πάντα περίπου 15 μέρες.Ανεξαρτήτου παρόχου.

και για να ενεργοποιηθει η συνδεση ποσες μερες θέλει???

ευχαριστω που με βοηθας!:rolleyes:

και για να ενεργοποιηθει η συνδεση ποσες μερες θέλει???

ευχαριστω που με βοηθας!:rolleyes:

Καινούργιος αριθμός ενεργοποιείτε αμέσως, αν είναι φορητότητα θέλει 10 εργάσιμες μέρες από την ημέρα που θα κάνεις αίτηση.

Εγω σήμερα ζητησα διακοπη απο flexy 25!Μου είπαν οτι θα γίνει με το που τελειονει κ αυτος ο μηνας δηλαδη τελειωνει και το τελευταιο πάγιο που έχω πληρώσει.Με ρώτησαν αν θέλω να κρατήσω τον λογαριασμό σαν καρτοκινητό και είπα ναι επειδη θέλω να πάω στο f2g1 η κατι τετοιο τέλοσπάντων!Ωστοσο εκει που κόλλησα ηταν οτι μου έδωσαν άλλη κάρτα με αλλα πιν κτλ και μου είπαν οτι εκει θα γίνει κάρτα και εκείνη θα πρεπει να χρησιμοποιω και μετα που το σκεφτουν είχα τις εξης απορίες:

1)Γιατι δεν μετατρέπουν την ιδια;απλα σε καρτοκινητό;Δηλαδή στις 10 Μαιου που τελειωνει η καρτα η παλια θα απενεργοπιηθεί?Ποιος ο λόγος να μην γινει μετατροπή;

2)την άλλη καρτα θα πρέπει να την ενργοπιήσω με το που κοπεί η άλλη;αν την βάλω τώρα τι θα γίνει δηλαδή;

[sIGPIC][/sIGPIC]

Εγω σήμερα ζητησα διακοπη απο flexy 25!Μου είπαν οτι θα γίνει με το που τελειονει κ αυτος ο μηνας δηλαδη τελειωνει και το τελευταιο πάγιο που έχω πληρώσει.Με ρώτησαν αν θέλω να κρατήσω τον λογαριασμό σαν καρτοκινητό και είπα ναι επειδη θέλω να πάω στο f2g1 η κατι τετοιο τέλοσπάντων!Ωστοσο εκει που κόλλησα ηταν οτι μου έδωσαν άλλη κάρτα με αλλα πιν κτλ και μου είπαν οτι εκει θα γίνει κάρτα και εκείνη θα πρεπει να χρησιμοποιω και μετα που το σκεφτουν είχα τις εξης απορίες:

1)Γιατι δεν μετατρέπουν την ιδια;απλα σε καρτοκινητό;Δηλαδή στις 10 Μαιου που τελειωνει η καρτα η παλια θα απενεργοπιηθεί?Ποιος ο λόγος να μην γινει μετατροπή;

2)την άλλη καρτα θα πρέπει να την ενργοπιήσω με το που κοπεί η άλλη;αν την βάλω τώρα τι θα γίνει δηλαδή;

Λοιπόν με απλά λόγια καλά έκαναν και σου έδωσαν καινούργια κάρτα. Την ημερομηνία που σου είπαν ότι θα ακυρωθεί η σύνδεση το κινητό σου θα σου γράφει ανενεργή κάρτα SIM ή κάτι παρόμοιο. Εσύ αυτό που θα κάνεις είναι να αλλάξεις τις κάρτες και θα λειτουργεί κανονικά ο αριθμός σου σαν καρτοκινητό.

Αν βάλεις την καινούργια κάρτα που σου έδωσαν σε κάποια συσκευή πριν την ημερομηνία που σου είπαν θα παρατηρήσεις ότι δεν θα λειτουργει, δηλαδή θα σου αναγράφει ανενεργή κάρτα SIM.

Μετά λοιπόν την αλλαγή την παλιά κάρτα θα την πετάξεις γιατί θα είναι άχρηστη.

Αυτά

Σωστή είναι η απορία σου. Για να κάνεις στην vodafone και στην wind μετατροπή κάρτα<->συμβόλαιο σου αλλάζουν την sim. Στην cosmote στο κάνουν στην ίδια κάρτα sim που έχεις. Μικρό το κακό.

Εγω σήμερα ζητησα διακοπη απο flexy 25!

Απλά εγκυκλοπαιδικά: Όταν πήγες να τους πεις ότι θέλεις να κάνεις διακοπή σε έπρηξαν για να μην διακόψεις κλπ. κλπ.;

Εγώ πήγα πριν 2 εβδομάδες σε κατάστημα για τον ίδιο λόγο και δέχτηκα μια απίστευτα φορτική "επίθεση", ο πωλητής στον οποίο είπα ότι ήθελα να κάνω διακοπή κάλεσε το αφεντικό και όλοι μαζί άρχισαν να με πρήζουν τί τρομερό λάθος πάω να κάνω, και κάτσε να δούμε και το πάσχα τις ωραίες προσφορές για να πάρεις μια καλή συσκευούλα και δεν έχουμε κάρτες τώρα για να στο κάνουμε καρτοκινητό κλπ. κλπ.

Και τώρα είδα τα νέα συμβόλαια Flexy (είχα πάει πριν βγουν) και διαπιστώνω ότι συμφέρει σε όλες τις περιπτώσεις να είσαι στο F2G1 από το να είσαι στο Flexy 20. Τι να πεις, ξεγυρισμένη διακοπή θέλει...

Μπα καθόλου δν με επρηξαν και μου εκανε εντυπωση!Πληρως συνεργάσιμη η κοπέλα

Ευχαριστώ, Σταύρο!

Εγώ τρόμαξα και τελικά δεν την έκανα τη διακοπή. Αν επέμενα μπορεί να έβγαζαν και κανένα σουγιά! :lol::lol:

Θα ξαναπάω βέβαια μέσα στην εβδομάδα.

Θα ήθελα να ρωτήσω αν ξέρει κανείς πού μπορούμε να βρούμε τις χρεώσεις για τα προγράμματα Wind Group.

Βρήκα αυτό:

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=159304

Και πρέπει οι βασικές χρεώσεις που γράφει να ισχύουν (0,0055/δευτ. μετά τον "δωρεάν" χρόνο), όμως λέει ότι οι λοιπές χρεώσεις είναι ίδιες με του ΤΙΜ120, το οποίο έχει καταργηθεί εμπορικά πλέον, επομένως θα ήθελα να μάθω ποιό πρόγραμμα ακολουθούν πλέον τα Wind Group.

Ευχαριστώ!

Ευχαριστώ, Σταύρο!

Εγώ τρόμαξα και τελικά δεν την έκανα τη διακοπή. Αν επέμενα μπορεί να έβγαζαν και κανένα σουγιά! :lol::lol:

Θα ξαναπάω βέβαια μέσα στην εβδομάδα.

Θα ήθελα να ρωτήσω αν ξέρει κανείς πού μπορούμε να βρούμε τις χρεώσεις για τα προγράμματα Wind Group.

Βρήκα αυτό:

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=159304

Και πρέπει οι βασικές χρεώσεις που γράφει να ισχύουν (0,0055/δευτ. μετά τον "δωρεάν" χρόνο), όμως λέει ότι οι λοιπές χρεώσεις είναι ίδιες με του ΤΙΜ120, το οποίο έχει καταργηθεί εμπορικά πλέον, επομένως θα ήθελα να μάθω ποιό πρόγραμμα ακολουθούν πλέον τα Wind Group.

Ευχαριστώ!

Ta group καταργήθηκαν και στις 3 εταιρείες από αρχή του χρόνου

Μάλλον όντως καταργήθηκαν, αλλά ορισμένες ειδικές προσφορές που βασίζονται σ'αυτά ισχύουν ακόμα. Έβγαλα άκρη, ευχαριστώ.

Άλλη ερώτηση τώρα: Συμβόλαιο Wind αναβαθμίστηκε πριν 2 μήνες περίπου, με την επιλογή να μπει η επιδότηση ως έκπτωση στο λογαριασμό. Υπάρχει δυνατότητα να διακοπεί η γραμμή τώρα; (μετατροπή σε καρτοκινητό)

Φαντάζομαι θα γίνεται και απλά θα χρειαστεί να πληρώσω το ποσό της επιδότησης που είχα λάβει μέχρι τώρα ως έκπτωση στον λογαριασμό. Σωστά;

Ευχαριστώ και πάλι!

• The title was changed to Nova: Τα πάντα για τα συμβόλαια, επιδοτήσεις, προγράμματα, χρεώσεις κλπ