Jump to content

Τα πάντα για τo FREE2GO καρτοκινητό της Nova

Petros the Great
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Αυτό το τελευταίο δεν το κατάλαβα !!!!! δεν ισχύει το Internet με την μέρα;;;;

Όταν αγοράζεις οποιοδήποτε πακέτο ίντερνετ, μετα η χρέωση είναι 0.1€/ΜΒ μέχρι να λύξει το πακέτο (30 μέρες)

Η χρέωση μετά τα προσφερόμενα ΜΒ είναι 0,1 € /ΜΒ (με χρέωση ανά Kb)

Αυτό το τελευταίο δεν το κατάλαβα !!!!! δεν ισχύει το Internet με την μέρα;;;;

Αν έχεις οποιοδήποτε πακέτο ενεργοποιημένο πχ 500ΜΒ με 5€ η χρέωση μετά τον ενσωματωμένο όγκο είναι 0,1€/ΜΒ

Στην περίπτωση που δεν έχεις κανένα πακέτο μπαίνει αυτόματα το 1€ (20ΜΒ) την ημέρα που αν το ξεπεράσεις, χρεώνει ένα ακόμα 1€ για άλλα 20ΜΒ κόκ

Τώρα αν πέσεις σε περίπτωση που έχει καταναλώσει τον ενσωματωμένο όγκο πρίν τις 30 ημέρες θα χρεωθείς σίγουρα 0,1€ το ΜΒ.

Την 31η ημέρα μετά την ενεργοποίηση του πακέτου, λογικά θα μπει το daily 1€/20ΜΒ

Μήνυμα που μου ήρθε χθες το πρωί:

Με την wind card τα δώρα δεν σταματούν εδώ. Παρέμεινε στο δίκτυο της wind ακόμα ένα μήνα και θα λάβεις μεγάλο δώρο εντελώς δωρεάν!

Το έβλεπα στον ύπνο μου και γελούσα.. Τέτοια κίνηση για να μην χάσουν πελάτη δεν έχω ξαναδεί.

Ούτε αίτηση φορητότητας έχω κάνει, ούτε έχω πολύ καιρό το νούμερο. Συγκεκριμένα έκανα ενεργοποίηση τον Φεβρουάριο το πακέτο για τους ανέργους που δίνει 2 ώρες προς σταθερά κάθε μήνα και δεν έχω βάλει ποτέ κάρτα (ούτε και πρόκειται).

Σημερινό μήνυμα:

Ελπίζουμε να είσαι ικανοποιημένος από το καρτοκινητό σου. Λίγο ακόμα σου απομένει! Παρέμεινε στη wind card και θα λάβεις μεγάλο δώρο εντελώς δωρεάν!

Έχω περιέργεια να δω τι θα δώσουν!

Ανανεωσα σε καταστημα 10 ευρω.βεβαια μου ειπαν πως δε μπορουν 10 και αν θελω 11 και εβαλα 11.

αυτό ισχύει ή είναι εφεύρεσή του καταστήματος?

Edited by sinepofli

μάλλον εννοούσαν ότι λόγω του φόρου δεν θα χε 10..εκτός κι αν ο υπάλληλος ήταν σαλταρισμένος

οτι βλακεια θες, σε καταστημα της γουιντ θα την ακουσεις

[sIGPIC][/sIGPIC]

εμενα μια φορα που πηγα σε καταστημα να βαλω 10 ευρω με παρακαλεσε ο πωλητης να βαλω 11 γιατι απο 11 ευρω και πανω μετρανε τα ποσα για τους στοχους που θετει η wind για καθε καταστημα της

οποτε για αυτο το λογο σου εβαλαν 11 ευρω, απλα θα μπορουσαν να σου το πουν και οχι οτι και καλα δε μπορουν να σου βαλουν 10 :)

[...]γιατι απο 11 ευρω και πανω μετρανε τα ποσα για τους στοχους που θετει η wind για καθε καταστημα της[...]
δεν το πιασα:p

οτι βλακεια θες, σε καταστημα της γουιντ θα την ακουσεις

χαχαχα πολυ καλά τα λες..

η τελευταία εμπειρία που έχω απο wind ειναι ,10ευρώ δώρο για μια διαμάχη για ενα f2g

και αλλα

10 για το καρτοιντερνετ και την ανοργανωσιά τους

βέβαια να μου έλειπαν γιατι μου εβγαλαν το λάδι και μου έσπασαν τα νεύρα

αλλά τουλάχιστον κατι είναι και αυτό.

εμενα μια φορα που πηγα σε καταστημα να βαλω 10 ευρω με παρακαλεσε ο πωλητης να βαλω 11 γιατι απο 11 ευρω και πανω μετρανε τα ποσα για τους στοχους που θετει η wind για καθε καταστημα της

οποτε για αυτο το λογο σου εβαλαν 11 ευρω, απλα θα μπορουσαν να σου το πουν και οχι οτι και καλα δε μπορουν να σου βαλουν 10 :)

Bλάκείες των υπαλλήλων και μένα ένας εξυπνάκιας το ίδιο μου ειπε και του λέω εγώ θέλω 10 μη σε νοιάζει τι θα πάρω και φυσικά πήρα όλα τα bonus!

Ο λογικός άνθρωπος προσαρμόζεται στο κόσμο γύρω του...

Ο παράλογος επιμένει να προσπαθεί να προσαρμόσει τον κόσμο στον εαυτό του...

Γι' αυτό το λόγο κάθε πρόοδος εξαρτάται από τον παράλογο!!!

George Bernard Shaw

μου ειπε απλα "δε μπορουμε να βαλουμε 10"

βιαζομουν και δεν εδωσα συνεχεια.

:love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ*

Χτες πήγα κι εγώ για δέκα ανανέωση και μου λέει η υπάλληλος "θέλετε έντεκα για να πάρετε τις προσφορές;"

Γενικό το κακό :p

Scotty, beam us up.

επέστρεψα και πάλι στο καρτοκινητό της wind. Για ενα 6μηνο έκανα συμβόλαιο σε αυτους τους χαλεπους καιρούς και αφού πληρωνα τα μαλλιά της κεφαλής μου, το γύρισα ξανα στο f2g. Μια ερώτηση. Κάθε φορά που πέρνω τηλέφωνο μου έρχεται ένα μήνυμα με το υπόλοιπο διαθέσιμο υπόλοιπο και άλλο ένα που με ενημερώνει που δεν έχω δωρεαν χρόνο ομιλίας (?). Δεν μπορώ να βρώ τρόπο για να απενεργοποιήσω αυτή τη λειτουργία. Μπορει να με βοηθήσετε?
ΛΕΦΤΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ!

[...]Κάθε φορά που πέρνω τηλέφωνο μου έρχεται ένα μήνυμα με το υπόλοιπο διαθέσιμο υπόλοιπο και άλλο ένα που με ενημερώνει που δεν έχω δωρεαν χρόνο ομιλίας (?). Δεν μπορώ να βρώ τρόπο για να απενεργοποιήσω αυτή τη λειτουργία. Μπορει να με βοηθήσετε?
οκ τ ακούσαμε κι αυτό:lol::lol:

Κάθε φορά που πέρνω τηλέφωνο μου έρχεται ένα μήνυμα με το υπόλοιπο διαθέσιμο υπόλοιπο και άλλο ένα που με ενημερώνει που δεν έχω δωρεαν χρόνο ομιλίας (?). Δεν μπορώ να βρώ τρόπο για να απενεργοποιήσω αυτή τη λειτουργία. Μπορει να με βοηθήσετε?

Μήπως έχεις καμιά εφαρμογή που το κάνει αυτό?

Ας πούμε myf2g?

Κάθε φορά που πέρνω τηλέφωνο μου έρχεται ένα μήνυμα με το υπόλοιπο διαθέσιμο υπόλοιπο και άλλο ένα που με ενημερώνει που δεν έχω δωρεαν χρόνο ομιλίας (?).

Μήπως έχεις κατεβάσει την εφαρμογή του F2G σε Android για το υπόλοιπο?? Γιατί αν ναι, τότε έχει ένα τέτοιο θεματάκι, και μππορείς από τις ρυθμίσεις της να απενεργοποιήσεις την ενημέρωση μετά από κάθε κλήση..

επέστρεψα και πάλι στο καρτοκινητό της wind. Για ενα 6μηνο έκανα συμβόλαιο σε αυτους τους χαλεπους καιρούς και αφού πληρωνα τα μαλλιά της κεφαλής μου, το γύρισα ξανα στο f2g. Μια ερώτηση. Κάθε φορά που πέρνω τηλέφωνο μου έρχεται ένα μήνυμα με το υπόλοιπο διαθέσιμο υπόλοιπο και άλλο ένα που με ενημερώνει που δεν έχω δωρεαν χρόνο ομιλίας (?). Δεν μπορώ να βρώ τρόπο για να απενεργοποιήσω αυτή τη λειτουργία. Μπορει να με βοηθήσετε?

Το my f2g σου το κάνει. Στις ρυθμίσεις στο τέλος γράφει αυτόματη ενημέρωση μετά την κλήση.

Bλάκείες των υπαλλήλων και μένα ένας εξυπνάκιας το ίδιο μου ειπε και του λέω εγώ θέλω 10 μη σε νοιάζει τι θα πάρω και φυσικά πήρα όλα τα bonus!

φυσικα και παιρνεις τα bonus με 10 ευρω ανανεωση, δεν ειπα οτι δεν τα παιρνεις

απλα ο λογος που το κανουν ειναι αυτος που ειπα στο μηνυμα μου πιο πανω

δηλαδή? καρδίζει κάτι το κατάστημα αν κάνει ανανεώσεις πάνω από 10€?

αν πηγαινα σε καταστημα και δεν μου ανανεωναν με 10 ευρω λεγοντας μου βλακειες θα επαιρνα εκεινη την στιγμη μπροστα τους στο 1260 και θα τους εκανα ξεφτιλα. η κοροιδια εχει καποια ορια.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Έχω ένα νούμερο που είναι WIND Καρτοκινητή και μου ήρθε μήνυμα:

"Δώρο διπλάσιο χρόνο ομιλίας, εαν η επόμενη ανανέωση είναι 5€ και γίνει στις επόμενες 5 μέρες."

Οι ερωτήσεις μου είναι:

1) Στην ιστοσελίδα δεν βλέπω πακέτο WIND Καρτοκινητής, παρά μόνο WIND Card to All. Eίναι το ίδιο πακέτο?

2) Ως τώρα είχα μόνο F2G και ήξερα με κάθε ανανέωση τι πρέπει να περιμένω, κυρίως από την άυλη ανανέωση από κατάστημα. Τώρα με την WIND Καρτοκινητή, ποιός είναι ο καλύτερος τρόπος για ανανέωση, ώστε να εκμεταλευτώ πλήρως την πρσφορά. Έχει κάποιο πλεονέκτημα η ανανέωση από κατάστημα και αν ναι, ποιό είναι αυτό?

Στο στόμα του σκύλου....

δηλαδή? καρδίζει κάτι το κατάστημα αν κάνει ανανεώσεις πάνω από 10€?

απ οτι μου ειπε ο συγκεκριμενος πωλητης απο €11 και πανω μετραει στους στοχους του καταστηματος

οπου στοχος ειναι ενα ποσο πωλησεων που οριζει καθε μηνα η μαμα wind για το εκαστοτε καταστημα

αν σας πουν και καλα δε γινεται, δε μπορουμε, δε το δεχεται το συστημα να ξερετε οτι σας κοροιδευουν και ο λογος ειναι αυτος που περιγραφω παραπανω

απλα ο πωλητης που μου το ειπε ηταν ειλικρινης, το εκτιμησα και δεχτηκα να βαλω το παραπανω ευρω :p

Πήγα σήμερα στο κατάστημα wind του μεσολόγγιου αιτωλοακαρνανίας και μου είπανε οτι σταμάτησε η ανανέωση απο κατάστημα απο 1ευρώ. Μόνο απο 11ευρώ και πάνω μπορούν να βάλουνε ή άμα θέλω 5ευρώ μπορώ απο περίπτερο να πάρω.Για ποιον λόγω τότε να βάλω 5ευρώ και να μην βάλω 6ευρώ σε κατάστημα vοdαfone σε έναν αριθμό vοdαfone cu και να ενεργοποιήσω το πακέτο με 5ευρώ 200λεπτά προς vοdαfone και 100λεπτά προς ολους;.Ημαρτον!Θά χάσει πιστευω παρά πολύ η wind με αυτήν την κίνησή!.

Τρόποι Ανανέωσης

Οι μονάδες σου τελείωσαν. Αυτά που θέλεις να πεις, όμως, όχι!

Όταν ο χρόνος ομιλίας σου τελειώνει, μπορείς να τον ανανεώσεις με έναν από τους παρακάτω τρόπους:

Κάρτες Ανανέωσης Χρόνου Ομιλίας που θα βρεις στα καταστήματα WIND, στο δίκτυο συνεργατών και σε περίπτερα και μικρά σημεία πώλησης

Ηλεκτρονική ανανέωση μέσω των καταστημάτων WIND, με οποιαδήποτε ακέραια αξία χρόνου επιθυμείς από μόλις 1€ έως 50€, χωρίς κωδικούς και κάρτες.

Ανανέωση χρόνου ομιλίας μέσω μηχανημάτων αυτόματων τραπεζικών συναλλαγών (ΑΤΜ) (Εθνική Τράπεζα – Τράπεζα Πειραιώς)

Ανανέωση χρόνου ομιλίας μέσω μηχανημάτων αυτόματων πληρωμών Easypay

Ανανέωση χρόνου ομιλίας μέσω SMS Banking (Τράπεζα Πειραιώς). Για περισσότερες πληροφορίες πάτησε εδώ.

Στις τιμές όλων των αξιών ανεξαρτήτως τρόπου ανανέωσης συμπεριλαμβάνεται ΦΠΑ και Τέλος Καρτοκινητής Τηλεφωνίας 12%.

πηγη http://www.wind.com.gr/gr/f2g/upiresies/ananeosi/tropoi-ananeosis/

[sIGPIC][/sIGPIC]

• The title was changed to Τα πάντα για τo FREE2GO καρτοκινητό της Nova