Jump to content

Τα πάντα για τo FREE2GO καρτοκινητό της Nova

Petros the Great
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

για τα 500mb/5 ευρώ έχει ακουστεί αν θα συνεχιστεί να προσφέρεται σε λίγες ημέρες?

τιποτα επισημο ακομα

[sIGPIC][/sIGPIC]

Tα 100 λεπτα μπονους με ανανεωση 20€,καταναλωνονται κατα προτεραιοτητα και αν παρω wind;αφου εχω τα 1200 πως γινεται;Aν ισχυει πολυ ακυρο.

Για να καταλάβω αν πάρεις τηλ ένα f2g θα καταναλωθούν πρώτα τα 100' και μετά τα 1200'?Αν ναι τότε όλοι τους είναι το κεντρικό δημιούργημα του Σπαθάρη!!!

σεταρω ενα gps και χρειαζομαι τον 11ψηφιο (συμφωνα με τον κατασκευαστη) αριθμο της sim μου, απο 00 ξεκινανεi πάντα της wind? Edited by stefanos1999

Μας μπέρδεψε ...σε F2g

με την 20αρα κάρτα έχω τον διπλασιασμό που είχα μέχρι τώρα ?

η άλλαξε από 30 μέρες σε 15?

με τα 100 λεπτά τι γίνετε τα παίρνουν όλοι με 20αρα η 10αρα ?

και με τι ισχύει 15 η 30 μέρες

με τι προτεραιότητα καταναλώνονται?

Μας μπέρδεψε ...σε F2g

με την 20αρα κάρτα έχω τον διπλασιασμό που είχα μέχρι τώρα ?

η άλλαξε από 30 μέρες σε 15?

με τα 100 λεπτά τι γίνετε τα παίρνουν όλοι με 20αρα η 10αρα ?

και με τι ισχύει 15 η 30 μέρες

με τι προτεραιότητα καταναλώνονται?

Το bonus μειώθηκε στις 15 ημέρες για όλους.

Τα 100 λεπτά ΝΟΜΙΖΩ ισχύουν μόνο στην 20άρα κάρτα.

Ζητείται άτομο με πρόγραμμα cosmote gigamax unlimited για να του δίνω €10 τον μήνα για να αποκτήσω 1 extra sim στο συμβόλαιό του

Νέος διαγωνισμός στο fb http://www.facebook.com/WINDF2G , οι πρώτοι 15.000 κερδίζουν 300 λεπτά πρoς f2g. Edited by Nrg

Νέος διαγωνισμός στο fb http://www.facebook.com/WINDF2G , οι πρώτοι 15.000 κερδίζουν 300 λεπτά πρoς f2g.

Δεν αναφέρουν τους όρους που θα ισχύσουν για αυτά τα 300 λεπτά... φαντάζομαι κάτι του στυλ

- "ισχύουν αφού πρώτα καταναλωθεί όλο το υπόλοιπο της κάρτας σας"

- "ισχύουν για 24 ώρες από την ενεργοποίηση"

- "ισχύουν μετά από την πρώτη ανανέωση χρόνου ομιλίας από €20 και πάνω"

- "ισχύουν μόνο προς έναν αριθμό F2G"

και όλα αυτά επειδή μας έχουν συνηθίσει ή να δίνουν κάτι εντελώς δωρεάν χωρίς κανένα περιορισμό (βλέπε προσφορά 2010) ή να φορτώνουν τις προσφορές τους με τέτοιους περιορισμούς που χάνουν την αξία τους... :mad:

Edited by geoponer
Ericsson GF768 -> Siemens C35i -> Siemens S35i -> Siemens ME45 -> Siemens M75 / Sony Ericsson K530i -> ETEN Glofiish X600 -> HTC Touch Cruise (Polaris) -> HTC Touch HD (BlackStone) & ZTE Blade -> LG Optimus 7 -> Nokia Lumia 720 -> Nokia Lumia 735 -> Samsung Galaxy A3 (2016) -> Motorola moto g9 plus

Aνακοινωθηκε στο site της wind καταργηση μπονους εισερχομενων κλησεων και επιλεγμενων πακετων non stop.wind...πολυ περισσοτερα..οπως ελεγε:)

Aνακοινωθηκε στο site της wind καταργηση μπονους εισερχομενων κλησεων και επιλεγμενων πακετων non stop.wind...πολυ περισσοτερα..οπως ελεγε:)

H σελίδα για το bonus των εισερχόμενων κλήσεων είναι στη θέση της πάντως ακόμα...

http://www.wind.com.gr/LeftMenu/kinhth/for_individual/kartokinhth/wind-f2g/bonus-eiserxomenwn-klhsewn.aspx

Έχεις κάποιο link για την ανακοίνωση?

Ericsson GF768 -> Siemens C35i -> Siemens S35i -> Siemens ME45 -> Siemens M75 / Sony Ericsson K530i -> ETEN Glofiish X600 -> HTC Touch Cruise (Polaris) -> HTC Touch HD (BlackStone) & ZTE Blade -> LG Optimus 7 -> Nokia Lumia 720 -> Nokia Lumia 735 -> Samsung Galaxy A3 (2016) -> Motorola moto g9 plus

Νέος διαγωνισμός στο fb http://www.facebook.com/WINDF2G , οι πρώτοι 15.000 κερδίζουν 300 λεπτά πρoς f2g.

Τα τελευταία 10λεπτά δεν τον εμφανίζει :confused:...

http://i281.photobucket.com/albums/kk221/myrsine1/3-2.jpg

Και για το μπόνους εισερχόμενων

"Για την Εταιρεία > Ανακοινώσεις > ΔΙΑΚΟΠΗ ΕΜΠΟΡΙΚΗΣ ΔΙΑΘΕΣΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ BONUS ΕΙΣΕΡΧΟΜΕΝΩΝ ΚΛΗΣΕΩΝ ΣΥΝΔΡΟΜΗΤΩΝ ΚΑΡΤΟΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛΕΦΩΝΙΑΣ

ΔΙΑΚΟΠΗ ΕΜΠΟΡΙΚΗΣ ΔΙΑΘΕΣΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ BONUS ΕΙΣΕΡΧΟΜΕΝΩΝ ΚΛΗΣΕΩΝ ΣΥΝΔΡΟΜΗΤΩΝ ΚΑΡΤΟΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛΕΦΩΝΙΑΣ WIND F2G

4/3/2011

Πιο συγκεκριμένα η υπηρεσία που καταργείται προσφέρει 5 λεπτά ομιλίας δωρεάν προς όλα τα δίκτυα για κάθε 10 λεπτά κλήσεων που δέχεται ο συνδρομητής με κόστος ενεργοποίησης της υπηρεσίας 1€/ μήνα.

Οι συνδρομητές που έχουν ενεργοποιήσει την συγκεκριμένη υπηρεσία πριν την διακοπή της εμπορικής διάθεσής της μπορούν να χρησιμοποιήσουν κανονικά το bonus τους μέχρι να λήξει ή να καταναλώσουν τα δωρεάν λεπτά που έχουν στην διάθεσή τους."

Edited by myrsine22
WIND :D

τι πισωγυρίσματα είναι αυτά από την άλλοτε γεμάτη πακέτα wind? ουσιαστικά καταργεί πακέτα που κρατούσα συνδρομητές στο δίκτυο της, πλέον δηλαδή δεν υπάρχει τρόπος να μιλάει κάποιος με συμβόλαιο wind η να στέλνει sms, δεν υπάρχει κανένα extra bonus γενικά σιγά σιγά πάει να εξαλείψει όλα τα κίνητρα να έχει κάποιος wind free2go... κρίμα μόνο το free2go2 έχει μείνει πλέον κι αυτό για πόσο άραγε; μετά τη οριστική κατάργηση όπως φαίνεται όλων των πακέτων με ανανέωση από Ιούλιο η wind θα μείνει πλέον πολύ πίσω... Δεν είναι τυχαίος ο χρόνος κατάργησης όταν δίνει σε όλα τα πακέτα της δωρεάν λεπτά προς όλη τη wind σου λεει κανένας δε θα ασχοληθεί με την κατάργηση των εν λόγω πακέτων...

Ο λογικός άνθρωπος προσαρμόζεται στο κόσμο γύρω του...

Ο παράλογος επιμένει να προσπαθεί να προσαρμόσει τον κόσμο στον εαυτό του...

Γι' αυτό το λόγο κάθε πρόοδος εξαρτάται από τον παράλογο!!!

George Bernard Shaw

τι πισωγυρίσματα είναι αυτά από την άλλοτε γεμάτη πακέτα wind? ουσιαστικά καταργεί πακέτα που κρατούσα συνδρομητές στο δίκτυο της, πλέον δηλαδή δεν υπάρχει τρόπος να μιλάει κάποιος με συμβόλαιο wind η να στέλνει sms, δεν υπάρχει κανένα extra bonus γενικά σιγά σιγά πάει να εξαλείψει όλα τα κίνητρα να έχει κάποιος wind free2go... κρίμα μόνο το free2go2 έχει μείνει πλέον κι αυτό για πόσο άραγε; μετά τη οριστική κατάργηση όπως φαίνεται όλων των πακέτων με ανανέωση από Ιούλιο η wind θα μείνει πλέον πολύ πίσω... Δεν είναι τυχαίος ο χρόνος κατάργησης όταν δίνει σε όλα τα πακέτα της δωρεάν λεπτά προς όλη τη wind σου λεει κανένας δε θα ασχοληθεί με την κατάργηση των εν λόγω πακέτων...

Κατήργησαν τα πακετα προς συμβόλαια για να βάζουμε 10άρα κάρτα (τουλάχιστον). Αλλά ούτε αυτό θα είναι για πάντα, εφόσον είναι προσφορά..

Εεεε, εκεί στην Wind !!!! ΠΑΤΕ ΚΑΛΑ ; :mad:

Εντάξει τα πακέτα που κατάργησε δεν νομίζω πως τα χρησιμοποιούσαν και πολλά άτομα!

Είμαι σίγουρος πως υπάρχουν άτομα που τα βλέπουν για πρωτη φορά...

Αφού έδωσε τα 600' προς όλη τη WIND οι NON-STOP επιλογές ήρθαν σε δεύτερη μοίρα!

Κρίμα όμως για άτομα που είχαν βολευτεί με τις παραπάνω προσφορές.

Από οτι καταλαβαίνω θέλει να μαζέψει τις προσφορές για μην δημιουργείται μεγάλο κενό!

Νομίζω δεν είμαστε μακριά απο το γεγονός πως θα δούμε σε όλες τις εταιρίες (όπως παλαιότερα) ενιαίο πακέτο καρτοκινητής!

WIND ΚΑΡΤΟΚΙΝΗΤΟ, VODAFONE ΚΑΡΤΟΚΙΝΗΤΟ, COSMOTE ΚΑΡΤΟΚΙΝΗΤΟ θα ξέχασουμε τα F2G, CU, What's up κτλ

Τουλάχιστον ας φέρουν το ένδοξο Be Free πίσω

Edited by DemetreKre

Εντάξει τα πακέτα που κατάργησε δεν νομίζω πως τα χρησιμοποιήσουν και πολλά άτομα!

Τουλάχιστον ας φέρουν το ένδοξο Be Free πίσω

Τα πακέτα ξέρω ότι τα χρησιμοποιούσαν αρκετά άτομα...αλλά τώρα φυσικά μάλλον αφού τα καταργούν χωρίς δεύτερη κουβέντα, ο κόσμος θα την "κάνει" για άλλη παραλία. Έλεος εκεί στην wind, δεν θέλουν να κρατήσουν καθόλου τον κόσμο. Δηλαδή δεν (νομίζω) χαλούσε κανέναν που είχε με 5 ευρώ 600 λεπτά προς 1-2 αριθμούς wind.

Εντάξει τα πακέτα που κατάργησε δεν νομίζω πως τα χρησιμοποιήσουν και πολλά άτομα!

Αφού έδωσε τα 600' προς όλη τη WIND οι NON-STOP επιλογές ήρθαν σε δεύτερη μοίρα!

Κρίμα όμως για άτομα που είχαν βολευτεί με τις παραπάνω προσφορές.

Είσαι λάθος φίλε μου το πακέτο για 1 η 2 wind το χρησιμοποιεί αρκετός κόσμος μιας και η wind είναι η μόνη που δε παρέχει 2 αριθμούς με 1 λεπτό το λεπτό όπως η voda/cote άρα το πακέτο αυτό ήταν μονόδρομος για όποιον ήθελε να μιλάει και με κάποιο συμβόλαια. Το θέμα είναι ότι οι άλλοι το παρέχουν ακόμα όπως και άλλες υπηρεσίες που η wind κόβει σιγά σιγά και αυτό μόνο υπερ της δε μπορεί να αποβεί.

Ο λογικός άνθρωπος προσαρμόζεται στο κόσμο γύρω του...

Ο παράλογος επιμένει να προσπαθεί να προσαρμόσει τον κόσμο στον εαυτό του...

Γι' αυτό το λόγο κάθε πρόοδος εξαρτάται από τον παράλογο!!!

George Bernard Shaw

Eγω βλεπω οτι εκτος του f2g2(οποιος προλαβε) και της q πρεπει να εισαι τυφλος για να επιλεξεις wind πλεον.

Εγω, κατα παραβαση καθε πρακτικης μου, θα συμφωνησω με τη Wind επισημαινοντας οτι τα καταργουμενα πακετα ανηκουν μαλλον στο απωτερο παρελθον και ειδικα στην εποχη που καποιος καρτοκινητος ηταν αδυνατον να επικοινωνησει οικονομικα με συμβολαιο ακομη και της ιδιας εταιρειας. Δεν ξερω ουτε εναν που να τα χρησιμοποιουσε. Τωρα ειναι αληθεια οτι σου προσφερουν ενα πολυ πληρες πακετο, με πολλα δωρεαν καλουδια, αλλα θελουν 20 ευρω.

Μόνο που αυτο που λες ειναι προσφορα με ημερομηνια λήξης. Μετα?

Εγώ που έχω 500€ υπόλοιπο και τώρα για να έχω λεπτά πρός F2G θα πρέπει να βάζω κάρτα. Τι να το κάνω το υπόλοιπο. Τουλάχιστον να ξαναενεργοποιήσου την υπηρεσία sharing.
[sIGPIC][/sIGPIC]

Εγώ που έχω 500€ υπόλοιπο και τώρα για να έχω λεπτά πρός F2G θα πρέπει να βάζω κάρτα. Τι να το κάνω το υπόλοιπο. Τουλάχιστον να ξαναενεργοποιήσου την υπηρεσία sharing.

Προς f2go υπαρχουν πακετα non stop. Δεν καταργήθηκαν.

• The title was changed to Τα πάντα για τo FREE2GO καρτοκινητό της Nova