Jump to content

Τα πάντα για τo FREE2GO καρτοκινητό της Nova

Petros the Great
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Είναι εξακριβωμένο αυτό?

Γιατί μέχρι πρότινος, όποιος είχε F2G2 και έστελνε κενό SMS στο 1342, λάμβανε ως απάντηση πως η υπηρεσία δεν υποστηρίζεται στο πακέτο το οποίο είναι, χωρίς καμία μεταβολή στο F2G2. :confused:

το ιδιο εξακολουθει να ισχυει. το ιδιο μηνυμα λαμβανεις

[sIGPIC][/sIGPIC]

δν ξέρω αν έχει μπει κανείς στο f2go στο facebook αλλά γίνετε ψιλό χαμός....ήταν η προσφορά που αν έκανες like Κ έβαζες τον αριθμό σ κ έφταναν τα 15.000 άτομα θα έδιναν σε όλους 300 λεπτά(δν θυμάμαι αν ήταν για όλη την wind η για φ2γ). κάνεις δν έχει πάρει μνμ για κάποια ενημέρωση κ έχουν αρχίσει κ κράζουν:lol::p:D

Εχ. τη ξέχασα την προσφορά έβαλα τον αριθμό και ηρθε καπάκι το 300λεπτο :lol:

:ninja:

Παιδιά να ρωτήσω η Wind έχει αναγνώριση στα καρτοκινητά στο εξωτερικό συγκεκριμένα στη Αγγλία;

Για Αγγλια δεν ξέρω αλλά Βουλγαρία έχει. Οπότε λογικά θα έχει σε όλες τις χώρες. Η Cosmote στην Βουλγαρία δεν έιχε αναγνώρηση.

.

Και η Wind και η Vodafone παρέχουν αναγνώριση κλήσης στο εξωτερικό. Η Cosmote δεν παρέχει αυτην την δυνατότητα σε καμμία χώρα.
[sIGPIC][/sIGPIC]

Και η Wind και η Vodafone παρέχουν αναγνώριση κλήσης στο εξωτερικό. Η Cosmote δεν παρέχει αυτην την δυνατότητα σε καμμία χώρα.

Πάλι καλά,προφανώς η cosmote το κάνει επίτηδες στα καρτοκινητά, για να πρέπει να το σηκώσεις,για να δεις ποιος είναι. Ευχαριστώ πολύ.

Πάλι καλά,προφανώς η cosmote το κάνει επίτηδες στα καρτοκινητά, για να πρέπει να το σηκώσεις,για να δεις ποιος είναι. Ευχαριστώ πολύ.

πωπω έχεις δίκιο. Πρόκειται για μυθική κουτοπονηρία και η εξήγηση είναι αυτή που λες (να προκύψει χρέωση εισερχόμενης roaming κλήσης)

Ζητείται άτομο με πρόγραμμα cosmote gigamax unlimited για να του δίνω €10 τον μήνα για να αποκτήσω 1 extra sim στο συμβόλαιό του

Εβαλα 5ε προσφατα (1η ανανεωση) και θελω να βαλω και 20 (για τελευταια φορα).

Μεχρι ποτε ισχυει και τι παιρνω?Αφου τα μβ λιγουν σε λιγο καιρο,θα καταντισει νουμερο

"εκτ. αναγκης",ετσι και αλλιως το ιντερνετ που με ενδιαφερει ειναι ιδιο και στην κοτε,αποτι ειδα...

αυτά τα 300 λεπτά προς ποιους είναι γιατί πήρα 3 αριθμούς F2GO και μου λέει συνεχεία οτι δεν εχω υπόλοιπο

αυτά τα 300 λεπτά προς ποιους είναι γιατί πήρα 3 αριθμούς F2GO και μου λέει συνεχεία οτι δεν εχω υπόλοιπο

Πρέπει να έχεις υπόλοιπο στο κινητό σου πάνω από 0,09ευρώ για να πραγματοποιήσεις ακόμα και δωρεαν κλήση.

TCL 40 NXTPAPER

Καλημέρα παιδιά ... Θέλω να σας πω για ενα περιστατικό που έγινε πριν 15 ημέρες στο καρτοκινητό μου και δεν εχω βγάλει ακόμη άκρη .... Είχα φορτώσει 10 ευρώ απο κατάστημα και το υπόλοιπό μου έφτασε στα 12,5 ευρώ....Μιλάω αποκλειστικά με F2G (οπότε και δεν χρεώνομαι για τέτοιες κλήσεις)...

To ίδιο βράδυ λοιπόν, δέχομαι μια κλήση απο ενα νούμερο κινητού το οποίο ξεκινούσε με 00003069ΧΧΧΧΧΧΧΧ του οποίου τα νούμερα ήταν ολόιδια με το δικό μου εκτός απο το προτελευταίο ...!! Μια κοπέλα ρώτησε τι ήθελα και οτι την πήρα τηλέφωνο ..(οτι να ναι) ...την άλλη μέρα διαπιστώνω οτι 8 ευρώ ακριβως κάνανε φτερά απο το υπόλοιπό μου...

Έχω ζητήσει αναλυτική των τελευταίων ημερών απο την wind μιας και αποκλείεται να χρεώθηκε απο υπαιτιότητα δικιά μου...(εννοείται ιντερνετ στο κινητό δεν παίζει)...

Έχει συμβεί σε κανέναν αντίστοιχο περιστατικό ??

έχεις κάποια ενημέρωση?

Κάποιος που ήθελε να μεταβιβάσει το καρτοκινητό του χωρίς ΑΦΜ τί να απόγινε τελικά;;;

Θυμάμαι πως είχε γράψει "το έχω πάρει πατριωτικά" (κάτι τέτοιο) δεν θέλω να δώσω ΑΦΜ, όταν κάποιος τον είχε ενημερώσει πως μπορεί να περαστεί αίτηση με μηδενικό...

Έψαχνε καταστήματα! Ήταν 2-3 μήνες πριν...

Παιδια πλεον δεν μπορεις να χρησιμοποιησεις το δωρεαν υπολοιπο απο την wind για μηνυματα στο χαμογελο του παιδιου, τρωει απ το κανονικο υπολοιπο....Πολυ απατεωνες οι ανθρωποι, το μπλοκαραν κ αυτο..

Παιδια πλεον δεν μπορεις να χρησιμοποιησεις το δωρεαν υπολοιπο απο την wind για μηνυματα στο χαμογελο του παιδιου, τρωει απ το κανονικο υπολοιπο....Πολυ απατεωνες οι ανθρωποι, το μπλοκαραν κ αυτο..

αν ειχες μια εταιρεια που μονο θα χαριζε και δεν θα εβγαζε κερδος και καποια στιγμη αποφασιζες οτι πρεπει να εχεις και καποιο κερδος και εκανες αναλογη κινηση και σε αποκαλουσαν απατεωνα ,πως θα σου φαινοταν?

στο κατω κατω χρονο ομιλιας προσφερουν οι εταιρειες κινητης τηλεφωνιας!

οχι ρευστο χρημα να το κανεις οτι θελεις!

http://img651.imageshack.us/img651/9279/bfreeavatar21024x768102.jpg

αν ειχες μια εταιρεια που μονο θα χαριζε και δεν θα εβγαζε κερδος και καποια στιγμη αποφασιζες οτι πρεπει να εχεις και καποιο κερδος και εκανες αναλογη κινηση και σε αποκαλουσαν απατεωνα ,πως θα σου φαινοταν?

στο κατω κατω χρονο ομιλιας προσφερουν οι εταιρειες κινητης τηλεφωνιας!

οχι ρευστο χρημα να το κανεις οτι θελεις!

Αυτά που λες είναι από τη σκοπιά της εταιρείας. Από τη σκοπιά του καταναλωτή είναι απατεωνιά γιατί:

1) Εφόσον είναι χρόνος ομιλίας και όχι χρήματα, γιατί το διαφημίζει ως διπλασιασμό της κάρτας; Γιατί σου λέει "έχεις τόσα ευρώ υπόλοιπο"; Γιατί σε αφήνει και στέλνεις και SMS;

2) Δεν ενημερώνει όπως πρέπει τον καταναλωτή για τους όρους και τις λεπτομέρειες της προσφοράς, και αλλάζει τους όρους αυτούς ανά πάσα στιγμή χωρίς προειδοποίηση και ενημέρωση.

Δεν ίσχυε ποτέ για τα μηνύματα (sms) προς το χαμόγελο του παιδιού. Ισχύει ακόμα όμως για την κλήση στο 14545! Πριν λίγο έστειλα έτσι 5€. Οπότε καλύτερα να μην λέμε ανακρίβειες. :)

Ποτέ δεν ίσχυαν τα bonus σε αριθμούς υψηλής χρέωσης και σε χρεώσεις περιαγωγής...

Τώρα αν υπήρξε κάποιο συστημικό λάθος και το διορθώσανε δεν μπορείς να τους κατηγορείς!

Ποτέ δεν μπορούσες. όπως έχουν ξαναγράψει πολλοί σε αυτό το forum μόνο για τηλέφωνο ισχύει

Παιδιά δίκιο έχετε δικό μου λάθος από κεκτημένη ταχύτητα.Ούτως η άλλως το είχα ξανά κάνει και παλαιότερα αυτό αλλά πέρασε και ένα μισή μήνας από τότε και το ξέχασα.

Λάθος μου και πάλι.

θα σε κάνω ντα ντα παλιόπαιδο

μα και εσύ τώρα να πεις απατεώνες τους όσιους που λόγο συστημικόν (συστηματικών:lol:) λαθών

γίνετε ότι γίνετε και μας έχουν αλλάξει τα φώτα και δεν μπορεί να κατασταλάξει προσφορά..

θα πρέπει να έχεις κομπιουτεράκι & ίντερνετ και να βλέπεις

*MYPHONE *LIVE* Τα πάντα ($$$) για τα καρτοκινητά της Wind*

για να κάνεις μια κλήση..και μετά να ακούσεις ένα ένα τα 10 υπόλοιπά σου:blink:

ψάχνοντας για το συστημικό λάθος που είπε ο φίλος παραπάνω

Αν γίνετε..

εδώ τώρα τι κάνουμε ...

το πειράζουμε το f2g2..η θα γίνει κάνα λάθος

WIND Καρτοκινητή

Για τους δικαιούχους του ΟΑΕΔ η εταιρεία προσφέρει 120’ δωρεάν χρόνο ομιλίας προς όλα τα σταθερά κάθε μήνα ενώ με κάθε ανανέωση €10 και άνω δίνεται Διπλάσιος Χρόνος Ομιλίας προς WIND & Q

Παιδιά εχουμε τίποτε νεότερο με την 20άρα ανανέωση σε κατάστημα; Εξακολουθεί να μην χαρίζεται ο φόρος καρτοκινητής;Εκανε κανένας ανανέωση τελευταία;

TCL 40 NXTPAPER

Εχω μια κάρτα f2g αλλά και συμβόλαιο wind small, σε ποιον αριθμό από τους δύο με συμφέρει να ενεργοποιησω roaming για μια εβδομάδα στην Ιταλία ,αλλά να εχω και internet ;

Sent from my HTC HD2 using Tapatalk

Πρέπει να έχεις υπόλοιπο στο κινητό σου πάνω από 0,09ευρώ για να πραγματοποιήσεις ακόμα και δωρεαν κλήση.

Τι σπαστικό είναι αυτό .... άσε που η ιδία μου έκλεψε ξανά τα ψιλά είμαι 200% σίγουρος οτι είχα μέσα 0.20€ απο τα πρώην 500ΜΒ :mad:

• The title was changed to Τα πάντα για τo FREE2GO καρτοκινητό της Nova