Jump to content

Τα πάντα για τo FREE2GO καρτοκινητό της Nova

Petros the Great
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Είμαι 3+ χρόνια στη wind φορητότητα από κοσμοτε και πριν λίγο καιρό με πήραν από την wind νομίζοντας ότι είμαι κοσμοτέ, να με πείσουν να πάω στην wind!!:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol: Δεν ήξεραν ότι είμαι ήδη εκεί. Ε μετά είναι να απορώ γιατί δεν μου έρχονται ποτέ οι επιλεκτικές προσφορές???

Είμαι 3+ χρόνια στη wind φορητότητα από κοσμοτε και πριν λίγο καιρό με πήραν από την wind νομίζοντας ότι είμαι κοσμοτέ, να με πείσουν να πάω στην wind!!:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol: Δεν ήξεραν ότι είμαι ήδη εκεί. Ε μετά είναι να απορώ γιατί δεν μου έρχονται ποτέ οι επιλεκτικές προσφορές???

Εξωτερικά CALL CENTER είναι που δουλεύουν κάτι άσχετες για να βγάλουν ένα κομμάτι ψωμί.Δεν έχουν ιδέα τι ακριβώς πουλάνε και που καλούν:blink:

TCL 40 NXTPAPER

εαν κανεις φορητοτητα στο wind f2g με ανανεωση 10 ευρω σου δινει 100 λεπτα προς ολα τα δικτυα και με ανανεωση 20 ευρω 200λεπτα προς ολα τα δικτυα με διαρκεια χρησης εναν μηνα. πιστευω οτι εαν μιλας σε καρτοκινητα κοσμοτε πανω απο 200 λεπτα δεν σε βολευει η wind αλλα να πας καλυτερα σε κοσμοκαρτα εαν μιλας με 2 αριθμους κοσμοτε με χρεωση 0,01ευρω/λεπτο και με ανανεωση 10 ευρω εχεις και εδω 100λεπτα προς ολα τα δικτυα δωρεαν και με ανανεωση 20ευρω 200 λεπτα προς ολα τα δικτυα για εναν μηνα οπως και στην wind f2g. εαν ομως μιλας σε what's up αριθμους περισσοτερο. Τοτε βαλε what's up και παρε ενα δικαρτο κινητο και στην μια σημ θα εχεις την κοσμοκαρτα οπου θα τις βαζεις καρτα 10ευρω για να παρεις 100 λεπτα προς ολους ή ανανεωση 20 ευρω για να παρεις 200 λεπτα προς ολους και μετα καλεις την εξυπηρετηση πελατων και μεταφερεις τα χρηματα που εβαλες στο what's up οπου και ενεργοποιεις ενα πακετο προς what's up και εισαι καλυμενος και στα δυο νουμερα με μια καρτα ανανεωσης !! .

επισης απο 30/4 καταργειται η υπηρεσια wind mobile tv πηγη: http://www.wind.com.gr/gr/wind/gia-tin-etaireia/anakoinoseis/anakoinosi/?prid=228

επιτελουσ το 1ευρω για 20μβ ιντερνετ την ημερα το εφαρμοσε και η wind αυτοματα θα ισχυει απο 23/4 σε ολους . με την μονη διαφορα οτι εαν υπερβεις τα 20μβ ιντερνετ την ημερα θα σε ξαναχρεωνει 1ευρω για παλι 20μβ ιντερνετ , κατι που στα αλλα 2 δικτυα δεν ισχυει ετσι αλλα πεφτει η ταχυτητα και μπορεις να μπεις στο ιντερνετ με μειωμενη ταχυτητα . πηγη: http://www.wind.com.gr/gr/wind/gia-tin-etaireia/anakoinoseis/anakoinosi/?prid=227

Σε ευχαριστω φιλε μου για την απαντηση. Την προσφορα με τα 100 λεπτα μπορω να την χρησιμοποιω πανω απο 1 φορα το μηνα? Δλδ μπορω να κανω 7 ανανεωσης και να εχω 700 λεπτα προς ολους συνολικα, και τα 70 ευρω παραμενουν στην καρτα?

Ήρθε η ώρα για ένα νέο Σπίτι

http://www.aeginahomes.gr/

Σε ευχαριστω φιλε μου για την απαντηση. Την προσφορα με τα 100 λεπτα μπορω να την χρησιμοποιω πανω απο 1 φορα το μηνα? Δλδ μπορω να κανω 7 ανανεωσης και να εχω 700 λεπτα προς ολους συνολικα, και τα 70 ευρω παραμενουν στην καρτα?

η καθε μια ανανεωση που κανεις ισχυει για εναν μηνα το μπονους, αρα καλυτερα να βαζεις την καρτα να καταναλωνεις τα λεπτα ή να κοντευουνε να τελειωσουνε και μετα να βαζεις αλλη καρτα , π πιστευω οτι ειναι το καλυτερο ετσι για να εχεις τον ελενχο ποσα λεπτα απομενουν και ποτε ληγουνε , αφου δεν μπορουνε να μεταφερθουνε στον επομενο μηνα και χανονται μολις περασει ο μηνας!.

Αλλαγή στην ενσωματωμένη χρήση της υπηρεσίας “WIND Euro Talk” για Περιαγωγή στην ΕΕ

Η WIND Ελλάς Τηλεπικοινωνίες Α.Ε.Β.Ε. ανακοινώνει από 15 Μαΐου 2012 την δυνατότητα επιλογής και για τους ιδιώτες συνδρομητές συμβολαίου WIND to ALL και καρτοκινητής της υπηρεσίας WIND Euro-Talk εντός της Ευρωπαϊκής Ένωσης και για τις εισερχόμενες κλήσεις περιαγωγής.

Επίσης, από την ανωτέρω ημερομηνία η υπηρεσία θα παρέχει 30 λεπτά χρόνου ομιλίας από/προς χώρες της Ευρωπαϊκής Ένωσης με 6€ το μήνα -από 30 λεπτά με 9€ το μήνα που ίσχυε μέχρι σήμερα- για κάθε μήνα μέχρι την απενεργοποίηση της υπηρεσίας. Ο προπληρωμένος χρόνος που δεν έχει χρησιμοποιηθεί μέσα στο μήνα δεν μεταφέρεται στον επόμενο και μπορεί να διατεθεί για εξερχόμενες αλλά και για εισερχόμενες κλήσεις από και προς ΕΕ. Η ελάχιστη χρέωση ανά κλήση είναι τα 30 δευτ/πτα και το βήμα χρέωσης είναι ανά δευτ/πτο. Αν ο προπληρωμένος χρόνος καταναλωθεί μόνο σε εξερχόμενες κλήσεις τότε μειώνεται η χρέωση σε 0,2€/λεπτό από 0,43€/λεπτό για αυτά τα 30 διαθέσιμα λεπτά ενώ αντίστοιχα αν καταναλωθεί μόνο σε εισερχόμενες κλήσεις τότε αυξάνεται η χρέωση σε 0,2€/λεπτό από 0,14€/λεπτό.

Μετά το πέρας των 30 λεπτών ομιλίας ανά μήνα, η χρέωση θα είναι 0,43€/λεπτό για τις εξερχόμενες και 0,14€/λεπτό για τις εισερχόμενες με χρέωση είναι ανά δευτερόλεπτο και με ελάχιστη χρέωση ανά κλήση τα 30 δευτερόλεπτα για τις εξερχόμενες κλήσεις, σύμφωνα με τον ισχύοντα τιμοκατάλογο υπηρεσίας περιαγωγής για χώρες της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

Η διάθεση και η αλλαγή χρέωσης της υπηρεσίας ισχύει για όλους τους συνδρομητές συμβολαίου (εκτός των εταιρικών) και καρτοκινητής, οι οποίοι μπορούν να ενεργοποιήσουν ή και απενεργοποιήσουν την υπηρεσία καλώντας στο τμήμα εξυπηρέτησης πελατών με χρέωση 0,25€/κλήση από Ελλάδα για συνδρομητές συμβολαίου ή με αποστολή δωρεάν γραπτού μηνύματος (EUROTALK ΝΑΙ) στο 1284 για συνδρομητές WIND to ALL και καρτοκινητής ή στο 1202 για τους υπόλοιπους συνδρομητές συμβολαίου.

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφτείτε το http://www.wind.com.gr ή καλέστε από το WIND κινητό σας το 1260 (0,2481€/κλήση).

Edited by JOHNMEGARYTHMOS
Αλλαγή στην ενσωματωμένη χρήση της υπηρεσίας “WIND Euro Talk” για Περιαγωγή στην ΕΕ

η καθε μια ανανεωση που κανεις ισχυει για εναν μηνα το μπονους, αρα καλυτερα να βαζεις την καρτα να καταναλωνεις τα λεπτα ή να κοντευουνε να τελειωσουνε και μετα να βαζεις αλλη καρτα , π πιστευω οτι ειναι το καλυτερο ετσι για να εχεις τον ελενχο ποσα λεπτα απομενουν και ποτε ληγουνε , αφου δεν μπορουνε να μεταφερθουνε στον επομενο μηνα και χανονται μολις περασει ο μηνας!.

Ναι εννοειται πως θα το κανω ετσι, απλως ρωταω αν αυτο ισχυει για καθε ανανεωση μεσα σε ενα μηνα. ΠΧ παιρνεις 100 λεπτα με διαρκεια 30 μερες, αλλα αν εσυ τα "φας" μεσα σε 4-5 μερες, μετα σου ξαναδινει μπονους με καθε ανανεωση, η μονο στην πρωτη που θα κανεις για 30 ημερες? Αυτο δλδ θελω να μου διευκρινιστει...

Ήρθε η ώρα για ένα νέο Σπίτι

http://www.aeginahomes.gr/

Με κάθε ανανέωση των 10 ευρώ πέρνεις 100 λεπτά προς όλους , και με κάθε ανανέωση των 20 ευρώ πέρνεις 200 λεπτά προς όλους .

Αν έχεις τόσο μεγάλες ανάγκες επικοινωνίας , Βάζε τα 20 ευρώ από κατάστημα για να πέρνεις συνολικά 300 Λεπτά επικοινωνίας προς όλους .

Επίσης με ανανέωση από κατάστημα κερδίζεις χρόνο ομιλίας για WIND + Q . Αν μιλάς και σε σταθερά τηλέφωνα βάλε το πακέτο των 120 λεπτών ,με 5 ευρώ ( με online Αγορά σου δίνει 180 λεπτά ) .

Edited by Vasileios

Να ρωτήσω επειδή δεν έχει τύχει να ταξιδέψω εξωτερικό,είπαν από την εξυπηρέτηση πελατών σε γνωστό με συμβόλαιο ότι τα μηνύματα ειδοποίησης κλήσεων που σου έρχονται στο εξωτερικό τα χρεώνεσαι σα να στέλνεις εσυ μήνυμα.πήρα να ρωτήσω κι εγώ και μου είπαν ότι ισχύει και μάλιστα και στα καρτοκινητά.ισχύει κάτι τέτοιο??άρα βγάζουμε την ειδοποίηση στο εξωτερικό όπως μου πρότειναν κι από την εξυπηρέτηση αν είναι έτσι,σωστά?παράλογο δεν είναι όμως?

Ο λογικός άνθρωπος προσαρμόζεται στο κόσμο γύρω του...

Ο παράλογος επιμένει να προσπαθεί να προσαρμόσει τον κόσμο στον εαυτό του...

Γι' αυτό το λόγο κάθε πρόοδος εξαρτάται από τον παράλογο!!!

George Bernard Shaw

Να ρωτήσω επειδή δεν έχει τύχει να ταξιδέψω εξωτερικό,είπαν από την εξυπηρέτηση πελατών σε γνωστό με συμβόλαιο ότι τα μηνύματα ειδοποίησης κλήσεων που σου έρχονται στο εξωτερικό τα χρεώνεσαι σα να στέλνεις εσυ μήνυμα.πήρα να ρωτήσω κι εγώ και μου είπαν ότι ισχύει και μάλιστα και στα καρτοκινητά.ισχύει κάτι τέτοιο??άρα βγάζουμε την ειδοποίηση στο εξωτερικό όπως μου πρότειναν κι από την εξυπηρέτηση αν είναι έτσι,σωστά?παράλογο δεν είναι όμως?

Όλες τις προωθήσεις να βγάλεις ( sms ειδοποίησης, τηλεφωνητή κτλ)

Όλα εσύ τα χρεώνεσαι διότι το δικό σου κινητό είναι σε περιαγωγή... Είναι το ίδιο με το να σε καλεί κάποιος, πάλι εσύ χρεώνεσα το roaming! Βέβαια για Ευρώπη δεν είναι τόσες μεγάλες οι χρεώσεις, ανάλογα τί χρειάζεσαι...

Όλα εσύ τα χρεώνεσαι διότι το δικό σου κινητό είναι σε περιαγωγή... Είναι το ίδιο με το να σε καλεί κάποιος, πάλι εσύ χρεώνεσα το roaming! Βέβαια για Ευρώπη δεν είναι τόσες μεγάλες οι χρεώσεις, ανάλογα τί χρειάζεσαι...

Απο πότε χρεώνονται και τα εισερχόμενα sms στο εξωτερικο?

[sIGPIC][/sIGPIC]

Απο πότε χρεώνονται και τα εισερχόμενα sms στο εξωτερικο?

Δε μιλάμε γενικά για τα εισερχόμενα μήνυματα, χρεώνονται σαν εισερχόμενα τα μηνύματα της ειδοποίησης κλησεων. Δε ξέρω και πάλι περίεργο μου φαίνεται καλά ο τηλεφωνητής αλλά η ειδοποίηση γιατί να χρεώνεται στο εξωτερικό δε μπορώ να το καταλάβω... κι εντάξει 12 λεπτά να χρεωθείς για να μάθεις ποιος σε πήρε κάθε φορά είναι υπερβολή νομίζω

George Bernard Shaw

τον νοεμβριο που ημουνα κυπρο ειμαι σιγουρος οτι δεν με χρεωνε. μπορει να αλλαξε μετα τον νοεμβριο
[sIGPIC][/sIGPIC]

.... ότι τα μηνύματα ειδοποίησης κλήσεων που σου έρχονται στο εξωτερικό τα χρεώνεσαι σα να στέλνεις εσυ μήνυμα.πήρα να ρωτήσω κι εγώ και μου είπαν ότι ισχύει και μάλιστα και στα καρτοκινητά.ισχύει κάτι τέτοιο??

απο οτι εχω τσεκαρει αυτο ΔΕΝ ΙΣΧΥΕΙ σε κανενα ελληνικο δικτυο....

τα εισερχομενα μηνυματα ειναι ολα δωρεαν...

για πια χωρα εγινε το ερωτημα;;;

Καλύτερα μιας ώρας ελεύθερη ζωή,
παρά σαράντα χρόνια σκλαβιά και φυλακή.

Τελικά δεν εχω καταλάβει τι ισχύει ακριβώς... στην εξυπηρέτηση πελατών δύο φορές είπαν αυτό που λέει και ο φίλος ότι τα sms ειδοποίησης κλήσεων χρεώνονται στο εξωτερικό.οι υπόλοιποι εδώ λέτε ότι δεν ισχύει κάτι τέτοια. Τελικά μπερδεύτηκα χειρότερα... αν δε το έλεγαν δύο τηλεφωνητές στην εξυπηρέτηση θα λεγα απλά ότι λένε βλακείες

ΥΓ: το ερώτημα έγινε για ΕΕ γαλλία συγκεκριμένα

George Bernard Shaw

http://www.wind.com.gr/gr/wind/upostirixi/periagogi/hreoseis-periagogis/sundromites-kartokinitis/grapta-minumata-sms/

''Σε περίπτωση που το ξένο δίκτυο (δίκτυο κινητής, maritime, δορυφορικό) χρεώνει τα εισερχόμενα γραπτά μηνύματα, η χρέωση είναι: Χρέωση ξένου δικτύου + 20% προσαύξηση + ΦΠΑ''

http://www.wind.com.gr/gr/wind/upostirixi/periagogi/hreoseis-periagogis/sundromites-kartokinitis/grapta-minumata-sms/

''Σε περίπτωση που το ξένο δίκτυο (δίκτυο κινητής, maritime, δορυφορικό) χρεώνει τα εισερχόμενα γραπτά μηνύματα, η χρέωση είναι: Χρέωση ξένου δικτύου + 20% προσαύξηση + ΦΠΑ''

απο οτι γνωριζω σε καμμια ευρωπαικη χωρα δεν χρεωνονται τα εισερχομενα μηνυματα.....οποτε αυτο δεν ισχυει....

απο οτι γνωριζω σε καμμια ευρωπαικη χωρα δεν χρεωνονται τα εισερχομενα μηνυματα.....οποτε αυτο δεν ισχυει....

απο προσωπικη εμπειρια και εγω αυτο γνωριζω

[sIGPIC][/sIGPIC]

και εγω αυτο πιστευω, απλά αυτο γραφει η σελιδα :worry:

και εγω αυτο πιστευω, απλά αυτο γραφει η σελιδα :worry:

ισως το γραφει για να αποκλεισει καποια περιπτωση....:wacko:

παντως Γαλλια ειναι 100% οτι δεν θα χρεωθεις....οταν παω δεχομαι δεκαδες εισερχομενα μηνυματα απο Ελλαδα...προσωπικα αλλα περισσοτερο απο το mail του mycosmos :p....καμμια φορα δεν ειδα χρεωση

ισως το γραφει για να αποκλεισει καποια περιπτωση....:wacko:

παντως Γαλλια ειναι 100% οτι δεν θα χρεωθεις....οταν παω δεχομαι δεκαδες εισερχομενα μηνυματα απο Ελλαδα...προσωπικα αλλα περισσοτερο απο το mail του mycosmos :p....καμμια φορα δεν ειδα χρεωση

Νομίζω ότι η συζήτηση ξέφυγε αλλού, κανείς δεν είπε ότι χρεώνει τα εισερχόμενα μηνύματα εγώ είπα ότι είπαν στην εξυπηρέτηση ότι χρεώνονται τα μηνύματα από την ειδοποίηση κλήσεων.δημ αν είναι στο παρίσι και με πάρει κάποιος και το χω κλειστό μου είπαν ότι όταν το ανοίξω και μου ρθει μήνυμα για το ποιοι με κάλεσαν θα χρεωθώ είτε εχω συμβόλαιο είτε καρτοκινητό και μου είπαν να στείλω μήνυμα να την Απενεργοποίησώ.αυτό ισχύει τελικά η όχι?

George Bernard Shaw

Νομίζω ότι η συζήτηση ξέφυγε αλλού, κανείς δεν είπε ότι χρεώνει τα εισερχόμενα μηνύματα εγώ είπα ότι είπαν στην εξυπηρέτηση ότι χρεώνονται τα μηνύματα από την ειδοποίηση κλήσεων.δημ αν είναι στο παρίσι και με πάρει κάποιος και το χω κλειστό μου είπαν ότι όταν το ανοίξω και μου ρθει μήνυμα για το ποιοι με κάλεσαν θα χρεωθώ είτε εχω συμβόλαιο είτε καρτοκινητό και μου είπαν να στείλω μήνυμα να την Απενεργοποίησώ.αυτό ισχύει τελικά η όχι?

εξ οσων γνωριζω, απο προσωπικη εμπειρια, δεν ισχυει

[sIGPIC][/sIGPIC]

το ιδιο και απο εδω....

Βρήκα στο σαΐτ της wind αυτό " Οι υπηρεσίες προώθησης κλήσεων σε

Περιαγωγή, όπως και η ειδοποίηση κλήσεων,

χρεώνονται ως διεθνείς κλήσεις Περιαγωγής

και για την αποφυγή ανεπιθύμητων χρεώσεων

προτείνεται η απενεργοποίηση τους πριν το

ταξίδι σου στο εξωτερικό."

Αλλά δε διευκρινίζει κάτι παραπάνω γιατί πόση διάρκεια έχει η ειδοποίηση κλήσεων για παράδειγμα

George Bernard Shaw

Η υπηρεσία ειδοποίησης κλήσεων χρεώνεται καθώς στηρίζεται στη προώθηση κλήσεων.

Με κάθε ανανέωση των 10 ευρώ πέρνεις 100 λεπτά προς όλους , και με κάθε ανανέωση των 20 ευρώ πέρνεις 200 λεπτά προς όλους .

Αν έχεις τόσο μεγάλες ανάγκες επικοινωνίας , Βάζε τα 20 ευρώ από κατάστημα για να πέρνεις συνολικά 300 Λεπτά επικοινωνίας προς όλους .

Επίσης με ανανέωση από κατάστημα κερδίζεις χρόνο ομιλίας για WIND + Q . Αν μιλάς και σε σταθερά τηλέφωνα βάλε το πακέτο των 120 λεπτών ,με 5 ευρώ ( με online Αγορά σου δίνει 180 λεπτά ) .

Αυτη η προσφορα με το κατάστημα είναι φοβερή..

Είναι σαν να εχεις σύνδεση!!!

Nova only Edge SA For Ever.. 

• The title was changed to Τα πάντα για τo FREE2GO καρτοκινητό της Nova