Jump to content

Τα πάντα για τo FREE2GO καρτοκινητό της Nova

Petros the Great
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

To bonus μου ειχε ληξει απο 18/06. αν παω σημερα που εχει αλλαξει ηδη ο μηνας και ανανεωσω θα μου δωσει τα 600 λεπτα και διπλασιασμο, ή θα μου τα φαει και απλως θα προστεθει το υπολοιπο?

Εβαλα 10 ευρω απο καταστημα, αλλα δεν μου ηρθε καποιο μνμ προσφορας. Παιρνω 1242 (Αυτο δεν ειναι που λεει υπολοιπο απο τα 600?) και μου λεει δεν εχω καποιο δωρεαν χρονο, παιρνω 1237 που ειναι υπολοιπο διπλασιασμο και δεν το καλει καν. Οποτε τελικα την εφαγα? Τσαμπα τα 10 που εβαλα?

Τωρα πρεπει να μου τρωει 7 μηνιαιως απο καρτα για να μιλω με f2g? Αν ναι, τοτε αντιο Wind για φετος....

Edited by Petros the Great
Συνένωση συνεχόμενων μηνυμάτων.

Ήρθε η ώρα για ένα νέο Σπίτι

http://www.aeginahomes.gr/

Εβαλα 10 ευρω απο καταστημα, αλλα δεν μου ηρθε καποιο μνμ προσφορας. Παιρνω 1242 (Αυτο δεν ειναι που λεει υπολοιπο απο τα 600?) και μου λεει δεν εχω καποιο δωρεαν χρονο, παιρνω 1237 που ειναι υπολοιπο διπλασιασμο και δεν το καλει καν. Οποτε τελικα την εφαγα? Τσαμπα τα 10 που εβαλα?

Τωρα πρεπει να μου τρωει 7 μηνιαιως απο καρτα για να μιλω με f2g? Αν ναι, τοτε αντιο Wind για φετος....

http://www.wind.com.gr/files/1/f2g-wind-photos/f2g%20gr.jpg

Το θέμα είναι ότι για να έχεις τα 600'+600 sms θα χρειαστείς κάρτες συνολικής αξίας πάνω από 10 ευρώ γιατί στο 10 ευρώ σου προσθέτει 7,46 ευρώ.Προσωπικά θα διαλέγω τα 600' με 5 ευρώ και τέλος.Το πολυ πολυ και κανένα πακέτο μινι sms

Το θέμα είναι ότι για να έχεις τα 600'+600 sms θα χρειαστείς κάρτες συνολικής αξίας πάνω από 10 ευρώ γιατί στο 10 ευρώ σου προσθέτει 7,46 ευρώ.Προσωπικά θα διαλέγω τα 600' με 5 ευρώ και τέλος.Το πολυ πολυ και κανένα πακέτο μινι sms

Σε ευχαριστω φιλαρακι, αλλα αυτα σου τρωνε απο το υπολοιπο. Εγω ειχα συνιθισει ποτυ εκανα την ανανεωση και αυτοματως ειχα 600 + διπλασιασμο.... Τωρα παει αυτο, και μου ξινισε...

Γιατί σου προσθέτει μόνο 7,46 στα 10 ευρω; Αν εννοείς το φόρο κινητής τηλεφωνίας , τότε κανείς λάθος. Με 10 ευρω κάρτα σου μπαινουν πάνω από 8,5 ευρω για όποια χρήση θες.

στην 10αρα καρτα το καθαρο ποσο που μπαινει αν αφαιρεσεις τον φορο ειναι 8,93 ευρω.

Υπάρχει και το 1GB , στέλνεις 1GB στο 19595 ( κόστος 15 ευρώ 30 ημέρες)

βασιλη πως ενημερωνομαστε για το υπολοιπο των mb?

[sIGPIC][/sIGPIC]

στην 10αρα καρτα το καθαρο ποσο που μπαινει αν αφαιρεσεις τον φορο ειναι 8,93 ευρω.

ουσιαστικά πλέον κάποιος θέλει μια δεκάρα κάρτα να πάρει και να του τη κρατήσει το σύστημα για να έχει 600 ομιλία και sms προς wind τα μισά από τι είχε παλιά και απλά πλέον δίνει και 150 προς σταθερά για να χρυσώσει το χάπι. Βέβαια και στις άλλες έτσι παίζει πλέον και μάλλον δε παίζουν καν sms στα πακέτα οπότε για όσους έχουμε το σύνολο της κίνησης προς τη wind έστω το πακέτω των 8,5€ φτιάχνει λίγο την ήδη μαύρη κατάσταση που επικρατεί πλέον στη καρτοκινητή κι αν αναλογιστούμε ότι πλέον στη Q θέλεις 6€ για 300 ομιλία και sms το free2go οριακά υπερτερεί (όσο υπάρχει το free2go2 φυσικά για μετά...)

Ο λογικός άνθρωπος προσαρμόζεται στο κόσμο γύρω του...

Ο παράλογος επιμένει να προσπαθεί να προσαρμόσει τον κόσμο στον εαυτό του...

Γι' αυτό το λόγο κάθε πρόοδος εξαρτάται από τον παράλογο!!!

George Bernard Shaw

Στο whats up που ειναι ενεργοποιημενα μεχρι 6/7 θα ισχυει για παντα το PLUS με τα 1200'& sms.
ΜΑΘΕ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΡΩΤΟΥΣ!!!

Τι παίζει για internet (για στικάκι το θέλω, στικάκι έχω ήδη όπως και κάρτα sim wind f2g και q).

Τα πακέτα non-stop έχουν καταργηθεί?

Με αυτά που βλέπω στο site μπερδευτεί. Ποιά η διαφορά του mobile broadbnand με το mobile internet?

mobile broadband

http://tinyurl.com/3khnx99

mobile internet

http://tinyurl.com/44kosbm

Μήπως το πρώτο δεν μπορεί να χρησιμοποιηθεί από κάτοχο κάρτας f2g αλλά πρέπει να αγοραστεί σαν πακέτο?

Πχ θα με ενδιέφεραν τα 3GB με 30 ευρώ για 30 ημέρες. Μπορώ να τα χρησιμοποιήσω με την f2g κάρτα που έχω? Υπάρχει κάτι καλύτερο για καρτοιντερνετ από άλλο δίκτυο?

Υπάρχει και το 1GB , στέλνεις 1GB στο 19595 ( κόστος 15 ευρώ 30 ημέρες)

Υπάρχει και το 7 ημέρες 12GB στείλε NS7 στο 19595 (14,5 ευρώ)

Υπάρχει και το 2 ημέρες 3GB , Στείλε NS2 στο 19595 (7 ευρώ)

Αυτά ισχύουν ακόμα? Υπάρχουν κάπου στο site? Ψάχνω αλλά δεν βρήσκω τίποτα!

Αυτά ισχύουν ακόμα? Υπάρχουν κάπου στο site? Ψάχνω αλλά δεν βρήσκω τίποτα!

ισχυουν ακομα. απλα δεν ξερω πως βλεπεις το υπολοιπο των mb

[sIGPIC][/sIGPIC]

Στο whats up που ειναι ενεργοποιημενα μεχρι 6/7 θα ισχυει για παντα το PLUS με τα 1200'& sms.

κι από τι κατάλαβα τελικά και η voda ανακοίνωσε το ίδιο ακριβώς δε θα ισχύει για νέα πακέτα αλλά για τα υπάρχοντα θα υπάρχει κανονικά άρα δηλαδή μόνο η wind τελικά το κατήργησε;; δε πάμε καλά...

George Bernard Shaw

κι από τι κατάλαβα τελικά και η voda ανακοίνωσε το ίδιο ακριβώς δε θα ισχύει για νέα πακέτα αλλά για τα υπάρχοντα θα υπάρχει κανονικά άρα δηλαδή μόνο η wind τελικά το κατήργησε;; δε πάμε καλά...

Για την vfn που το ειδες??

ΜΑΘΕ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΡΩΤΟΥΣ!!!

ok βρήκα την παλιά ανάρτηση στο site της wind

http://tinyurl.com/3txrbte

η οποία έχει αντικατασταθεί από αυτήν

http://tinyurl.com/685pq92

Οικονομικό Πακέτο Χρέωση Διάρκεια Χρήσης

ADSM Non-Stop 2 7€ 2 ημέρες (3GB*)

ADSM Non-Stop 7 14€ 7 ημέρες (12GB*)

Το ερώτημα είναι τώρα αν καταργήθηκε το 1gb για 30 ημέρες ή αν μπορεί να το ενεργοποιήσει ακόμα ένας χρήστης F2G.

στέλνεις 'ΥΠ' STO 19595

το 1GB ισχύει? έκανες ενεργοποίηση μετά την 1/7 ?

Για την vfn που το ειδες??

To δελτίο τύπου αναφέρει "Το πακέτο CU TALK A LOT 1200’+1200 SMS προς Vodafone CU +30MB δεν θα είναι εμπορικά διαθέσιμο για τις νέες ενεργοποιήσεις συνδρομητών στο πακέτο Vodafone CU που θα πραγματοποιηθούν από 06/07/11. Ακόμη, από τις 25 Ιουλίου 2011 το πακέτο 10 ΜΜS με χρέωση € 2,32 δεν θα είναι εμπορικά διαθέσιμο για όλους τους συνδρομητές Vodafone CU.

Βγάζεις εύκολα το συμπέρασμα από τη σύγκριση του ίδιου δελτίου τύπου ότι το πρώτο οι υπάρχοντες συνδρομητές θα συνεχισουν να το έχουν από κει το κανε και η cote προφανώς η wind μάλλον δε καταλαβε την ανακοίνωση και έσπευσε χωρίς ανακοινωση να το καταργήσει...

George Bernard Shaw

το 1GB ισχύει? έκανες ενεργοποίηση μετά την 1/7 ?

ισχυει κανονικα.το ενεργοποιησα πριν 2 ωρες

[sIGPIC][/sIGPIC]

έχω και ένα whats up τι ακριβώς πρέπει να κάνω...

δεν έχω βάλει ποτέ λεφτά μέσα αν θυμάμαι καλά..

μόνο κάτι μεταφορές για να το διατηρώ

Δεν ενεργοποιούνται με το ψάξιμο. Στείλε τα ανάλογα μηνύματα και θα ενεροποιηθούν.

Για το υπόλοιπο στέλνουμε ΥΠ στο 19595

Αν ενεργοποιησω αριθμο Q, θα μπορω με 1 ευρω να εχω 600 λεπτα προς Wind/Q? Κατι τετοιο εχω ακουσει απο φιλο μου αλλα θελω να το επιβεβαιωσω οτι ισχυει και για νεα πακετα...

Αν ενεργοποιησω αριθμο Q, θα μπορω με 1 ευρω να εχω 600 λεπτα προς Wind/Q? Κατι τετοιο εχω ακουσει απο φιλο μου αλλα θελω να το επιβεβαιωσω οτι ισχυει και για νεα πακετα...

Δε κολλάει όμως στο topic για τα καρτοκινητά της Wind αυτό, δες στο γειτονικό topic που αφορά τα πάντα για τη Q-card και θα σου λυθουν ολες οι απορίες

George Bernard Shaw

αντί για 1 ευρώ έγινε 3 ευρώ από 1/7. κατά τα άλλα ισχύει.

Τελικά, αν συγκρίνουμε τιμοκατάλογο F2G :

http://www.wind.com.gr/files/1/Timokatalogos%20F2G/F2G%20Pricelist%20gia%20site_1.7.pdf

με αυτόν του Card to All:

http://www.wind.com.gr/files/1/wind-card-to-all/WINDCardpricelist.pdf

βλέπουμε πως για πρώτη φορά απ' ό,τι θυμάμαι φαίνεται πως η δεύτερη λύση συμφέρει και μάλιστα πολύ, αν δεν παίζουν ειδικές χρεώσεις ή προσφορές για κάποιον.

Δηλαδή, αν σήμερα κάποιος πάει να αγοράσει νέο πακέτο σύνδεσης καρτοκινητής στην Wind, συμφέρει το Card to All, αν ισχύει ο τιμοκατάλογος πάντα...:cry:

Για το τελευταίο:

-Υπάρχει ακόμη η προσφορά με τα 500ΜΒ, που έχει καταργηθεί από το F2G;

-Με 10€ ανανέωση, μιλάς σε όλη την Wind , Q χωρίς την αγορά άλλου πακέτου;

Η τελευταία προσφορά που καταργήθηκε από το F2G μας είχε καταβολέψει με την κοπέλα μου. Εγώ έβαζα 10€ και είχα και επιλεκτική προσφορά 2 ώρες προς όλους. Αυτή έβαζε 5€ σε ένα δεύτερο κινητό (το βασικό της ήταν συμβόλαιο, εγώ έχω μόνον εταιρικό και καρτοκινητό...) και μιλούσαμε όσο θέλαμε. Τώρα πρέπει να βάζει μεγαλύτερες κάρτες για να κάνουμε το ίδιο πράγμα. Ομολογουμένως και πάλι φτηνό είναι, αλλά τι την πείραξε την Wind ο προηγούμενος ...διακανονισμός;:blink:

Στην παρούσα φάση λοιπόν εγώ συνεχίζω να βάζω 10€ και να πληρώνω 5€ για το Internet και άλλα 5€ για τα 600 λεπτά. Βέβαια, κάρτα των 10€ δεν φτάνει για τα παραπάνω, οπότε θα τσιμπάει λίγα και από το υπόλοιπο το τωρινό... Η κοπέλα μου θα με παίρνει από το Vodafone συμβόλαιο στο Vodafone εταιρικό μου μιας και έχει 1500 λεπτά προς Vodafone.

Οπότε, πολύ απλά η Wind πριν έπαιρνε 15€ συνολικά, τώρα θα παίρνει 10€. :p

Θα περιμένουμε κάνα μήνα και αν δεν αλλάξει κάτι, θα γυρίσουμε το δικό της νούμερο στην Q. Έτσι το συνολικό μηνιαίο κόστος θα πέσει στα 10+3=13€ και πάλι χαμηλότερο δηλαδή από το προηγούμενο...

:cool:

Αν η εταιρεία πάει ΜΕ ΤΟ ΖΟΡΙ να σου πάρει τα λεφτά και ξέρεις τι αγοράζεις και τι προσφέρεται στην αγορά, προφανώς και θα πάρει τα @@ σου.

Περαστικά. :happy:

Ένα κι Ένα -->

Τελικά, αν συγκρίνουμε τιμοκατάλογο F2G :

http://www.wind.com.gr/files/1/Timokatalogos%20F2G/F2G%20Pricelist%20gia%20site_1.7.pdf

με αυτόν του Card to All:

http://www.wind.com.gr/files/1/wind-card-to-all/WINDCardpricelist.pdf

βλέπουμε πως για πρώτη φορά απ' ό,τι θυμάμαι φαίνεται πως η δεύτερη λύση συμφέρει και μάλιστα πολύ, αν δεν παίζουν ειδικές χρεώσεις ή προσφορές για κάποιον.

Δηλαδή, αν σήμερα κάποιος πάει να αγοράσει νέο πακέτο σύνδεσης καρτοκινητής στην Wind, συμφέρει το Card to All, αν ισχύει ο τιμοκατάλογος πάντα...:cry:

Αυτό είναι σχετικό. Συμφέρει κάποιον μόνο αν καταναλώνει τον διπλασιασμό μέσα σε 30μέρες και δε τον χάσει.Επίσης έχει ελάχιστη διάρκεια κλήσεις τα 60'' και δεν σου δίνει δωρεάν χρόνο προς wind-q(Θυμάμαι την διαφήμιση που έλεγε δωρεάν χρόνο προς wind-q ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ). Η q συμφέρει περισσότερο πλέον.Αν δεν μιλάς πολύ προς wind, η frog είναι μονόδρομος με πολύ χαμηλότερες χρεώσεις.

TCL 40 NXTPAPER

Καλημέρα και απο εμενα παιδια.

Μολις πηρα χαμπαρι και εγω οτι καταργηθηκε το πακετο με τα 1200 λεπτα ομιλιας και τα 1200 sms με 7 ευρω/μηνα, που ηταν στο NON STOP της παρεας.

Μπορει καποιος να μου πει με ποια λογικη πηγαν και κατηργησαν το συγκεκριμενο προγραμμα; Ειμαι σιγουρος οτι θα ηταν απο τα πιο περιζήτητα προγράμματα γιατι εξυπηρετουσε πολυ κοσμο μιας και εδινε αρκετο χρονο ομιλιας και sms. Ξερω αρκετα ατομα που το χρησιμοποιουσαν.

Μηπως θελουν να μας διωξουν; :blink:

Μηπως ξερετε να μου προτεινετε καποιο παρομοιο προγραμμα στις αλλες εταιριες; Γιατι οπως βλεπω μαλλον θα αλλαξω εταιρεια μετα απο αυτο, γιατι δεν διατιθεμαι να πληρωνω 8.50 ευρω/μηνα για να εχω μονο 600 λεπτα ομιλιας και 600 sms προς τα νουμερα Wind συν τα 150 λεπτα προς σταθερα που δεν τα χρειαζομαι.

Ή εχει πεσει πολιτικη καρτελ και ολοι εκαναν το ιδιο;

Καλημέρα και απο εμενα παιδια.

Μολις πηρα χαμπαρι και εγω οτι καταργηθηκε το πακετο με τα 1200 λεπτα ομιλιας και τα 1200 sms με 7 ευρω/μηνα, που ηταν στο NON STOP της παρεας.

Μπορει καποιος να μου πει με ποια λογικη πηγαν και κατηργησαν το συγκεκριμενο προγραμμα; Ειμαι σιγουρος οτι θα ηταν απο τα πιο περιζήτητα προγράμματα γιατι εξυπηρετουσε πολυ κοσμο μιας και εδινε αρκετο χρονο ομιλιας και sms. Ξερω αρκετα ατομα που το χρησιμοποιουσαν.

Μηπως θελουν να μας διωξουν; Ή εχει πεσει πολιτικη καρτελ και ολοι εκαναν το ιδιο;

Aπλά η wind σκοτώθηκε να απαντήσει στη vodafone που δυο μέρες πιο πριν είχε ανακοινώσει τη κατάργηση του και σου λέει κάτσε μη φύγει κανένας συνδρομητής και έρθει στη wind και το κόψε το ίδιο βράδυ, βεβαια τελικά οι άλλοι το συνεχιζουν οπως φαινεται για τους υπαρχοντες συνδρομητές οπότε περίμενε λίγο και θα φανεί άλλωστε η wind είπε οτι θα ανακοινωσει προσεχως για το free2go περιμενε να δει που θα κατασταλάξουν οι άλλοι μάλλον...

Πακέτο καρτοκινητής WIND F2G

H υπάρχουσα προσφορά του bonus ανανέωσης που λήγει στις 30 Ιουνίου δεν επεκτείνεται. Η νέα προσφορά για τους συνδρομητές WIND F2G θα ανακοινωθεί τις προσεχείς ημέρες.

George Bernard Shaw

Πακέτο καρτοκινητής WIND F2G

H υπάρχουσα προσφορά του bonus ανανέωσης που λήγει στις 30 Ιουνίου δεν επεκτείνεται. Η νέα προσφορά για τους συνδρομητές WIND F2G θα ανακοινωθεί τις προσεχείς ημέρες.

Αναφερεσαι στην προσφορα οπου με 5 ευρω ανανεωση επαιρνας αυτοματως 300 λεπτα και με 10 επαιρνες 600? Οποτε δεν φταει που αργησα να ανανεωσω, απλως επελεξαν να ακυρωσουν την προσφορα?

Στον τιμοκαταλογο Cardforall που δινεται πιο πανω, αναφερεται κανονικα η προσφορα...

Οποτε τωρα τι κανουμε, περιμενουμε να βγει το καινουριο, γιατι τρωγομαι τωρα μηπως γυρισω σε καμμια Q. Η φοροτητα ειναι απλη διαδικασια αλλαγης πακετο, ή ειναι θεμα επεξεργασιας αιτησεων σαν να αλλαζεις δικτυο?

• The title was changed to Τα πάντα για τo FREE2GO καρτοκινητό της Nova