Jump to content

Τα πάντα για τo FREE2GO καρτοκινητό της Nova

Petros the Great
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

f2g 2 :

Ομιλία : 0,0017 cent/sec από το πρώτο sec προς ΟΛΑ τα δίκτυα

SMS : 0,12 cent/sms για Ελλάδα, 0,04 cent/sms για εξωτερικό

Καταργήθηκε πριν περίπου 12 μήνες (πακέτο από τη δέσμευση τιμής)

Οσοι το ειχαν ενεργοποιησει ομως απο τοτε το κρατανε ετσι???? το θεμα ειναι οτι αυτη τη στιγμη η δεσμευση τιμης αποτελει παρελθον και οι νεοι συνδρομητες δεν εχουν αυτη τη δυνατοτητα

Οσοι το ειχαν ενεργοποιησει ομως απο τοτε το κρατανε ετσι???? το θεμα ειναι οτι αυτη τη στιγμη η δεσμευση τιμης αποτελει παρελθον και οι νεοι συνδρομητες δεν εχουν αυτη τη δυνατοτητα

Ναι όσοι το έχουν παραμένει.Είμαστε οι "ξεχασμένοι" της υπόθεσης.Βασικά αν δεν έχεις f2g 2 τότε νομίζω πως προς q και frog πρέπει να πας.Απλό f2g (ή f2g4),CU,What's up σχεδόν πανομοιότυπες χρεώσεις έχουν.Ουσιαστικά μόνο το λογότυπο της εταιρείας αλλάζει

Edited by dankan1980

μπορεις να μεταφερθεις και στο international απο F2G με μια κληση στο 1342,πολυ καλο αυτο.....

Δεν έχει κάποια επιλογή για το Wind International το 1342, που το είδες ή το άκουσες αυτό?

Δεν έχει κάποια επιλογή για το Wind International το 1342, που το είδες ή το άκουσες αυτό?

Μιλησα με εξυπηρετηση πελατων και μου ειπαν οτι μπορει να γινει μεταφορα,εαν εχεις καρτοκινητο wind δοκιμασε το και πες μου.......

Μιλησα με εξυπηρετηση πελατων και μου ειπαν οτι μπορει να γινει μεταφορα,εαν εχεις καρτοκινητο wind δοκιμασε το και πες μου.......

Επειδή το δοκίμασα, για αυτό στο λέω :)

Επειδή το δοκίμασα, για αυτό στο λέω :)

Απο κει φαινεται οτι η εξυπηρετηση τους ειναι ενα μπαχαλο......με δυο τηλεφωνητριες μιλησα σημερα.

Έκανα καταλάθος αλλαγή από το f2g στην νέα καρτοκινητή. Μήπως έκανα καμιά βλακεία? Δεν έχω το f2g2 πάντως. Βασικά μιλάω με f2g.
ΛΕΦΤΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ!

Στις ανακοινώσεις

Ευχαριστώ, αλλά δώσε και κάποιο link για να το δούμε και να δούμε και ποιον αριθμό θα πρέπει να καλέσουμε για ενεργοποίηση, διότι στο 1265 δεν υπάρχει τέτοια επιλογή.

Ευχαριστώ, αλλά δώσε και κάποιο link για να το δούμε και να δούμε και ποιον αριθμό θα πρέπει να καλέσουμε για ενεργοποίηση, διότι στο 1265 δεν υπάρχει τέτοια επιλογή.

http://www.wind.com.gr/TopMenu/%CE%93%CE%B9%CE%B1-%CF%84%CE%B7%CE%BD-%CE%95%CF%84%CE%B1%CE%B9%CF%81%CE%B5%CE%AF%CE%B1/%CE%91%CE%BD%CE%B1%CE%BA%CE%BF%CE%B9%CE%BD%CF%8E%CF%83%CE%B5%CE%B9%CF%82/%CE%A4%CE%A1%CE%9F%CE%A0%CE%9F%CE%A0%CE%9F%CE%99%CE%97%CE%A3%CE%97-%CE%95%CE%A0%CE%99%CE%9B%CE%95%CE%93%CE%9C%CE%95%CE%9D%CE%A9%CE%9D-%CE%A0%CE%91%CE%9A%CE%95%CE%A4%CE%A9%CE%9D-NON-STOP-%CE%A3%CE%A5%CE%9D%CE%94%CE%A1%CE%9F%CE%9C%CE%97%CE%A4.aspx

Λέει πως είναι από 30/04/2011 η ενεργοποίηση , αλλά όποιος το ενεργοποιεί από 3/04/2011 θα τα έχει πρός όλη την WIND και πρός όλη την Q

Έκανα καταλάθος αλλαγή από το f2g στην νέα καρτοκινητή. Μήπως έκανα καμιά βλακεία? Δεν έχω το f2g2 πάντως. Βασικά μιλάω με f2g.

Μπορείς να αλλάξεις πάλι σε f2g φίλε στο 1342.

Σε ευχαριστώ.

Μπορεί να μείωσε το χρόνο ομιλίας αλλά από τι στιγμή που είναι προς όλη τη Wind & Q γίνεται καλύτερη η προσφορά.

.Oσο για την frog της βγαζω το καπελο.Mε 5€(!) αγοραζω 60mb+myview και εχω και επιπλεον 27' καθαρα προς ολους η 117 μηνυματα.

Υπάρχει πακέτο καρτοκινητής frog που σου δίνει ταυτόχρονα:

- 60mb internet

- 27' ομιλιας προς όλα τα δίκτυα ή 117 sms προς όλα τα δίκτυα

με 5 ευρώ;

Τα 5 ευρώ μένουν στην κάρτα ή τρώγονται;

ευχαριστώ

Ζητείται άτομο με πρόγραμμα cosmote gigamax unlimited για να του δίνω €10 τον μήνα για να αποκτήσω 1 extra sim στο συμβόλαιό του

H frog στα δινει αυτα με ανανεωση 5€ με τον διπλασιασμο,αγοραζοντας ενα πακετο ιντερνετ και τα υπολοιπα τοσο βγαινουν.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση που είχε βγει στο σίτε τις γουίντ σήμερα 3/4 καταργούνται τα περισσότερα νον στοπ πακέτα σύμφωνα με την ανακοίνωση που έχει βγει εδώ http://www.wind.com.gr/TopMenu/Για-την-Εταιρεία/Ανακοινώσεις/ΔΙΑΚΟΠΗ-ΕΜΠΟΡΙΚΗΣ-ΔΙΑΘΕΣΗΣ-ΕΠΙΛΕΓΜΕΝΩΝ-ΠΑΚΕΤΩΝ-NON.aspx κάλεσα εχτεσ το βράδυ που άλλαξε η μέρα αλλά τίποτα και σήμερα το πρωί πάλι τα ίδια τι γίνεται ;. Κανονικά έπρεπε να μην ακούγονται καλά πότε περιμένουνε να τα διαγράψουν και να ξέρουμε τι πακέτα μπορούμε να ενεργοποιήσουμε μέσω του 1265. Edited by JOHNMEGARYTHMOS

Αυτά τα πακέτα δεν έχουν πλέον καμμία αξία , αφού με τα ίδια χρήματα πέρνεις 600 Λεπτά προς όλη την WIND και την Q και όχι μόνο για F2G ή για ένα -δύο νούμερα , και αυτό όλη την μέρα κάθε μέρα και όχι μόνο νύκτες ή σαββατοκύριακα

Είναι πλέον απαρχεομένα πακέτα και ήταν καιρός τους να καταργηθούν

Συγκρινα τιμοκαταλογο Q και καρτοκινητης wind.H wind εχει ακριβως τις διπλασιες(!)τιμες ομιλιας-sms,οποτε ποιο το κερδος διπκλασιασμου;μηπως μας δουλευουν;και ελαχιστη χρεωση 60 δευτερολεπτα.Tι διαφημιζουν περιτρανα διπλασιασμο και προς ολους κλπ.Kαι πως επιτρεπει η wind τετοιο εσωτερικο ανταγωνισμο;(η Q της wind ειναι)

Να βγαλουν πακετα ομιλιας προς ολους,να αναγκασεις ολη την παρεα σου να εχει το ιδιο πακετο λιγο δυσκολο,να τους πεισεις να εχουν την ιδια εταιρια π.χ vodafone ισως να μπορεσεις να το κανεις.....το προβλημα ειναι οτι οι περισσοτεροι στην παρεα μου εχουν συμβολαιο cosmote και δεν υπαρχει κατι ανταγωνιστικο για να φυγουν...η πιτα του ποσοστου των συνδρομητων δεν αλλαζει πλεον τωρα και το καταλαβανε αυτο,γι αυτο η εταιρια με τους λιγοτερους πελατες ειναι πιο ακριβη (Wind). Edited by Picard

Συγκρινα τιμοκαταλογο Q και καρτοκινητης wind.H wind εχει ακριβως τις διπλασιες(!)τιμες ομιλιας-sms,οποτε ποιο το κερδος διπκλασιασμου;μηπως μας δουλευουν;και ελαχιστη χρεωση 60 δευτερολεπτα.Tι διαφημιζουν περιτρανα διπλασιασμο και προς ολους κλπ.Kαι πως επιτρεπει η wind τετοιο εσωτερικο ανταγωνισμο;(η Q της wind ειναι)

γιατί ο κόσμος πάει σαν τα πρόβατα εκεί που διαφημίζουν περισσότερο, γιατί νομίζεις όλοι έχουν whats up ενώ παλιότερα τουλάχιστον ήταν το πιο ακριβό καρτοκινητό;; γιατί η διαφήμιση που έπαιζε δημιούργησε ένα κλίμα που στη συνέχεια κανείς δεν έσπαγε την αλυσίδα να φύγει. Η q και η frog ανταγωνίζετε η μία την άλλη και όχι τα άλλα δημοφιλή πακέτα (free2go/whats up) και γι΄αυτό βλέπεις ένα σωρό κόσμο που δε θέλει πακέτα ομιλίας να κάθετε στη cosmokarta η στη wind καρτοκινητή ενώ θα μπορούσε με τη q να πληρώνει λιγότερο από τα μισά χρήματα το μήνα. απλά κανείς δε ψάχνει και όλοι βολεύονται εκεί που είναι εμείς εδώ που το ψάχνουμε είμαστε βία το 5% του κατόχου κινητών στη χώρα και λέω και πολύ

Ο λογικός άνθρωπος προσαρμόζεται στο κόσμο γύρω του...

Ο παράλογος επιμένει να προσπαθεί να προσαρμόσει τον κόσμο στον εαυτό του...

Γι' αυτό το λόγο κάθε πρόοδος εξαρτάται από τον παράλογο!!!

George Bernard Shaw

Αυτά τα πακέτα δεν έχουν πλέον καμμία αξία , αφού με τα ίδια χρήματα πέρνεις 600 Λεπτά προς όλη την WIND και την Q και όχι μόνο για F2G ή για ένα -δύο νούμερα , και αυτό όλη την μέρα κάθε μέρα και όχι μόνο νύκτες ή σαββατοκύριακα

Είναι πλέον απαρχεομένα πακέτα και ήταν καιρός τους να καταργηθούν

Καμια σχεση,εγω με 5 ευρω το μηνα,μιλαγα με μανα,αδερφη,κολλητο που εχουν f2go,και ειχα και ιντερνετ.

Πες μου ποια ειναι αυτα τα μη παροχυμενα,τα συγχρονα πακετα που το εχουν αυτο...

Sent from my Milestone

Motorola m3688,nokia 6110, nokia 6150, nokia 3410, ericsson w700, ericsson w610, samsung g810,nokia n73 m.e., Samsung omnia hd,iphone 3gs,nokia n79, motorola milestone,motorola defy,Motorola Atrix, samsung galaxy note,Samsung Galaxy note 2

Φυσικά , μόλις μου πείς με πιό από αυτά τα πακέτα που καταργούνται τα έκανες όλα αυτά , θα σου πώ και εγώ πια είναι τα σύγχρονα πακέτα.

Για την διευκόλονση σου , τα πακέτα για τα οποία μιλάμε και καταργούνται , βρίσκονται στην παρακάτω παραπομπή

http://www.wind.com.gr/TopMenu/Για-την-Εταιρεία/Ανακοινώσεις/ΔΙΑΚΟΠΗ-ΕΜΠΟΡΙΚΗΣ-ΔΙΑΘΕΣΗΣ-ΕΠΙΛΕΓΜΕΝΩΝ-ΠΑΚΕΤΩΝ-NON.aspx

Edited by Vasileios

Με λιγα λογια δεν υπαρχει κανενα πακετο στην αγορα απολυτα συμφεροντολογικο,το μαρκετινγκ τα εχει φτιαξει ετσι ωστε οπου και να πας το κερδος να ειναι αναλογο για τις εταιριες, γιατι στο frog και στη Q δε βγαζουν πακετα αραγε??? γιατι τα υπολοιπα που εχουν πακετα εχουν ακριβες χρεωσεις και ελαχιστη χρεωση κλησης??? ολα ειναι προς συμφερον των εταιριων,δε μπορω να διακρινω καποια εταιρια κινητης που να ξεχωριζει με την πολιτικη της,στη σταθερη βλεπω τη cyta,στη κινητη καμια απολυτως......

Eπειδη μ'αρεσει να ειμαι ειλικρινεις και οχι οπαδος,αν ειναι δυνατον,το f2g ειναι το μονο που εχει πακετο ομιλιας+μηνυματων προς ολο το δικτυο και για ολα τα σταθερα μαζι.Πιστευω θα ειναι το "ατου" του οταν τελειωσουν οι προσφορες, εναντι cu και wu.

Το σωστό είναι ο καθένας πρώτα να βλέπει τι απαιτήσεις που έχει (καλεί συγκεκριμένους αριθμούς, στεθερά, σαββατοκύριακα κτλ) και μετά επιλέγει το πακέτο καρτοκινητής που του ταιριάζει.

Για κάποιους είναι πιο συμφέρον το Q, για κάποιους άλλους το f2g.

Μόνο Nokia!

Ναι όσοι το έχουν παραμένει.Είμαστε οι "ξεχασμένοι" της υπόθεσης.Βασικά αν δεν έχεις f2g 2 τότε νομίζω πως προς q και frog πρέπει να πας.Απλό f2g (ή f2g4),CU,What's up σχεδόν πανομοιότυπες χρεώσεις έχουν.Ουσιαστικά μόνο το λογότυπο της εταιρείας αλλάζει

πανομοιότυπες χρεώσεις??

ΚΛΗΣΕΙΣ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΥ:

F2G 0,0061 €/δευτ

CU 0,0062 €/δευτ

WU 0,0062 €/δευτ

SMS ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΥ/ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ

F2G 0,10 € /0,1808€

CU 0,0915 € /0,2077 €

WU 0,07 € /0,21 €

video κλήσεις ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΥ

F2G 0,0123€/δευτ

CU 0,0062 €/δευτ

WU 0,0067 €/δευτ

+ οι προσφορές με κάθε ανανέωση έχουν διαφορές

παρόλο που το site της wind λέει 0,10€/SMS μου φαίνεται ότι το χρεώνει 0,12€, σωστά?

• The title was changed to Τα πάντα για τo FREE2GO καρτοκινητό της Nova