highpriest Δημ. March 21, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2012 εγω πιστεύω οτι δεν ειναι καθολου δυνατα...αν ειχε δωρεαν σε ολη την vodafone ok αλλα μονο σε cu?ενω στο f2g εχεις δωρεαν σε οοοολη την wind καρτα η συνδεση.....εκτος αν κανω λαθος Εχει πακέτο που έχει προς όλη την βονταφον και ειναι λίγο πιο ακριβό. Ενταξει, σε σχεση με πριν ειναι μεγάλο το βημα, και η προσφορά είναι δυνατή όπως και να το δεις. Το οτι στις λεπτομέρειες δεν θα ταιριάξει σε όλους είναι λογικο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pexths Δημ. March 21, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2012 εγω πιστεύω οτι δεν ειναι καθολου δυνατα...αν ειχε δωρεαν σε ολη την vodafone ok αλλα μονο σε cu?ενω στο f2g εχεις δωρεαν σε οοοολη την wind καρτα η συνδεση.....εκτος αν κανω λαθος εχει πακετο και προς ολη τη βονταφον Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fandago Δημ. March 21, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2012 εγω πιστεύω οτι δεν ειναι καθολου δυνατα...αν ειχε δωρεαν σε ολη την vodafone ok αλλα μονο σε cu?ενω στο f2g εχεις δωρεαν σε οοοολη την wind καρτα η συνδεση.....εκτος αν κανω λαθος Με καρτα των 10 παιρνεις και 120 λεπτα προς ολη τη vodafone οποτε εισαι μια χαρα!ΜΕτα εχει τα πακετα που ειπαν και τα αλλα παιδια Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Petroos Δημ. March 21, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2012 Με καρτα των 10 παιρνεις και 120 λεπτα προς ολη τη vodafone οποτε εισαι μια χαρα!ΜΕτα εχει τα πακετα που ειπαν και τα αλλα παιδια στην wind ομως με 8,5 ευρω εχεις 600 λεπτα :D....ενταξει τον καθενα οτι τον βολευει και φυσικα οτι εχουν οι πιο πολλοι φιλοι , συγγενείς... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paulchro Δημ. March 21, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2012 Καλησπερα, έχω μπερδευτεί με το 1300 και το 1242. Μιλάω πιο πολυ σε γουιντ θέλω Ίντερνετ αλλα δεν με χαλάνε κ τα λεπτα προς ολους. Να κρατησω 1242 η να πάω στο 1300; Παράθεση 6110 3310 - 3330 - Ericsson R320s - Panasonic GD 93 - 3510 - 6600 - 3230 - N73 - 5800 - C7 - iPhone 4 - iPhone 5 - iPhone 6 - iPhone 7 - iPhone X Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pexths Δημ. March 21, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2012 Καλησπερα, έχω μπερδευτεί με το 1300 και το 1242. Μιλάω πιο πολυ σε γουιντ θέλω Ίντερνετ αλλα δεν με χαλάνε κ τα λεπτα προς ολους. Να κρατησω 1242 η να πάω στο 1300; στο 1300 σε συμφερει περισσοτερο Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mythos_bt Δημ. March 21, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2012 Μιλάω πιο πολυ σε γουιντ θέλω Ίντερνετ αλλα δεν με χαλάνε κ τα λεπτα προς ολους. Να κρατησω 1242 η να πάω στο 1300; Μιλάω πιο πολυ με 1242 θέλω 1242 αλλα δεν με χαλάει κ το 1300. Να κρατησω 1242 η να πάω στο 1300. Εσύ πρέπει να αποφασίσεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gerstavros2 Δημ. March 21, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2012 Πριν γράψεις όσα έγραψες , πείραζε να ρίξεις μια ματια΄στον επίσημο τιμοκατάλογο ? Βασικές χρεώσεις Mobile Internet (για υφιστάμενους χρήστες μέχρι 26/05/2011) Πλοήγηση στο Διαδίκτυο WEB (€/KB) 0,0068€ Πλοήγηση on portal WAP (€/είσοδο) 0,51€ Πλοήγηση off portal WAP (€/KB) 0,0123€ Βασικές χρεώσεις Mobile Internet (για νέους χρήστες από 26/05/2011) Πλοήγηση στο Διαδίκτυο WEB/off portal (€/KB) 1€/MB (χρέωση ανά kb) 0,0068 Χ 1024 = 6,96 ευρώ το ΜΒ δεν ήξερα ότι στα υπόλοιπα καρτοκινητά της wind έχει διαφορετική χρέωση στος παλιούς συνδρομητές,εγώ πάντως αρχαίος συνδρομητής της Q έχω την χρέωση 1€/MB Το ζήτημα είναι πως απενεργοποιούμε το ένα ευρώ από το πρώτο kb. Έστειλα SMS με εντολή 10ΜΒ ΟΧΙ στο 1202 όπως μου είπες αλλά μου ήλθε μήνυμα sms πως αυτή η υπηρεσία είναι για συνδρομητές συμβολαίων και μόνο. Εντωμεταξύ στο cc που τηλεφώνησα μου είπαν πως ακόμα δεν έχουν πληροφορία για απενεργοποίηση γιατί η υπηρεσία δεν έχει τεθεί ακόμα σε λειτουργία!!!! Άρες μάρες κουκουνάρες προφανώς... αφού η υπηρεσία θα ισχύει από 23/4, εσύ πώς θες να το απενεργοποιήσεις απο τώρα? ηρέμησε λίγο:lol::p Παράθεση Email επισκευών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
imaginos Δημ. March 22, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2012 αφού η υπηρεσία θα ισχύει από 23/4, εσύ πώς θες να το απενεργοποιήσεις απο τώρα? ηρέμησε λίγο:lol::p Αφού ξέρουν να την ενεργοποιούν από τις 23/4 θα πρέπει να ξέρουν και πως την απενεργοποιούν. Απλό. Λες να ξέρουν να ενεργοποιούν κάτι χωρίς να έχουν προβλέψει και το πως το απενεργοποιούν; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
imaginos Δημ. March 22, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2012 Μου ήλθε μήνυμα μόλις που έλεγε πως "κάνε ανανέωση τώρα και εντός 6 ημερών με 10 ευρώ και θα έχεις 60 λεπτά δωρεάν προς όλους, κινητά και σταθερά με διάρκεια ένα μήνα"!!!!! Συγνώμη αλλά με 10 ευρώ ανανέωση 100 λεπτά προς όλους δεν μας έδιναν και 200 λεπτά προς όλους με ανανέωση 20 ευρώ; τι έγινε πάλι; Το μετάνιωσαν; :mad: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gm45 Δημ. March 22, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2012 (edited) Μου ήλθε μήνυμα μόλις που έλεγε πως "κάνε ανανέωση τώρα και εντός 6 ημερών με 10 ευρώ και θα έχεις 60 λεπτά δωρεάν προς όλους, κινητά και σταθερά με διάρκεια ένα μήνα"!!!!! Συγνώμη αλλά με 10 ευρώ ανανέωση 100 λεπτά προς όλους δεν μας έδιναν και 200 λεπτά προς όλους με ανανέωση 20 ευρώ; τι έγινε πάλι; Το μετάνιωσαν; :mad: ειναι επιπλεον bonus οπως ο τριπλασιασμος δλδ βαζεις 10 ευρω παιρνεις 100' προς ολους + 60' προς ολους εισαι τυχερος θα προτιμουσα να μου εστελνε τριπλασιαμο αλλα και αυτο δεν με χαλαει!!!στειλε μου wind γιατι υπαρχει και η cu Edited March 22, 2012 by gm45 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gerstavros2 Δημ. March 22, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2012 Αφού ξέρουν να την ενεργοποιούν από τις 23/4 θα πρέπει να ξέρουν και πως την απενεργοποιούν. Απλό. Λες να ξέρουν να ενεργοποιούν κάτι χωρίς να έχουν προβλέψει και το πως το απενεργοποιούν; Δεν καταλαβαίνω το πρόβλημα σου. όταν αρχίσει η λειτουργεία της υπηρεσίας (τώρα απλά έχει ανακοινωθεί),τότε απενεργοποιησε την όπως λένε Παράθεση Email επισκευών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fandago Δημ. March 22, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2012 Μου ήλθε μήνυμα μόλις που έλεγε πως "κάνε ανανέωση τώρα και εντός 6 ημερών με 10 ευρώ και θα έχεις 60 λεπτά δωρεάν προς όλους, κινητά και σταθερά με διάρκεια ένα μήνα"!!!!! Συγνώμη αλλά με 10 ευρώ ανανέωση 100 λεπτά προς όλους δεν μας έδιναν και 200 λεπτά προς όλους με ανανέωση 20 ευρώ; τι έγινε πάλι; Το μετάνιωσαν; :mad: Μήπως δεν είναι F2G το καρτοκινητό σου αλλά το wind for all? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
highpriest Δημ. March 22, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2012 Μπορεί επίσης να είναι 60 λεπτα+ 100 λεπτα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pexths Δημ. March 22, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2012 Μπορεί επίσης να είναι 60 λεπτα+ 100 λεπτα. με τοσες προσφορες επι προσφορων, στο τελος δεν θα θυμασε ποσα δωρεαν λεπτα εχεις και προς ποιους. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
filippos Δημ. March 22, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2012 Υπάρχει ένα νούμερο της viva που καλείς δωρεάν απο κινητό wind/Q και δρομολογείς τις κλήσεις μέσω δικτύου Viva. Το είχα αλλά το έχασα και δεν μπορώ να το βρώ. Μήπως το γνωρίζει κανένας; Παράθεση [ f i l i p p o s ] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
highpriest Δημ. March 22, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2012 με τοσες προσφορες επι προσφορων, στο τελος δεν θα θυμασε ποσα δωρεαν λεπτα εχεις και προς ποιους. Η αληθεια ειναι οτι έχουμε χασει την μπαλα. Αλλά προς όφελός μας. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gerstavros2 Δημ. March 23, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2012 Υπάρχει ένα νούμερο της viva που καλείς δωρεάν απο κινητό wind/Q και δρομολογείς τις κλήσεις μέσω δικτύου Viva. Το είχα αλλά το έχασα και δεν μπορώ να το βρώ. Μήπως το γνωρίζει κανένας; http://www.viva.gr/phone/smartcard/instructions Παράθεση Email επισκευών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
highpriest Δημ. March 24, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2012 ερωτηση: Αυτον τον μηνα δεν μπήκα πολύ ιντερνετ απο το κινητο και περίσεψαν πολλά ΜΒ απο το surf 100 που ενεργοποίησα. Αν ξαναγοράσω surf 100 θα τραβηξω τα ΜΒ που έμειναν στον επόμενο μηνα ή θα χαθούν; Αν αντι για surf 100 ενεργοποιήσω άλλο πακέτο (πχ Talk & Surf 300+) τα ΜΒ θα κολλήσουν πάνω στα προηγούμενα ή χάνονται; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pexths Δημ. March 24, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2012 ερωτηση: Αυτον τον μηνα δεν μπήκα πολύ ιντερνετ απο το κινητο και περίσεψαν πολλά ΜΒ απο το surf 100 που ενεργοποίησα. Αν ξαναγοράσω surf 100 θα τραβηξω τα ΜΒ που έμειναν στον επόμενο μηνα ή θα χαθούν; Αν αντι για surf 100 ενεργοποιήσω άλλο πακέτο (πχ Talk & Surf 300+) τα ΜΒ θα κολλήσουν πάνω στα προηγούμενα ή χάνονται; οχι. Τα παλια μβ δεν θα κολλησουν στα καινουρια. Θα ληξουν στην ημερομηνια που σου λεει. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
highpriest Δημ. March 24, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2012 οχι. Τα παλια μβ δεν θα κολλησουν στα καινουρια. Θα ληξουν στην ημερομηνια που σου λεει. Και στις δύο περιπτώσεις; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gerstavros2 Δημ. March 24, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2012 Και στις δύο περιπτώσεις;ναι.τα κάθε MB λήγουν στην δικιά τους μέρα Παράθεση Email επισκευών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
highpriest Δημ. March 24, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2012 Ευχαριστώ παιδιά! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
snapp Δημ. March 24, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2012 Πριν από 10' πήγα να ενεργοποιήσω το πακέτο με τα 3ευρώ 300sms προς WIND από το myf2g και ενώ έχω πατήσει αγορά πακέτου δεν έχει ενεργοποιηθεί τίποτα και δεν αφαιρέθηκε το ποσό από το υπόλοιπο μου. Να αναφέρω οτι με το που πάτησα την επιλογή ''αγορά πακέτου'' έκανε περίπου 5' να φορτώσει η σελίδα και να γράψει ολοκληρώθηκε.Να προσπαθήσω ξανά ή να περιμένω μήπως έφαγε κόλλημα το σύστημα της WIND;Έχει συμβεί σε κανέναν; Παράθεση TCL 40 NXTPAPER Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mikeff Δημ. March 24, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2012 Σε μια wind card μου ηρθε μηνυμα ¨μεινετε αλλο ενα μηνα στο δικτυο της γουιντ και σας περιμενει ενα μεγαλο δωρο δωρεαν¨.Ηρθε σε κανεναν αλλο; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts