gerstavros2 Δημ. April 1, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2012 Μου εχουν μεινει αρκετα δωρεαν λεπτα προς ολους και ληγουν σε 3 μερες. Αμα ανανεωσω με 5 ευρω μεταφερονται για ενα μηνα ή πρεπει να βαλω 10 ευρω για να παρω τα 100' + αυτα που εχω τωρα? δεν μεταφέρονται,τα καθε λεπτά λήγουν στην ώρα τους Παράθεση Email επισκευών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gm45 Δημ. April 1, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2012 δεν μεταφέρονται,τα καθε λεπτά λήγουν στην ώρα τους μεταφερονται φιλε μου το βρηκα Σε περίπτωση που μέσα στο διάστημα των 30 ημερών ανανεώσω εκ νέου με αξία πάνω από 10€, τα λεπτά προς όλα τα δίκτυα προστίθενται στα προηγούμενα που έχω ως υπόλοιπο ; Ναι, τα νέα δωρεάν λεπτά προς όλα τα δίκτυα από νεότερη ανανέωση προστίθενται στα εναπομείναντα δωρεάν λεπτά της προηγούμενης ανανέωσης. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gerstavros2 Δημ. April 1, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2012 μεταφερονται φιλε μου το βρηκα ναι αλλά ληγουν ΣΤΗΝ ΔΙΚΙΑ ΤΟΥΣ ΜΕΡΑ Παράθεση Email επισκευών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gm45 Δημ. April 1, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2012 ναι αλλά ληγουν ΣΤΗΝ ΔΙΚΙΑ ΤΟΥΣ ΜΕΡΑ Δεν νομιζω ας μας το επιβεβαιωσει και καποιος αλλος. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
highpriest Δημ. April 1, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2012 Έχω την εντύπωση οτι μονό στην Cosmote μπορείς να μεταφέρεις κάτι απο προηγούμενο μήνα χωρίς να χαθεί, αν κολλήσεις το παλιό σε ένα καινούριο πακέτο. Ετσι μετέφερα πέρσι MB απο μήνα σε μηνα και το καλοκαίρι είχα μαζέψει σχεδόν 2 GB. Δεν ξέρρω αν ισχύει ακόμη όμως. Ισως το έκοψαν και εκείνοι. Εχω να ανανεώσω cosmote εδώ και πολλούς μηνες. Νομίζω όμως οτι στην Wind δεν γίνεται. Δηλαδή πες οτι έχω 150ΜΒ απο το surf 100 και ανανεώνω με surf 100 πριν την λήξη του χρόνου. Θα πάρω τα 600 και θα κολλήσουν στα 150 που είχα, και θα φαίνεται οτι έχω 750 ΜΒ, αλλά στην λήξη τους τα 150 ΜΒ θα χαθούν. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gm45 Δημ. April 1, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2012 Έχω την εντύπωση οτι μονό στην Cosmote μπορείς να μεταφέρεις κάτι απο προηγούμενο μήνα χωρίς να χαθεί, αν κολλήσεις το παλιό σε ένα καινούριο πακέτο. Ετσι μετέφερα πέρσι MB απο μήνα σε μηνα και το καλοκαίρι είχα μαζέψει σχεδόν 2 GB. Δεν ξέρρω αν ισχύει ακόμη όμως. Ισως το έκοψαν και εκείνοι. Εχω να ανανεώσω cosmote εδώ και πολλούς μηνες. Νομίζω όμως οτι στην Wind δεν γίνεται. Δηλαδή πες οτι έχω 150ΜΒ απο το surf 100 και ανανεώνω με surf 100 πριν την λήξη του χρόνου. Θα πάρω τα 600 και θα κολλήσουν στα 150 που είχα, και θα φαίνεται οτι έχω 750 ΜΒ, αλλά στην λήξη τους τα 150 ΜΒ θα χαθούν. δεν ρωταω για τα δωρεαν απο τα πακετα.... αυτα χανονται το ξερω αυτο. το bonus ανανεωσης ρωταω αν μεταφερεται στο επομενο μηνα αμα κανω ανανεωση πριν τις 30 μερες και αμα κρινω απο αυτη την απαντηση "Ναι, τα νέα δωρεάν λεπτά προς όλα τα δίκτυα από νεότερη ανανέωση προστίθενται στα εναπομείναντα δωρεάν λεπτά της προηγούμενης ανανέωσης." μεταφερονται γιατι δεν θα ελεγε προστιθονται !!! ετσι νομιζω τουλαχιστον. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pexths Δημ. April 1, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2012 Δεν νομιζω ας μας το επιβεβαιωσει και καποιος αλλος. προστιθενται μεν, αλλα ληγουν στην ωρα τους Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
drdedus Δημ. April 1, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2012 τι ποιο λογικό με την wind εχετε να κάνετε! Από την μια 1,5gb ίντερνετ και απεριόριστα wind με 1 ευρό και από την άλλη 10ευρο το 1ΜΒ Wind ζήτω η Πρ#ζ@! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JOHNMEGARYTHMOS Δημ. April 2, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2012 (edited) Πήγα σήμερα στο κατάστημα wind του μεσολόγγιου αιτωλοακαρνανίας και μου είπανε οτι σταμάτησε η ανανέωση απο κατάστημα απο 1ευρώ. Μόνο απο 11ευρώ και πάνω μπορούν να βάλουνε ή άμα θέλω 5ευρώ μπορώ απο περίπτερο να πάρω.Για ποιον λόγω τότε να βάλω 5ευρώ και να μην βάλω 6ευρώ σε κατάστημα vοdαfone σε έναν αριθμό vοdαfone cu και να ενεργοποιήσω το πακέτο με 5ευρώ 200λεπτά προς vοdαfone και 100λεπτά προς ολους;.Ημαρτον!Θά χάσει πιστευω παρά πολύ η wind με αυτήν την κίνησή!. Edited April 2, 2012 by JOHNMEGARYTHMOS Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios Δημ. April 2, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2012 Πήγα σήμερα στο κατάστημα wind του μεσολόγγιου αιτωλοακαρνανίας και μου είπανε οτι σταμάτησε η ανανέωση απο κατάστημα απο 1ευρώ. Μόνο απο 11ευρώ και πάνω μπορούν να βάλουνε ή άμα θέλω 5ευρώ μπορώ απο περίπτερο να πάρω.Για ποιον λόγω τότε να βάλω 5ευρώ και να μην βάλω 6ευρώ σε κατάστημα vοdαfone σε έναν αριθμό vοdαfone cu και να ενεργοποιήσω το πακέτο με 5ευρώ 200λεπτά προς vοdαfone και 100λεπτά προς ολους;.Ημαρτον!Θά χάσει πιστευω παρά πολύ η wind με αυτήν την κίνησή!. Κάνε ένα τηλεφώνημα στην εξυπηρέτηση πελατών , γιατί τα καταστήματα λένε πολλές φορές ψεματάκια γιατί δεν θέλουν να ασχοληθούν με το 1 ευρώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JOHNMEGARYTHMOS Δημ. April 2, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2012 Κάνε ένα τηλεφώνημα στην εξυπηρέτηση πελατών , γιατί τα καταστήματα λένε πολλές φορές ψεματάκια γιατί δεν θέλουν να ασχοληθούν με το 1 ευρώ. Σε ευχαριστω οτan πάω αθήνα και έχω σταθερό τηλέφωνο θά πάρω να μάθω . Πριν απο 15ημέρες πάνω κάτω πήγα και μου βαλανε κανονικά 1ευρώ. Ίσως να άλλαξε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HEO Δημ. April 2, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2012 Θά χάσει πιστευω παρά πολύ η wind με αυτήν την κίνησή!. μαλλον δεν ισχυει αυτο που σου ειπαν.... http://www.wind.com.gr/gr/f2g/upiresies/ananeosi/tropoi-ananeosis/ τεταρτη παντως ειχα αμανεωσει με 1 €.... και σημερα θα παω για 5 € και θα ενημερωσω.... Παράθεση Καλύτερα μιας ώρας ελεύθερη ζωή, παρά σαράντα χρόνια σκλαβιά και φυλακή. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gerstavros2 Δημ. April 2, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2012 τι ποιο λογικό με την wind εχετε να κάνετε! Από την μια 1,5gb ίντερνετ και απεριόριστα wind με 1 ευρό και από την άλλη 10ευρο το 1ΜΒ Wind ζήτω η Πρ#ζ@!σιγά, όλοι τα ίδια εκαναν. η wind τουλάχιστον έδινε και ίντερνετ σ αντίθεση με τους άλλους Πήγα σήμερα στο κατάστημα wind του μεσολόγγιου αιτωλοακαρνανίας και μου είπανε οτι σταμάτησε η ανανέωση απο κατάστημα απο 1ευρώ. Μόνο απο 11ευρώ και πάνω μπορούν να βάλουνε ή άμα θέλω 5ευρώ μπορώ απο περίπτερο να πάρω.Για ποιον λόγω τότε να βάλω 5ευρώ και να μην βάλω 6ευρώ σε κατάστημα vοdαfone σε έναν αριθμό vοdαfone cu και να ενεργοποιήσω το πακέτο με 5ευρώ 200λεπτά προς vοdαfone και 100λεπτά προς ολους;.Ημαρτον!Θά χάσει πιστευω παρά πολύ η wind με αυτήν την κίνησή!. μάλλον ο υπάλληλος νομιζε ότι σήμερα ήταν η πρωταπριλιά Παράθεση Email επισκευών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aledjo Δημ. April 2, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2012 να κανω μια ερωτηση. οταν ενας αριθμος wind f2g εχει ληξει, (οταν το καλεις δηλαδη λεει οτι δεν υπαρχει), μετα απο ποσο καιρο ξαναβγαινει στην αγορα για πωληση σε αλλη καρτα σιμ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
greeksalad Δημ. April 2, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2012 να κανω μια ερωτηση. οταν ενας αριθμος wind f2g εχει ληξει, (οταν το καλεις δηλαδη λεει οτι δεν υπαρχει), μετα απο ποσο καιρο ξαναβγαινει στην αγορα για πωληση σε αλλη καρτα σιμ? Μπορεί και 3 χρόνια νομίζω... Σίγουρα τους πρώτους 6 μήνες έχει δικαίωμα μόνο ο πρώην κάτοχος να τον "αναστήσει"... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mightyr Δημ. April 2, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2012 έχω ένα καρτοκινητό f2g που αποφάσισα να γυρίσω σε συμβόλαιο cosmote, η cosmote μου ζητάει το νούμερο και τον αριθμό κάρτας sim.το δεύτερο που το βρίσκω για να το δώσω?γιατί έχουν χαθεί τα χαρτία του καρτοκινητού κ το πακέτο του. υπάρχει τρόπος? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
malcolmthe4 Δημ. April 2, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2012 Πήγα σήμερα στο κατάστημα wind του μεσολόγγιου αιτωλοακαρνανίας και μου είπανε οτι σταμάτησε η ανανέωση απο κατάστημα απο 1ευρώ. Μόνο απο 11ευρώ και πάνω μπορούν να βάλουνε ή άμα θέλω 5ευρώ μπορώ απο περίπτερο να πάρω.Για ποιον λόγω τότε να βάλω 5ευρώ και να μην βάλω 6ευρώ σε κατάστημα vοdαfone σε έναν αριθμό vοdαfone cu και να ενεργοποιήσω το πακέτο με 5ευρώ 200λεπτά προς vοdαfone και 100λεπτά προς ολους;.Ημαρτον!Θά χάσει πιστευω παρά πολύ η wind με αυτήν την κίνησή!. ναι λενε γενικα τετοιες Μ*********. εμενα μου ειπαν οτι ανανεωση με 1 ευρω κανουν τα καταστηματα στην Αθηνα κ Θεσ/νικη μονο... μετα πηρα εξυπηρετηση πελατων κ μου ειπαν οτι δεν ισχυει. τους πιεσα κ εν τελη το εκαναν.... βαριουνται που ζουνε Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JOHNMEGARYTHMOS Δημ. April 2, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2012 έχω ένα καρτοκινητό f2g που αποφάσισα να γυρίσω σε συμβόλαιο cosmote, η cosmote μου ζητάει το νούμερο και τον αριθμό κάρτας sim.το δεύτερο που το βρίσκω για να το δώσω?γιατί έχουν χαθεί τα χαρτία του καρτοκινητού κ το πακέτο του. υπάρχει τρόπος? είναι απλο !. Θά δεις τον κωδικό που γράφει πάνω στο κάρτα σήμ της wind που έχεις ήδη τώρα που ξεκινάει απο 8930.... Θά το αντιγράψεις σε ένα χαρτί και θά τους το δώσεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tethys Δημ. April 2, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2012 τι ποιο λογικό με την wind εχετε να κάνετε! Από την μια 1,5gb ίντερνετ και απεριόριστα wind με 1 ευρό και από την άλλη 10ευρο το 1ΜΒ Wind ζήτω η Πρ#ζ@! Είδαμε και τους άλλους... Είπαμε στην καρτοκινητή η Wind είναι αλλού. Οι υπόλοιποι ακολουθούν καταϊδρωμένοι ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pexths Δημ. April 2, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2012 ναι λενε γενικα τετοιες Μ*********. εμενα μου ειπαν οτι ανανεωση με 1 ευρω κανουν τα καταστηματα στην Αθηνα κ Θεσ/νικη μονο... μετα πηρα εξυπηρετηση πελατων κ μου ειπαν οτι δεν ισχυει. τους πιεσα κ εν τελη το εκαναν.... βαριουνται που ζουνε δεν παιζονται. νομοζουν οτι ειναι τσιφλικι τους και κανουν οτι θελουνε Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
asylyptos Δημ. April 2, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2012 δεν παιζονται. νομοζουν οτι ειναι τσιφλικι τους και κανουν οτι θελουνε Καλό θα ήταν νομίζω να ενημερωνόταν η WIND για αυτή τη συμπεριφορά. Ένας άλλο εδώ μου έλεγε ότι τα 200 προς όλους θα είναι μέχρι τέλη Μαρτίου και ότι η τα online bonus της αγοράς του f2g δεν ισχύουν...και επέμενε έντονα Παράθεση ΘΈΛΩ Η ΚΕΡΑΊΑ ΝΑ ΕΊΝΑΙ ΝΌΜΙΜΗ ΌΧΙ ΣΤΙΣ ΚΙΝΉΣΕΙΣ ΗΜΙΜΆΘΕΙΑΣ. Τάσος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HEO Δημ. April 3, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2012 δεν παιζονται. νομοζουν οτι ειναι τσιφλικι τους και κανουν οτι θελουνε τελικα η ανανεωση ισχυει κανονικα απο 1 €.....δοκιμασμενο απο εκει και περα....οι υπαλληλοι στα καταστηματα πρεπει να εχουν ιώβεια υπομονη ...πεντε λεπτα καθισα εκει και εμφανηστηκαν κατι νουμερα να ρωτανε κατι πραγματα που μου ηρθε να παρω το κινητο και να τους το σπασω στο κεφαλι τους....:lol: τεσπα... ο κοσμος ειναι ασχετος.....και καλα ασχετοι ειμασταν ολοι μας καποτε.....ο κοσμος δεν θελει να μαθει....που ειναι το χειροτερο.... Παράθεση Καλύτερα μιας ώρας ελεύθερη ζωή, παρά σαράντα χρόνια σκλαβιά και φυλακή. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gerstavros2 Δημ. April 3, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2012 τελικα η ανανεωση ισχυει κανονικα απο 1 €.....δοκιμασμενο απο εκει και περα....οι υπαλληλοι στα καταστηματα πρεπει να εχουν ιώβεια υπομονη ...πεντε λεπτα καθισα εκει και εμφανηστηκαν κατι νουμερα να ρωτανε κατι πραγματα που μου ηρθε να παρω το κινητο και να τους το σπασω στο κεφαλι τους....:lol: τεσπα... ο κοσμος ειναι ασχετος.....και καλα ασχετοι ειμασταν ολοι μας καποτε.....ο κοσμος δεν θελει να μαθει....που ειναι το χειροτερο.... ακόμα χειρότερο είναι να είναι άσχετος και να το παίζει γνώστης.. άλλο αστείο σε κατάστημα, πήγε μια υπάλληλος να πλασάρει συμβόλαιο στη 16χρονη κοπέλα μου που είχε πάει να κάνει ανανέωση χαχαχα:lol: Παράθεση Email επισκευών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
haris_led Δημ. April 3, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2012 ακόμα χειρότερο είναι να είναι άσχετος και να το παίζει γνώστης.. άλλο αστείο σε κατάστημα, πήγε μια υπάλληλος να πλασάρει συμβόλαιο στη 16χρονη κοπέλα μου που είχε πάει να κάνει ανανέωση χαχαχα:lol: Και μένα πριν που πήγα και έβαλα 20 ευρώ μου λέει ο υπάλληλος "ξέρετε εσείς που βάζετε 20 ευρώ το μήνα (ήθελα να ξερα πως υπέθεσε ότι τα βάζω κάθε μήνα??) σας συμφέρει το τάδε πρόγραμμα με 22 ευρώ" και του χαμογέλασα για να μην αρχίσω να γελάω κανονικά και παρεξηγηθούμε λέγοντας οκ οκ το ξέρω κλπ. Άραγε αν του έλεγα ένα λιτό "'έχω f2g2" θα καταλάβαινε ή θα συνέχιζε το τροπάρι; :rolleyes: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pan82 Δημ. April 3, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2012 Και μένα πριν που πήγα και έβαλα 20 ευρώ μου λέει ο υπάλληλος "ξέρετε εσείς που βάζετε 20 ευρώ το μήνα (ήθελα να ξερα πως υπέθεσε ότι τα βάζω κάθε μήνα??) σας συμφέρει το τάδε πρόγραμμα με 22 ευρώ" και του χαμογέλασα για να μην αρχίσω να γελάω κανονικά και παρεξηγηθούμε λέγοντας οκ οκ το ξέρω κλπ. Άραγε αν του έλεγα ένα λιτό "'έχω f2g2" θα καταλάβαινε ή θα συνέχιζε το τροπάρι; :rolleyes: Kλασική συζήτηση κάθε φορα που πηγαινα να βάλω κάρτα. Μια φορά ειχα πει για το free2go2 στο πλαισιο θυμαμαι οτι εχω χρεωση 0.10 και ανα δευτερολεπτο και ναι ο τυπος συνεχισε το τροπαριο για τη συνδεση vodafone... Εμένα με πηραν και τηλ απο τα κεντρικά της wind γιατι ειδαν οτι εχω βαλει 3 κάρτες 20αρες (ειχα τριπλασιασμο γι' αυτο) και μου λεει βλεπουμε βαζετε κατα μεσο ορο 25€ το μηνα και του λεω οχι απλα ετυχε γιατι ειχα κατι δωρα τωρα σε κανά χρόνο θα βαλω καρτα πάλι και τα χασε κι αυτος και μου λεει αφου σας πηρα να σας πω για το καρτοπρογραμμα... Παράθεση Ο λογικός άνθρωπος προσαρμόζεται στο κόσμο γύρω του... Ο παράλογος επιμένει να προσπαθεί να προσαρμόσει τον κόσμο στον εαυτό του... Γι' αυτό το λόγο κάθε πρόοδος εξαρτάται από τον παράλογο!!! George Bernard Shaw Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts