Jump to content

Τα πάντα για τo FREE2GO καρτοκινητό της Nova

Petros the Great
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

ξέρει κανείς πως μπορώ να απενεργοποιήσω τον τηλεφωνητή σε F2g; στέλνω κάπου μήνυμα; ευχαριστώ

μπορεις να βγαλεις τις προωθησεις πατωντας ##002# οποτε δεν λειτουργει ο τηλεφωνητης.

Γνωρίζει κανείς αν είναι εμπορικά διαθέσιμο το web 'n' mail που δίνει 500ΜΒ με 5 ευρώ? Το βλέπω στον τιμοκατάλογο του wind card for all αλλά όχι στο υπόλοιπο σαιτ.

Γνωρίζει κανείς αν είναι εμπορικά διαθέσιμο το web 'n' mail που δίνει 500ΜΒ με 5 ευρώ? Το βλέπω στον τιμοκατάλογο του wind card for all αλλά όχι στο υπόλοιπο σαιτ.

Πρέπει να πρόκειται για λάθος.

Τα 200mb θα είναι προφανώς. Δηλαδή η προσφορά με το διπλάσιο όγκο (100mb)

Αν θες βάλε το link. Αλλά σίγουρα δεν ισχύει!

Πρέπει να πρόκειται για λάθος.

Τα 200mb θα είναι προφανώς. Δηλαδή η προσφορά με το διπλάσιο όγκο (100mb)

Αν θες βάλε το link. Αλλά σίγουρα δεν ισχύει!

Το link

http://www.wind.com.gr/gr/gia-ton-idioti/kiniti/kartokiniti/wind-card-to-all/timokatalogos/

και το pdf

http://www.wind.com.gr/files/1/wind-card-to-all/WINDCardpricelist.pdf

η τελευταία γραμμή της πρώτης σελίδας.

Καλημέρα,

Έβαλα μια κάρτα 5€ σήμερα και είναι η 2η μέσα στον Αύγουστο.

Μου ήρθε μήνυμα " Ο χρόνος ομιλίας διπλασιάστηκε ....."

Έψαξα να βρω πως βλέπουμε το υπόλοιπο στο 1265,1269,1242,1210 και δεν έβγαλα άκρη.

Ξέρει κανείς;

Ευχαριστώ προκαταβολικός.;););)

Καλημέρα,

Έβαλα μια κάρτα 5€ σήμερα και είναι η 2η μέσα στον Αύγουστο.

Μου ήρθε μήνυμα " Ο χρόνος ομιλίας διπλασιάστηκε ....."

Έψαξα να βρω πως βλέπουμε το υπόλοιπο στο 1265,1269,1242,1210 και δεν έβγαλα άκρη.

Ξέρει κανείς;

Ευχαριστώ προκαταβολικός.;););)

Αν θυμάμαι καλά στέλνεις υπ στο 1237

Αν θυμάμαι καλά στέλνεις υπ στο 1237

Άντε να τα θυμάσαι όλα αυτά!!!!!! Έλεος πια....:angry::angry::angry::angry:

Άντε να τα θυμάσαι όλα αυτά!!!!!! Έλεος πια....:angry::angry::angry::angry:

αν εχεις κουνητο με android η λυση ειναι (σχετικα) απλη :

φτιαχνεις μια επαφη wind και στη συνεχεια περνας τα διαφορα τηλεφωνα με custom ετικετες :)

Motorola Moto G

Nexus S, SlimJB 2.0, Beladus 7.1

φτιαχνεις μια επαφη wind και στη συνεχεια περνας τα διαφορα τηλεφωνα με custom ετικετες :)

Έχω Android αλλά στο εταιρικό αριθμό........ δυστυχώς......:(

ε φανταζομαι οτι θα μπορεις να κανεις κατι αναλογο και στο αλλο.

πχ σε symbian μου δε παιρνει (νομιζω) custom ετικετες, μπορεις να φτιαξεις μια ομαδα και μεσα στην ομαδα να βαλεις επαφες με ονομα και τηλεφωνο της αναλογης υπηρεσιας.

Motorola Moto G

Nexus S, SlimJB 2.0, Beladus 7.1

Και στο E51 που εχω γινεται αυτο και βολευει πολυ. Αλλα ετσι οπως το παει η wind στο τελος θα εχει χρησιμοποιησει ολο το φασμα αριθμων 12xx...

ε φανταζομαι οτι θα μπορεις να κανεις κατι αναλογο και στο αλλο.

πχ σε symbian μου δε παιρνει (νομιζω) custom ετικετες, μπορεις να φτιαξεις μια ομαδα και μεσα στην ομαδα να βαλεις επαφες με ονομα και τηλεφωνο της αναλογης υπηρεσιας.

Είναι Symbian E72 και το πρόβλημα είναι ότι σε αλλά παίρνεις τηλ και σε άλλα στέλνεις κενό μνμ ή την λέξη ΥΠ :)

εχει κανει καποιος ανανεωση στα megabytes? δηλαδη να παρει νεο πακετο των 200 και να του προστεθουν και τα υπολοιπα του?

και αυτο δε γινεται τελικα παρολο που το σαιτ το αναφερει...:rolleyes:

και αυτο δε γινεται τελικα παρολο που το σαιτ το αναφερει...:rolleyes:

καινουργια ειναι αυτα; εγω ξερω (παντα συμφωνα με το σιτε ) οτι το πακετο με τα 100μβ ιντερνετ με 5ευρω , ( που δινει 200μβ ιντερνετ με 5ευρω μεχρι τελος αυγουστου) , οτι μπορουμε να το ενεργοποιησουμε και δευτερη φορα τον μηνα ( ενω στο πακετο με τα 60μβ ιντερνετ με 3ευρω δεν γινεται διοτι το πακετο αυτο ανανεωνεται καθε μηνα μονο του και δεν μπορεις να το ενεργοποιησεις και δευτερη φορα τον μηνα , ενω κανονικα στο πακετο με τα 5 ευρω γινεται και τα μβ ιντερνετ μεταφερονται ετσι γραφει στο σιτε τι να πω δεν ξερω δεν το εχω δοκιμασει θα το δοκιμασω απο το σεπτεμβριο που θα το χρειαστω το ιντερνετ. παντως με ενδιαφερει να ξερω εαν οντως σιγουρα μεταφερονται τα μβ ιντερνετ στον επομενο μηνα με ενεργοποιηση δευτερου πακετου με τα 5ευρω πριν ληξει το προηγουμενο πακετο .

το γραφει ξεκαθαρα εδω http://www.wind.com.gr/gr/gia-ton-idioti/kiniti/mobile-internet/mobile-internet-gia-to-kartokinito/mobile-internet-100/ οτι γινεται. πιο συγκεκριμενα γραφει το εξης: Τα ΜΒ που δεν καταναλώνονται σε ένα μήνα δεν μεταφέρονται στον επόμενο εκτός και αν αγοραστεί νέο πακέτο Mobile Internet πριν από τη λήξη του προηγούμενου. Σε αυτήν την περίπτωση, τα ΜΒ των πακέτων αθροίζονται και η λήξη του πακέτου ορίζεται 30 ημέρες από την ημέρα της τελευταίας ενεργοποίησης.

Ας το δοκιμασει καποιος και να μας πει με σιγουρια να ξερουμε διοτι πολλες φορες τυχαινει αλλα να γραφουνε στο ιντερνετ και να μην ισχυουνε .

Edited by JOHNMEGARYTHMOS

το προηγουμενο μηνα εβαλα πακετο 100αρι ωστε να παρω τα υπολοιπα 14 που ειχα και στον επομενο μηνα...αυτο δεν εγινε και ελεγε το μηνυμα οτι τα 14 ισχυουν ως το τελος του παλιου πακετου...δεν ασχοληθηκα να πω αληθεια γιατι ηταν και αδιαφορο νουμερο...

σημερα επειδη εχω μεγαλο υπολοιπο και για να μη παω να ενεργοποιησω ετσι παλι 100αρι, ρωτησα στην εξυπηρετηση και μου ειπαν οτι ουσιαστικα δεν ισχυει αυτο που γραφει στο σαιτ...

αν καποιος ειναι να κανει ανανεωση ας πει και αυτος τη γνωμη του...

Ότι να 'ναι για ακόμη μια φορά στη Wind...

Και γω ήξερα ότι το υπόλοιπο από τα 200mb μεταφέρεται στο επόμενο πακέτο αν το ενεργοποιήσεις ξανά πριν λήξει το προηγούμενο.

Τέτοιο χάλι εταιρία δεν έχω ματαξαναδεί... Περίπτερο να είχαν άκρη δε θα βγάζανε...

Ότι να 'ναι για ακόμη μια φορά στη Wind...

Και γω ήξερα ότι το υπόλοιπο από τα 200mb μεταφέρεται στο επόμενο πακέτο αν το ενεργοποιήσεις ξανά πριν λήξει το προηγούμενο.

Τέτοιο χάλι εταιρία δεν έχω ματαξαναδεί... Περίπτερο να είχαν άκρη δε θα βγάζανε...

κριμα :-( και εγω νομιζα οτι μπορουσα και να εβαζα μια γουιντ που ειχα ως κινητο για ιντερνετ με το πακετο των 5ευρω που εχει ... τεσπα μαλλον ή στην φρογκ με βλεπω που εχει διπλασιο χρονο ομιλιας ή στην βονταφον με το πακετο με τα 7ευρω που δινει 200μβ ιντερνετ σταθερα καθε μηνα.

παιδες με καθε επιφυλαξη το γραψα...απλως τη πατησα ηδη μια φορα τον προηγουμενο μηνα και δε σκοπευα να τη πατησω παλι...απορω ποιος το εγραψε στο σαιτ και προφανως η κοσμοτε ειναι ηλιθια που σου επιτρεπει με ανανεωση να παρεις τα υπολοιπομενα μεγκαμπαιτς στον επομενο μηνα....

απο χθες ειμαι σε σκεψεις φορητοτητας...αν η βοντα πχ ειχε ιδια τιμη με τις αλλες 2 στο 3g μαλλον θα μουν ηδη εκει...

να ρωτησω κατι;;;τελικα με ανανεωση 5 ευρω σου δινει διπλασιασμο;;;σε μενα δε δινει τιποτα......αλλα πριν λιγο μου ρθε ενα μνμ που ελεγε οτι σημερα ληγει το bonus μου απο την ανανεωση.ποιο bonus;αυτο μου το στελνε οταν εδινε διπλασιαμο...μηπως κολλησε το συστημα και για αλλη μια φορα ξεχασε να τα βαλει η καλη μας εταιρεια;;;

Γεια χαρά σε όλους. Μια ερώτηση και μια παρατήρηση:

Στις 03/07 είχα πάρει το παρακάτω μήνυμα "ΔΙΠΛΑΣΙΟ ΙΝΤΕΡΝΕΤ ΣΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΣΟΥ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ WIND! ΣΤΕΙΛΕ 60ΜΒ ΣΤΟ 1210 ΚΑΙ ΑΠΟΚΤΗΣΕ 120ΜΒ ΜΟΝΟ ΜΕ 3Ε Η ΣΤΕΙΛΕ 100ΜΒ ΚΑΙ ΑΠΟΚΤΗΣΕ 200ΜΒ ΜΕ 5Ε"

Καταρχήν θεωρώ απαράδεκτο το γεγονός ότι ΔΕΝ αναφέρει ευκρινώς ότι η "προσφορά" ανανεώνεται αυτόματα (δεν το ήξερα, το είδα όταν πρόσεξα ότι λείπουν 3 € από την κάρτα και είχα 120mb πάλι).

Δεύτερον πως μπορώ να το ακυρώσω ώστε σε λίγες μέρες που θα λήξει ο μήνας να μην μου ανανεωθεί πάλι αυτόματα ?

F2G έχω

If it isn't Amstrad, it isn't good enough

Amstrad CPC 6128, Zilog Z80, 4 MHz, 128 kb RAM, 64 kb ROM, 27 colours (16 on screen) 3+1 sound channels, Disk Drive 3" 178k, AMSDOS-CP/M

Η ακύρωση είναι πολύ απλή:

Στείλε 60ΜΒ ΟΧΙ στο 1210.

Μπορείς να το κάνεις από τώρα, δεν χρειάζεται να περιμένεις την τελευταία μέρα.

Όσο για την αυτόματη ανανέωση, μπαγαποντιές της WIND... άλλοι σε ενημερώνουν πριν λήξει το υπόλοιπό σου σε MB και άλλοι όχι μόνο δε σε ενημερώνουν, αλλά σου τραβάνε και λεφτά χωρίς να το καταλάβεις. :mad:

Ericsson GF768 -> Siemens C35i -> Siemens S35i -> Siemens ME45 -> Siemens M75 / Sony Ericsson K530i -> ETEN Glofiish X600 -> HTC Touch Cruise (Polaris) -> HTC Touch HD (BlackStone) & ZTE Blade -> LG Optimus 7 -> Nokia Lumia 720 -> Nokia Lumia 735 -> Samsung Galaxy A3 (2016) -> Motorola moto g9 plus

το sharing τους πείραξε... όλο βήματα πίσω κάνει αυτή η wind..

Κοίτα, εμένα θα με βόλευε πολύ σε αυτή την φάση καθώς συγγενικά μου πρόσωπα έχουν ήδη καρτοκινητά και θα μπορούσα να τους μεταφέρω εγώ αυτόματα χρόνο ομιλίας αντί να πάω να τους κάνω ανανέωση στα κινητά τους !!! ;)

Τα εύκολα, δύσκολα !!!

Κοίτα, εμένα θα με βόλευε πολύ σε αυτή την φάση καθώς συγγενικά μου πρόσωπα έχουν ήδη καρτοκινητά και θα μπορούσα να τους μεταφέρω εγώ αυτόματα χρόνο ομιλίας αντί να πάω να τους κάνω ανανέωση στα κινητά τους !!! ;)

Τα εύκολα, δύσκολα !!!

και να πω οτι ητανε και τζαμπα η υπηρεσια.χρεωνοταν κανονικα.

[sIGPIC][/sIGPIC]

• The title was changed to Τα πάντα για τo FREE2GO καρτοκινητό της Nova