Jump to content

Τα πάντα για τo FREE2GO καρτοκινητό της Nova

Petros the Great
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Μπορεί να πει κάποιος επιγραμματικά της προσφορές που παίζουν...

Προσφορές καρτοκινητής

http://www.myphone.gr/forum/image.php?type=sigpic&userid=862&dateline=1324629158

Να υποθέσω ότι δεν έχεις την εν λόγο εταιρία δείχνοντας μου το παραπάνω λινκ η είσαι σαν εμένα και έβαλες χρήματα 30 ιουνίου ... Για το f2g της wind ρωτάω που αλλάζει της προσφορές της καθε μερα.

Ισχυουν ακομα τα δωρεαν λεπτα προς F2G, απλα με ανανεωση? Βλεπω οτι ειναι και παλιο το ποστ, οποτε μαλλον δεν θα ειναι ανανεωμενο.

Μαλλον σταματησε οι WIND, τις σοβαρες προσοφορες, και απλως αρχισε να μας σπαμμαρει με SMS στα κινητα με αλλες ηλιθιες προσφορες , σαν να μας λεει, σας παρακαλω συνεχιστε να μας δινετε χρηματα, ετσι επειδη ρωταμε ευγενικα...

Ήρθε η ώρα για ένα νέο Σπίτι

http://www.aeginahomes.gr/

Υπάρχει και το 1GB , στέλνεις 1GB στο 19595 ( κόστος 15 ευρώ 30 ημέρες)

Υπάρχει και το 7 ημέρες 12GB στείλε NS7 στο 19595 (14,5 ευρώ)

Υπάρχει και το 2 ημέρες 3GB , Στείλε NS2 στο 19595 (7 ευρώ)

Δυστυχώς το 1GB με 15 ευρώ για 30 ημέρες έχει γίνει 30 ευρώ (από 15 ευρώ) :mad:

Τα άλλα δύο ισχύουν ως έχουν.

UPDATE:

τώρα που το ξανασκέφτομαι το παραπάνω μάλλον χρήζει επιβεβαίωσης. Μου το είπε υπάλληλος της wind στο κατάστημα που πήγα να βάλω χρόνο ομιλίας. Δεν θεωρώ τους υπαλλήλους αξιόπιστη πηγή και δεν θα το έγραφα αν δεν πίστευα ότι το είχα επιβεβαιώσει. Τελικά όμως δεν το έχω επιβεβαιώσει και ο λόγος είναι ο εξής: Εβαλα χρόνο 16 ευρώ και προσπάθησα επι τόπου να κάνω ενεργοποίηση. Μου έστειλε πίσω μήνυμα ότι το υπόλοιπο δεν επαρκεί. Έτσι αποφάσισα και ενεργοποίησα το πακέτο της εβδομάδας με τα 14 ευρώ. Η ενεργοποίηση εδώ έγινε κανονικά. Τώρα όμως που το ξανασκέφτομαι μάλλον έκανα ******* μια και δεν είχα προηγούμενο υπόλοιπο στην κάρτα μου. Από τα 16 ευρώ που έβαλα μάλλον αφαιρέθηκε ο φόρος και το καθαρό στην κάρτα μου πιθανόν να ήταν κάτω απο 15 ευρώ. Ίσως λοιπόν αυτός να ήταν ο λόγος που δεν γινόταν η ενεργοποίηση παρά τα όσα έλεγε η υπάλληλος. Αν ισχύει αυτό μάλλον πέταξα 16 ευρώ, μια και σε μια εβδομάδα θα χρειαστώ πάλι κάρτα. Στο μεταξύ πρέπει να φάω 12 GB!

Edited by macovet

Δυστυχώς το 1GB με 15 ευρώ για 30 ημέρες έχει γίνει 30 ευρώ (από 15 ευρώ) :mad:

Τα άλλα δύο ισχύουν ως έχουν.

Πότε άλλαξε; Δεν βρήκα κάποια ανακοίνωση της wind που να αναφέρει την αλλαγή.

Πότε άλλαξε; Δεν βρήκα κάποια ανακοίνωση της wind που να αναφέρει την αλλαγή.

Δες το update πιο πάνω, ίσως και να μην είναι έτσι τελικά. Ας μας ενημερώσει όποιος το δοκιμάσει στο μέλλον.

Δες το update πιο πάνω, ίσως και να μην είναι έτσι τελικά. Ας μας ενημερώσει όποιος το δοκιμάσει στο μέλλον.

15 ευρώ κοστίζει ακόμη. Μόλις το ενεργοποιησα...

[sIGPIC][/sIGPIC]

Η ζωή ειναι πολύ μικρή για να μην την περνάς με τα άτομα που αγαπάς. . . .

think positive !!!!!!

15 ευρώ κοστίζει ακόμη. Μόλις το ενεργοποιησα...

Την πάτησα σαν άσχετος!^%$^%$#$##^$#^$#$#%#%$#&%$# Κρίμα τον χρόνο που αφιερώνω για ενημέρωση. Με επηρέασε και αυτή η υπάλληλος του καταστήματος που μίλαγε με μια βεβαιότητα.. Με προέτρεψε μάλιστα για να βγάλω τον μήνα να κάνω τέσσερις ανανεώσεις - 4x14=56 ευρώ + φόροι!! αντί για τα 15 που εγώ επιθυμούσα να διαθέσω

Άσε που δεν δέχτηκε και πιστωτική (έκανα μαζί και άλλες ανανεώσεις), γιατί λέει:

- να κύριε, βλέπετε που σκάβουν απ'έξω? μας έχουν κόψει τα καλώδια και δεν δουλεύουν τα μηχανάκια..

Ελεος. Το δούλεμα πάει σύννεφο. Βιαζόμουνα και δεν είπα τίποτα. Τι να πεις άλλωστε και τι άκρη να βγάλεις μαζί τους, την ηρεμία σου θα χάσεις.

Στο συγκεκριμένο κατάστημα το έχουν σύστημα να αποφεύγουν τις κάρτες με διάφορα χαζά. Ας πούνε, όχι κύριε δεν δεχόμαστε κάρτες να τελειώνουμε.

Θράσος και ασχετοσύνη, ψέμα και παραπληροφόρηση. Έτσι δείχνουν την εκτίμησή τους στους πελάτες τους. Εμείς βέβαια φταίμε που τους τα ακουμπάμε. Και δεν μιλάω για την wind αλλά για το συγκεκριμένο κατάστημα.

ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΦΟΡΑ ΓΙΑ ΑΝΑΝΕΩΣΕΙΣ ΜΟΝΟ ΣΤΟ CARREFOUR. ΤΟ ΙΔΙΟ ΘΑ ΠΡΟΤΡΕΨΩ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΦΙΛΟΙ ΓΝΩΣΤΟΙ ΚΑΙ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ. ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΛΟΙ.

Τέλος θα συντάξω μια περιγραφή των ανωτέρω και θα τα στείλω στην wind. Όχι ότι περιμένω να βγει κάτι αλλά θα νιώσω καλύτερα.

Edited by macovet

Είναι αρκετά δύσχρηστο το τόπικ "τα πάντα για τα καρτοκινητά της wind" ειδικά για κατόχους της νέας καρτοκινητής 4 all (ή όπως λέγεται τώρα). Το 95% των απαντήσεων είναι για το f2g οπότε πρέπει να διαβάσεις δέκα σελίδες για να βρεις κάτι για τη νέα καρτοκινητή. Γιατί δεν γίνονται δύο διαφορετικά sticky θέματα; Δεν μπορώ να καταλάβω αν υπάρχει ακόμα κάποιο πακέτο προς όλη τη wind/q στην καρτοκινητή 4 all, στις προσφορές και στην ιστοσελίδα δεν αναφέρεται τίποτα.

Είναι αρκετά δύσχρηστο το τόπικ "τα πάντα για τα καρτοκινητά της wind" ειδικά για κατόχους της νέας καρτοκινητής 4 all (ή όπως λέγεται τώρα). Το 95% των απαντήσεων είναι για το f2g οπότε πρέπει να διαβάσεις δέκα σελίδες για να βρεις κάτι για τη νέα καρτοκινητή. Γιατί δεν γίνονται δύο διαφορετικά sticky θέματα; Δεν μπορώ να καταλάβω αν υπάρχει ακόμα κάποιο πακέτο προς όλη τη wind/q στην καρτοκινητή 4 all, στις προσφορές και στην ιστοσελίδα δεν αναφέρεται τίποτα.

όλοι σχεδόν έχουμε free2go γι΄αυτο σνομπάρεται η 4all και ειδικά επειδη εχουμε παλιά πακέτα κανείς δε φεύγει από το free2go. Όχι η 4 all εκτός από το διπλασιασμό δε νομιζω να εχει κατι άλλο προς wind/q μόνο άλλωστε είναι for all!!! (με 0,40€ το λεπτό μονο for all δε τη λες βεβαια...)

Ο λογικός άνθρωπος προσαρμόζεται στο κόσμο γύρω του...

Ο παράλογος επιμένει να προσπαθεί να προσαρμόσει τον κόσμο στον εαυτό του...

Γι' αυτό το λόγο κάθε πρόοδος εξαρτάται από τον παράλογο!!!

George Bernard Shaw

πηρα στα χερια μου εναν λογ/μο οτε και ενα τελλας που εχω σε αλλο σπιτι και δεν εχουνε μεσα αναλυση κλησεων μονο τον ηλιθιο αναλυτικο λογ/μο που εχουνε βαλει . καλα δεν πανε καλα.. και ενεργοποιησα το ebill στην τελλας αλλα μετα απο 24ωρες θα περαστουνε οι λογ/σμοι στο συστημα... οσο για τον οτε περιμενω ακομα στην αναμονη μου πουνε για ποιον λογο καταργηθηκε .. καλα κανουνε οτι θελουνε.. μονο χρηματα θελουνε αλλα εμεις θελουμε να βλεπουμε τι πληρωνουμε.

Με τα sms, εμεις η φρειτουγκαδες2 (f2g2), Θα βρουμε καμμια λυση, που μας το χει 12 λεπτα? Πιο ακριβα και απο ενα λεπτο κλησης ομιλιας. Δεν υπαρχει κατι αντιστοιχο οπως για κλησεις συνδεεσαι τωρα με το voipgetaway, αλλα για μυνηματα για να μην χρεωνομαστε αυτο το υπερογκο ποσο?

Ναι τα ξερω αυτα, αλλα θελω μια λυση σταθερης χρεωσης, δεν θελω πακετα για να μου επιβαλλουν ποτε και ποσο θα στελνω. Μπορει να πληρωσω 5 ευρω και να μην θελω το μηνα αυτο να στειλω ουτε ενα. Οποτε ειτε χανω το 5ευρω, ειτε στελνω στο ακυρο για να δικαιολογησω το οτι το πληρωσα. Οποτε δεν λεει.

Με αλλους τροπους δεν εχουμε κατι?

Καλο θα ηταν αντιστοιχα αν μεσολαβουσε παλι καποιο gateway, Που θα λαμβανε sms ως f2g, και θα τα εστελνε στον οποιο προορισμο...

Με τα sms, εμεις η φρειτουγκαδες2 (f2g2), Θα βρουμε καμμια λυση, που μας το χει 12 λεπτα? Πιο ακριβα και απο ενα λεπτο κλησης ομιλιας. Δεν υπαρχει κατι αντιστοιχο οπως για κλησεις συνδεεσαι τωρα με το voipgetaway, αλλα για μυνηματα για να μην χρεωνομαστε αυτο το υπερογκο ποσο?

Εγώ βάζω μινι σμσ 1 ,δηλ 14 σμσ με κόστος 1ευρω/7μερες.Δεν το ενεργοποιώ κάθε βδομάδα.Γενικά αυτό που έχει βολέψει εμένα είναι για ομιλία το 600' προς όλη την wind/q με 5 ευρώ και μινι σμσ πακέτα του 1 ευρώ.Tο μέγιστο που χρεώνομαι το μήνα είναι 9 ευρώ.Έτσι έχω 600' προς όλη την wind/q και 14χ4=56 σμσ προς όλα τα δίκτυα κινητής.

Το να βάλω το 600'+600 σμσ μόνο προς f2g δεν με συμφέρει γιατί σμσ το πολύ καμια 50αρια να στείλω και τα 600' περιορίζονται μόνο προς f2g.

Ναι οκ, αλλα και παλι, με 1ε για 14 sms τι ειναι?7.14 το ςμς, δλδ παλι δεν ειναι φθηνο. Το στανταρ θα πρεπε να ναι τουλαχιστον 4 με 5 λεπτα. Οχι να βαζεις πακετα για να πληρωνεις 7+ λεπτα. Ειναι λες και ειμαστε χρονια πισω...

Ναι τα ξερω αυτα, αλλα θελω μια λυση σταθερης χρεωσης, δεν θελω πακετα για να μου επιβαλλουν ποτε και ποσο θα στελνω. Μπορει να πληρωσω 5 ευρω και να μην θελω το μηνα αυτο να στειλω ουτε ενα. Οποτε ειτε χανω το 5ευρω, ειτε στελνω στο ακυρο για να δικαιολογησω το οτι το πληρωσα. Οποτε δεν λεει.

Με αλλους τροπους δεν εχουμε κατι?

Καλο θα ηταν αντιστοιχα αν μεσολαβουσε παλι καποιο gateway, Που θα λαμβανε sms ως f2g, και θα τα εστελνε στον οποιο προορισμο...

Πριν 7-8 χρόνια χρησιμοποιούσα πολύ τα εξής:

http://www.mobiwireless.com/MobiSMS/

http://www.vyke.com/Mobile-VoIP/

https://www.smsbug.com/default.htm

Σε γενικές γραμμές ήταν ΟΚ αλλά αρκετές φορές αργούσε να πάει το μήνυμα, πάνε χρόνια βέβαια οπότε θα πρέπει να δοκιμάσεις. Αν θυμάμαι καλά το mobisms ήταν το πιο αξιόπιστο. Έχε υπόψιν σου οτι και τα 3 τρώνε ελάχιστα kb/sms οπότε αν δεν έχεις κάποια δωρεάν mb/μήνα δε συμφέρει.

Edited by Nrg

Αυτο τωρα ειναι κατι αξιολογο. €0.028 per sms.

Το θεμα ομως ειναι πως δουλευει. Λεει μεσω wap να κατεβασεις την εφαρμογη τους. Τι ειδους εφαρμογη και για ποια τηλεφωνα ειναι? Αλλα παρεπιπτωντος θα θες και ιντερνετ για την κινηση των μυνματων...

Αυτο τωρα ειναι κατι αξιολογο. €0.028 per sms.

Το θεμα ομως ειναι πως δουλευει. Λεει μεσω wap να κατεβασεις την εφαρμογη τους. Τι ειδους εφαρμογη και για ποια τηλεφωνα ειναι? Αλλα παρεπιπτωντος θα θες και ιντερνετ για την κινηση των μυνματων...

συμφερει και πωσ το χρησιμοποιεις; και πως βαζεις καρτα; πας στην τραπεζα οπωσ και στην ιντερτελεκομ;. θελω να μαθω περισσοτερα για τα παραπανω σιτε οποιος μπορει ας με ενημερωσει με ενδιαφερει. δωρεαν σμσ μεσω ιντερνετ υπαρχει και το τxt me που δινει 50μυνηματα τον μηνα δωρεαν με ημερησιο οριο 5μυνηματα την ημερα αλλα δεσμευει τους 60 χαρακτηρες για διαφημισεις στο τελος του μηνηματος για αυτο αλλα ειναι τζαμπα και συμφερει.. βεβαια το ημερησιο οριο ειναι λιγο . μετα ξερω οτι το my cosmos mail δινει 10μυνηματα προς ολα τα δικτυα δωρεαν καθε μηνα μπορεις να στειλεις και σε νουμερο εξωτερικου αλλα φαινεται ως αποστολεας το 5400 και μπορεις να στειλεις μυνημα μεχρι 140 χαρακτηρες οι υπολοιποι 20 χαρακτηρες δεσμευονται για να φαινεται ο αριθμος του κινητου σου στο τελος του μυνηματος. υπαρχει αλλο σιτε που να μπορεις να στελνεις δωρεαν μυνηματα; . ή να πληρωνεις καποιο μικρο ποσο και σου δινει καποια μυνηματα; . αλλα πιο οικονομικα πακετα απο οτι αυτα που υπαρχουνε σε ολα τα δικτυα της ελλαδος. σορρυ που βγαινουνε εκτος θεματος αλλα ετσι οπωσ τα εχουνε ακριβινει δεν συμφερει και ψαχνω να βρω οικονομικες λυσεις για να στειλνω μυνηματα για αυτο ρωταω . ευχαριστω εκ των προτερων... επισης επειδη το ιντερνετ ειναι πολυ χρησιμο και για το κινητο οταν βρισκεσαι εκτος απο υπολογιστη για ιντερνετ μπορω με 3ευρω να εχω 60μβ ή 120μβ ιντερνετ μεχρι 31/8. και να στελνω μυνηματα απο το ιντερνετ και να μην πληρωνω απο το κινητο μου ετσι οπωσ τα εχουνε κανει. αλλα θελω να εχει και αναφορα παραδοσης οπωσ εχει το txtme.

Edited by JOHNMEGARYTHMOS

Μεταφορά υπολοίπου από f2g σε q γίνεται? Ξέρει κανείς?

εχει καταργηθει εδω και εναν χρονο περιπου δυστυχως και ειναι η μονη εταιρεια που δεν το παρεχει.και εγω το ηθελα για να μεταφερω καποιο υπολοιπο σε εναν αλλον αριθμο αλλα τελικα δεν γινεται και θα πρεπει να το καταναλωσω.

κατι ασχετο τελικα ο δωρεαν χρονος ομιλιας που διπλασιαζεται στο νεο καρτοκινητο γουιντ μπορει να καταναλωθει και για ιντερνετ οπως ειναι χωρις να ενεργοποιησουμε καποιο πακετο. μου ειπανε να μπαινω με το προφιλ γουιντ ιντερνετ και θα χρεωνομαι 0,50€ το μβ ξερω οτι δεν συμφερει αλλα αφου δεν εχω καποιον αλλο τροπο να καταναλωσω το δωρεαν χρονο ομιλιας διοτι μυνηματα δεν στελνω απο εκει και παιρνω ελαχιστες κλησεις. επισης θελω να ρωτησω και κατι αλλο για να ενεργοποιησω το πακετο του ημερησιου ιντερνετ πως το ενεργοποιω;. ξερω οτι στην κοσμοτε και στην βονταφον ενεργοποιειται αυτοματα μολις μπω στο ιντερνετ στην γουιντ δεν νομιζω να γινεται αλλα δεν το εχω δοκιμασει κιολας.

Εγω τους τελευταιους μηνες στελνω τα sms απο http://www.smartvoip.com.

Μπορεις να κανεις και κλησεις απο εκει χρησιμοιωντας εφαρμογη για voip, αλλα εγω το εχω αποκλειστικα για sms, περιπου 0,034€. Ειχα βαλει στην αρχη 12 ευρω περιπου με τον φορο μαζι, πριν καποιους μηνες, και τωρα εχω υπολοιπο 4+ ευρω. Στελνω λιγα sms το μηνα, και τωρα ολη η καρτα παει σε ομιλια.

Σαν αποστολεας φαινεται κανονικα ο αριθμος, αλλα δεν μπορεις να στειλεις με ελληνικους χαρακτηρες, το μονο μειονεκτημα για μενα.. και το οτι δεν εχει αναφορα παραδοσης, απλα λεει οτι εσταλη το μηνυμα.

Δεν εχω κατεβασει καποια εφαρμογη, απλα μπαινω μεσω του browser στον σελιδοδεικτη του smartvoip.

Ουτως η αλλως παντα εχω ενα μικρο πακετο δεδομενων καθε μηνα, γιατι ολο και καπου θα χρειαστει να το χρησιμοποιησω οταν βρισκομαι εξω..

Οσο εχει η wind το μηνυμα στα 0,12, δεν παιζει να στειλω κανενα!

Ας ειναι καλα το μελος Rodriguez που απο εκεινον το ειχα μαθει.

επειδη εχω μπερδευτει, μπορει να μου πει καποιος, αν βαλω 10 ευρω καρτα, αν εχω καποιο μπονους, και αν παω σε καταστημα και βαλω 10 ευρω εχω αλλο μπονους?
Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ.

Μια βοήθεια και σε μένα παρακαλώ. Πήρα το Samsung monte από ηλεκτρονικό κατάστημα και έχει ρυθμίσεις internet της Cosmote. Φυσικά θέλω να του περάσω της Wind, αφού το χρησιμοποιώ με F2g και μπορώ να μπαίνω μόνο μέσω Wi Fi. Πού θα τις βρώ; Έψαξα στη Wind, αλλά δε βρήκα τίποτε. Ευχαριστώ.

• The title was changed to Τα πάντα για τo FREE2GO καρτοκινητό της Nova