kostakiss Δημ. March 17, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2012 οκ,ευχαριστω !! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kateriniotis Δημ. March 17, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2012 σήμερα τελείωσε και η προσφορά smart hour που είχαν τα καταστήματα, έβαζες μονάδες σε συγκεκριμένες ώρες και σου έδινε διπλάσιο χρόνο ομιλίας προς wind και q. τώρα δίνει το νορμάλ. Παράθεση Symbian, Die hard Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nif Δημ. March 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2012 τα έχω μπλέξει με αυτή τη wind. είχα γραφτεί στο 1242. μπορεί κάποιος να μου πει τι θα πάρω σαν δώρο αν κάνω ανανέωση; θέλω να δω αν με συμφέρει να γραφτώ στο 1300. να κάνω μια σύγκριση Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pexths Δημ. March 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2012 σήμερα τελείωσε και η προσφορά smart hour που είχαν τα καταστήματα, έβαζες μονάδες σε συγκεκριμένες ώρες και σου έδινε διπλάσιο χρόνο ομιλίας προς wind και q. τώρα δίνει το νορμάλ. τελειωσαν οι happy hours;ειχε ημερομηνια ληξεως αυτη η προσφορα; Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gerstavros2 Δημ. March 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2012 Το f2g2 δεν εχει σχεση με τη προσφορα, μπορεις φυσικα να πας στη καινουρια στο 1300, γιατι η παλια μεσω 1242 μονο internet δινει, οχι λεπτα προς ολους. το 1242 δεν δίνει πλέον λεπτά και μηνύματα προς wind/q? Παράθεση Email επισκευών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eatmydust Δημ. March 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2012 Πιστεύω ότι η καλύτερη κίνηση που μπορείς να κάνεις ώστε να εκμεταλλευτείς όλες τις προσφορές που σου δίνει το F2G, είναι να γραφτείς στο 1300 και να αγοράζεις ενίοτε πακέτα των 500MB με 5€. Ό,τι ακριβώς είπε ο μεγάλος pexths:cool: Παράθεση Siemens C10, Nokia 3210, Sony Ericsson T68i, Nokia 6600 Original Black, Nokia N70 Music Edition, Nokia 6300 Original White, Apple iPhone 3GS White, Apple iPhone 4S, Apple iPhone 4, Nokia 6700 Slide Petrol Blue Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
highpriest Δημ. March 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2012 Τώρα που τελείωσε το happy hour ουσιαστικά δεν υπάρχει λόγος να φορτίζουμε απο καταστήματα. Σωστά; Ή υπάρχει κάτι αλλο που δίνουν και μου διέφυγε; Μια ακόμη ερώτηση. Τα +100 λεπτά προς όλους με 20 ευρω ανανέωση (200+100 λεπτα προς όλους δηλαδή), τα παίρνω και αν ανανεώσω με κάρτα απο περίπτερο ή μονο απο κατάστημα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios Δημ. March 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2012 (edited) Μόνο από κατάστημα πέρνουμε επιπλέον 100 λεπτά. Το Πακέτο των 300 ΜΒ (=600) είναι η καλύτερη επιλογή γιατί έχει και 600 Λεπτά + 600 SMS ,τώρα που τέλειωσαν τα Happy hour. Πρίν αρκούσαν τα 500 ΜΒ γιατί είχαμε πάρα πολλά λεπτά προς WIND + Q + SMS Μαρέσει που η προσφορά Bonus Ανανέωσης από τα καταστήματα χαρακτηρίζεται ως Χριστουγιεννιάτικη http://www.wind.com.gr/gr/gia-ton-idioti/kiniti/kartokiniti/extra-bonus-ananeosis/xmas-xtra-bonus-ananeosis-katastimaton-wind/ Ή πολύ αργά ή πολύ νωρίς για τα Χριστούγεννα του 2012 Edited March 18, 2012 by Vasileios Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kateriniotis Δημ. March 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2012 (edited) Τώρα που τελείωσε το happy hour ουσιαστικά δεν υπάρχει λόγος να φορτίζουμε απο καταστήματα. Σωστά; Ή υπάρχει κάτι αλλο που δίνουν και μου διέφυγε; Μια ακόμη ερώτηση. Τα +100 λεπτά προς όλους με 20 ευρω ανανέωση (200+100 λεπτα προς όλους δηλαδή), τα παίρνω και αν ανανεώσω με κάρτα απο περίπτερο ή μονο απο κατάστημα; ακομα δινουν με ανανεωση 10-10€ 100' προς wind,q κτλ. απλα με το smart hour εδιναν τα διπλασια. αυτη ειναι η διαφορα. τελειωσαν οι happy hours;ειχε ημερομηνια ληξεως αυτη η προσφορα; δεν εχει ημερομηνια ληξεως αλλα το τελειωσε η εταιρια. γενικα μαλλον τα εχει μπλεξει τελευταια με τα καρτοκινητα η wind. βλεπω το πακετο wind card to all να καταργειται σε λιγο, οπως ειχε γινει και πριν χρονια με το παλιο πακετο tim for all. Edited March 27, 2012 by Petros the Great Συνένωση συνεχόμενων μηνυμάτων Παράθεση Symbian, Die hard Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pexths Δημ. March 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2012 δεν εχει ημερομηνια ληξεως αλλα το τελειωσε η εταιρια. γενικα μαλλον τα εχει μπλεξει τελευταια με τα καρτοκινητα η wind. βλεπω το πακετο wind card to all να καταργειται σε λιγο, οπως ειχε γινει και πριν χρονια με το παλιο πακετο tim for all. τα παντα πιθανα ειναι. ποτε και κανεις δεν ξερει Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimzi Δημ. March 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2012 Tέλικα οι διπλασιασμοι και τριαπλισιασμοί εχουν διάρκεια 30 ημερες η όχι? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pan82 Δημ. March 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2012 δεν εχει ημερομηνια ληξεως αλλα το τελειωσε η εταιρια. γενικα μαλλον τα εχει μπλεξει τελευταια με τα καρτοκινητα η wind. βλεπω το πακετο wind card to all να καταργειται σε λιγο, οπως ειχε γινει και πριν χρονια με το παλιο πακετο tim for all. Aυτό που το μάθαμε;; γιατί μέχρι και παρασκευή νομίζω που πέρασα από κατάστημα ήταν κολλημένα τα διαφημιστικά του happy hours Παράθεση Ο λογικός άνθρωπος προσαρμόζεται στο κόσμο γύρω του... Ο παράλογος επιμένει να προσπαθεί να προσαρμόσει τον κόσμο στον εαυτό του... Γι' αυτό το λόγο κάθε πρόοδος εξαρτάται από τον παράλογο!!! George Bernard Shaw Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ababapanos Δημ. March 19, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2012 επειδη μπερδευτικα, δεν υπαρχει happy hours πια? Αν πα σε καταστημα wind και βαλω 10 ευρω τι θα παρω απο προσφορες? Παράθεση Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pexths Δημ. March 19, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2012 επειδη μπερδευτικα, δεν υπαρχει happy hours πια? Αν πα σε καταστημα wind και βαλω 10 ευρω τι θα παρω απο προσφορες? οπως ανεφεραν πολλοι, αρα ισχυει, τερμα οι happy hours Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pan82 Δημ. March 19, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2012 Tέλικα οι διπλασιασμοι και τριαπλισιασμοί εχουν διάρκεια 30 ημερες η όχι? Δε ξέρω αν υπάρχει κάποιος που να χει ανανεώσει πριν τις 17/2 να μας. Εγώ πάντως στο πρώτο που πήρα τριπλασιασμό ανανέωσα 17/2 αλλά λόγω κουτσου Φλεβάρη οι 30 ημέρες λήγουν στις 19/3 οπότε το βράδυ που θα λήξουν και τα υπόλοιπα bonus θα ξέρω και 100% με σιγουριά τι παίζει με διπλασιασμό αν και θεωρώ απίθανο να αφαιρεθει ξαφνικά μέρος του κανονικου υπολοιπου Παράθεση Ο λογικός άνθρωπος προσαρμόζεται στο κόσμο γύρω του... Ο παράλογος επιμένει να προσπαθεί να προσαρμόσει τον κόσμο στον εαυτό του... Γι' αυτό το λόγο κάθε πρόοδος εξαρτάται από τον παράλογο!!! George Bernard Shaw Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pexths Δημ. March 19, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2012 Δε ξέρω αν υπάρχει κάποιος που να χει ανανεώσει πριν τις 17/2 να μας. Εγώ πάντως στο πρώτο που πήρα τριπλασιασμό ανανέωσα 17/2 αλλά λόγω κουτσου Φλεβάρη οι 30 ημέρες λήγουν στις 19/3 οπότε το βράδυ που θα λήξουν και τα υπόλοιπα bonus θα ξέρω και 100% με σιγουριά τι παίζει με διπλασιασμό αν και θεωρώ απίθανο να αφαιρεθει ξαφνικά μέρος του κανονικου υπολοιπου εγω πιστευω οτι το υπολοιπο σου θα παραμεινει ανεπαφο. αν ομως το αλλαξανε στην πορεια? υπαρχει παντα μια αγωνια με τις προσφορες της wind Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
highpriest Δημ. March 19, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2012 ακομα δινουν με ανανεωση 10-10€ 100' προς wind,q κτλ. απλα με το smart hour εδιναν τα διπλασια. αυτη ειναι η διαφορα. Δεν λέω για τα 100 λεπτα προς wind. Λέω για τα +100 λεπτα προς όλους που κολλάνε στα 200 προς όλους και γινονται στο σύνολο 300 προς όλους με ανανέωση 20 ευρω. Αυτο τελικά ακόμη μονο απο το κατάστημα ισχύει; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pexths Δημ. March 19, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2012 Δεν λέω για τα 100 λεπτα προς wind. Λέω για τα +100 λλεπτα προς όλους που κολλάνε στα 200 προς όλους και γινονται στο σύνολο 300 προς όλους με ανανέωση 20 ευρω. Αυτο τελικά ακόμη μονο απο το κατάστημα ισχύει; ναι, μονο απο καταστημα τα επιπλεον 100 λεπτα προς ολους Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fandago Δημ. March 19, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2012 ναι, μονο απο καταστημα τα επιπλεον 100 λεπτα προς ολους ποσο σιγουροι ειστε βρε παιδια για αυτό;Γιατι στο site πουθενα δεν αναφερεται κατι τετοιο!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mobo Δημ. March 19, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2012 Απάτη με το 1300. Ενώ δεν έχει λήξει ο χρόνος της προσφοράς, ούτε και τα δωρεάν λεπτά, αρχίζει και καταναλώνει λεπτά απο την κάρτα. Στη wind λένε οτι δεν υπάρχει λάθος και δεν μπορούν να κάνουν τίποτα. Χώρια οτι μου λένε οτι είχε μέσα μικρότερο υπόλοιπο απο οτι υπήρχε πραγματικά. Και η τηλεφωνήτρια στο 1260 απαράδεκτη. Προσοχή λοιπόν με τις δήθεν προσφορές Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pexths Δημ. March 19, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2012 ποσο σιγουροι ειστε βρε παιδια για αυτό;Γιατι στο site πουθενα δεν αναφερεται κατι τετοιο!! στο σαιτ δεν το αναφερει πουθενα. Ισχυει ομως. Διαπιστωμενο. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gerstavros2 Δημ. March 19, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2012 ΤΕΛΙΚΑ ΤΑ ΕΞΤΡΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΕΜΠΑΙΝΑΝ ΣΤΟ ΥΠΟΛΟΙΠΟ ΑΠ ΤΗΝ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΤΟΥ ΔΙΠΛΑΣΙΑΣΜΟΥ/ΤΡΙΠΛΑΣΙΑΣΜΟΥ ΤΗΣ ΑΝΑΝΕΩΣΗΣ,ΜΕΤΑ ΑΠΟ 30 ΜΕΡΕΣ ΑΦΑΙΡΟΥΝΤΑΙ ΑΠ ΤΟ ΥΠΟΛΟΙΠΟ. είχα βάλει 10€,είχα πάει στα 26€ (με αφαίρεση του φόρου),είχα καταναλώσει αυτό το μήνα 10€,χτες είχα δηλαδή 16€ περίπου,και σήμερα έχω 9.18€ Παράθεση Email επισκευών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pexths Δημ. March 19, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2012 ΤΕΛΙΚΑ ΤΑ ΕΞΤΡΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΕΜΠΑΙΝΑΝ ΣΤΟ ΥΠΟΛΟΙΠΟ ΑΠ ΤΗΝ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΤΟΥ ΔΙΠΛΑΣΙΑΣΜΟΥ/ΤΡΙΠΛΑΣΙΑΣΜΟΥ ΤΗΣ ΑΝΑΝΕΩΣΗΣ,ΜΕΤΑ ΑΠΟ 30 ΜΕΡΕΣ ΑΦΑΙΡΟΥΝΤΑΙ ΑΠ ΤΟ ΥΠΟΛΟΙΠΟ. είχα βάλει 10€,είχα πάει στα 26€ (με αφαίρεση του φόρου),είχα καταναλώσει αυτό το μήνα 10€,χτες είχα δηλαδή 16€ περίπου,και σήμερα έχω 9.18€ τζαμπα η χαρα οσων νομιζαν οτι οι τριπλασιασμοι μπαινουν στο λανονικο υπολοιπο. Το εγραφε ξεκαθαρα το μηνυμα. Ισχυς, 30 μερες. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nif Δημ. March 19, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2012 σε εμένα που δεν έγραφε για 30 μέρες, το υπόλοιπο παρέμεινε :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pexths Δημ. March 19, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2012 σε εμένα που δεν έγραφε για 30 μέρες, το υπόλοιπο παρέμεινε :D εσυ ελαβες μηνυμα για την προσφορα που ερχεται κατα περιοδους για μονιμο διπλασιασμο. Αυτο με την διαρκεια των 30 ημερων ειναι καινουρια προσφορα. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts