Nrg Δημ. April 13, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2011 Την έκανα τη ξερή... ήθελα να μάθω το υπόλοιπο των δωρεάν λεπτών προς wind και αντί για 1242 κάλεσα 1342 και πάτησα το 1 με αποτέλεσμα να πάω στο νέο f2g από το f2g2 που ήμουν!!! Καλά και αυτοί ούτε μια επιβεβαίωση δεν ζητάνε... Υπάρχει περίπτωση μετά απο επικοινωνία στο 1260 να μου το αλλάξουν πάλι; Το έχει κάνει κανείς ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rodriguez Δημ. April 14, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2011 Την έκανα τη ξερή... ήθελα να μάθω το υπόλοιπο των δωρεάν λεπτών προς wind και αντί για 1242 κάλεσα 1342 και πάτησα το 1 με αποτέλεσμα να πάω στο νέο f2g από το f2g2 που ήμουν!!! Καλά και αυτοί ούτε μια επιβεβαίωση δεν ζητάνε... Υπάρχει περίπτωση μετά απο επικοινωνία στο 1260 να μου το αλλάξουν πάλι; Το έχει κάνει κανείς ; Όχι ρε φίλε. ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ;;;; Παράθεση Ζητείται άτομο με πρόγραμμα cosmote gigamax unlimited για να του δίνω €10 τον μήνα για να αποκτήσω 1 extra sim στο συμβόλαιό του Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lefkaditis Δημ. April 14, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2011 Την έκανα τη ξερή... ήθελα να μάθω το υπόλοιπο των δωρεάν λεπτών προς wind και αντί για 1242 κάλεσα 1342 και πάτησα το 1 με αποτέλεσμα να πάω στο νέο f2g από το f2g2 που ήμουν!!! Καλά και αυτοί ούτε μια επιβεβαίωση δεν ζητάνε... Υπάρχει περίπτωση μετά απο επικοινωνία στο 1260 να μου το αλλάξουν πάλι; Το έχει κάνει κανείς ; Στείλε τους ενα email και ενημερωσέ τους ότι εγινε καταλάθος και ζήτησε τους να στο επαναφέρουν .Ξέρω από άλλη περίπτωση οτι έχουν ικανοποιήσει παρόμοιο αίτημα επαναφοράς σε F2G2 ,αλλά για άλλο λογο. Παράθεση Η ομορφιά θα σώσει τον κόσμο!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sv2evs Δημ. April 14, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2011 Την έκανα τη ξερή... ήθελα να μάθω το υπόλοιπο των δωρεάν λεπτών προς wind και αντί για 1242 κάλεσα 1342 και πάτησα το 1 με αποτέλεσμα να πάω στο νέο f2g από το f2g2 που ήμουν!!! Καλά και αυτοί ούτε μια επιβεβαίωση δεν ζητάνε... Υπάρχει περίπτωση μετά απο επικοινωνία στο 1260 να μου το αλλάξουν πάλι; Το έχει κάνει κανείς ; ;) Να υποθέσω ότι δεν άκουγες το μήνυμα και πάτησες απευθείας τα πλήκτρα ? Στείλε fax ή πάρτους τηλέφωνο..μακάρι να στο διορθώσουν. Παράθεση Όλα για την αναπηρία Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djalma Δημ. April 14, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2011 Τον προηγούμενο μήνα έκανα ανανναίωση σε κατάστημα της wind και έτσι πήρα bonus 20,00€. Αποτέλεσμα της πολιτικής βέβαια της wind να κρατάει αυτός ο χρόνος 15 μέρες και όχι 30, ήταν να μην καταφέρω να χαλάσω τίποτα από αυτόν τον δωρεάν χρόνο. Για να μην τους τα χαρίσω όμως, βρήκα ένα τηλέφωνο του χαμόγελου του παιδιού (κόστος σχεδόν 2,5€ ανά κλήση) και τα ξόδεψα όλα εκεί. Ο αριθμός για όποιον ενδιαφέρεται είναι 14545. http://www.hamogelo.gr/default.asp?pid=44&la=1 (είμαι χρήστης wf2g2) Μόλις τους έστειλα το υπόλοιπο Bonus που έχω και λήγει (έληγε, τώρα δεν έχω :D) σε κανά 2 ώρες...! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dankan1980 Δημ. April 14, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2011 Μόλις τους έστειλα το υπόλοιπο Bonus που έχω και λήγει (έληγε, τώρα δεν έχω :D) σε κανά 2 ώρες...! Και εγώ πήρα ένα δοκιμαστικό τηλ στο 14545 (χρέωση 2,46 € ανα κλήση) και αφαιρέθηκε από το υπόλοιπο του 1237.Σε λίγες μέρες θα τηλεφωνήσω άλλες 5 φορές.Και έχω ένα κάρο γνωστούς με f2g!Χαρές που θα κάνουν και αυτοί. Ένα μεγάλο μπράβο στον VAGGELISSK. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nrg Δημ. April 14, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2011 ;) Να υποθέσω ότι δεν άκουγες το μήνυμα και πάτησες απευθείας τα πλήκτρα ? Στείλε fax ή πάρτους τηλέφωνο..μακάρι να στο διορθώσουν. Σωστά! Είχα αλλάξει κάρτα sim εγώ και μου άλλαξαν πρόγραμμα, τη στιγμή που με είχαν διαβεβαιώσει πως δε έχανα το f2g2. Διαμαρτυρήθηκα γραπτώς, βοήθησε αρκετά και μια κοπέλα από κατάστημα της wind που παράλληλα ενημέρωνε κι αυτή για το τί ακριβώς είχε συμβεί και λίγο μετά έλαβα μήνυμα :"Το οικονομικό πακέτο f2g2 έχει ενεργοποιηθεί στη γραμμή σας". Δε χάνεις κάτι να το προσπαθήσεις! Τους έστειλα φαξ το πρωί και πριν λίγο ήρθε το ίδιο μήνυμα! :D Ευτυχώς γιατί έχω και αρκετά μεγάλο υπόλοιπο. Αν και έχω σείρει αρκετά στη wind, οφείλω να ομολογήσω οτι με εξέπληξε ευχάριστα και μάλιστα χωρίς να είναι υποχρεωμένη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pexths Δημ. April 14, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2011 Σωστά! Τους έστειλα φαξ το πρωί και πριν λίγο ήρθε το ίδιο μήνυμα! :D Ευτυχώς γιατί έχω και αρκετά μεγάλο υπόλοιπο. Αν και έχω σείρει αρκετά στη wind, οφείλω να ομολογήσω οτι με εξέπληξε ευχάριστα και μάλιστα χωρίς να είναι υποχρεωμένη. αλλη φορα πολυ προσοχη. αποθηκευσε στον καταλογο το νουμερο που παιρνεις για τι υπολοιπο και αλλη φορα να το καλεις μονο απο τον καταλογο Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VAGGELISSK Δημ. April 16, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2011 (edited) Και εγώ πήρα ένα δοκιμαστικό τηλ στο 14545 (χρέωση 2,46 € ανα κλήση) και αφαιρέθηκε από το υπόλοιπο του 1237.Σε λίγες μέρες θα τηλεφωνήσω άλλες 5 φορές.Και έχω ένα κάρο γνωστούς με f2g!Χαρές που θα κάνουν και αυτοί. Ένα μεγάλο μπράβο στον VAGGELISSK. Σε ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια, η αλήθεια είναι ότι μετά από 2-3 σχόλια χρηστών είχα ψιλοαπογοητευτεί κάπως... Επιπλέον για να μην έχουν τη δυνατότητα να αποσύρουν αυτήν την δυνατότητα, έστειλα μέσω facebook σχετικό σχόλιο στη σελλίδα τους. http://www.facebook.com/photo.php?fbid=183068411738831&set=a.172414882804184.35485.168980533147619&type=1&ref=notif¬if_t=like&theater η απάντηση τους ήταν μεταξύ άλλων "Σχετικά με τη χρέωση προς το 54020, μπορείς να καλέσεις το τμήμα εξυπηρέτησης συνδρομητών για να ελέγξουν το αίτημα σου." για την ιστορία ενώ η κλήση για την υπηρεσία στο 14545 προς το χαμογελο του παιδιού αφαιρούσε αξία από το διπλασιασμό, η αποστολή μηνύματος προς το 54020 (μήνυμα προς το χαμόγελο του παιδιού) αφαιρούσε αξία από το κανονικό υπόλοιπο. Edited April 16, 2011 by VAGGELISSK Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
drillgr Δημ. April 16, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2011 Σημερα εληγε και το δικο μου bonus, πηρα 7 τηελφωνα και εμεινα με 1ευρω και κατι. Απο το να χαθουν ας τα παρει το χαμογελο του παιδιου! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panos699 Δημ. April 16, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2011 Τώρα που τα δωρεάν λεπτά έγινα προς όλοι την WIND & Q πως μπορούμε να μάθουμε αν ένας αριθμός ανήκει στην WIND η στην Q (Οχι αν είναι F2G, αυτό το ξέρουμε είδη πως γίνεται)????? HELP!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Παράθεση Συμβόλαιο = Κοροϊδία Φοιτητικά πακέτα for ever!!! Υποστηρίξτε το ελεύθερο λογισμικό!!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dromeas Δημ. April 16, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2011 (edited) Εκτός από το Χαμόγελο του Παιδιού, όποιος θέλει, μπορεί να καλέσει το 90 1160 20 20 για τους Γιατρούς Χωρίς Σύνορα (χρέωση 2,46€). Οι συνδρομητές συμβολαίου ή οι κάτοχοι καρτοκινητής τηλεφωνίας WIND έχουν τη δυνατότητα να στηρίξουν το έργο μας μέσω της Υπηρεσίας Δωρεάς η οποία λειτουργεί στέλνοντας ένα κενό μήνυμα SMS στον αριθμό 19192 από κινητό WIND (χρέωση 2,46€). Επίσης, μπορείτε να μας ενισχύσετε κάνοντας μια απλή κλήση στον αριθμό 90 1160 20 20 πάλι από κινητό WIND (χρέωση 2,46€). Γι’αυτές τις ενέργειες ευχαριστούμε θερμά την WIND που μας υποστηρίζει. Edited April 16, 2011 by Dromeas Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
drillgr Δημ. April 16, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2011 Δεν ξερουμε ομως αν η κληση σε 90... αφαιρειται απο το bonus... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mikeff Δημ. April 16, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2011 Tο μπονους μπορει να καταναλωθει και για διαγωνισμους; τηλ η sms σε πενταψηφια για λαπτοπ κλπ(στην tv τα βλεπω) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ladybirda Δημ. April 16, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2011 πόσο ειναι ακριβώς η χρέωση το λεπτό σε f2go2; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios Δημ. April 16, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2011 πόσο ειναι ακριβώς η χρέωση το λεπτό σε f2go2; 0,108 με ελάχιστη χρέωση 1 δευτερόλεπτο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PARASwrite Δημ. April 17, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2011 το πακέτο του ίντερνετ (500mb) αφαιρείτε από το bonus? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pexths Δημ. April 17, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2011 το πακέτο του ίντερνετ (500mb) αφαιρείτε από το bonus? Οχι.απο το κανονικο υπολοιπο. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GEOKONS Δημ. April 17, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2011 Προσοχή! Αν έχεις ενεργοποιήσει το πακέτο με τα 500ΜΒ και μετά ενεργοποιήσεις ένα από τα πακέτα ADSM Non-Stop σου αφαιρεί πρώτα από τα 500ΜΒ παρόλο που αυτά λήγουν αργότερα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fantomas_ktm Δημ. April 17, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2011 καλησπερα, κλειδωσα το κινητο μου (εβαλα 3 φορες λαθος PIN και ζηταει τωρα PUK) αλλα τα στοιχεια τα εχω στο εξωτερικο οπου κ μενω μονιμα. Αν παω σε ενα καταστημα, μπορουν να μου το ξεκλειδωσουν βλεπωντας μονο τον αριθμο μου? επισης η αλλαγη δηλωσης του καρτοκινητου απο εναν χρηστη στο ονομα αλλου ειναι χρονοβορα? Παράθεση Shit Happens!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marras Δημ. April 17, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2011 Ξεκλειδώνει αμέσως σε ένα κατάστημα. Για την αλλαγή στοιχείων ιδιοκτήτη δεν ξέρω, αλλά λογικά θα πρέπει να πάτε ο παλιός μαζί με τον νέο ιδιοκτήτη με ταυτότητες φυσικά. Παράθεση http://www.ibizaclub.gr/lottaria.gr/marras//titans/caliber002.jpg Ευτυχώς που ξέχασα να μεγαλώσω... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fantomas_ktm Δημ. April 17, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2011 (edited) Ευχαριστω πολυ! Ευτυχως ξεκλειδωνει :) Ναι μαζι θα παμε με ταυτοτητες και απ'ολα. Απλα ελπιζω να μη μπλεξω με τιποτα γραφειοκρατειες. Edited April 17, 2011 by fantomas_ktm Παράθεση Shit Happens!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios Δημ. April 17, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2011 (edited) Μπορείς να πάρεις και την εξυπηρέτηση πελατών . Θα σου πουν ( αφού επιβεβαιώσουν τα στοιχεία ) Η αλλαγή στοιχείων στην WIND γίνεται πολύ απλά . Πηγαίνει ο νέος ιδιοκτήτης χωρίς την παρουσία του παλιού , και τα αλλάζει , απλά δείχνει την SIM Edited April 17, 2011 by Vasileios Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DemetreKre Δημ. April 17, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2011 Πηγαίνει ο νέος ιδιοκτήτης χωρίς την παρουσία του παλιού , και τα αλλάζει , απλά δείχνει την SIM Λίγο περίεργο δεν είναι;;; Αν κάποιος βρει τη SIM σου και γνωρίζει τον αριθμό... Νομίζω σε ματαβιβάσεις πρέπει να είναι και οι 2 παρόντες! Μονάδες και όλα τα παρελκόμενα χάνονται; (πακέτο καρτοκινητής, bonus) Πηγαίντε και οι 2 μην αντιμετωπίσετε πρόβλημα... Παράθεση Αγγελία: [ Πώληση ] Wind F2G <<Ειδικής Προσφοράς>> Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fantomas_ktm Δημ. April 17, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2011 Αυτο που με εκαιγε ειναι να κανω το νουμερο να δουλεψει, γιατι θα το χρειαστω οσο θα ειμαι Ελλαδα. Τωρα, μιας και θα ειμαστε μαζι εξω αυριο, θα παω με τον τωρινο κατοχο του καρτοκινητου. Αμα εχουμε τιποτα μπερδεματα, μενει και στο υπαρχον προσωπο η ενεργοποιηση, δν χαθηκε ο κοσμος. Παράθεση Shit Happens!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts