Jump to content

Τα πάντα για τo FREE2GO καρτοκινητό της Nova

Petros the Great
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

λοιπον, για να λυθει το μπερδεμα:

π.χ.

α) εχω βαλει 10 ευρω στις 20/1 (και εχω υπολοιπο π.χ. 100 λεπτα, που ληγουν 20/2)

β) ξαναβαζω 10 ευρω σημερα (4/2), αρα παιρνω καινουρια 300, και δεν εχουν ληξει ακομη τα 100 του 'α'

τί θα λέει το υπολοιπο; ''εχετε 400' και ληγουν 4/3'', ή όχι;

ναι αυτό θα λέει! Πυρηνική φυσική το καταντήσαμε.

ναι αυτό θα λέει! Πυρηνική φυσική το καταντήσαμε.

Θα λεει οτι εχεις 100 λεπτα που ληγουν στις 20/2 και αλλα 300 στις 4/3 , και φυσικα καταναλωνει πρωτα τα 100 που ληγουν πιο γρηγορα και μετα τα 300.

iPhone 14 Pro Max

iWatch 9

Airpods Pro

Θα λεει οτι εχεις 100 λεπτα που ληγουν στις 20/2 και αλλα 300 στις 4/3 , και φυσικα καταναλωνει πρωτα τα 100 που ληγουν πιο γρηγορα και μετα τα 300.

Ναι, αυτό είναι το σωστό!;)

Για την ακρίβεια έως τις 20/2 θα αναφέρει τα 100' με ημερομηνία λήξης και τα 300' χωρίς ημερομηνία (στο myf2g.gr).

Μετά τις 20/2, θα αναφέρει τα υπολοιπόμενα λεπτά από τα 300 με ημερομηνία λήξης την 4/3.:)

έχει κανείς ιδέα πόσο κοστίζει (αν κοστίζει) η αντικατάσταση σιμ? κάτι έχει πάθει η σιμ μου και δεν αναγνωρίζεται απο 2 κινητά ενώ καταφέρνει να τα σβύσει και τα 2 για κάποιο λόγο:wacko:

έχει κανείς ιδέα πόσο κοστίζει (αν κοστίζει) η αντικατάσταση σιμ? κάτι έχει πάθει η σιμ μου και δεν αναγνωρίζεται απο 2 κινητά ενώ καταφέρνει να τα σβύσει και τα 2 για κάποιο λόγο:wacko:

μετά τους 3 πρώτους μήνες κοστίζει 5€

Για την βονταφον μιλάς ή για το φ2γ; Στην βόνταφον είπαμε, ΚΑΙ ΤΑ 400 ΘΑ ΛΗΓΟΥΝ ΣΤΙΣ 4/3.Πώς αλλιώς να στο εξηγήσουμε ρε παιδί μου; ΜΕΤΑΦΕΡΕΤΑΙ Ο,ΤΙ ΜΑΖΕΨΕΣ(εγώ έχω μαζέψει για πάνω από έτος λεπτά και ακόμα τα τρώω) μαζί με τα καινούρια και όλα λήγουν σε 30 ήμερες...

Για την βονταφον μιλάς ή για το φ2γ; Στην βόνταφον είπαμε, ΚΑΙ ΤΑ 400 ΘΑ ΛΗΓΟΥΝ ΣΤΙΣ 4/3.Πώς αλλιώς να στο εξηγήσουμε ρε παιδί μου; ΜΕΤΑΦΕΡΕΤΑΙ Ο,ΤΙ ΜΑΖΕΨΕΣ(εγώ έχω μαζέψει για πάνω από έτος λεπτά και ακόμα τα τρώω) μαζί με τα καινούρια και όλα λήγουν σε 30 ήμερες...

Αν δεν κανω λαθος εδω μιλαμε γα την wind.. Καποιος τρολλαρε για την voda... Καλοφαγωτα τα λεπτα... Δεν μου εδειξες που εβρισα τον φιλο ομως και περιμενω..

Edited by aenaos15

iPhone 14 Pro Max

iWatch 9

Airpods Pro

Καλο το troll σου αλλα μαθε να διαβαζεις καλυτερα.Στο ξαναβαζω το link και κανε μια προσπαθεια να το ξαναδιαβασεις.

http://www.vodafone.gr/portal/client/cms/viewCmsPage.action?pageId=1043

Συγκεκριμένα:

Hide Συγκεκριμένα content

Με το πρόγραμμα Βonus All έχεις 300 δωρεάν λεπτά ομιλίας προς όλα τα δίκτυα για 1 ολόκληρο μήνα, με ανανέωση χρόνου ομιλίας 10€ κι άνω.

Συγκεκριμένα με ανανέωση χρόνου ομιλίας οποιασδήποτε αξίας από 10€ κι άνω θα κερδίζεις αυτόματα 300 λεπτά ομιλίας ή βίντεο-κλήσεων προς όλα τα δίκτυα και σταθερά τηλέφωνα στην Ελλάδα.

•Το ποσό της ανανέωσης χρόνου ομιλίας θα παραμένει στο λογαριασμό σου για να το χρησιμοποιήσεις όπως εσύ επιθυμείς.

Τα 300 δωρεάν λεπτά ομιλίας έχουν διάρκεια 1 μήνα από την ημερομηνία της ανανέωσης χρόνου ομιλίας

•H ελάχιστη διάρκεια κλήσης είναι 3 λεπτά και μετά η χρήση υπολογίζεται ανά δευτερόλεπτο

Για ενεργοποίηση του προγράμματος Bonus All κάλεσε δωρεάν στο 1286. Για να μαθαίνεις το υπόλοιπο του χρόνου ομιλίας, μηνυμάτων ή ΜΒ κάλεσε δωρεάν στο 1252.

Διευκρινήσεις του προγράμματος Bonus All

•Το πρόγραμμα Bonus All που προσφέρει 300 δωρεάν λεπτά ομιλίας προς όλα τα δίκτυα ισχύει αυτόματα για τους ήδη εγγεγραμμένους συνδρομητές στη προσφορά καθώς και σε νέους συνδρομητές από 12/12/12 και μετά. Οι υφιστάμενοι συνδρομητές που Καρτοκινητού Vodafone που δεν είναι εγγεγραμμένοι στο Bonus All μπορούν να επωφεληθούν της παραπάνω προσφοράς οποιαδήποτε στιγμή καλώντας δωρεάν στο 1286 και ενεργοποιώντας την προσφορά Bonus All.

•Η κατανάλωση του δωρεάν λεπτών θα γίνεται ανά δευτερόλεπτο με ελάχιστη διάρκεια κλήσης τα 3 λεπτά

•Τα δωρεάν λεπτά θα αποδίδονται έως 2 φορές μέσα σε ένα ημερολογιακό μήνα, με όλους τους τρόπους ανανέωσης χρόνου ομιλίας εκτός από τις υπηρεσίες επέκτασης υπολοίπου, Vodafone Sharing, και Citibank Visa.

•Τα δωρεάν λεπτά θα προστίθενται σε τυχόν υπολειπόμενα δωρεάν λεπτά από το bonus και θα έχουν όλα μαζί ημερομηνία λήξης βάσει της τελευταίας ανανέωσης χρόνου ομιλίας.Σε περίπτωση που σε 1 μήνα δεν έχουν καταναλωθεί τα δωρεάν λεπτά, δεν θα μεταφέρονται σε επόμενο μήνα και θα λήγουν. Επίσης σε περίπτωση αλλαγής πακέτου καρτοκινητής ή διαγραφής από το πρόγραμμα Bonus All τυχόν υπολειπόμενα λεπτά θα χάνονται.

•Ο δωρεάν χρόνος ομιλίας αφορά κλήσεις προς όλα τα εθνικά δίκτυα (κινητά και σταθερά). Δεν περιλαμβάνονται κλήσεις προς αριθμούς εξωτερικού, καθώς και προς υπηρεσίες και κλήσεις κατά τη διάρκεια περιαγωγής.

•Σε περίπτωση που υπάρχουν δωρεάν διαθέσιμα λεπτά ομιλίας προς όλα τα δίκτυα από πακέτα ή bonus προτεραιότητα στην κατανάλωση έχουν τα λεπτά με την συντομότερη ημερομηνία λήξης. Ενώ σε περίπτωση που υπάρχουν λεπτά ομιλίας προς Vodafone από bonus ή πακέτα πρώτα θα καταναλώνονται τα λεπτά προς Vodafone. Σε περίπτωση που είναι ενεργοποιημένη η υπηρεσία friends & family (0,01€/λεπτό προς 2 αριθμούς Vodafone), θα έχουν προτεραιότητα οι κλήσεις προς τους επιλεγμένους αριθμούς της υπηρεσίας και δεν θα καταναλώνονται τα δωρεάν λεπτά από το Bonus

•Το πρόγραμμα Bonus All δεν είναι συμβατό με το πρόγραμμα ανταμοιβής Cash Back, την υπηρεσία Προνομιακής χρέωσης με κάθε ανανέωση 20€ και άνω, την προσφορά «Bonus Vodafone» και τα πακέτα

Εγινε σαφες τωρα;

Αν δεν κανω λαθος εδω μιλαμε γα την wind.. Καποιος τρολλαρε για την voda... Καλοφαγωτα τα λεπτα... Δεν μου εδειξες που εβρισα τον φιλο ομως και περιμενω..

Όταν τα έγραψες αυτά , δεν ήξερες ότι εδώ μιλάμε για την WIND ;

Οποτε καλυτερο ειναι το νεο καρτοκινητο της βοντα που μεταφερονται.

Για δωσε link γιατι μαλλον δεν τα διαβασες καλα αυτα που γραφει η voda....

edit : κι επειδη δεν σε βλεπω να βαζεις link το βαζω εγω , http://www.vodafone.gr/portal/client/cms/viewCmsPage.action?pageId=1043

Ετσι ξεκίνησε η συζήτηση...

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=4527993#post4527993

Εντάξει δεν έβρισες ακριβώς, απλά ήσουν κάπως απότομος χωρίς λόγο...

δεν ανανεώνεται η λήξη ενός πακέτου

Ναι, αυτό είναι το σωστό!

Για την ακρίβεια έως τις 20/2 θα αναφέρει τα 100' με ημερομηνία λήξης και τα 300' χωρίς ημερομηνία (στο myf2g.gr).

Μετά τις 20/2, θα αναφέρει τα υπολοιπόμενα λεπτά από τα 300 με ημερομηνία λήξης την 4/3.

ακριβώς.

παράδειγμα (δικό μου)

Προς όλα τα εθνικά δίκτυα 310' 30''τα 10' 30'' λήγουν 06/02/2013

Edited by PsyGreg

Όταν τα έγραψες αυτά , δεν ήξερες ότι εδώ μιλάμε για την WIND ;

Ασφαλως και το ηξερα για αυτο και δεν εκανα διαφημιση στην voda οπως εσυ.Δεν μπαινω στην σελιδα που αφορα την voda και να αρχισω να διαφημιζω την wind.Οτι εγραψε ο φιλος psygreg ειναι το σωστο και αν το καταλαβες το καταλαβες.Τελος απο μενα στο θεμα αυτο.

iPhone 14 Pro Max

iWatch 9

Airpods Pro

νάτο ρε μάγκα, μπράβο ευχαριστώ ! http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=335184

το δοκιμασα στην Q και δε δουλεψε.Υπαρχει κατι αντιστοιχο?Ξερει κανεις?

Εμένα μου δουλεύει κανονικά.

Ασφαλως και το ηξερα για αυτο και δεν εκανα διαφημιση στην voda οπως εσυ.Δεν μπαινω στην σελιδα που αφορα την voda και να αρχισω να διαφημιζω την wind.Οτι εγραψε ο φιλος psygreg ειναι το σωστο και αν το καταλαβες το καταλαβες.Τελος απο μενα στο θεμα αυτο.

Αυτό που λες περί διαφήμισης ναι μπορώ να πω ότι έχω παρατηρήσει και εγώ τέτοια φαινόμενα εδώ μέσα σε άλλα υποφόρουμ. Εγώ προσωπικά πάντως, ούτε έχω δουλέψει ούτε δουλεύω σε καμία εταιρεία κινητής ή ο,τιδήποτε μπορεί να σχετίζεται με εταιρεία κινητής πλαγίως, διαγωνίως κλπ κλπ... Τον Βασίλειο προσωπικά δεν τον ξέρω, αλλά εδώ μέσα μας βοηθάει ΟΛΟΥΣ, στα εύκολα και στα δύσκολα και φαίνεται μέλος σπαθί. Κακώς του επιτίθεσαι... Ίσως αν παρακολουθούσες και εσύ πιο στενά το φόρουμ, θα το καταλάβαινες αργά ή γρήγορα.

Στην τελική η δική σου απορία ξεκίνησε την συζήτηση. Εγώ παραδίνομαι.... Πραγματικά, δεν πρόκειται να ξανασχοληθώ!

Edited by greeksalad

ελληνοσαλάτα, δεν ξέρω τι έχει παιχτεί αλλά τα πράγματα σε αυτό το ζήτημα είναι ξεκάθαρα και τα έχουμε επισημάνει πάμπολλες φορές, γιατί δεν είναι η πρώτη φορά που αναρωτιούνται κάποιοι στο τι γίνεται με τα πακέτα. και ισχύει αυτό που είπαμε παραπάνω.

επίσης επίθεση δεν έχει σημειωθεί..

Εμένα μου δουλεύει κανονικά.

Το δοκιμασα στο Q και μετα το καλεσα απο ενα f2g2 της μανας μου με αποκρυψη και μου λει ο αριθμος προσβασης στην υπηρεσια αλλαξε.Παρακαλουμε καλεστε το 14014.

ελληνοσαλάτα, δεν ξέρω τι έχει παιχτεί αλλά τα πράγματα σε αυτό το ζήτημα είναι ξεκάθαρα και τα έχουμε επισημάνει πάμπολλες φορές, γιατί δεν είναι η πρώτη φορά που αναρωτιούνται κάποιοι στο τι γίνεται με τα πακέτα. και ισχύει αυτό που είπαμε παραπάνω.

επίσης επίθεση δεν έχει σημειωθεί..

Τρόπος του λέγειν βρε psy. Μην τα παίρνεις πια όλα τοις μετρητοίς! :)

Δουλεύει, μόλις το δοκίμασα.

Καλησπέρα,

Ως χρήστης της Wind χρόνια τώρα με συμβόλαιο ήρθε η ώρα μετά από 15 χρόνια (τελεστέτ ) να ακυρώσω το συμβόλαιοα κ να οδεύσω προς την καρτοκινητή λόγω οικονομικών κυρίως.Η επιδότηση που μου προσφέρουν δεν αξίζει όσο κ να την αυξήσουν οπότε είμαι λίγο χαμένος με τις υπηρεσίες καρτοκινητής γενικά. Έχοντας ήδη 2ο καρτοκινητό whatsup δεν έχω θέμα τουλάχιστον εκεί προς whatsup αριθμούς.

Θέλοντας να έχω -κυρίως- λεπτά προς όλα τα δίκτυα (δεν χρειάζομαι παραπάνω από 100', σχεδόν ελάχιστα sms<10) κ ίντερνετ με συμφέρει να παραμείνω στην καρτοκινητή της Wind ή να οδέυσω προς άλλη εταιρία;

Κινητά: LG Optimus 2x , Iphone 3g, Nokia 7610

υπάρχει λόγος πλέον να ανανεώνει κάποιος από κατάστημα? παλιά θυμάμαι έδινε κάποια επιπλέον bonus κλπ.

αν όχι νομίζω ότι πλέον οι ανανέωση On-line μέσω τράπεζας (πχ πειραιώς) ή ακόμα και από σούπερ μάρκετ (carrefour) είναι πιο λειτουργική, τι λέτε?

Καλησπέρα,

Ως χρήστης της Wind χρόνια τώρα με συμβόλαιο ήρθε η ώρα μετά από 15 χρόνια (τελεστέτ ) να ακυρώσω το συμβόλαιοα κ να οδεύσω προς την καρτοκινητή λόγω οικονομικών κυρίως.Η επιδότηση που μου προσφέρουν δεν αξίζει όσο κ να την αυξήσουν οπότε είμαι λίγο χαμένος με τις υπηρεσίες καρτοκινητής γενικά. Έχοντας ήδη 2ο καρτοκινητό whatsup δεν έχω θέμα τουλάχιστον εκεί προς whatsup αριθμούς.

Θέλοντας να έχω -κυρίως- λεπτά προς όλα τα δίκτυα (δεν χρειάζομαι παραπάνω από 100', σχεδόν ελάχιστα sms<10) κ ίντερνετ με συμφέρει να παραμείνω στην καρτοκινητή της Wind ή να οδέυσω προς άλλη εταιρία;

Κατ αρχήν, αν πας σε wind καρτ. να ξέρεις ότι θα πληρώσεις άλλον ένα μήνα στα συμβόλαια μια και επειδή παραμένεις στην ίδια εταιρεία η μετάβαση δεν θεωρείται φορητότητα. Χρειάζεται να κάνεις καταγγελία στις υφιστάμενες συμβάσεις και παράλληλα να κάνεις νέες αιτήσεις για καρτοκινητά. Κρατάς μεν τα νούμερά σου αλλά αυτή η διαδικασία παίρνει ένα μήνα - καταχρηστικά οι εταιρείες δεν δέχονται άμεση καταγγελία της σύμβασης. Από την άλλη αν μιλάς πολύ με wind έχεις επιπλέον 600' με 5 ευρώ ή 600' + 500mb internet με 8,5ε

Στην περίπτωση φορητότητας πχ. σε vodafone θα τελειώσεις σε λίγες μέρες (δύο τρεις μέρες μέχρι μια βδομάδα το πολύ). H voda έχει αντίστοιχη προσφορά στο 'νέο καρτοκινητό' με 10 ευρώ ανανέωση σου δίνει τα 300'. Για internet έχει αντίστοιχο της wind πακέτο πχ με 5 ευρώ 500ΜΒ. Επιπλέον μπορείς να δηλώσεις και δύο αριθμούς voda με τους οποίους θα επικοινωνείς σχεδόν τσάμπα (1σέντ ανά λεπτό ομιλίας). Στα αρνητικά της voda είναι η 6μηνη λήξη του χρόνου ομιλίας - εσένα δεν σε απασχολεί αν κάνεις κάθε μήνα ανανέωση και κάποιες φραγές που έχει στο internet πχ voip αν και νομίζω ότι μπορείς να ζητήσεις να την βγάλουν - δεν είμαι όμως βέβαιος.

Οπότε νομίζω πρέπει να δεις αν τα επιμέρους πλεονεκτήματα σε ωφελούν (χρόνος προς wind, χαμηλή χρέωση προς δύο κινητά voda) και να διαλέξεις αντίστοιχα.

Καλησπέρα,

Φίλε μου πας καρφί για φ2γ με 10 ευρουλακια παιρνεις 300' και μπορςις να βάλεις κι λενα πακετακι με 5 ευρω 1 γβ και εισαι αρχηγοσ αν εχει καλο σημα στην περιοχη σου.

Οι αγγελίες είναι επιτρεπτές μόνο στο buy&sell.

• The title was changed to Τα πάντα για τo FREE2GO καρτοκινητό της Nova