Jump to content

Τα πάντα για τo FREE2GO καρτοκινητό της Nova

Petros the Great
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Σήμερα ήρθα στην wind και έχω κάποιες απορίες.

Καταρχήν διαβάζοντας τις τελευταίες σελίδες, δεν ξέρω αν έχω wind,f 2g,f2g2, f2g35 κλπ..

Πως το κοιτάω αυτό?

Πήρα τηλεφωνο στο 1300 για να ενεργοποιήσω την προσφορά με τα 100' προς όλους, αλλά μου είπε ότι αν την ενεργοποιήσω θα διαγραφω από μια άλλη (κάτι για mb και λεπτά..)

Τι ακριβώς εννοούσε?

Τι θέλω τώρα εγώ..

Να έχω για τους 2 μήνες τα 350mb (που μου δώσανε σαν νέο χρήστη), να έχω 100' προς όλους με την ανανέωση με κάρτα 10€ + την online προσφορά με 8,5€ που δίνει 600mb + 600 λεπτά-sms προς όλη την wind/q + τα 150 λεπτά προς σταθερά (νομίζω έτσι είναι. Διορθώστε με αν κάνω λάθος βέβαια)

Μπορώ να τα έχω όλα αυτά μαζί?

Ελάχιστη χρέωση για το καθένα?

Ποια προσφορά χάνω ενεργοποιώντας αυτήν με τα 100' προς όλους?

Συγγνώμη για το μακροσκελές, αλλά επιστρέφω εδώ από την εποχή της telestet :p

Ευχαριστώ προκαταβολικά :)

Δεν υπάρχουν ποίa τα πακέτα δέσμευσης τιμής και από καρτοκινητη υπάρχει μόνο το free το go

και η κιου για να μάθεις το υπόλοιπο σου αλλά και το πακέτο που Έχεις καλείς δωρεάν το 1269. Πήρα τηλεφωνο στο 1300 για να ενεργοποιήσω την προσφορά με τα 100' προς όλους, αλλά μου είπε ότι αν την ενεργοποιήσω θα διαγραφω από μια άλλη (κάτι για mb και λεπτά..)

Τι ακριβώς εννοούσε?

Η προηγούμενη προσφορά έδινε λεπτά προς wind για αυτό στο λέει αυτό αναλόγως το τι σε βολεύει βάλε εγω θα έβαζα τα 100Λεπτά προς ολους .

Τι θέλω τώρα εγώ..

Να έχω για τους 2 μήνες τα 350mb (που μου δώσανε σαν νέο χρήστη), να έχω 100' προς όλους με την ανανέωση με κάρτα 10€ + την online προσφορά με 8,5€ που δίνει 600mb + 600 λεπτά-sms προς όλη την wind/q + τα 150 λεπτά προς σταθερά (νομίζω έτσι είναι. Διορθώστε με αν κάνω λάθος βέβαια)

Μπορώ να τα έχω όλα αυτά μαζί?

Ναι νομίζω ότι δεν έχει καταργήθει αυτό το πακέτο θα μπεις στο site τις wind και θα κάνεις έγραφη και login να δεις εάν οντως υπάρχει για κάνεις την ενεργόποίηση ,

όσο για τα υπόλοιπa πακέτα του free το go θα καλέσεις δωρεάν το 1265 και θα δεις εάν υπάρχει ακόμα το πακέτο προς σταθερά. Ελάχιστη χρέωση για το καθένα?

Ελάχιστη χρέωση από όσο ξέρω έχει τα 60" σαν βασικο

πρόγραμμα χωρίς κάποιο πακέτο τώρα για τον ελάχιστο χρονο χρέωσης στα πακέτα προς free το go και σταθερά δεν ξέρω εάν είναι ανά λεπτο ή ανά 3 λεπτά όπως και στα 100 λεπτά μπονους ανανέωσης. Ποια προσφορά χάνω ενεργοποιώντας αυτήν με τα 100' προς όλους?

Χάνεις τα λεπτά που δίνει μπονους προς wind.

Ευχαριστώ πολύ!

Για τα 150' προς σταθερά εννοούσα αυτά που δίνει μαζί με τα υπόλοιπα (λεπτα,sms,mb) στο online πακέτο με τα 8,5€.

Αυτο που φοβήθηκα ήταν μήπως για κάποιο λογο μου κόψει τα bonus από αυτό το πακέτο, γιατί στην ουσία δίνει τα μισά και τα υπόλοιπα σαν bonus.

Edit:

Και κάτι άλλο, πως μπορούμε να ενημερωθούμε για το υπόλοιπο από όλα τα πακέτα μαζί?

Δεν νομίζω να θέλει κλήση στο 1300,μετά στο 1210 και μετά στο 1242 έτσι? :p

Edited by nikos523

το 1242 δεν ισχύει πλέον για νέους συνδρομητές άρα προχωράς αμέσως στην ενεργοποίηση του 1300

Τα 300MB + 300 δώρο είναι για ενεργοποιήσεις μέσω http://www.f2G.gr

Για το υπόλοιπο ΜΒ στέλνεις ΥΠ στο 1210 ή καλείς 1300 για τα δωρεάν λεπτά ομιλίας.

το 1242 δεν ισχύει πλέον για νέους συνδρομητές άρα προχωράς αμέσως στην ενεργοποίηση του 1300

Τα 300MB + 300 δώρο είναι για ενεργοποιήσεις μέσω http://www.f2G.gr

Για το υπόλοιπο ΜΒ στέλνεις ΥΠ στο 1210 ή καλείς 1300 για τα δωρεάν λεπτά ομιλίας.

τα 300mb ίντερνετ τα παίρνουμε δωρο εφόσον ενεργόποίησουμε πιο πακέτο ;

τα 300mb ίντερνετ τα παίρνουμε δωρο εφόσον ενεργόποίησουμε πιο πακέτο ;
γράψου εδώ https://www.wind.com.gr/gr/f2g/my-free-2-go/login/ κι ενεργοποιώντας τα πακέτα online παίρνεις διάφορα μπόνους

Καλησπερα! Παρηγγειλα απο το ιντερνετ ενα πακετακι wind μαζι με την ανανεωση 59 ευρω με δωρο το κινητο zte carl την Πεμπτη. Την επομενη ημερα εφθασε στο σπιτι μαζι με τη φορμα ταυτοποιησης. Απο τοτε περιμενω να μου μπει η πρωτη ισοποση δοση των 58 ευρω αλλα τιποτα.΄Πηρα τηλεφωνο την Παρασκευη την κοπελα που με ειχε καλεσει για επιβεβαιωση στοιχειων και μου ειπε οτι πρεπει να παρουν αυτοι πρωτα τα 59 ευρω στα χερια τους και μετα θα μου τις περασουν. Κυριακη σημερα και ακομα τιποτα... Πηρα τηλεφωνο την εξυπηρετηση πελατων και δεν ηξεραν τιποτα για τη συγκεκριμενη προσφορα. Μετα απο λιγο ψαξιμο μου ειπε η κοπελα οτι η προσφορα ισχυει για ανανεωσεις μεσω καταστηματων και τις εξηγησα οτι υπαρχει και μεσω ονλινε παραγγελιας πακετου. Τεσπα μετα απο κανενα 5λεπτο μου ειπε οτι δεν εχει καμια τετοια ενημερωση το συστημα τους και να ξανακαλεσω αυριο που θα υπαρχει προισταμενος που θα ξερει. Δεν μπορω να καταλαβω απο την Παρασκευη που πληρωσα δεν τα πηραν τα 59ευρω??? Θα περιμενω μεχρι αυριο που ειναι Δευτερα μηπως λογω Σαββατοκύριακου δεν μου τα περασαν.

ΜΑ ΔΕ ΘΑ σου πεερασουν 59ε αλλα απο 17(?καπου εκει)καθε μηνα.
:love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ*

ΜΑ ΔΕ ΘΑ σου πεερασουν 59ε αλλα απο 17(?καπου εκει)καθε μηνα.

Το ξερω εγραψα για ισοποσες δοσεις των 59 ευρω. Δεν μου εχουν περασει τιποτα μονο τα 0,05 ευρω που εχει μεσα το πακετο

χμ..περιμενε και αυριο-αν και το βρισκω περιττο- και ξαναπαρτους.
:love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ*

''Έλα τώρα σε ένα κατάστημα WIND ανανέωσε το χρόνο σου & κέρδισε...

-Με κάθε ανανέωση από 5€, 100 SMS προς όλη την Wind/Q &

-Με κάθε ανανέωση από 10€ 100’ δωρεάν προς όλα τα δίκτυα και 100’ & 100 δωρεάν SMS προς όλη την Wind/Q

...Ενώ το ποσό της ανανέωσης σου μένει στην κάρτα για να το χρησιμοποιήσεις όπως εσύ θέλεις!

Καλές ανανεώσεις!''

ξερει κανεις εαν αυτο ισχυει και για Q; Τα προηγουμενα μπονους ισχυαν παντως

χμ..περιμενε και αυριο-αν και το βρισκω περιττο- και ξαναπαρτους.

Tους ξαναπηρα αλλα δεν γνωριζαν παλι τιποτα. Ευτυχως η κοπελιτσα τουλαχιστον το προωθησε στο αρμοδιο τμημα... Δεν βλεπω να παιρνω τα ευρω μου... Θα φανε καταγγελια στην EETT αμα δεν τα παρω μεχρι τελος εβδομαδας. Αυριο θα παρω την κοπελα απο το καταστημα wind που μου εκοψαν αποδειξη και μου επιβεβαιωσαν τα στοιχεια.

-Με κάθε ανανέωση από 10€ 100’ δωρεάν προς όλα τα δίκτυα και 100’ & 100 δωρεάν SMS προς όλη την Wind/Q

...Ενώ το ποσό της ανανέωσης σου μένει στην κάρτα για να το χρησιμοποιήσεις όπως εσύ θέλεις!

Καλές ανανεώσεις!''

Eννοεί έξτρα από τα 100 λεπτά προς όλους που δίνει με κάθε ανανέωση;; Γιατι αν είναι ετσι με 10€ στο καταστημα καποιος θα παίρνει 200 λεπτά προς όλους οπότε αυτο θα συμφέρει απίστευτα οντως

Ο λογικός άνθρωπος προσαρμόζεται στο κόσμο γύρω του...

Ο παράλογος επιμένει να προσπαθεί να προσαρμόσει τον κόσμο στον εαυτό του...

Γι' αυτό το λόγο κάθε πρόοδος εξαρτάται από τον παράλογο!!!

George Bernard Shaw

Καλές ανανεώσεις!''

Πάντως σε κατάστημα σε φυλλάδιο είδα ότι η προσφορά είναι για 11€ ανανέωση και όχι 10€.

Τελικά τι ισχύει?

ONEPLUS 12 16/512gb: rooted

Blackview Tab 11 tablet 8/128gb

Amazon Fire stick 4k max

Καλές ανανεώσεις!''

Είναι η κλασσική προσφορά με άυλη ανανέωση από κατάστημα με τα λεπτά προς WIND/Q (5€, 10€, 20€ κτλ)

+από 10€ και πάνω τα 100 προς όλους

Ισχύει αν έχει Wind και Q Card

Tους ξαναπηρα αλλα δεν γνωριζαν παλι τιποτα. Ευτυχως η κοπελιτσα τουλαχιστον το προωθησε στο αρμοδιο τμημα... Δεν βλεπω να παιρνω τα ευρω μου... Θα φανε καταγγελια στην EETT αμα δεν τα παρω μεχρι τελος εβδομαδας. Αυριο θα παρω την κοπελα απο το καταστημα wind που μου εκοψαν αποδειξη και μου επιβεβαιωσαν τα στοιχεια.

Η απόδειξη από πιο κατάστημα έγραφε;;; Αφού courier δεν στο έφερε;;;; Δεν έχει την επωνυμία από κεντρικά Κηφισίας;;;

Σου έχουν δώσει και απόδειξη που αναγράφει και τα 59€ πως έχουν μπει στο νούμερο που σου έδωσαν; ή μόνο απόδειξη-εγγύση με 0,01€ της συσκευής;;;;

Πάντως σε κατάστημα σε φυλλάδιο είδα ότι η προσφορά είναι για 11€ ανανέωση και όχι 10€.

Τελικά τι ισχύει?

Σε τί έντυπο;;; Τους καταλόγους που έχουν τα καταστήματα ή A4;;;

Η απόδειξη από πιο κατάστημα έγραφε;;; Αφού courier δεν στο έφερε;;;; Δεν έχει την επωνυμία από κεντρικά Κηφισίας;;;

Σου έχουν δώσει και απόδειξη που αναγράφει και τα 59€ πως έχουν μπει στο νούμερο που σου έδωσαν; ή μόνο απόδειξη-εγγύση με 0,01€ της συσκευής;;;;

Οι ονλινε παραγγελιες ερχονται απο το καταστημα wind της Πατρας (Σουδας 23). Η αποδειξη γραφει καρτα ανανεωσης 59ευρω και καρτα σιμ 0,01ευρω. Ειναι απο τις απλες δεν γραφει το νουμερο που μου εδωσαν.

Οι ονλινε παραγγελιες ερχονται απο το καταστημα wind της Πατρας (Σουδας 23). Η αποδειξη γραφει καρτα ανανεωσης 59ευρω και καρτα σιμ 0,01ευρω. Ειναι απο τις απλες δεν γραφει το νουμερο που μου εδωσαν.

Τι αριθμοσειρά δίνουν;

Βλέπεις πράγματα και αναρωτιέσαι "Γιατί;"

Αλλά εγώ ονειρεύομαι πράγματα που δεν υπήρξαν ποτέ και λέω "Γιατί όχι;"

Τίποτα κατευθείαν το κατάστημα έπρεπε να είχες καλέσει... Να κρατήσεις ένα όνομα και να το αναλάβει κάποιος συγκεκριμένος υπάλληλος, να έρθει αυτός σε επικοιωνία με το 1260 για να δει που έχουν πάει τα λεφτά σου.

Κρίμα, έπεσες σε περίπτωση γιατί δεν είχε αναφερθεί τουλάχιστον εδώ μέσα κάποιο πρόβλημα, είτε από κατάστημα είτε online.

ερωτηση...εχω βαλει το text to all στις 20/5 που ληγει δηλαδη στις 20/6...μου εχουν μεινει ακομα 6 μηνύματα...αν το ξανα ενεργοποιησω σημερα μεχρι τις 20/6 θα χρεωνει τα παλια η τα καινουργια?

Τι αριθμοσειρά δίνουν;

Πρόθεμα 6900

Η ομορφιά θα σώσει τον κόσμο!!

ερωτηση...εχω βαλει το text to all στις 20/5 που ληγει δηλαδη στις 20/6...μου εχουν μεινει ακομα 6 μηνύματα...αν το ξανα ενεργοποιησω σημερα μεχρι τις 20/6 θα χρεωνει τα παλια η τα καινουργια?

τα παλιά φυσικά

έχω την εντύπωση οτι τα χρήματα μπαίνουν καθε αρχες του μηνα.... τουλαχιστον έτσι έγινε σε μένα(ίσως να έτυχε)

έχω την εντύπωση οτι τα χρήματα μπαίνουν καθε αρχες του μηνα.... τουλαχιστον έτσι έγινε σε μένα(ίσως να έτυχε)

Μετα τα τηλεφωνα στην εξ.πελατων και τα μνμ στο φασεβοοκ με πηρε τηλεφωνο η κοπελα σημερα το πρωι και μου ειπε οτι μολις εφτασε η ταυτοτητα μου στο καταστημα και οτι θα μου τα περασουν μεχρι το απογευμα. Τωρα αν μεσολαβησαν τα κεντρικα της wind αγνωστο. Το περιεργο ειναι οτι σημερα αρχισαν στα 2 νουμερα που εχω να ερχονται προσφορες χωρις ανανεωση "Μολις σου καναμε δωρο 60' προς ολους" .

αυτο με την προσφορα των 59 ευρω ανανεωση σε καταστημα και δωρο το zte carl ισχυει μονο για νεο νουμερο f2go η μπορουμε να το κανουμε και στον υπαρχον αριθμο μας?
http://img651.imageshack.us/img651/9279/bfreeavatar21024x768102.jpg

• The title was changed to Τα πάντα για τo FREE2GO καρτοκινητό της Nova