Jump to content

Τα πάντα για τo FREE2GO καρτοκινητό της Nova

Petros the Great
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Την έκανα τη ξερή... ήθελα να μάθω το υπόλοιπο των δωρεάν λεπτών προς wind και αντί για 1242 κάλεσα 1342 και πάτησα το 1 με αποτέλεσμα να πάω στο νέο f2g από το f2g2 που ήμουν!!! Καλά και αυτοί ούτε μια επιβεβαίωση δεν ζητάνε... Υπάρχει περίπτωση μετά απο επικοινωνία στο 1260 να μου το αλλάξουν πάλι; Το έχει κάνει κανείς ;

Την έκανα τη ξερή... ήθελα να μάθω το υπόλοιπο των δωρεάν λεπτών προς wind και αντί για 1242 κάλεσα 1342 και πάτησα το 1 με αποτέλεσμα να πάω στο νέο f2g από το f2g2 που ήμουν!!! Καλά και αυτοί ούτε μια επιβεβαίωση δεν ζητάνε... Υπάρχει περίπτωση μετά απο επικοινωνία στο 1260 να μου το αλλάξουν πάλι; Το έχει κάνει κανείς ;

Όχι ρε φίλε. ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ;;;;

Ζητείται άτομο με πρόγραμμα cosmote gigamax unlimited για να του δίνω €10 τον μήνα για να αποκτήσω 1 extra sim στο συμβόλαιό του

Στείλε τους ενα email και ενημερωσέ τους ότι εγινε καταλάθος και ζήτησε τους να στο επαναφέρουν .Ξέρω από άλλη περίπτωση οτι έχουν ικανοποιήσει παρόμοιο αίτημα επαναφοράς σε F2G2 ,αλλά για άλλο λογο.

Η ομορφιά θα σώσει τον κόσμο!!

;) Να υποθέσω ότι δεν άκουγες το μήνυμα και πάτησες απευθείας τα πλήκτρα ? Στείλε fax ή πάρτους τηλέφωνο..μακάρι να στο διορθώσουν.

Τον προηγούμενο μήνα έκανα ανανναίωση σε κατάστημα της wind και έτσι πήρα bonus 20,00€. Αποτέλεσμα της πολιτικής βέβαια της wind να κρατάει αυτός ο χρόνος 15 μέρες και όχι 30, ήταν να μην καταφέρω να χαλάσω τίποτα από αυτόν τον δωρεάν χρόνο. Για να μην τους τα χαρίσω όμως, βρήκα ένα τηλέφωνο του χαμόγελου του παιδιού (κόστος σχεδόν 2,5€ ανά κλήση) και τα ξόδεψα όλα εκεί. Ο αριθμός για όποιον ενδιαφέρεται είναι 14545. http://www.hamogelo.gr/default.asp?pid=44&la=1 (είμαι χρήστης wf2g2)

Μόλις τους έστειλα το υπόλοιπο Bonus που έχω και λήγει (έληγε, τώρα δεν έχω :D) σε κανά 2 ώρες...!

Μόλις τους έστειλα το υπόλοιπο Bonus που έχω και λήγει (έληγε, τώρα δεν έχω :D) σε κανά 2 ώρες...!

Και εγώ πήρα ένα δοκιμαστικό τηλ στο 14545 (χρέωση 2,46 € ανα κλήση) και αφαιρέθηκε από το υπόλοιπο του 1237.Σε λίγες μέρες θα τηλεφωνήσω άλλες 5 φορές.Και έχω ένα κάρο γνωστούς με f2g!Χαρές που θα κάνουν και αυτοί.

Ένα μεγάλο μπράβο στον VAGGELISSK.

;) Να υποθέσω ότι δεν άκουγες το μήνυμα και πάτησες απευθείας τα πλήκτρα ? Στείλε fax ή πάρτους τηλέφωνο..μακάρι να στο διορθώσουν.

Σωστά!

Είχα αλλάξει κάρτα sim εγώ και μου άλλαξαν πρόγραμμα, τη στιγμή που με είχαν διαβεβαιώσει πως δε έχανα το f2g2. Διαμαρτυρήθηκα γραπτώς, βοήθησε αρκετά και μια κοπέλα από κατάστημα της wind που παράλληλα ενημέρωνε κι αυτή για το τί ακριβώς είχε συμβεί και λίγο μετά έλαβα μήνυμα :"Το οικονομικό πακέτο f2g2 έχει ενεργοποιηθεί στη γραμμή σας".

Δε χάνεις κάτι να το προσπαθήσεις!

Τους έστειλα φαξ το πρωί και πριν λίγο ήρθε το ίδιο μήνυμα! :D Ευτυχώς γιατί έχω και αρκετά μεγάλο υπόλοιπο. Αν και έχω σείρει αρκετά στη wind, οφείλω να ομολογήσω οτι με εξέπληξε ευχάριστα και μάλιστα χωρίς να είναι υποχρεωμένη.

Σωστά!

Τους έστειλα φαξ το πρωί και πριν λίγο ήρθε το ίδιο μήνυμα! :D Ευτυχώς γιατί έχω και αρκετά μεγάλο υπόλοιπο. Αν και έχω σείρει αρκετά στη wind, οφείλω να ομολογήσω οτι με εξέπληξε ευχάριστα και μάλιστα χωρίς να είναι υποχρεωμένη.

αλλη φορα πολυ προσοχη. αποθηκευσε στον καταλογο το νουμερο που παιρνεις για τι υπολοιπο και αλλη φορα να το καλεις μονο απο τον καταλογο

[sIGPIC][/sIGPIC]

Και εγώ πήρα ένα δοκιμαστικό τηλ στο 14545 (χρέωση 2,46 € ανα κλήση) και αφαιρέθηκε από το υπόλοιπο του 1237.Σε λίγες μέρες θα τηλεφωνήσω άλλες 5 φορές.Και έχω ένα κάρο γνωστούς με f2g!Χαρές που θα κάνουν και αυτοί.

Ένα μεγάλο μπράβο στον VAGGELISSK.

Σε ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια, η αλήθεια είναι ότι μετά από 2-3 σχόλια χρηστών είχα ψιλοαπογοητευτεί κάπως... Επιπλέον για να μην έχουν τη δυνατότητα να αποσύρουν αυτήν την δυνατότητα, έστειλα μέσω facebook σχετικό σχόλιο στη σελλίδα τους. http://www.facebook.com/photo.php?fbid=183068411738831&set=a.172414882804184.35485.168980533147619&type=1&ref=notif&notif_t=like&theater

η απάντηση τους ήταν μεταξύ άλλων "Σχετικά με τη χρέωση προς το 54020, μπορείς να καλέσεις το τμήμα εξυπηρέτησης συνδρομητών για να ελέγξουν το αίτημα σου." για την ιστορία ενώ η κλήση για την υπηρεσία στο 14545 προς το χαμογελο του παιδιού αφαιρούσε αξία από το διπλασιασμό, η αποστολή μηνύματος προς το 54020 (μήνυμα προς το χαμόγελο του παιδιού) αφαιρούσε αξία από το κανονικό υπόλοιπο.

Edited by VAGGELISSK

Σημερα εληγε και το δικο μου bonus, πηρα 7 τηελφωνα και εμεινα με 1ευρω και κατι.

Απο το να χαθουν ας τα παρει το χαμογελο του παιδιου!

Τώρα που τα δωρεάν λεπτά έγινα προς όλοι την WIND & Q πως μπορούμε να μάθουμε αν ένας αριθμός ανήκει στην WIND η στην Q (Οχι αν είναι F2G, αυτό το ξέρουμε είδη πως γίνεται)?????

HELP!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Συμβόλαιο = Κοροϊδία

Φοιτητικά πακέτα for ever!!!

Υποστηρίξτε το ελεύθερο λογισμικό!!!!

Δεν ξερουμε ομως αν η κληση σε 90... αφαιρειται απο το bonus...

Tο μπονους μπορει να καταναλωθει και για διαγωνισμους; τηλ η sms σε πενταψηφια για λαπτοπ κλπ(στην tv τα βλεπω)

πόσο ειναι ακριβώς η χρέωση το λεπτό σε f2go2;

0,108 με ελάχιστη χρέωση 1 δευτερόλεπτο

Προσοχή! Αν έχεις ενεργοποιήσει το πακέτο με τα 500ΜΒ και μετά ενεργοποιήσεις ένα από τα πακέτα ADSM Non-Stop σου αφαιρεί πρώτα από τα 500ΜΒ παρόλο που αυτά λήγουν αργότερα.

καλησπερα,

κλειδωσα το κινητο μου (εβαλα 3 φορες λαθος PIN και ζηταει τωρα PUK) αλλα τα στοιχεια τα εχω στο εξωτερικο οπου κ μενω μονιμα. Αν παω σε ενα καταστημα, μπορουν να μου το ξεκλειδωσουν βλεπωντας μονο τον αριθμο μου?

επισης η αλλαγη δηλωσης του καρτοκινητου απο εναν χρηστη στο ονομα αλλου ειναι χρονοβορα?

Shit Happens!!!

Ξεκλειδώνει αμέσως σε ένα κατάστημα.

Για την αλλαγή στοιχείων ιδιοκτήτη δεν ξέρω, αλλά λογικά θα πρέπει να πάτε ο παλιός μαζί με τον νέο ιδιοκτήτη με ταυτότητες φυσικά.

http://www.ibizaclub.gr/lottaria.gr/marras//titans/caliber002.jpg

Ευτυχώς που ξέχασα να μεγαλώσω...

Ευχαριστω πολυ! Ευτυχως ξεκλειδωνει :)

Ναι μαζι θα παμε με ταυτοτητες και απ'ολα. Απλα ελπιζω να μη μπλεξω με τιποτα γραφειοκρατειες.

Edited by fantomas_ktm
Shit Happens!!!

Μπορείς να πάρεις και την εξυπηρέτηση πελατών .

Θα σου πουν ( αφού επιβεβαιώσουν τα στοιχεία )

Η αλλαγή στοιχείων στην WIND γίνεται πολύ απλά .

Πηγαίνει ο νέος ιδιοκτήτης χωρίς την παρουσία του παλιού , και τα αλλάζει , απλά δείχνει την SIM

Edited by Vasileios

Πηγαίνει ο νέος ιδιοκτήτης χωρίς την παρουσία του παλιού , και τα αλλάζει , απλά δείχνει την SIM

Λίγο περίεργο δεν είναι;;;

Αν κάποιος βρει τη SIM σου και γνωρίζει τον αριθμό... Νομίζω σε ματαβιβάσεις πρέπει να είναι και οι 2 παρόντες!

Μονάδες και όλα τα παρελκόμενα χάνονται; (πακέτο καρτοκινητής, bonus)

Πηγαίντε και οι 2 μην αντιμετωπίσετε πρόβλημα...

Αυτο που με εκαιγε ειναι να κανω το νουμερο να δουλεψει, γιατι θα το χρειαστω οσο θα ειμαι Ελλαδα. Τωρα, μιας και θα ειμαστε μαζι εξω αυριο, θα παω με τον τωρινο κατοχο του καρτοκινητου. Αμα εχουμε τιποτα μπερδεματα, μενει και στο υπαρχον προσωπο η ενεργοποιηση, δν χαθηκε ο κοσμος.
Shit Happens!!!

• The title was changed to Τα πάντα για τo FREE2GO καρτοκινητό της Nova