Jump to content

Τα πάντα για τo FREE2GO καρτοκινητό της Nova

Petros the Great
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

ΑΡΧΊΣΑΝΕ ΤΑ ΌΡΓΑΝΑ

Βγήκε δελτίο τύπου 16/5/12

Καταργούνται διάφορες υπηρεσίες sms mms τα 600+150 προς σταθερά οπως και το 0,01 το λεπτο προς 2 αριθμούς wind (το f2g5 κοινως) καθως και αρκετες υπηρεσίες momad

πολυ πιο ακριβο. Δεν ειναι εμπορικα διαθεσιμο το φ2γ2

ελπιζω τουλαχιστον στα πακετα με τον δωρεαν χρονο προς wind η και προς τους αλλους να εχει την ιδια καταναλωση των δωρεαν λεπτων οπως και στο f2g2...δηλαδη να ειναι πιο ακριβο οταν μιλας με καποιον χωρις να εχεις καποιο πακετο αγορασμενο και σου τρωει απο την καρτα

Που βγήκε; Στο site δεν έχει τίποτα ακόμα...

Βλέπεις πράγματα και αναρωτιέσαι "Γιατί;"

Αλλά εγώ ονειρεύομαι πράγματα που δεν υπήρξαν ποτέ και λέω "Γιατί όχι;"

Το momad καταργείται συνολικά ή κάποιες υπηρεσίες του;

Βλέπεις πράγματα και αναρωτιέσαι "Γιατί;"

Αλλά εγώ ονειρεύομαι πράγματα που δεν υπήρξαν ποτέ και λέω "Γιατί όχι;"

στο cc μπορει να εχουν οδηγιες να λενε διαφορα. Το θεμα ειναι να βγει επισημη ανακοινωση

αν ισχυει, πολυ συντομα θα βγει.

[sIGPIC][/sIGPIC]

για να δούμε γιατί όντως στο cc λένε οτι να'ναι..

αλλά σε ενα πρόβλημα που εχω εγώ τα ρίχνουν εκεί επειδη ειναι προς κατάργηση υπηρεσία και υπολειτουργεί..

μου ειπαν οτι έχει γινει δημοσίευση σε κάποιες εφημερίδες ( τρέχα γύρευε)

για το f2g2 ρώτησα επανειλημμένα..και ειπαν οτι παραμένει όπως είναι

υπηρεσίες καταργουνται..

Παρε τηλεφωνο εξυπηρετηση πελατων και ρωτα. Και εγω εχω 2 καρτες momad αλλα δεν τις πουλαω. Εχουν τα ιδια πλεονεκτηματα με το f2g (bonus ανανεωσης, online bonus απο τα πακετα, κτλ) και τον διπλασιασμο της momad. Oταν ειχε βαλει τους τριπλασιασμους οι wind στη momad επαιρνες τετραπλασιασμο + bonus F2G.

μιλας φιλε μου για το καινουργιο f2g?η το παλιο πακετο ?αν ναι και εχει τα ιδια που με λες οπως το momad να παω να παρω......

ΑΡΧΊΣΑΝΕ ΤΑ ΌΡΓΑΝΑ

Βγήκε δελτίο τύπου 16/5/12

Καταργούνται διάφορες υπηρεσίες sms mms τα 600+150 προς σταθερά οπως και το 0,01 το λεπτο προς 2 αριθμούς wind (το f2g5 κοινως) καθως και αρκετες υπηρεσίες momad

μην ακούτε ****** που λένε στο τηλέφωνο

καλεσα ξανά και λενε οτι καταργουνται αυτα που είπα εκτός από το 0,01 το λεπτο

αλλα συμπληρώνω αναφέρουν

momad 250

mms 4

sms 50

sms 600

30 λεπτα προς όλους

και μερικα ακόμα συν αυτά που ανέφερα παραπάνω

με ισχύ απο 17/6

το δελτιο βγήκε 16/5

αλλά σε ενα πρόβλημα που εχω εγώ τα ρίχνουν εκεί επειδη ειναι προς κατάργηση υπηρεσία και υπολειτουργεί..

καλεσα ξανά και λενε οτι καταργουνται αυτα που είπα εκτός από το 0,01 το λεπτο

Μα πως μπορεις να τους πάρεις σοβαρά όταν το πρωί σου λενε οτι η υπηρεσια που θες θα καταργηθει και γι' αυτο υπολειτουργεί και βγηκε και δελτιο τυπου γι΄αυτό και το απόγευμα σου λενε οτι η υπηρεσια αυτή δε καταργειται αλλά πολλές άλλες...

Ο λογικός άνθρωπος προσαρμόζεται στο κόσμο γύρω του...

Ο παράλογος επιμένει να προσπαθεί να προσαρμόσει τον κόσμο στον εαυτό του...

Γι' αυτό το λόγο κάθε πρόοδος εξαρτάται από τον παράλογο!!!

George Bernard Shaw

Εννοείτε πως δεν τους παίρνω σοβαρά

απλα το αναφέρω..

πως να τους παρω σοβαρά οταν εχω 2 νούμερα f2g5 και το προβλημα συμβαίνει μονο στο ενα

Την δεύτερη φορά που πηρα μίλησα με άλλον εκπρόσωπο

και στο άσχετο στο τέλος του ζητησα να μου διαβάσει το τελευταίο δελτίο τύπου

μου είπε ότι μου είπε ο πρώτος αλλα όχι για το 0,01

πιθανόν τα πράγματα να είναι ρευστά και να αλλάζουν

η να έπεσα σε κανα ζώων που είπε οτι του ήρθε.

Γιατι δεν παιρνει και καποιος αλλος να δουμε τι θα πούνε?

η wind εχει με διαφορά το χειροτερο cc. Εγω θα προτεινα να στειλεις ενα e-mail, ισως να το ψαξουν περισσοτερο (φοβουμενοι οτι τα γραπτα μενουν).

Αγαπητή Wind, αρχισε να εκπαιδευεις το cc σου γιατι χανεις τσαμπα πελατες!

η wind εχει με διαφορά το χειροτερο cc. Εγω θα προτεινα να στειλεις ενα e-mail, ισως να το ψαξουν περισσοτερο (φοβουμενοι οτι τα γραπτα μενουν).

Αγαπητή Wind, αρχισε να εκπαιδευεις το cc σου γιατι χανεις τσαμπα πελατες!

Παλιά αργούσαν να απαντήσουν... Πάλι παράπονα κάναμε!

Τώρα ναι μεν απαντάνε γρήγορα, αλλά κάνουν αρκετά λάθη.

Πιστεύω τους παίρνουν με συμβάσεις τους περισσότερους και ούτε καν ενδιαφέρονται να μάθουν περισσότερα από όσα τους λένε.

Άραγε πόσοι υπάλληλοι θα διαβάζουν λες το myphone.gr (εχώ πιστεύω σχεδόν κανένας) δεν θα καταλαβαίνουν σχεδόν τίποτα από εδώ μέσα! Σίγουρα φταίει η εκπαίδευση τους αλλά και η βαρεμάρα που έχουν οι περισσότεροι μόλις βρουν μια δουλειά!

Γεια σας, εχω ενα προβλημα με το F2G2 μου. Χτες και σημερα στις 10 το πρωι μου εχει ερθει ενα μηνυμα απο την wind που λεει:

ΧΤΕΣ ΧΡΕΩΘΗΚΑΤΕ 1 MOBILE INTERNET DAILY ΑΞΙΑΣ 1Ε ΓΙΑ ΧΡΗΣΗ ΣΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΣΑΣ ΕΩΣ 20MB. ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΤΕ ΠΑΚΕΤΟ MOBILE INTERNET ΓΙΑ ΑΚΟΜΑ ΠΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΧΡΗΣΗ

Καλωντας το 1269 και τα δυο πρωινα βλεπω οτι οντως μου λειπει 1 ευρω απο την καρτα. Τι να κανω; Θα μου ερθει και αυριο μηνυμα;

Γεια σας, εχω ενα προβλημα με το F2G2 μου. Χτες και σημερα στις 10 το πρωι μου εχει ερθει ενα μηνυμα απο την wind που λεει:

Καλωντας το 1269 και τα δυο πρωινα βλεπω οτι οντως μου λειπει 1 ευρω απο την καρτα. Τι να κανω; Θα μου ερθει και αυριο μηνυμα;

μάλλον μπαίνεις κάπως στο ίντερνετ..υπόψιν ότι η wind χρεώνει και το 0.facebook:!:

Μα δεν μπαινω καθολου...

EDIT: Κοιταω στο μητρωο του κινητου μου και βλεπω 16/05 και 17/05 ενα πακετο WIND Internet με σταλθενα 1 kb και ληφθεντα 7 kb και μαλιστα στις 10 η ωρα (ενω κοιμομουνα παρεπιπτοντως). Πως γινεται;

Edited by Tsolias19

Μα δεν μπαινω καθολου...

EDIT: Κοιταω στο μητρωο του κινητου μου και βλεπω 16/05 και 17/05 ενα πακετο WIND Internet με σταλθενα 1 kb και ληφθεντα 7 kb και μαλιστα στις 10 η ωρα (ενω κοιμομουνα παρεπιπτοντως). Πως γινεται;

Μήπως είχε μείνει ανοιχτή κάποια εφαρμογή που ήθελε να λάβει data από το ιντερνετ (π.χ. weather app)?

Ericsson GF768 -> Siemens C35i -> Siemens S35i -> Siemens ME45 -> Siemens M75 / Sony Ericsson K530i -> ETEN Glofiish X600 -> HTC Touch Cruise (Polaris) -> HTC Touch HD (BlackStone) & ZTE Blade -> LG Optimus 7 -> Nokia Lumia 720 -> Nokia Lumia 735 -> Samsung Galaxy A3 (2016) -> Motorola moto g9 plus

Μα δεν μπαινω καθολου...

κάποια εφαρμογή θα συνδέθηκε..

χωρίς να έχω διάθεση να προσβάλλω κανέναν, πρέπει να πω πως πραγματικά λυπάμαι όλα τα παιδιά του cc από τότε που βγήκαν τα smartphones και έγιναν δημοφιλή τα προγράμματα data, για να μπαίνει ο καθένας στο fb... :ninja:

Μα δεν μπαινω καθολου...

Δεν χρειάζεται να μπείς εσύ για να χρεωθείς .

Αρκεί που μπαίνει το κινητό σου , αν δεν το επιθυμείς , κλείσε το Internet.

μάλλον μπαίνεις κάπως στο ίντερνετ..υπόψιν ότι η wind χρεώνει και το 0.facebook:!:

και στην κοσμοτε χρεώνει to zero facebook. Αλλά εγώ που δοκίμασα να μπω στο zero facebook απο wind καρτα δεν με χρεώσε αλλά δεν είχε υπόλοιπο η καρτα αυτή που μπήκα. Γενικά απο ότι καταλαβαίνω πρέπει να έχεις πάντα καρτα κάτω απο ένα ευρώ για να αξιοποιήσεις to facebook zero εντελώς δωρεάν. Αλλιώς πολλές φορές σε χρεώνει 1ευρώ την ημέρα για to πρόγραμμa του ίντερνετ και αυτο γίνεται σε ολες τις εταιρείες to εχω παρατηρήσει.

και στην κοσμοτε χρεώνει to zero facebook. Αλλά εγώ που δοκίμασα να μπω στο zero facebook απο wind καρτα δεν με χρεώσε αλλά δεν είχε υπόλοιπο η καρτα αυτή που μπήκα. Γενικά απο ότι καταλαβαίνω πρέπει να έχεις πάντα καρτα κάτω απο ένα ευρώ για να αξιοποιήσεις to facebook zero εντελώς δωρεάν. Αλλιώς πολλές φορές σε χρεώνει 1ευρώ την ημέρα για to πρόγραμμa του ίντερνετ και αυτο γίνεται σε ολες τις εταιρείες to εχω παρατηρήσει.
στην κοσμοτέ χωρις να μπαινω καν ίντερνετ, χωρις να χω τις ρυθμίσεις του ίτνερνετ με χρέωνε όποτε ήθελε, μεχρι που κατήργησα την πρόσβαση στο ίτνερνετ.

στη wind έμπαινα δωρεαν στο 0.facebook ,μέχρι τον φλεβάρη-.- μετά πάει

• The title was changed to Τα πάντα για τo FREE2GO καρτοκινητό της Nova